Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Summer House [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Det er endelig blevet sommer og for denne gruppe venner, betyder det at det er tid til at stå af storbyens rotteræs og stikke af til the Hamptons. De har lejet et sommerhus i Montauk, og i år har de sammensat den perfekte gruppe. det vil sige hvis de ellers kan holde ud at være sammene. Tvillingerne Ashley og Lauren inviterer deres ven fra Los Angeles, Stassi ud for at møde deres nye venner, men hun har fået kig på Kylel. 28/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
06:45 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. De har hjemme i Hollywood, hvor livet er mere over the top end nogensinde. Og det passer de danske Hollywoodfruer juuuust fine. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2010.
07:40 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. De har hjemme i Hollywood, hvor livet er mere over the top end nogensinde. Og det passer de danske Hollywoodfruer juuuust fine. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2010.
08:35 
Accidental Love
Alice, som arbejder som servitrice i en lille by, bliver ved et uheld skudt i hovedet med en sømpistol. Hun har ikke haft råd til en sygeforsikring, kan derfor ikke få sømmet fjernet og skaden i hjernen fører til humørsvingninger og uforudsigelig adfærd. Alice tager til Washington for at gøre politikerne opmærksomme på behovet for hjælp til patienter med mærkelige skader, og får hjælp af et ungt medlem af Kongressen. Men hvad sker der, når kærligheden blander sig i sagen?. Producerat år 2015. Regissör: David O. Russell, Skådespelare: Raymond L. Brown Jr., Beverly D'Angelo, Steve Boles, Jessica Biel, Jenny Gulley.
10:35 
Forsidefruer
Forsidefruerne er tilbage, pånær Sarah Louise, som har valgt at forlade serien. I stedet træder en ny frue ind i flokken. Det er Jackis veninde, den tidligere model og PR-kvinde Karina Von D’ahé, som er kendt for at være en skøn, men bestemt dame. Janni vælger at invitere alle fruerne og deres børn til en kæmpe børnefest i sin have, så de sammen kan møde Karina. Men hvordan tager de andre imod den nye kvinde, som næsten er på alder med Janni og godt ved, at hun ikke helt ligner de andre fruer?. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2019.
11:35 
Forsidefruer
Den nye frue Karina Von D’ahé inviterer Janni, Gunnvør og Amalie på en frokost, for at lære dem bedre at kende. Men siden børnefesten hos Janni er der pludselig opstået meget dårlig luft mellem Gunnvør og Amalie. Og Amalie har tænkt sig at konfrontere Gunnvør til Karinas frokost. Amalie skal holde en tale til kræftarrangementet ’Stafet for livet’ og har bevidst ikke forberedt sig. Karina inviterer Gunnvør med til en voldsom vampyr-ansigtsbehandling. Janni og Tina tager til Hundens dag i Tivoli. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2019.
12:35 
Forsidefruer
Amalie er i fuld gang med at konfrontere Gunnvør med hendes dårlige opførsel og diskussionen ender brat, da Gunnvør vælger at udvandre fra Karinas frokost. Amalie allierer sig med Jackie og søger forståelse dér. Mens Gunnvør knytter sig til den nye frue Karina, som er ret målløs over frokostens udvikling. Janni og Karsten tager til Karstens safari-camp i Kenya, så Janni kan overrække sin pengedonation, der skal støtte til de truede elefanter. Jackie viser, for første gang, sin nye kæreste frem. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
13:35 
Forsidefruer
Amalie skal have taget et familieportræt med sin mor og datter, men da hun prøver at stoppe med at amme sin 2-årige datter er overskuddet i bund og lunten er kort. Resten af Karsten og Jannis tur til Afrika står i kærlighedens tegn, men Karsten er ikke god til at vise sine følelser. Jackie har inviteret Gunnvør og Karina ud på en hyggelig sejltur og Gunnvør lufter tanken om at tage en alvors-snak med Amalie. De to fruer mødes for at blive forsonet, men det er nemmere sagt end gjort. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
14:35 
Forsidefruer
Janni står pludselig midt i en personlig tragedie, da hendes hund pludselig falder død om. Og det er dårlig timing, da hun har en hypnotisørtid samme morgen. Gunnvør opfordrer til mere aktivt samvær og inviterer konkurrencemennesket Tina ud og klatre. Jackie har travlt med at tage billeder til sin instagram. Men i små badedragter, skal man passe på, når brysterne vil, som de selv vil. Mens Janni, Jackie og Amalie tager til Miss Danmark Show drøfter Tina og Gunnvør deres utilfredshed med Amalie. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
15:35 
Forsidefruer
Tina Lund skal ride et vigtigt show i Hillerød, på en hest hun aldrig har redet på før. Janni er med som sædvanlig og Tina spørger Janni til råds om hvordan hun skal tackle sin konflikt med Amalie. Gunnvør står overfor en køkkenrenovering og har bedt Karina om hjælp med det hårde arbejde. Amalie tager til møde på et privathospital, da hun længe har haft en drømt om at få lavet sin bryster, efter længere tids amning. Men hun er bare ikke helt stoppet med at amme endnu. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2019.
16:35 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Vegas, Baby!. Khloé og Tristan rejser til Vegas med True, men han og Kim kommer op og skændes over hans utroskab. Kim tager sine venner med til Vegas, for at bevise at hun stadig kan feste. 27/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 14. Producerat år 2018.
17:35 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det er en stor dag for Amalie for, det er både hendes 28 års fødselsdag og dagen, hvor hun får et stort ønske opfyldt; hun skal have lavet nye bryster – et ønske Amalie har haft i mange år. Det var meningen, at Amalie skulle have haft Janni med som støtte under operationen, men da de to stadig er uvenner, har Amalie valgt at tage veninden Camilla Dalsgaard med. Og det er godt med lidt moralsk støtte, for Amalie er meget nervøs for operationen. 27/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2020.
18:40 
World Invasion: Battle Los Angeles
En oversergent i den amerikanske flåde og hans enhed kommer i kamp mod en helt ny type fjender, da en invasionsstyrke fra rummet angriber Jorden. Producerat år 2011. Regissör: Jonathan Liebesman, Skådespelare: Bridget Moynahan, Will Rothhaar, Cory Hardrict, Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez.
21:00 
Life
En sonde fra Mars har indsamlet en prøve af tilsyneladende intelligent liv. Da tilfældet undersøges nærmere på rumstationen, bliver det hurtigt tydeligt, at organismen er langt mere avanceret end først forventet. Først da et angreb sætter ind, indser astronauterne hvor store konsekvenserne det har, hvis det hurtigt voksende væsen når Jorden. Producerat år 2017. Regissör: Daniel Espinosa, Skådespelare: Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Naoko Mori, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds.
23:15 
Alien: Covenant
Besætningen på rumskibet Covenant har kurs mod en fjern planet på den anden side af galaksen, og en dag finder de, hvad de tror er et ukendt paradis, men som viser sig at være en mørk, farlig verden. Da de pludselig står over for en trussel, de umuligt havde kunnet forestille sig, må de kaste sig ud i en sindsoprivende flugt. Producerat år 2017. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Michael Fassbender, Katherine Waterston.
01:45 
Resident Evil: Afterlife
I en verden plaget af virusinfektioner, der gør ofrene til levende døde, fortsætter Alice på sin mission med at finde overlevende og føre dem i sikkerhed. Hendes livsfarlige kamp mod paraplyorganisationen når nye højder, men Alice får uventet hjælp af en gammel ven. Producerat år 2010. Regissör: Paul W.S. Anderson, Skådespelare: Shawn Roberts, Wentworth Miller, Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates.
03:30 
The Sinner [Repris]
Part II. Cora forsøger at standse Ambroses efterforskning, mens Mason kæmper med at forholde sig til hemmelighederne fra Coras fortid. 28/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
04:15 
The Sinner [Repris]
Part III. Ambrose afslører en overraskende hemmelighed om Cora som ændrer hele efterforskningen. Mason tager sagen i egen hånd. 29/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
05:05 
Friheden [Repris]
Dansk dramaserie från 2018. Det store kup er veloverstået, og nu skal byttet bæres hjem. Tasken med de 15 millioner kroner gør hjemturen anspændt for Nina og Jacqueline. Et uheldigt sammenstød med et ægtepar i en campervan og en tilfældig politi-razzia presser de to svindlere ud i en situation, hvor alt kan gå galt. 28/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2018.
05:35 (05:55)
Friheden
Dansk dramaserie från 2018. Det store kup er veloverstået, og nu skal byttet bæres hjem. Tasken med de 15 millioner kroner gør hjemturen anspændt for Nina og Jacqueline. Et uheldigt sammenstød med et ægtepar i en campervan og en tilfældig politi-razzia presser de to svindlere ud i en situation, hvor alt kan gå galt. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se