Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Timber Creek Lodge
Amerikansk realityserie från 2017. Prickly Like a Cactus. Louise bliver irriteret da personalet skal opvarte to separate grupper gæster. Cynthia og Colston lægger en plan for at finde Tinder-dates til hinanden. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Call It Like I See It. Stassi, Scheana og Kristen bliver alle spurgt om de vil med til Katies bryllupsfest, men Ariana bliver holdt udenfor på grund af hendes venskab med Lala. 21/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.
07:45 
The Kardashians
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Life's a Beach (House). Kim flytter hjem til sin mor Kris og stedfar Bruce, så de kan hjælpe hende, når babyen gør sin ankomst. Men ikke alle er glade for at få en ekstra beboer. Kris giver Kendall og Kylie nogle dårlige nyheder, som får Kendall til i al hemmelighed at lede efter sit eget sted at bo. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2013.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Marianne på 31 og 27-årige fra Taastrup Lasse er netop blevet forældre til deres andet barn. Men det, der skulle være ren lykke, er også en kilde til frustrationer – især for Lasse. Regningerne hober sig op og med udgiften til et ekstra barn, kan parret ikke længere få økonomien til at hænge sammen. Lasse tager lommeregneren med i seng for at regne på parrets økonomi. Han er besat af økonomien, men alligevel er det hele ved at falde fra hinanden og familielivet lider under Lasses behov for hele tiden at tjekke netbank og lægge nye budgetter. Marianne og Lasse har bedt Luksusfælden om hjælp i et sidste håb om, at eksperterne kan gennemskue hvor parrets penge forsvinder hen og for at give Lasse fri fra lommeregneren og dermed mere tid til kæresten og de to små sønner. 21/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2012.
09:50 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2013. Kenneth på 26 og Laura på 19 fra Vamdrup har været kærester i et år. Nu bor de i Kenneths hus på landet med hund, havetraktor og drømmen om at stifte familie. Parret har ifølge dem selv alt – dog købt på afbetaling. Situationen bekymrer ikke parret synderligt, men med de dyre forbrugslån er der pludselig ikke mange penge tilbage at have det sjovt for. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2013.
10:45 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Jagten på Masterchef trofæet er sat i gang, når de tre dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson. 21/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2019.
11:45 
Masterchef USA
Amerikansk realityserie från 2017. Battle for a White Apron - Part 1. Som altid starter sæson med at 40 af USAs bedste amatørkokke rejser til Los Angeles, for at konkurrere sig til en plads i Masterchef kampen om det hvide forklæde, der giver pladsen i Top 20. Gordon Ramsay, Christina Tosi og den nye dommer, den prisbelønnede stjernekok Aarón Sánche, er klar til at smage, dufte og se sig frem til de bedste. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2017.
12:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2016. Thirsty Girls. Scheana afviser alle forsøg fra Lala på at blive venner med hende. James bliver ude af sig selv af begejstring, da han finder ud af at hans kæreste skal besøge ham henover sommeren. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2016.
13:50 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2011. Linse jagter den evige ungdom. Hun elsker plastikkirurgi, botox og tatoveringer. I dag skal hun have sine rutinemæssige botoxindsprøjtninger. Et ritual hun gennemgår hver tredje måned i kampen mod rynkerne. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2011.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Petty Mess. Lisa Rinna vender tilbage til sine rødder og rollen som Billie, i Days of Our Lives. Lisa Vanderpump modtager nyheder om en sigtelse, men Kyle og Dorit reagerer ikke på det, som hun havde håbet — hvilket får Lisa til at forlade dem. Teddi's bekymringer ved at være værtinde for kvinder, i sit strandhus bliver virkelige nok, da Kyle og Lisa Vanderpump ikke spilder tiden, inden de fortælle alle andre om deres problemer. 21/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2018.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. That Was Weird. Weekenden i Teddis strandhus stopper pludseligt og katastrofalt, da Dorit afslører overfor Erika, hvad der blev sagt om hende, efter hendes uventede afgang. Kvinderne tager til New York til Fashion Week. Lisa Rinna hjælper sin datter, Delilah, med at komme på plads i New York City. Personlige informationer om Lisa Vanderpump afsløres offentligt, og nogle af kvinderne er bekymrede for hvordan hun reagerer når hun finder ud af det. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2018. Det bliver en rutsjetur uden lige for 55-årige Jeanne fra Brøndby Øster, når Luksusfældens eksperter Louise Frost og Kenneth Hansen i dette afsnit forsøger at få styr på hende forbrug. Hun har nemlig brugt ikke mindre end 19.000 kroner hver eneste måned på sin diverse post. Og pengene er ikke kun gået til tant og fjas, for Jeanne har nemlig en forkærlighed for at spille casino på nettet. Hendes forbrug er så stort, at hun er begyndt at lyve for sine børn om, hvor meget hun bruger. Hun låner penge af børnene til mad, men bruger dem i stedet for på at spille på nettet. Men vil Jeanne erkende, at hun har et spilleproblem, da Louise Frost sætter hende af ved center for ludomani? Jeanne bor alene i en 4-værelses lejelejlighed og ejer mere end 80 par sko. Hun kan godt lide at bygge en facade op udadtil, så alle tror, at hun har styr på sine ting, og at hun ikke mangler noget. Men sandheden er, at facaden har en pris. For at hun kan få råd til sit luksusforbrug og spil på nettet, arbejder hun. Säsong 20. Del 9. Producerat år 2018.
18:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Jagten på Masterchef trofæet er sat i gang, når de tre dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson. 24/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2019.
19:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Dansk realityserie från 2019. Jagten på Masterchef trofæet er sat i gang, når de tre dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2019.
21:00 
Red Dawn
En by i staten Washington vågner til det surrealistiske syn af udenlandske soldater i faldskærme, der daler ned fra himlen. Hurtigt og uden varsel er USA er blevet invaderet, og denne by er det første mål. Fast besluttet på at kæmpe søger en gruppe unge patrioter, under ledelse af den hjemvendte soldat Jed (Chris Hemsworth), tilflugt i byens omkringliggende skove, hvor de træner og reorganiserer sig som en guerillagruppe. Herfra slår de igen mod fjenden for at befri byen mod overmagten og kræve deres frihed tilbage. Producerat år 2012. Regissör: Dan Bradley, Skådespelare: Isabel Lucas, Jeffrey Dean Morgan, Josh Peck, Chris Hemsworth, Adrianne Palicki, Josh Hutcherson.
23:00 
Beyond The Reach
Ben arbejder som guide, og han bliver tildelt opgaven om at ledsage en højtstående forretningsmand på jagt i ørkenen. Da Ben overværer en ulykke på turen, som forretningsmanden vil gøre alt for at skjule, udvikler samarbejdet mellem de to sig til en livsfarlig omgang katten efter musen, hvor Ben bliver jagtet rundt i den glohede ørken. Producerat år 2015. Regissör: Jean-Baptiste Léonetti, Skådespelare: Ronny Cox, Hanna Mangan Lawrence, Patricia Bethune, Michael Douglas, Jeremy Irvine.
00:55 
Black Sea
Den rebelske ubådskaptajn, Robinson samler en besætning af en flok skæve personligheder, for at gå på jagt efter en skat, der siges at være sunket i dybet i Sortehavet. Grådighed og desperation er ved at overtage kontrollen i det klaustrofobiske fartøj, og mændene begynder at kæmpe for deres egen overlevelse. En spændingsfyldt eventyr-thriller, instrueret af Oscar-vinderen Kevin Macdonald. Producerat år 2014. Regissör: Kevin Macdonald, Skådespelare: Scoot McNairy, Tobias Menzies, Michael Smiley, Jodie Whittaker, Jude Law, Karl Davies.
03:10 
Reverie
Amerikansk science fiction serie från 2018. No More Mr. Nice Guy. En familiefar røver banke i sin Reverie, og Mara må afdække den dybereliggende årsag. Men hendes opdagelser sætter hendes liv i fare. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
03:55 
Reverie
Amerikansk science fiction serie från 2018. Blue is the Coldest Color. Alexis tidligere partner, Oliver, dukker op for at advare Mara om at Reverie 2.0 har farlige bivirkninger. På Oniratech bliver en BCI stjålet, og Mara må ind i en illegal Reverie. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2018.
04:45 
The Sinner
Part I. Cora Tannetti er på stranden med sin mand og sin søn, da hun af uransagelige grunde pludselig stikker en person ihjel. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Friheden
Dansk dramaserie från 2018. Nina går i forklædning som FN-kommissæren Birgitta Engdahl. Mads modarbejder trioens forsøg på afpresning, og de må tænke hurtigt for at redde missionen. Esther viser tegn på at have arvet forældrenes evner, og med Patrick som sin spion kommer hun på sporet af Jacqueline. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se