Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. Let's Make a Baby. Jax og Brittany nyder en aften i byen med Brittanys venner, men stemningen bliver lidt intens da, hendes venner bebrejder Jax at han taler ned til Brittany. Brittanys bror og svigerinde starter en fundraising, for at få et barn, ved kunstig befrugtning, Jaxs plan giver alvorligt bagslag. Jaxs ubegrundede påstande om Brittany, får hendes skeptiske far til at tvivle på Jax's hensigter. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
06:25 
Summer House
Amerikansk realityserie från 2019. Pantry Passion. Danielle tilgiver Jordan men han skaber fortsat kaos i huset. Kyle forsøger at charmere sig ind på Amanda, mens resten af vennerne besøger en vinplantage. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Tom and Tommer. Lisa Vanderpump overlader Sandoval og Schwartz med et stort ansvar, mens de forsøger at gøre TomTom klar til åbningsfesten. Jax fejrer sin første fødselsdag uden støtte fra sine forældre. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2018.
08:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Are You Saying I'm An Alocoholic. Mens Brandi og Bryan deler et intimt øjeblik med deres nye baby, arrangerer Cary en åbningsfest på lasercenteret, hvor LeeAnne giver udtryk for sin bekymring over D’Andras drikkevaner. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2018.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2014. Anders og Karina har kendt hinanden i snart 7 år og sammen har de 3 drenge. De har tilkaldt Luksusfælden, fordi parrets økonomiske problemer er ved at ødelægge deres forhold og det ellers idylliske familieliv på landet. Anders arbejder meget og har overladt økonomien til Karina. Men hun kan ikke overskue det, og har slet ikke styr på det. Anders og Karina reagerer stærkt, da Luksusfældens eksperter begynder at grave i deres betændte forhold og økonomi. Og derfor smider de faktisk Luksusfælden ud af deres hus og de to eksperter må derfor tage en helt ny sag op. Luksusfælden tager derfor til Melby. Her bor Kevin, 23 år, og Christi, 19 år, ulovligt i et sommerhus i Melby sammen med deres datter Mathilde på 15 måneder. På trods af deres meget unge alder og ganske få år som myndige, har parret allerede en kæmpestor gæld og deres økonomiske liv sejler. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 12. Del 1. Producerat år 2014.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2014. Efter en tur til Bråby, hvor Jan og Sara blev smidt på porten, fortsætter arbejdet hos Kevin og Christi i Melby. Sara og Jan har brugt en masse kræfter på at få Christi og Kevin til at indse, hvor uansvarligt de har levet rent økonomisk. Nu er det tid til at eksperterne, præsenterer de unge mennesker for de drastiske ændringer der skal til, for at de kan komme ud af deres økonomiske problemer. Efter eksperterne forlod Kevin og Christi er de begge kommet i arbejde, men der skal meget mere til for at få styr på deres liv. Deres bolig situation er uholdbar, og derfor har eksperterne fundet en lejlighed til parret, så de ikke længere skal bo ulovligt i deres sommerhus. Men spørgsmålet er om Kevin og Christi er indstillet på at pakke flyttekasserne og flytte ind i den lejlighed Sara og Jan har fundet til dem…. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2019. Cengiz har far/datter dag med Alba og kommer i kontakt med en af hans mere feminine sider. Linses veninde Fie hjælper Linse med at få gang i hendes datingliv og Linse overskrider en meget stor grænse. Stephanie og Cengiz har dårlig nyt omkring deres bryllup. Så er Linse og Didde til Reality Awards, hvor en meget nervøs Didde er nomineret til sin første pris nogensinde og det kommer ikke til at gå stille for sig. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2019.
12:00 
Masterchef USA
Someone's Toast. Amatørkokkene skal tilberede en sød og en salt ret ud fra en hemmelig ingrediens. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2019.
12:55 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. So Vain in Solvang. Lala tager sine veninder med til Solvang i et privatfly, men Kristens tiltagende angst for at rejse truer med at køre turen af sporet. Jax glæder sig til en episk drengeaften med Sandoval og Schwartz. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2018.
13:55 
Forsidefruer
Amalie er i fuld gang med at konfrontere Gunnvør med hendes dårlige opførsel og diskussionen ender brat, da Gunnvør vælger at udvandre fra Karinas frokost. Amalie allierer sig med Jackie og søger forståelse dér. Mens Gunnvør knytter sig til den nye frue Karina, som er ret målløs over frokostens udvikling. Janni og Karsten tager til Karstens safari-camp i Kenya, så Janni kan overrække sin pengedonation, der skal støtte til de truede elefanter. Jackie viser, for første gang, sin nye kæreste frem. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Stronger Than Ever. Kyle og Lisa Vanderpump charter et privatfly, for at flyve damerne til Las Vegas for at fejre fødselsdag, men det ikke sikkert at Lisa Rinna tager med. Dorrits nye ven, Teddi, falder i hak med Lisa Vanderpump over en drink og de inviterer hende med på turen. Lisa Vanderpump evaluerer sin venskab med Erika og begynder at se deres forhold til hinanden, i et andet lys. Damerne slippes løs i Syndens By, og får selskab af Adrienne Maloof og Camille Grammar. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2017. Diva Las Vegas. Teddis job som træner i ansvarlighed, fører til mange spørgsmål i gruppen. Lisa Vanderpump langer ud efter Erika, for ikke at ville reagere, når hun vil have fat i hende, og deres venskab vakler. Kyle og Dorit har et problem med Lisa Rinna og tager det op med hende øverst i et pariserhjul, the High Roller, der øverst oppe, giver overblik over det travle Las Vegas. Teddi føler sig frosset ud, da hun forsøger at komme tættere på Erika. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2020. 45-årige Keven bor i en gammel campingvogn på Vig Camping. Her er han flyttet ind efter at have måtte sande at den gård, han havde lejet, var alt, alt for dyr. Säsong 24. Del 4. Producerat år 2020.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Claire byder i aften velkommen indenfor i sit hjem i Charlottenlund, hvor gæsterne kommer tættere på hendes britiske ophav via en helt igennem gennemført menu. Aftenen byder også på en underholdning, hvor alle tvinges til at være hudløst ærlige. Og så kommer tårerne frem, når Claire fortæller om sin hårde opvækst og sit forhold til sin nærmeste familie. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2020.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. André er far til tre børn, og det kommer både aftenens menu og underholdning til at bære præg af. Samtidig får gæsterne et indblik i det hårde liv som arbejdsløs skuespiller, og så åbner André op for livets mere smertefulde sider, når gæsterne spørger ind til hans to skilsmisser. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2020.
20:00 
Hell's Kitchen
Dansk realityserie från 2020. Det bliver en grisset affære, når de tilbageværende kokke skal fange deres egne svin til dagens ret, som hele Danmarks grisekonge Umut Sakarya skal være med til at bedømme. Mens vinderne får sig en sovset omgang, skal taberne rydde op i deres egen svinesti, lejligheden. Mielcke roser kokkene for deres indsats med griseudfordringen, men kun de bedste dyster om at vinde en fordel til aftenens service, når de skal lave en gourmet-hotdog der kan imponere Mielcke. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
22:00 
Med Kniven for Struben
Dansk madprogram från 2017. Det danske genoptrænings-hospital Montebello ligger fantastisk smukt i Malagas højder. Desværre er der ikke noget smukt ved den mad, der serveres på stedet. Langt fra. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
23:00 
Så flyt dog!
En slapsvans i 30erne mistænker sine forældre for at gøre lidt for meget for at ham ud af huset. Producerat år 2006. Regissör: Tom Dey, Skådespelare: Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Sarah Jessica Parker, Matthew McConaughey.
01:00 
Fars sygt fede bilferie
I sin fars fodspor, overrasker den voksen Rusty Griswold sin kone, Debbie, og deres to sønner med en bilferie tilbage til USAs ”Favorit Familie Forlystelsespark" Walley World. Producerat år 2015. Regissör: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Skådespelare: Skyler Gisondo, Chris Hemsworth, Chevy Chase, Christina Applegate, Ed Helms.
02:50 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2010. Broken Arrow. Teamet bliver overrasket, når Gibbs beder Tonys far om at hjælpe dem med efterforskningen af et mord. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2010.
03:35 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2010. Enemies Foreign. Teamet må beskytte Zivas far, som deltager i NCIS-konferencen. Nogle uventede hændelser får Ziva til at konfrontere sin fortid. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2010.
04:20 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Requiem. Minder om fortiden sender Red på en farlig kollisionskurs med en fjende, som er fast besluttet på at ødelægge hans kriminelle imperie. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2017.
05:05 (05:51)
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Philomena. Specialstyrken jagter en kunstnerisk dusørjæger, som er ansat for at få ram på de samarbejdspartnere, der er nærmest på Red. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå