Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
That's my boy
Da Donny var teenager fik han sønnen Todd, som han var alenefar for, indtil Toddy fyldte 18 år. Derefter skiltes deres veje indtil nu, aftenen før Todds bryllup, hvor Donny pludselig dukker op uden invitation. Donny forsøger desperat at genopbygge forholdet til sin søn og tvinges til at tackle konsekvenserne af sine utilstrækkelige evner som far. Producerat år 2012. Regissör: Sean Anders, Skådespelare: Leighton Meester, Vanilla Ice, James Caan, Adam Sandler, Andy Samberg.
08:00 
Hånd i hånd [Repris]
Deleforældre. Det er Albas første skoledag. Men i Lise og Anders' forsøg på at genfinde deres nye liv hver for sig, glemmer de deres egentlige fælles mål – at være de bedste deleforældre for deres datter. 21/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
08:55 
Agent Catwalk
Den årlige kåring af Miss USA skal snart løbe af stablen. I den forbindelse har FBI modtaget en alvorlig trussel, fra en af landets mest berygtede forbrydere. Han har nemlig tænkt sig at slå til når den nye Miss USA bliver kåret. FBI udtænker nu en genial plan. Én af deres egne agenter skal deltage i konkurrencen, og konstant have overvågningsudstyr på sig, for at holde skarpt øje med omgivelserner. Gracie Hart (Sandra Bullock) får tjansen, men hun er alt andet end feminin. Der er potentiale, men hun skal først lære at opføre sig som en rigtig babe, og det har man hyret konsulenten Victor Melling (Michael Caine) til at tage sig af Og uden at overdrive kan det roligt konstateres at han bliver temmelig frustreret undervejse. Producerat år 2000. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: William Shatner, Ernie Hudson, Candice Bergen, Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt.
11:15 
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende
Agent Gracie Hart bliver ansat til at promovere FBI, og skal rejse landet rundt sammen med den brutale agent, Sam Fuller der også skal agere bodyguard. Men mens hun er afsted, bliver hendes ven og Miss USA pludselig kidnappet, og Gracie beslutter sig for at efterforske sagen i Las Vegas. Producerat år 2005. Regissör: John Pasquin, Skådespelare: Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson, Sandra Bullock, Regina King.
13:45 
Catch Me If You Can
Catch Me If You Can er en let lille film om fupmageren Frank Abagnale Jr, der i en alder af blot 21 år allerede har formået at svindle sig til adskillige millioner dollars ved hjælp af falske checks og diverse andre fupnumre. Men han får kamp til stregen, da FBI-agenten Carl Hanratty begiver sig ud for at fange ham. Producerat år 2002. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio.
16:45 
The Thomas Crown Affair
Millionær og playboy Thomas Crown stjæler uvurderlig kunst, og bliver draget ind i en hed romance med den fremragende efterforsker, der er på sporet af ham. Producerat år 1999. Regissör: John McTiernan, Skådespelare: Denis Leary, Ben Gazzara, Rene Russo, Pierce Brosnan.
19:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. I Nordjylland er politistyrken i gang med at optrevle indbrudsbander og lave forebyggende arbejde. De får tip om flere personer, der mistænkes for at stjæle designermøbler og betjentene rykker ud til flere adresser, hvor de finder flere tyvekoster, ulovligt krudt og anabolske steroider. 19/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Når eksperterne rykker ud i den 24. sæson af Luksusfælden er det til forhold, som er gennemsyret af løgn, anklager og mistillid. I nogle familier hænger den dårlige stemning og ekkoet fra de konstante skænderier tungt i luften, mens andre har taget skyklapper på og flygter fra det hele ved at smide regningerne ud og gå på shopping. Fælles for dem alle er, at den dårlige økonomi er kimen til skænderier og flugt. 18/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 24. Del 1. Producerat år 2020.
21:00 
A Good Day To Die Hard
John McClane befinder sig for første gang på fremmed jord efter at være rejst til Moskva for at hjælpe sin egensindige søn - uvidende om, at Jack i virkeligheden er en veltrænet CIA-agent, som er sendt ud for at forhindre et atomvåbentyveri. Producerat år 2013. Regissör: John Moore, Skådespelare: Mary Elizabeth Winstead, Yuliya Snigir, Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch.
23:10 
Die Hard 4
New York politimanden John McClane bor stadig i Brooklyn, mens hans fraskilte kone, Holly Gennero, er flyttet til San Francisco, og børnene bor på deres respektive universiteter. På den amerikanske uafhængighedsdag, den 4. juli, bliver USA's infrastruktur udsat for et terrorangreb. Den mystiske figur bag angrebet har taget højde for enhver tænkelig eventualitet - dog er der ét enkelt element, han har glemt: John McClane. Ingen maske, ingen kappe, ikke noget problem. Producerat år 2007. Regissör: Len Wiseman, Skådespelare: Justin Long, Timothy Olyphant, Kevin Smith, Bruce Willis.
01:40 
Beyond The Reach
Ben arbejder som guide, og han bliver tildelt opgaven om at ledsage en højtstående forretningsmand på jagt i ørkenen. Da Ben overværer en ulykke på turen, som forretningsmanden vil gøre alt for at skjule, udvikler samarbejdet mellem de to sig til en livsfarlig omgang katten efter musen, hvor Ben bliver jagtet rundt i den glohede ørken. Producerat år 2015. Regissör: Jean-Baptiste Léonetti, Skådespelare: Ronny Cox, Hanna Mangan Lawrence, Patricia Bethune, Michael Douglas, Jeremy Irvine.
03:15 
Black Sea
Den rebelske ubådskaptajn, Robinson samler en besætning af en flok skæve personligheder, for at gå på jagt efter en skat, der siges at være sunket i dybet i Sortehavet. Grådighed og desperation er ved at overtage kontrollen i det klaustrofobiske fartøj, og mændene begynder at kæmpe for deres egen overlevelse. En spændingsfyldt eventyr-thriller, instrueret af Oscar-vinderen Kevin Macdonald. Producerat år 2014. Regissör: Kevin Macdonald, Skådespelare: Scoot McNairy, Tobias Menzies, Michael Smiley, Jodie Whittaker, Jude Law, Karl Davies.
05:05 
Friheden
Dansk dramaserie från 2018. En af InvoPharmas ansatte står pludselig i vejen for det store kup, så svindlertrioen sætter alt ind på at få ham sat ud af spillet. Erik tager på Tinder-date som Frank Zeller med Mads Morell som tilskuer. Esther frygter, at forældrenes mærkelige adfærd er et tegn på en forestående skilsmisse. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
05:30 (05:55)
Friheden
Dansk dramaserie från 2018. Nina går i forklædning som FN-kommissæren Birgitta Engdahl. Mads modarbejder trioens forsøg på afpresning, og de må tænke hurtigt for at redde missionen. Esther viser tegn på at have arvet forældrenes evner, og med Patrick som sin spion kommer hun på sporet af Jacqueline. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se