Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2019. Magic Ashton. Kevin tager alle midler i brug til en ti-middags smagsmenu for at imponere Lee. En chartergruppe med singlekvinder vil have et show af den provokative slags. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2019.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. See You Next Tuesday. Arinanas deling af Jax’ skandaløse optagelse resulterer i et skænderi med Sandoval, som kan ødelægge deres forhold. Scheana og Katie danner våbenhvile for at holde sig ude af hinandens forhold. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2017.
07:40 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2010. Body Blows. Bruce tilmelder hele familien som frivillige ved et velgørenhedsarrangement. Kourtney babysitter for nogle venner og lærer noget vigtigt om børnepasning. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2010.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. I Næstved bor det unge lesbiske par Trine og Denise, som har kendt hinanden i under et år. Parret elsker at feste og turnerer ofte byens diskoteker og barer. Men det er dyrt at se godt ud, og de unge piger bruger anseelige summer på hårfarve, extensions og solarium. Mærkevaretøj er også vigtigt for Trine og Denise, og der fyldes ofte op i garderoben. Pigerne har sagt deres nuværende lejlighed op, men de mangler penge til indskud til en ny lejlighed og står uden tag over hovedet inden for ganske kort tid. Trine og Denise skal akut finde et sted at bo ellers bliver det svært at have Denises datter Emma på besøg. Hun bor det meste af tiden hos sin far, men Trine og Denises store forbrug har allerede medført, at de nogle gange ikke har penge, når de har Emma i weekenden, hvilket nager Denises samvittighed. For at Trine og Denise skal undgå at ende i bundløs gæld og have mulighed for at give datteren en tryg base, finder Luksusfældens eksperter det tunge skyts frem i aftenens udsendelse. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2012.
09:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Rene er uddannet tømrer og Gitte er sygeplejerske på barsel, med parrets første barn Valdemar. René har brugt næsten al ledig tid det sidste halvandet år på byggeriet af familiens drømmehus. Der er kun brugt de bedste materialer og Renés tømreruddannelse fornægter sig ikke. Men det koster at bygge godt. Det har resulteret i en overskridelse på byggebudgettet på hele 300.000 kr. Men byggeriet er ikke det eneste sted hvor pengene forsvinder ned i et sort hul. Gitte og René har nemlig dyre vaner og kan godt lide luksusting. Der er mens familien har bygget, købt bil, fin grill, barnevogn og en græsslåmaskine til den ikke eksisterende have og så har de også været af sted på rejser flere gange. René har for nyligt mistet sit arbejde og familiens drømmehus og luksusvaner har udviklet sig til et økonomisk mareridt. Det bliver en svær opgave for luksusfældens eksperter og for René og Gitte, hvis der ikke skal et Til salg-skilt i forhaven og de må vinke farvel til en fremtid i deres drømmebolig. Säsong 9. Del 7. Producerat år 2012.
10:45 
Familien fra Bryggen
I aften i Familien fra Bryggen tager Linse hele vejen til Bornholm for at mødes med Miljø- og fødevareministeren. Hun har nemlig en presserende hundesag der går hende meget på sinde. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2017.
11:45 
Masterchef USA
A Gordon Ramsay Wedding. Deltagerne tager til Malibu i Californien for at lave mad til brylluppet for vinderen af sæson syv, Shaun O’Neale. De bliver delt op i to hold og skal, under tidspres, tilberede appetisere og forretter til de 51 gæster. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2018.
12:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. It's Not About the Pasta. Scheana mister helt kontrollen da hun misstænker at Rob lægger afstand imellem dem, og Lisa må komme hende til undsætning. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2017.
13:50 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Forsidefruen Janni Re har et vigtigt møde, der kan hjælpe hende på vej mod økonomisk uafhængighed af milliardær-manden Karsten. Men når Karsten hører om Jannis bedrifter udi forretningslivet, bliver den garvede købmand ikke imponeret. Der er sved på panden hos Amalie, der gerne vil i top-form efter barsel, og som har sit første vigtige rød-løber-arrangement, som hun gerne vil se godt ud til. I Dubai skal Gunnvør og Sarah Louise ud i ørkenen, hvor Tina Lund har planlagt en masse oplevelser for de to forsidefruer. Dubai byder også på en shoppetur, hvor Tina får de to veninder til at prøve noget tøj, der er væsentlig anderledes fra de gevandter de normalt iklæder sig. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Dubai Daze. Efter at have rejst en hel dag, tager damerne endelig ud for at se på hvad Dubai har at tilbyde. De kører gennem sandklitter, shopper på det lokale souk-marked og oplever en traditionel arabisk nat-middag, med kød fra dyr, de ikke mente var spiselige. Selvom Yolanda blev hjemme i Beverly Hills, hænger følelsen af deres fejltagelse af Yolandas tilstand stadig ved. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2016.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Goodbye, Dubai. Kvinderne fortsætter deres ferie i Dubai og nyder shopping-terapien i et overvældende indkøbscenter. Lisa Vanderpump forsøger at give en ny undskyldning til Eileen, på toppen af verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Erika giver Kathryn en fødselsdags-make over til hendes optræden og alle damerne oplever en ekstravagant , intens middag på en yacht i Dubai havn. Tilbage i Beverly Hills, Yolanda har en picnic med Kim og Brandi. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2016.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. I Rønnede kæmper 36-årige Diana med en kæmpe gæld på næsten 1,5 millioner kroner. Det hindrer hende dog ikke i at køre Sydsjælland rundt og finkæmme områdets genbrugsbutikker for nips og loppefund. Hver måned shopper hun for 2.000 kroner i genbrugsbutikker. Dertil kommer et imponerende forbrug af fastfood. Diana fortæller selv, at hun shopper for at finde trøst og at hun godt ved, at det er et problem. Men samtidig skyder hun skylden for den dårlige økonomi på sin mor, som Diana påstår dræner hendes økonomi, fordi hun betaler en stor del af moderens udgifter. Da eksperterne finkæmmer Dianas konti, tegner der sig dog et noget andet billede af virkeligheden. For alene i løbet af det seneste år, har Dianas mor overført gennemsnitligt 8.000 kroner hver måned til Diana! Det stiller Diana sig imidlertid helt uforstående overfor og betvivler eksperternes udregninger. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 7. Producerat år 2018.
18:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2018. Lars bor i Vissenbjerg på Fyn og her har han hvirvlet sig selv ind i en ond spiral af kviklån. Han låner penge for at betale sin gæld og alene de sidste to år har han lånt næsten en halv million. Samtidig er han ulykkelig over ikke at have nogen penge og kæresten Dorthe må betale for hans cigaretter, diesel og mad. Da Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen afslører Lars’ forbrug for parret, viser der sig dog et helt andet billede. For Lars bruger over 12.000 om måneden alene på diverseposten. De penge er blevet brugt på computer, dyr telefon, kæmpe fladskærms-tv, nye fælge til bilen og til at købe telefoner til venner og familie. Lars’ selvbedrag går op for både ham selv og hans kæreste, men det bliver en hård vej tilbage på sporet. Lars’ bil er i spil, hvilket han bestemt ikke er tilfreds med, men det er ikke nok. For at følge med gælden, der er eksploderet, skal han også tjene flere penge. Säsong 21. Del 8. Producerat år 2018.
19:00 
Boligkøb i blinde [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2018. Astrid og Steffen skal købe deres første hus, men de kan slet ikke gå på kompromis med deres mange ønsker. De vil helst ha det hele og Steffen er ikke bleg for at kigge på huse til flere millioner over deres budget. Astrid og Steffen møder ejendomsmægleren Tobias fra Roskilde og arkitekten Mads fra Silkeborg som skal købe et hus på parrets vegne som parret slet ikke har set før. Det går senere op for Astrid og Steffen at de nok har taget en helt forkert beslutning. 10/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
20:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. I Nordjylland er politistyrken i gang med at optrevle indbrudsbander og lave forebyggende arbejde. De får tip om flere personer, der mistænkes for at stjæle designermøbler og betjentene rykker ud til flere adresser, hvor de finder flere tyvekoster, ulovligt krudt og anabolske steroider. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
21:00 
Transporter 2
Frank Martin er flyttet til Miami, Florida, for at køre for den velhavende Billings-families, som en tjeneste for en ven. Da deres unge søn, Jack , bliver kidnappet, viser Martin sine evner som tidligere elitesoldat, for at redde ham og forpurre bortførernes planer om at slippe en giftig virus løs. Producerat år 2005. Regissör: Louis Leterrier, Skådespelare: Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine, Jason Statham, Alessandro Gassman.
22:50 
Transporter 3
Jason Statham vender tilbage som Frank Martin, en professionel "transportør", som er flyttet til Paris for at fortsætte sin diskrete, men effektive pakkeleveringsforretning. Producerat år 2008. Regissör: Olivier Megaton, Skådespelare: Jeroen Karbbé, David Atrakchi, Jason Statham, Natalya Rudakova, Françios Berléand.
01:00 
When The Game Stands Tall
Dette er den virkelige historie om den legendariske fodboldtræner Bob Ladouceur, som bragte De La Salle High School Spartans fra intet og til at vinde 151 kampe i træk og slå alle rekorder for alle amerikanske sportsgrene. Producerat år 2014. Regissör: Thomas Carter, Skådespelare: Michael Chiklis, Clancy Brown, Laura Dern, Jim Caviezel, Alexander Ludwig.
03:10 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Gost in the Machine. Teamet efterforsker en ung drengs død. Drengens sjæl er imidlertid stadig i høj grad til stede. Den clairvoyante Avalon Harmonia hjælper drengens sjæl over i det hinsides. 14/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2012.
03:55 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2013. The Diamond in the Rough. Booth og Brennan tager danseskoene på og arbejder under dække som deltagere i en dansekonkurrence. De efterforsker mordet på en danser, som blev myrdet få dage før sin audition til konkurrencen. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2013.
04:40 
Black Widows
Efter Ramis død modtager Rebecka et selvmordsbrev, men er det ægte? Lundgren ønsker at lukke sagen, men Peter kan ikke få brikkerne til at passe. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2016.
05:25 (05:55)
Mozart in the Jungle
Amerikansk dramaserie från 2016. La Fiamma. Rodrigo's embedstid som den nye maestro er en brølende succes, men dirigenten har sine tvivl. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå