Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2019. Weekend at Brandy's II. Chartergæsten Brandy bliver ved med at stresse besætningen med sine berusede løjer. Ashton ser fejl hos sit team, Tanners date dukker ikke op, og Kevin fornærmer Kaptajn Lee. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2019.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Sex, Lies and Audiotape. Jax overtaler Bretagne til at være vært for en indflytningsfest, i et forsøg på at bevise at deres forhold er godt igen, men aftenen går helt galt da en optaget samtale dukker op igen. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
07:40 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2009. Baby Blues. Khloe tror, at hun måske er gravid. Kims løgne indhenter hende. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2009.
08:05 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2010. Must Love Dogs. Kim tager en hjemløs hund til sig men tvinges til at give den fra sig igen. Bruce prøver at få Rob til at flytte ud af huset. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2010.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. I landlig idyl på Fyn, i Gislev, bor Rico og Heidi og deres 3 børn. Men hverdagen er langt fra idyllisk for arbejdsnarkomanen Rico, der knokler som en gal for at holde familien økonomisk oven vande. Men det er svært at få hverdagen til at hænge økonomisk sammen. Heidi har de sidste to år gået hjemme på dagpenge og passet parrets mindste søn. Hun prøver at have det økonomiske overblik og få puslespillet til at gå op, da Rico helt har opgivet at følge med. Rico gik konkurs for 12 år siden. En konkurs som han ikke har gjort noget ved og som derfor står og samler renter. Men konkursen holder ikke bare familien fanget i fortiden. Den bremser også for parrets drøm om at blive gift. Luksusfældens eksperter hjælper familien med at se fortidens synder i øjnene, så de kan begynde at se fremad. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2012.
09:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. I Næstved bor det unge lesbiske par Trine og Denise, som har kendt hinanden i under et år. Parret elsker at feste og turnerer ofte byens diskoteker og barer. Men det er dyrt at se godt ud, og de unge piger bruger anseelige summer på hårfarve, extensions og solarium. Mærkevaretøj er også vigtigt for Trine og Denise, og der fyldes ofte op i garderoben. Pigerne har sagt deres nuværende lejlighed op, men de mangler penge til indskud til en ny lejlighed og står uden tag over hovedet inden for ganske kort tid. Trine og Denise skal akut finde et sted at bo ellers bliver det svært at have Denises datter Emma på besøg. Hun bor det meste af tiden hos sin far, men Trine og Denises store forbrug har allerede medført, at de nogle gange ikke har penge, når de har Emma i weekenden, hvilket nager Denises samvittighed. For at Trine og Denise skal undgå at ende i bundløs gæld og have mulighed for at give datteren en tryg base, finder Luksusfældens eksperter det tunge skyts frem i aftenens udsendelse. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2012.
10:45 
Familien fra Bryggen
Familien fra Bryggen er tilbage i fuld udblæsning og som altid går tingene ikke stille for sig. Linses nye bog ”Mopper og mig” udkommer, og receptionen bliver afholdt på Haraldsborg til ære for Mor Ann. Säsong 12. Del 1. Producerat år 2017.
11:45 
Masterchef USA
World Cup Dishes. Deltagerne skal ud i endnu en udfordring med den mystisk boks, hvor de skal skabe en ret ud fra en helt almindelig ingrediens: valnødder. Vinder får tre store fordele. Senere er der besøg i køkkenet af tidligere fodboldspiller Alexi Lalas, som præsenterer en fodboldrelateret udfordring til eliminationsrunden, mad som er populært blandt fodboldfans i forskellige lande. Säsong 9. Del 7. Producerat år 2018.
12:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. See You Next Tuesday. Arinanas deling af Jax’ skandaløse optagelse resulterer i et skænderi med Sandoval, som kan ødelægge deres forhold. Scheana og Katie danner våbenhvile for at holde sig ude af hinandens forhold. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2017.
13:50 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Forsidefruerne, Sarah Louise og Gunnvør, rejser til Dubai for at besøge deres veninde Tina Lund. I oliestaten får de rigtig tid til luksus, sol og forkælelse, men Sarah Louise oplever også en ny og skrap side af Tina Lund under en ridetur. I Danmark skal Amalie på sin første date i flere år. Det er Janni, der har arrangeret daten, og Amalie får sig noget af en overraskelse, da hun finder ud af, hvem hun skal spise middag med. Janni skal en tur på hospitalet, da hun har problemer med sin tarm, og det ender i flere prekære situationer, da hun ender med at skulle have en kikkert- undersøgelse. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Lymes in the Sand. Ved et glitrende, glamourøst galla i New York modtager Yolanda en pris for at have øget opmærksomheden på borreliose, hvilket fjerner den tvivl Kyle havde omkring Yolandas sygdom. Senere rejser kvinderne til Dubai og forsøger at leve i en kultur hvor de skal klæde sig beskedent og ikke bande. Efter forundringen over byen og deres utroligt overvældende hotelværelser, samles damerne til en aften fyldt med tvivl fra Lisa Rinna, som ikke deltog i Borreliose-gallaen. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2016.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Dubai Daze. Efter at have rejst en hel dag, tager damerne endelig ud for at se på hvad Dubai har at tilbyde. De kører gennem sandklitter, shopper på det lokale souk-marked og oplever en traditionel arabisk nat-middag, med kød fra dyr, de ikke mente var spiselige. Selvom Yolanda blev hjemme i Beverly Hills, hænger følelsen af deres fejltagelse af Yolandas tilstand stadig ved. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2016.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. Sanne og Patrik bor i et lejet hus i Ødsted ved Vejle. De drømmer om et fælles barn og at købe et hus sammen. Men Sannes fortid og Patriks forbrug står i vejen. For Sanne er låst af en gæld fra et hus, hun har ejet med en ekskæreste og Patrik insisterer på at bruge mange tusinde kroner på sin store passion, hardball. Det seneste halve år har Patrik brugt over 11.000 kroner på det. Sanne føler, hun har gjort alt, hvad hun kunne for at slippe ud af gælden med ekskæresten og hun håber nu, at Luksusfælden kan hjælpe. Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kan dog hurtigt konstatere, at det kun er parret selv, der hindrer deres drømme i at gå i opfyldelse. For med en diversepost på næsten 13.000 kroner, står det klart, at de klatter deres penge væk frem for at spare dem op til den fremtid, de drømmer om. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 6. Producerat år 2018.
18:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2018. I Rønnede kæmper 36-årige Diana med en kæmpe gæld på næsten 1,5 millioner kroner. Det hindrer hende dog ikke i at køre Sydsjælland rundt og finkæmme områdets genbrugsbutikker for nips og loppefund. Hver måned shopper hun for 2.000 kroner i genbrugsbutikker. Dertil kommer et imponerende forbrug af fastfood. Diana fortæller selv, at hun shopper for at finde trøst og at hun godt ved, at det er et problem. Men samtidig skyder hun skylden for den dårlige økonomi på sin mor, som Diana påstår dræner hendes økonomi, fordi hun betaler en stor del af moderens udgifter. Da eksperterne finkæmmer Dianas konti, tegner der sig dog et noget andet billede af virkeligheden. For alene i løbet af det seneste år, har Dianas mor overført gennemsnitligt 8.000 kroner hver måned til Diana! Det stiller Diana sig imidlertid helt uforstående overfor og betvivler eksperternes udregninger. Säsong 21. Del 7. Producerat år 2018.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristina Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er vi på besøg hos Abdel, som udover sin lejlighed viser en imponerende tagterrasse frem. Abdel fortæller om, at han dagligt oplever homo-forskrækkelse over sin seksualitet, hvordan hans familie blev vellykket integreret, og så er det i aften at ugens vinder kåres. ,. Säsong 8. Del 24. Producerat år 2018.
20:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2019. Mind Your P's and BBQ's. Kvinderne føler sig set ned på som mødre, da Denise dukker op til Kyles børnevenlige grillfest uden børn. Lisa, Erika og Teddi bliver irriterede, da Aaron "mansplainer" til dem. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2019.
21:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2019. Christmas Chaos. Kris lader modvilligt Kim overtage den årlige juleaftensfest, men højtiden bliver sat på højkant, da Kris finder ud af, at Kim har inviteret en ubuden gæst. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
22:00 
By the Sea
En amerikansk forfatter, Roland, og hans kone, Vanessa, som ankommer til et roligt og malerisk feriested ved havet i 1970’ernes Frankrig med et tydeligt kriseramt ægteskab. Roland kæmper med en skriveblokade og Vanessa har psykiske problemer. I selskab med andre rejsende, heriblandt unge nygifte og landsbyens lokale, begynder parret at acceptere uafklarede problemer i deres eget liv. Producerat år 2015. Regissör: Angelina Jolie, Skådespelare: Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup, Angelina Jolie, Brad Pitt.
00:45 
Steve Jobs
Se Apples grundlægger i et helt nyt lys. ”Steve Jobs” tegner et intimt portræt af den geniale mand i centrummet af den digitale revolution: bag kulisserne i de sidste minutter inden lanceringen af tre ikoniske produkter. Producerat år 2015. Regissör: Danny Boyle, Skådespelare: Seth Rogen, Jeff Daniels, Michael Stuhlbarg, Michael Fassbender, Kate Winslet.
03:00 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2019. Sæsonafslutning - Vitamin C. Mariana må træffe en beslutning angående regnearket, der viser uligheden i løn mellem kvinder og mænd på arbejdspladsen. Det er blevet Sumis bryllupsdag, og Alice må se sine følelser i øjnene. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
03:55 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The But in the Joke. En gadekunstner, som i al hemmelighed udfører sin kunst på en reklametavle, falder og lander sammen med sit lim direkte på et menneskelig. Lig og gadekunstner bringes sammenlimede til laboratoriet. 13/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2012.
04:45 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2012. The Gost in the Machine. Teamet efterforsker en ung drengs død. Drengens sjæl er imidlertid stadig i høj grad til stede. Den clairvoyante Avalon Harmonia hjælper drengens sjæl over i det hinsides. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2012.
05:35 (05:55)
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2009. Hot Cup Of Love. Khloe får hjælp til at håndtere den vrede, hun føler over for Scott. Rob indlægges på hospitalet, efter at han ved et uheld indtager en ukendt substans. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå