Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Secrets of a Double Life. Kourtney og Kim finder ud af, at Khloe har levet et dobbeltliv med en ny kæreste og nye venner. Kris har svært ved at acceptere, at Kim og Kanye ikke ønsker hendes hjælp til at planlægge deres bryllup, hvilket fører til, at parret og deres baby flytter ud af huset. 02/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2014.
06:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Rocking the Cradle. Kourtney har nogle overraskende nyheder til Scott, som han ikke tager så pænt. Andetsteds skrider det fremad med Kims bryllupsplaner - lige indtil hun bliver uenig med Brody. 03/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2014.
08:05 
Hånd i hånd [Repris]
Den sidste uges hovedrengøring i parterapien sidder tungt i Lise og Anders, men trods frygten for konsekvenserne, må de nu tage et valg for deres fælles fremtid. 02/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2020.
09:00 
Rock Of Ages
Drew og Sherrie er begge unge, og forsøger at få sine drømme til at gå i opfyldelse i 80'ernes Los Angeles. Da de mødes er det kærlighed ved føste blik, men deres relation skal møde mange forhindringer og sidespor. Producerat år 2012. Regissör: Adam Shankman, Skådespelare: Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Tom Cruise, Diego Boneta, Julianne Hough, Mary J. Blige, Russell Brand.
11:30 
Jurassic Park
Jurassic Park er et actioneventyr spækket med flotte specialeffekter. Handlingen udspiller sig på en fjerntliggende ø, hvor en enestående temapark med levende dinosaurer pludselig bliver dødsensfarlig for fem personer, hvis liv trues af de forhistoriske rovdyr. Producerat år 1993. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Jeff Goldblum, Bob Peck, Richard Attenborough, Sam Neill, Laura Dern.
14:05 
Jurassic Park 2: The lost world
Amerikansk actionfilm från 1997. Dinosauerne er stadig live 4 år efter katastrofen i Jurassic Park. Dinosauerne har i al hemmelighed overlevet i frihed på en nærliggende ø, men en trussel begynder at nærme sig. En flok lystjægere har planer om at indfange dinosauerne for at bringe dem til fastlandet. Producerat år 1997. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Richard Attenborough, Vince Vaughn, Peter Stormare, Jeff Goldblum, Julianne Moore.
16:50 
Jurassic Park III
Stenalderforskeren Dr. Alan Grant lader sig overtale af en rig eventyrer til at være guide på en flyvetur over øen Isla Sorna. Øen er en berygtet yngleplads for kæmpe urskabninger, og efter en ulykke opdager Grant, at der er særlige grunde til at han er blevet inviteret med. Producerat år 2001. Regissör: Joe Johnston, Skådespelare: Téa Leoni, Laura Dern, Alessandro Nivola, Sam Neill, William H. Macy.
18:40 
Boligkøb i blinde [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2018. Jonas og Louise bliver rystede, da de ser hvilket hus de har råd til. Mads Mikkelsen og Tobias Edlev Nielsen er denne gang kommet på overarbejde for at prøve at imødekomme parrets ønsker. Og Mads er yderligere nervøs for om de kan lide, at han bevarer husets oprindelige stil. Og med et begrænset budget er det så overhovedet muligt at nå at få huset total-renoveret?. 31/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
19:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. I Hvidovre bor Peter og Cecilia med deres 3 måneder gamle datter Luna i en lille lejlighed på 36 m2. De drømmer om en større bolig, men lige nu er der ikke en gang råd til en vuggestueplads til Luna, når hun bliver lidt større. Det bekymrer Cecilia, der ikke kan komme til at gøre sin tjeneruddannelse færdig, hvis der ikke er råd til at få passet Luna. 31/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 24. Del 6. Producerat år 2020.
21:00 
Jurassic World
I dag byder Jurassic World velkommen til tusindvis af besøgende, men noget dystert skjuler sig bag parkens attraktioner. En genetisk modifceret dinosaur med blod på tanden. Producerat år 2015. Regissör: Colin Trevorrow, Skådespelare: Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Irrfan Khan, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard.
23:40 
Percy Jackson og Lyntyven
Percy Jackson er ikke nogen helt almindelig teenager han har fundet ud af, at han er søn af Poseidon og er anklaget for at have stjålet Zeus' lyn - det mest magtfulde våben, der nogensinde er blevet skabt! Mens det trækker op til storm, drager Percy ud på en fantastisk rejse gennem landet for at bevise sin uskyld, genvinde lynet og forhindre en krig blandt de guder, der kan ødelægge vores verden. Producerat år 2010. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Pierce Brosnan, Joe Pantoliano, Melina Kanakaredes, Rosario Dawson, Logan Lerman, Uma Thurman, Sean Bean.
02:00 
Seventh Son
Tag med til fortryllelsens tid, hvor legender og magi kolliderer. Den sidste tilbageværende kriger, fra en mystisk orden, Spook, rejser ud for at finde den syvende søn af en syvende søn, der siges at være født med stærke magiske kræfter. Han finder Tom, en simpel bondedreng, og den kamphærdede monsterjæger tager denne usandsynlige unge helt med på et drabeligt eventyr. En jagt på dronningen over alle onde hekse og den hær af overnaturlige lejemordere, hun har beordret til at angribe deres rige. Producerat år 2014. Regissör: Sergey Bodrov, Skådespelare: Alicia Vikander, Antje Traue, Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Moore.
03:45 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Unforgiven. Harlee dækker over mordet på sin voldelige ekskæreste, mens Wozniak laver en aftale med FBI-agent Stahl for at undgå fængsel. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
04:35 
Boligkøb i blinde [Repris]
Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
05:25 (05:55)
Mozart in the Jungle [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. La Fiamma. Rodrigo's embedstid som den nye maestro er en brølende succes, men dirigenten har sine tvivl. 11/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se