Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2018. Naked Smoothies. Besætningen byder velkommen til en gruppe af Silicon Valley-investorer, der er besatte af sociale medier. Kate gør sit bedste for at håndtere chartergæsternes underlige og ofte nøgne opførsel. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2018.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Ambush. Schwartz forsøger at slutte fred mellem Ariana og Stassi. Lisa giver gode råd til Katie, og Schwartz får sin ægtepagt og indser at han ikke har så meget at miste. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2017.
07:35 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Don't Panic!. Kris får nok af Scott, da han arrangerer en optræden i en Las Vegas natklub på hendes fødselsdag og så dukker op hønefuld og aggressiv. Kim må benytte sig af spionage for at opklare en række tyverier i Dash-butikken i New York. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2015.
08:35 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2015. Special Delivery. Mens Scott tager til en Lord Disick-fest i Las Vegas, opdager Kourtney, at hendes termin er tidligere, end hun havde regnet med. Det får Kim og Khloe til at arrangere et baby shower i al hast. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2015.
09:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Lene på 45 og Dennis på 47 bor i en campingvogn i Fårevejle på Sjælland. Hun arbejder som skolelærer og han er IT-supporter. Parret har et kæmpestort hus i Holsted i Jylland, men efter at have restaureret det for 500.000 kr. , besluttede de sig for to år siden at sætte det til salg og flytte tilbage til Sjælland hvor de har familie, venner og gode af jobmuligheder. Men huset kan ikke sælges og står i dag fuldt møbleret med varmen tændt. Parret vil ikke flytte tilbage eller fremleje huset. Det er dyrt med to huslejer, så trods en månedlig indtægt på over 51.000 kr. udbetalt, så slår pengene langt fra til. Parret er i dag teknisk insolvente og befinder sig i en næsten bundløs gæld på knap 2,5 mio. Eksperterne prøver at få Lene og Dennis til at se realiteterne i øjnene og vende tilbage til huset i Jylland. Og det er det eneste parret ikke vil. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2010.
10:35 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Tine på 40 år og Kenneth på 46 år har tilsammen 7 børn, 3 af dem bor sammen med parret i Bredebro i Sønderjylland. Tine arbejder som socialrådgiver og Kenneth er på førtidspension pga. en arbejdsskade i 2005. For fem år siden købte de et nedlagt landbrug, som de har renoverede for mere end 200.000 kr. Men husets tag er utæt og Kenneth og Tine ved ikke, hvor de skal finde pengene til at få det lavet. Allerede nu drypper det ind, så Mette og Gustav bliver nødt til at få hjælp udefra til at vurderer, hvor skidt det står til med ejendommen. De skylder i alt næsten 1,1 million kroner og banken har sagt at de ikke kan låne flere penge. Alligevel kører Kenneth fortsat til Tyskland tre gange om ugen for at handle. Derfor vil Mette teste om det overhovedet kan svare sig, at købe ind i Tyskland? Tine og Kenneth vil rigtig gerne have styr på økonomien, men spøgsmålet er de klar til at gå hele vejen?. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2010.
11:35 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2013. Stephanie er overbevist om, at det spøger i Linses gamle lejlighed. Derfor inviterer hun og Linse en clairvoyant på besøg. Clairvoyanten får omgående kontakt med en mand, der insisterer på, at Stephanie skal tage kontakt til sin far, som hun ikke har talt med i 11 år. Stephanie er skeptisk, men al mistillid til clairvoyantens evner forsvinder, da hun møder sin far på gaden. Nu er det op til Stephanie, om hun vil genoptage kontakten med sin far. Mor Ann er inde i en grøn periode og har syet et par grønne fleecebukser. Bukserne er dog hverken populære hos hunden Pixie, der ikke kan genkende Mor Ann, eller på stamværtshuset Haraldsborg, der nægter hende adgang i de grønne bukser. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2013.
12:35 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. Sæsonafslutning. I denne uges Til Middag Hos er det danser Frederik Nonnemann, influencer Cecilie Schmeichel, skuespiller Pusle Helmuth og ejendomsmægler Jesper Nielsen, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Jesper Nielsen runder ugen af på flotteste vis i sit hjem, der i den grad er en ejendomsmægler værdigt. Gæsterne forkæles fra start med både kaviar og champagne, men aftenen tager en seriøs drejning, når Jesper åbner op og fortæller en hjerteskærende historie, om hvordan han og hans kone mistede deres ufødte tvillinger – en tragedie som naturligvis har præget hele Jespers voksenliv. Ugen rundes af på ægte liebhavervis, når den store saltvandspool danner rammen om en smuk vinderkåring. 05/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2020.
13:35 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Into the Closet. Sandoval forsøger at få liv i sin karriere som model og skuespiller i Peters science-fiction film. Senere tager Sandoval, Jax og Ariana et kig i Lisas fabelløse garderobe. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2017.
14:35 
Forsidefruer [Repris]
Pilates-instruktøren Gunnvør har inviteret fruerne Janni, Tina og Jackie på et privat detox-ophold i det eksklusive område Andratx på Mallorca. Men da det udelukkende handler om at dyrke pilates, drikke grøntsagsjuice og spise sund mad frygter Janni og Jackie at det bliver kedeligt. De beslutter derfor at pifte turen op med lidt sjov og spas og handler et par flasker vodka med fra lufthavnen. Og det er til Gunnvørs ærgrelse. Samtidig arbejder Amalie på en ny karrierevej – børnetøjsdesign. 14/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2018.
15:45 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2011. Game Night Gone Wild!. Pigernes spilaften udvikler sig til sand mudderkastning. Da Kim og Kyle endelig ender med at være på samme side, går det op for Brandi, at hun mangler en allieret. Senere fortsætter dramaet til Camilles velgørenhedsfrokost. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2011.
16:50 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2011. The Opposite of Relaxation. Adrienne er værtinde for en afslappende aften i boblebadet hjemme hos hende, men det bliver langt fra nogen rolig affære da Kim og Kyle bliver ved med at brokke sig over Brandis opførsel til spilleaftenen. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2011.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Jill og Ronnie er netop flyttet sammen i hendes lejlighed i Odense. Det betyder, at Ronnie hver dag kører i bil fra Fyn til Jylland, og det er dyrt. Ydermere er Ronnies økonomi, som han ellers syntes var sund, faldet helt fra hinanden, efter at han er blevet kærester med Jill. Jill har også en bil. For hun mener nemlig, at man skal være i virkelig god form for at kunne cykle de fem kilometer, hun har til arbejde. Parret lever af Nutella og franskbrød, da de ikke mener, at de har råd til andet. Det gør ikke ligefrem Ronnies sukkersyge bedre. Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, slår hurtigt ned på, at deres forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. For parrets madpost er høj og samtidig spiser de fastfood for 1500 om måneden. Også parrets diverse post er skyhøj. Løsningen for Jill og Ronnie er, at de skal skrue ned for forbruget. Det betyder også, at Jills elskede katte og Ronnies hund er i spil. Den er parret dog ikke med på. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 14. Producerat år 2016.
19:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job. Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis’ konto til at betale med. Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis. Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten. Derfor tager Luksusfællens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis. Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn - selvom Dennis holder fast i, at to er nok. Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster 1.000.000 kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde. Säsong 17. Del 15. Producerat år 2016.
20:00 
MASTERCHEF DANMARK JUL [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2020. Brunede kartofler – det lyder nemt og ser nemt ud, men det er en af de ting, der ofte mislykkes, når danskerne skal lave den store julemenu. Derfor er Jesper Koch trukket i kokkejakken for at vise årets juledeltagere, præcis hvordan en brunede kartoffel skal laves. Bagefter er det deltagernes tur til at vise, at de formår at gøre Jesper kunsten efter og lave perfekte brunede kartofler, selvom det ser nemmere ud end, det er. I dagens eliminering er der alt på spil. For overlever man, er man videre til finaleugen i MasterChef Jul!. 03/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2020.
21:00 
Jurassic Park 2: The lost world
Amerikansk actionfilm från 1997. Dinosauerne er stadig live 4 år efter katastrofen i Jurassic Park. Dinosauerne har i al hemmelighed overlevet i frihed på en nærliggende ø, men en trussel begynder at nærme sig. En flok lystjægere har planer om at indfange dinosauerne for at bringe dem til fastlandet. Producerat år 1997. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Richard Attenborough, Vince Vaughn, Peter Stormare, Jeff Goldblum, Julianne Moore.
23:45 
Alien: Covenant
Besætningen på rumskibet Covenant har kurs mod en fjern planet på den anden side af galaksen, og en dag finder de, hvad de tror er et ukendt paradis, men som viser sig at være en mørk, farlig verden. Da de pludselig står over for en trussel, de umuligt havde kunnet forestille sig, må de kaste sig ud i en sindsoprivende flugt. Producerat år 2017. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Michael Fassbender, Katherine Waterston.
02:10 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2018. Sæsonafslutning - By Virtue Fall. Harlee må stå ansigt ti ansigt med politikommission, mens Wozniak og teamet skynder sig for at hjælpe hende udefra. 04/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2018.
02:55 
NCIS [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2008. Silent Night. Det er jul, og NCIS-teamet arbejder overtid for at finde en hovedmistænkt, som man havde antaget var død i 17 år. 04/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2008.
03:40 
NCIS
Amerikansk krimiserie från 2009. Caged. NCIS-teamet skal afsløre sandheden bag mordet på en fængselsvagt, som resulterede i et oprør blandt de indsatte og i McGees tilfangetagelse. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2009.
04:30 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Naked Smoothies. Besætningen byder velkommen til en gruppe af Silicon Valley-investorer, der er besatte af sociale medier. Kate gør sit bedste for at håndtere chartergæsternes underlige og ofte nøgne opførsel. 04/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2018.
05:20 (05:54)
The Mindy Project
Amerikansk komedieserie från 2017. It Had to Be You. I sæsonfinalen kæmper Mindy for at finde en ny investor, efter at have indset at hun ikke har penge nok til at holde sin praksis kørende alene. Tamara og Morgan bliver gift og Annette får fjernet begge bryster. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå