Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
This Is Us
Amerikansk dramaserie från 2018. The Beginning Is the End Is the Beginning. Kate jagter en ny mulighed, Randall debaterer mod byrådsmedlem Solomon Brown, og Jack kæmper med at nå igennem til sin bror. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2018.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Exorcism Of Stassi Schroeder. Tom Schwartz finder en spektakulær måde at betale Lisa tilbage på, mens Stassi besøger en heks for at uddrive dæmonerne der truer hendes forhold med Beau. 22/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 19. Producerat år 2018.
07:40 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Snow You Didn't! : Part 1. Kris tager sin familie med på surprise-ferie til Vail, Colorado. Kardashian-familien modtager nyheden om at Rob har friet til Blac Chyna, med noget blandede følelser. Scotts opførsel bekymrer Kourtney. 1:2. 18/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 12. Del 7. Producerat år 2016.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Camilla på 29 og Daniel på 28 er en sammenbragt familie. De bor med deres tre børn i et rækkehus i Glostrup i Hovedstadsområdet. De har købt huset, selvom banken anbefalede dem at lade være, og nu sidder de med dyre pantebreve, de ikke kan betale. Faktisk er det endnu ikke lykkes dem at betale en eneste termin til tiden. De har ikke råd til at leve det liv, de lever, og det går ud over deres forhold. Daniel stikker af, når problemerne stiger ham over hovedet, mens Camilla er ene om at prøve at overleve indtil næste termin. Nu er husets værdi faldet så drastisk, at det ikke kan betale sig at sælge, og parret sidder i en klemme, de ikke kan komme ud af. Mette og Jan tror ikke, at Camilla og Daniel har fået den rette rådgivning, og de vil derfor sende en klage til ombudsmanden. Men det ændrer ikke ved, at økonomien hænger i en tynd tråd, så nu skal parret have fundet ekstra arbejde for at få økonomien til at hænge sammen. 22/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2010.
09:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Rikke på 35 og Søren på 27 bor på et nedlagt landbrug i Ry, som de lejer. Sammen har de sønnen Nicki på et år, og fra et tidligere ægteskab har Rikke 9-årige Mathilde. Hver anden weekend bor Sørens to børn fra tidligere også hos familien. Søren måtte sidste år lukke sit transportfirma og er nu i voksenlære som VVS’er. Rikke er på dagpenge og leder efter job, og familiens beskedne indkomst svarer slet ikke til parrets forbrug, og den gæld, som Rikke og Søren desperat forsøger at betale af på. 01/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2010.
10:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
4 kulinariske kombattanter står tilbage på den sidste dage i første Indledende Runde. Men for 1 af dem slutter drømmen om at vinde MasterChef 2019 i dag. I første konkurrence har Thomas Castberg og Jakob Mielcke forberedt en vaskeægte klassiker til de deltagerne – nemlig den lige dele frygtede og elskede ’Kokken & Eleven’. Det bedste par kan ånde lettet op og vide sig sikker i kampen om trofæet, de 100.000 kr. og et samarbejde med Meny. Men for det par, der ikke formår at imponere dommerne, gemmer der sig et skæbnesvangert valg under de ikoniske sølvklokker. 22/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2018.
11:50 
Masterchef USA
Someone's Toast. Amatørkokkene skal tilberede en sød og en salt ret ud fra en hemmelig ingrediens. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2019.
12:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Brittany and the Beast. Scheana går på date med en ung, flot model for at gøre Adam jaloux, mens James anklager Lala for at være uærlig i hendes forsøg på at redde deres venskab. 09/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 20. Producerat år 2018.
13:50 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2015. Der sker nogle ændringer på Bryggen. Da Stephanie fik sit kørekort overtog hun samtidig Linses gamle Mazda. Selvom hun har været glad for bilen, er hun dog ved at være lidt træt af den da hun ikke synes den passer til hende. Derfor vil hun afsted og kigge på en ny og smartere bil. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2015.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Star of the Family. Carlton tager sin kat med til akupunktør. Brandi leverer noget saftigt sladder om Carlton, og Yolanda bliver glad for at se sin mor og bror, der kommer på besøg fra hendes hjemland, Holland. 22/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2013.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Palm Springs Breakers. Veninderne tager til Palm Springs på deres årlige tøsetur, og det går ikke stille af sig. Carlton hiver en liste frem med alle de problemer, hun har med de andre, og senere afslører Brandi, at hun og Carlton har kysset. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2013.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Tommy på 35 år bor alene, men hans store drøm er, at hans kæreste, deres fælles barn og hendes to børn fra et tidligere forhold flytter ind i hans hus. Men økonomien står i vejen for et liv sammen. Tror de. Tommy har igennem mange år smidt sine regninger ud, og størstedelen af hans gæld er derfor overgået til inkasso. Selv om han godt har vidst, at hans økonomi sejlede, har det ikke hindret ham i at købe et hus finansieret af et privatlån, da banken af gode grunde sagde nej til at give Tommy flere lån. Tommy skylder næsten en million kroner væk, og hans mange kreditorer har nu opdaget, at Tommy ejer et hus, så de har gjort udlæg i huset. Det betyder, at Tommy risikerer at huset ryger på tvangsauktion og Luksusfældens redningsaktion kan derfor blive et kapløb mod tiden. Situationen ser ganske håbløs ud, da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann, sætter ind for at hjælpe Tommy ud af gælden og frem mod et liv under samme tag som sin familie. 22/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2016.
18:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Den anden indledende uge skydes i gang med hele fire konkurrencer på menuen. Dommerne Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch lægger ud med et kolossalt kaboom med kartofler! Kartofler i alle afskygninger, former og farver. Og det sætter vores 7 deltagere på galopperende glatis. Der er fri leg med valgfri kartoffel i den første konkurrence som sender 1 deltager direkte videre til i morgen. I 2. konkurrence skal deltagerne parvis prøve kræfter med den drilske søde kartoffel, inden MasterChef’s egen Thomas Castberg giver masterclass i mageløs mayonnaise. Og det handler om at følge godt med, for i dagens Kapløb handler det om at lave en fejlfri mayonnaise hurtigst muligt, hvis man vil vide sig sikker i MasterChef. Vinder man ikke kapløbet, kæmper man for sit liv i sidste og afgørende eliminering. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2018.
20:00 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
21:00 
Just Go With It
Danny er faldet for en meget yngre kvinde, og for at dække over en løgn blander han sin trofaste assistent ind i en endnu større løgnehistorie. Producerat år 2011. Regissör: Dennis Dugan, Skådespelare: Nick Swardson, Brooklyn Decker, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman.
23:25 
Store Lars [Repris]
Dansk komedieserie från 2019. Old Boys Network. Julie og hendes gigantiske væv flytter ind hos Lars. Da Lars bliver inviteret med i en loge hvor Lars Seier også er medlem, får han et massivt boost af selvtillid. 23/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
00:05 
Think Like a Man
Da fire gode venner finder ud af, at deres kærester har konspireret imod dem og søgt hjælp i en forhadt bog om ”gode råd i kæresteforhold”, beslutter de sig for at gå til modangreb. I virkeligheden har de alle fire problemer med at tage den endelige beslutning, når det gælder fremtiden og ægteskabets forpligtelser. Producerat år 2012. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Meagan Good, Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Jerry Ferrara.
02:40 
Gone [Repris]
Exigent Circumstances. Da Nancy Dillon opdager, at hendes datter er blevet kidnappet, tager hun sagen i egen hånd, og skaffer så meget som muligt af løsesummen til kidnapperne. Men det går ikke efter planen. 23/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2018.
03:30 
Gone [Repris]
Sequestrado. Da Juliet Larkin bliver bortført fra sit kontor i Chicago, arbejder Franks hold sig hurtigt igennem bevismaterialet, men de har ikke mange ledetråde at gå efter. Neil Pruitt fortsætter med at snuse rundt i Kits liv, uden hendes vidende, og får skabt en masse uønsket opmærksomhed i medierne. 26/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2018.
04:20 
For lækker til love [Repris]
Dansk realityserie från 2011. Modellen Christina bliver inviteret på date af en mand med selvtilliden i orden – men måske har han for meget tro på sig selv til Christinas smag. Latino-bøssen Gustav skal på date med en fyr, og Gustav tester hans sans for Sydamerika. For det ER svært at gøre kur til den farverige Gustav, hvis man ikke har smag for mojitos og nachos. Festarrangørerne Søren og Leo kommer til modelfest i Odense med 80 piger fra et modelbureau. Og hvis de kræsne herrer skal finde den eneste ene, så kunne det meget vel være her. Koldings partydronning Camilla lægger endnu en gang byen ned. Men er der nogen mand, der kan lægge Camilla ned?. 23/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2011.
05:10 (05:55)
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Man on a Rope. Roxannas tiltag hos DeGraaf's giver hende problemer med sin far. Grahams tilbagekomst til auktionen, tager en tur omkring boksning. Brukner håner konventionerne i sit forsøg på at smigre en kurator. Davenport går til Graham efter sit sidste tilbageslag. 25/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå