Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mad About You
Amerikansk komedieserie från 2019. Restraining Orders and Puppies. Jamie kan ikke holde sig væk fra campus, og Paul på træde til, da det skaber problemer. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
06:35 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Con-Text Is Everything. I Kroatien finder Bobby endelig kærligheden, men samtidig opstår der en konflikt mellem ham og en gæst, da han overskrider en grænse. 21/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2017.
07:35 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Oh Baby!. Rob er ikke alene blevet forlovet, han har faktisk flere rigtigt store nyheder at dele med familien. Kyle kæmper for at komme over de anfald, der er kommet af hendes tid i offentlighedens søgelys. 22/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 9. Producerat år 2016.
08:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2014. Familien fra Bryggen er tilbage med en stor overraskelse. Linse overvejer at flytte fra Bryggen og ud i mere landlige omgivelser, og det kommer meget bag på Stephanie og Mor Ann. Og særligt sidstnævnte tvivler på, at Linse kan klare sig selv væk fra storbyen. Mor Ann kaster sig ud i at lave hjemmelavede hundekiks, og dem får hun Lebbe Lone til at prøvesmage, så hun er sikker på, at kvaliteten er i top. Stephanie tager det næste skridt med sin kæreste Michal, da de flytter sammen. Men det er ikke helt problemfrit, og Stephanie starter med at sortere ud i Michals ting, så hun kan sætte sit præg på lejligheden. Men det går ikke helt efter planen, da hun kommer til at ødelægge noget, Michal har fået af sin far. 18/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2014.
09:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2014. I Familien fra Bryggen har Linse fået dårlig nyheder. Heldigvis kan Mor Anns pandekager altid løsne lidt op for det dårlige humør. Og Linses smil er igen stort da vennen Gustav kigger forbi og særligt da Gustav kan hjælpe Linse med en ny bil vil glæden ingen ende tage. 19/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2014.
10:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2014. I Familien fra Bryggen skal Linse optræde med sin hundesang for første gang til den store hundedemonstration på Rådhuspladsen. Men generalprøven går ikke helt, som hun håber og Linse tvivler på koncertens udfald. Heldigvis går det meget bedre, da Linse skal have taget personalebilleder til tattoo shoppen, og selvom hun ikke er særligt tilfreds med hendes eget billede, er billederne som Linse har forstillet sig. Peter fylder snart år, og derfor skal han have en helt speciel hjemmelavet gave fra Mor Ann. Gaven til Peter er ikke det eneste, Mor Ann prøver at få styr på. En hundehvisker har lært Mor Ann, at hun skal til at gå spor med Pixie for at få hende til at være mere rolig. Men som så ofte før, så går det ikke helt som planlagt med Pixie. Stephanie skal også holdes i gang. Derfor har hun besluttet sig for at sætte en pole stang op i stuen. 20/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2014.
11:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2014. I Familien fra Bryggen skal Stephanie afprøve sine evner som gulvsliber. Stephanie er ifølge hende selv den fødte gør det selv-kvinde, men hun må indse, at det ikke helt er lige så nemt at slibe gulve, som det er at støvsuge. Mor Ann skal til sin gode ven Peters 60 års fødselsdag og hun har lavet en noget speciel gave til ham. Men inden hun er klar til fest, skal hun først dulles helt op og det står Linses gode ven og make-up artist Niels for. 21/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2014.
12:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2014. Familien fra Bryggen har gang i en masse projekter. Linse og Mor Ann så for nylig en lampe af træ i en butik, som Linse var meget begejstret for. Mor Ann er dog ret sikker på at hun kan lave en ligeså godt selv. Derfor beder hun sin ven og handy-manden Peter om hjælpe, så lampen, til Linse, forhåbentlig kan blive endnu flottere end den i butikken. Stephanie har efter længere tids forbrug af Red Bull, besluttet sig for at tage til tandlægen for at få tjekket tændernes tilstand. Men spørgsmålet er om de mange Red Bulls har sat sine spor på hendes tænder. Linse er træt af ikke at have en uddannelse, og nu er hun fast besluttet på at få en rigtig uddannelse med diplom og det hele. Desværre har hun aldrig følt sig helt til rette på skolebænken…. 22/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2014.
13:40 
Tintin: Enhjørningens hemmelighed
Da den unge reporter Tintin køber et 200 år gammelt modelskib, finder han (og hunden Terry) i flasken et ledespor til sørøveren Rackham den Rødes skat. Tintin allierer sig med den fordrukne kaptajn Haddock, hvis forfader kæmpede mod Rackham. Producerat år 2011. Regissör: Steven Spielberg.
15:25 
Britney Spears' storhed og fald
Den turbulente historie om Britney Spears – en af de bedst sælgende teenageartister nogensinde – hvis dating liv og emotionelle nedbrud, blev genstand for mediernes opmærksomhed verden over. Producerat år 2017. Regissör: Leslie Libman, Skådespelare: Connor Paton, Carmel Amit, Jenna Berman.
17:20 
I en klasse for sig
Året er 1943, under 2. Verdenskrig. Mange mænd er i krig, men ejerne af et baseballhold, vil ikke lade sporten stå stille, og samler derfor et kvindehold. Søstrene Dottie og Kit bliver rekrutteret til det nye hold, der bliver trænet af den afdankede, fordrukne Jimmy, tidligere baseballspiller. Han synes ikke det er et rigtigt trænerjob han har fået, så han drikker videre, men pigerne vil noget helt andet. Producerat år 1992. Regissör: Penny Marshall, Skådespelare: Lori Petty, Rosie O'Donnell, Megan Cavanagh, Geena Davis, Tom Hanks, Madonna.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Åke på 27 er selvstændig landbrugsarbejder, der drømmer om at eje sin egen bondegård og drive sit eget landbrug. Åke har sit eget firma, hvor igennem han sælger sin arbejdskraft til områdets forskellige gårde. Planen er, at firmaet en dag har genereret så mange penge, at han kan købe sin drømmegård. På det sidste har Åke dog kun haft en enkelt kunde, og kunden har netop opsagt samarbejdet, fordi Åke ikke kan finde ud af at komme op om morgenen. Åkes veninde Mette har bedt Luksusfælden om at hjælpe Åke til at få styr på økonomien og sit liv. Hun kan nemlig ikke selv trænge igennem til ham. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann kigger nærmere på Åkes konti, viser det sig, at hans manglende evne til at komme ud af fjerene om morgenen ikke er firmaets eneste problem. For Åke har hverken betalt skat eller moms af sin indtægt i firmaet og nu står han over for et skattesmæk på 151.000! I stedet for at betale moms og skat, har han bestilt en hjemmeside til 67.000 og købt maskiner, der ikke virker til næsten 100.000,- Det er kun et spørgsmål om tid, før Åkes firma bliver erklæret konkurs. Men vil Åke lytte til eksperterne, når de beder ham lukke sit firma før andre gør det for ham? Og vil han for en gangs skyld følge sin veninde Mettes råd, når hun anbefaler ham ”at få et arbejde og blive lønmodtager ligesom alle andre mennesker”. 19/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 25. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Spider-Man: Homecoming
Amerikansk superheltefilm från 2017. Peter Parker forsøger at manøvrere i sit “andet liv” som den elskede Spider-Man. Lykkelig over sin seneste mission med The Avengers, vender han hjem – dog under konstant overvågning fra sin nye mentor; Tony Stark. Peter forsøger at falde tilbage i den normale, daglige rutine, men distraheres af sine tanker om at ville bevise sit værd, og at han er mere end bare den hjælpsomme Spider-Man. Men da Vulture dukker op som en ny trussel, er alt hvad Peter holder af pludselig i fare. Producerat år 2017. Regissör: Jon Watts, Skådespelare: Marisa Tomei, Donald Glover, Michael Keaton, Tom Holland.
23:55 
The Babymakers
Efter adskillige mislykkede forsøg på at gøre sin kone Audrey gravid, indser Tommy til sin store forfærdelse, at han “skyder med løst krudt”. Hundeangst for at hans ægteskab vil få en ende, overtaler han sine venner til bryde ind i en sædbank, hvor han for flere år siden, donerede en portion sæd. Men det går ikke helt efter planen. Undervejs bliver Tommy og Audreys ægteskab sat på en hård prøve og vi får at se, hvor langt et par er villige til at gå for at blive gravide. Producerat år 2012. Regissör: Jay Chandrasekhar, Skådespelare: Aisha Tyler, Kevin Heffernan, Paul Schneider, Olivia Munn.
02:00 
I en klasse for sig
Året er 1943, under 2. Verdenskrig. Mange mænd er i krig, men ejerne af et baseballhold, vil ikke lade sporten stå stille, og samler derfor et kvindehold. Søstrene Dottie og Kit bliver rekrutteret til det nye hold, der bliver trænet af den afdankede, fordrukne Jimmy, tidligere baseballspiller. Han synes ikke det er et rigtigt trænerjob han har fået, så han drikker videre, men pigerne vil noget helt andet. Producerat år 1992. Regissör: Penny Marshall, Skådespelare: Lori Petty, Rosie O'Donnell, Megan Cavanagh, Geena Davis, Tom Hanks, Madonna.
04:55 (05:43)
Gordon Ramsays Hotelmareridt [Repris]
Lakeview Hotel. Gordon Ramsay checker ind på det luksuriøse Lakeview Hotel på Lake Chelan, Washington, hvor værelserne er tomme, og hotellets restaurant og isbod er ved at gå fallit. Gordon konfronterer ejer Brents upassende og fornærede opførsel, men er det nok til at reparere virksomhedens omdømme?. 22/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå