Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2019. The Proposal. Tag med det unge og smukke mandskab, der bor og arbejder ombord på luksusyachten Valor. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2019.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Back in the Saddle. Brittanys venner lægger deres skænderier til siden for at hjælpe hende med hjertesorgerne. Ariana bliver kastet af sin hest under træning, så hun må lære hvordan man kommer tilbage på sadlen. 10/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2017.
07:40 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2009. Hot Cup Of Love. Khloe får hjælp til at håndtere den vrede, hun føler over for Scott. Rob indlægges på hospitalet, efter at han ved et uheld indtager en ukendt substans. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2009.
08:15 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2009. Baby Blues. Khloe tror, at hun måske er gravid. Kims løgne indhenter hende. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2009.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Karina og Thomas og Karinas søn Nicki bor i Hørve på Sjælland. De har kendt hinanden i et år og de elsker at give hinanden dyre gaver. De har købt nye møbler til huset, som de for nyligt er flyttet ind i og der bliver hygget med slik og sodavand om aftenen. Problemet er, at det er Thomas' familie der gennem lån finansierer gaverne og gode liv. Thomas forældre har været nødt til at sælge deres bil, fordi de ikke havde råd til den, fordi parret låner så mange penge af dem. Thomas har til gengæld aldrig manglet biler. Han har købt over 30 biler gennem de sidste 12 år. Det har været en dyr hobby og Thomas har bragt en masse af gammel gæld med ind i forholdet med Karina. En gæld som Karina ikke vidste noget om. Der er løgne, fortielser og familiedrama når luksusfældens tre nye eksperter starter en ny sæson op. Der er masser at tage fat på, men er det overhovedet muligt for eksperterne, at vende den synkende skude og samtidig banke noget fornuft ind i hovedet på det uansvarlige par. 10/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2012.
09:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Katjas hverdag er ved at bryde sammen. Hun er netop blevet skilt og kan ikke overskue, hvordan hun skal få hverdagen som alenemor til tre små døtre på 1, 2 og 9 år, til at fungere. Sammen med sin eksmand har hun oparbejdet en massiv gæld, og efter hun er blevet alene, bliver regningerne og afdragene til den store mængde kreditorer ikke betalt. Samtidig fortsætter Katja forbrugsfesten. Katja arbejder som sosu-assistent og dagen går med arbejde og pasning af børnene. Ofte er Katja så udmattet om aftenen, at aftensmaden bliver fastfood, der dræner den, i forvejen, trængte økonomi. Udmattelsen var også årsag til, Katja impulskøbte en bil, da hun ikke længere kunne overskue at cykle til vagtlægen med en syg datter. Luksusfældens eksperter, og især psykolog Camilla Holst, kommer på en hård opgave, når de skal forsøge at få den følelsesmæssigt og økonomisk udmattede Katja på højkant igen. 04/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2012.
10:45 
Familien fra Bryggen
Efter Cengiz friede til Stephanie i Thailand, er det unge par så småt gået i gang med planlægningen af den store dag. Men det kan være svært at blive enige. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2017.
11:45 
Masterchef USA [Repris]
Gordon Ramsay Masterclass. Gordon Ramsey lærer kokkene hvordan man piller en krabbe, og deltagerne skal derefter gentage hans arbejde. Under elimineringsrunden skal kokkene tilberede Ramseys signaturret, Crab Benedict. 08/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2018.
12:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Absinthe-Minded. Schwartz og Sandoval forsøger at bevise deres interesse i at samarbejde med Lisa Vanderpump, ved at gøre den største investering i deres liv. 30/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2017.
13:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2017. Hos Forsidefruerne er der røre i andedammen da Gunnvør og Oliver Bjerrehus vælger at annoncere en stor nyhed på Instagram. Det skuffer veninden Sarah Louise, der til gengæld er lettet over, at hun som travl karrieremor endelig får sin længe ventede au-pair. Janni har inviteret den nybagte mor Amalie til forkælelse og velvære på Vedbæklund, men hun har også en bagtanke med sin invitation. Hun synes nemlig, at det er på tide, at Amalie slipper babyen og kommer ud på en date. I Dubai har Tina Lund travlt med at træne op til et stort stævne, hvor hun skal etablere, at hun efter endt barsel, endelig er tilbage i ridesportens top-elite. 26/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Objection, Your Honor. Erika er værtinde ved en middag, for at præsentere sin mand for damerne. Katryn modtager gode nyheder ved en høreprøve. Damerne får snavs på fingrene ved at deltage i velgørenhedsarbejde. Yolanda bliver kritisere for at være sammen med Kim og Brandi. Lisa Rinna chokerer Eileen ved at fortælle hvad hun tænker om nogle af damerne. 10/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2016.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Hearing Is Believing. Damerne støtter Camilles velgørenhed for kræft, ved at shoppe diamanter. Lisa Vanderpump sætter sine venner stævne til en march, der ligger hendes hjerte nær. Eileen konfronterer Lisa Vanderpump om hendes mulige forsøg på manipulation, mens Lisa Rinna indrømmer at hun ikke rigtig stoler på Yolanda. Og nogle kvinderne tager til New York til Yolanda borreliose-galla - i Erika private jetfly. 20/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2016.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. 47-årige Torben fra Sorø lever som en teenager. Han har en gæld på over 800. 000, der skyldes ubetalte regninger, fordi han hele livet er flyttet fra sted til sted. Flygtet fra gæld og opkrævninger for det liv, han har levet. Torben har aldrig haft sin egen lejlighed og nu bor han på et værelse hos et vennepar i Sorø, der forsøger at hjælpe ham til at få styr på sin økonomi for første gang nogensinde. Men det er lidt af en opgave både for vennerne og for Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann at holde styr på fakta. For Torben husker gang på gang forkert omkring sit forbrug og sin gæld og ind imellem kan han slet ikke huske, hvad han bruger penge på eller hvem han skylder penge. Hans selektive hukommelse stiller store krav til eksperternes tålmodighed og Torbens veninde Betinna bliver så træt af hans omgang med sandheden, at hun beder ham om en alvorssnak om deres venskab. 10/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2018.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. Mens Annemette kæmper for at finde penge til at betale af på sin og kæresten Bjarkes gæld, bruger Bjarke sine penge på fastfood og cigaretter. Annemette kæmper for at holde trit med udgifterne og har efterhånden mistet overblikket fuldstændig. For med to små børn er det hårdt arbejde at udføre alene. Bjarke er til gengæld ligeglad med kreditorerne, og hvad pengene går til, og når Annemette forsøger at tale med ham om deres økonomiske kaos, bliver han vred og hæver stemmen og så bliver Annemette ked af det. Parret drømmer om at blive gift, og med til et bryllup mener de, hører en kæmpe fest for 100.000 kroner. Den drøm harmonerer imidlertid overhovedet ikke med Bjarkes ligegyldighed over for økonomien og parrets massive forbrug på mad- og diverseposten, i alt 20.600. Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen må stille Bjarke stolen for døren og bede ham vælge mellem Annemette og sin anden store kærlighed: Fastfood og cigaretter. 16/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 5. Producerat år 2018.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristine Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I dag inviterer Kristine Sloth indenfor i sit 3-etagers byhus, hvor hun laver mad under temaet ’Mors køkken’. I aftenens program fortæller Kristine om at være udsat for hævnporno, og om hvordan hun i virkeligheden har ret få venner, selvom hun har 300.000 følgere. Se mere i aften af til Middag Hos. ,. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2018.
20:00 
Seriemordene på Østerbro
Dansk dokumentarserie från 2020. I marts 2019 blev Inez Hasselblad dræbt i sin lejlighed på Vangehusvej på Østerbro i København. Politiet overså drabet, men Malene Hasselblad fik overbevist politiet om, at hendes mors død ikke var naturlig – men et drab. Malene Hasselblad har kontaktet undersøgende journalist Henrik Qvortrup. Sammen med Malene arbejder han på at komme til bunds i sagen. Han undersøger, hvordan politiet kunne overse tre drab. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. I Nordjylland er politistyrken i gang med at optrevle indbrudsbander og lave forebyggende arbejde. De får tip om flere personer, der mistænkes for at stjæle designermøbler og betjentene rykker ud til flere adresser, hvor de finder flere tyvekoster, ulovligt krudt og anabolske steroider. 23/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
22:00 
Charlies Angels: Uden hæmninger
Charlies engle Alex, Nat og Dylan, er tilbage i endnu et actiospækket eventyr. Denne gang skal pigerne have fat i to velcamouflerede datafiler, der indeholder FBIs vidnebeskyttelsesregister. Producerat år 2003. Regissör: Joseph McGinty Nichol, Skådespelare: Shia LaBeouf, Demi Moore, Justin Theroux, John Cleese, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Drew Barrymore, Lucy Liu, Crispin Glover, Bernie Mac, Cameron Diaz.
00:15 
Charlie's Angels
Den nørdede Natalie Cook , den hårdtslående Dylan Sanders (Drew Barrymore) og den elegante Alex Munday er en trio af smukke kvinder, der både kan få dig til at tabe kæben – og brække den!. De får til opgave af den mystiske velgører Charlie og kontakten John Bosley, at redde det kidnappede computer-geni Eric Knox fra hans umoralske forretnings-rival Roger Corwin. Corwin har stjålet en særdeles avanceret stemmegenkendelses-software. Men deres mission bliver truet af den stilfærdige – men dødelige - Thin Man. Vil de kunne stoppe de forbryderiske planer og redde verden?. Producerat år 2000. Regissör: Joseph McGinty Nichol, Skådespelare: Matt LeBlanc, Sam Rockwell, Crispin Glover, Luke Wilson, LL Cool J, Tom Green, Bill Murray, Lucy Liu, Cameron Diaz, Tim Curry, Drew Barrymore.
02:10 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2019. Less Than. Callie tager sine mødre med på besøg hos dommer Wilson og hans familie. Mariana og de andre kvinder på Spekulate er i øget risiko for at blive fyret. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
02:55 
Good Trouble
Amerikansk dramaserie från 2019. Broken Arted. Gaels kunstudstilling bringer hele gruppen sammen til en følelsesladet aften. Mariana udvikler en ny idé til en app, men problemer på Spekulate spænder ben for hendes planer. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
03:40 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Patriot in the Purgatory. Brennan, der er fascineret af basketball og Phil Jacksons filosofi omkring teamwork, sætter fem af sine bedste praktikanter til at identificere jordiske rester, der anses for uidentificerbare. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2012.
04:25 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2012. The Bod in the Pod. Teamet efterforsker et mystisk dødsfald. Liget af en person, som var ekspert i oprydning på gerningssteder, bliver fundet forseglet i en uigennemtrængelig kapsel på en strand. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2012.
05:15 (05:55)
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. The Proposal. Tag med det unge og smukke mandskab, der bor og arbejder ombord på luksusyachten Valor. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå