Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komedieserie från 2018. Anchor Away. For at få fingrene i en flot, homoseksuel TV nyhedsvært med forkærlighed for ubegavede mænd, overbeviser Jack Will om at spille fjollet og dum. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2018.
06:25 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2017. Hos Forsidefruerne er der røre i andedammen da Gunnvør og Oliver Bjerrehus vælger at annoncere en stor nyhed på Instagram. Det skuffer veninden Sarah Louise, der til gengæld er lettet over, at hun som travl karrieremor endelig får sin længe ventede au-pair. Janni har inviteret den nybagte mor Amalie til forkælelse og velvære på Vedbæklund, men hun har også en bagtanke med sin invitation. Hun synes nemlig, at det er på tide, at Amalie slipper babyen og kommer ud på en date. I Dubai har Tina Lund travlt med at træne op til et stort stævne, hvor hun skal etablere, at hun efter endt barsel, endelig er tilbage i ridesportens top-elite. 25/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
07:10 
Hollywood 911
Amerikansk realityserie från 2016. O.J. & Nicole Brown Simpson; Frankie Muniz; Gary Coleman; Shannen Doherty. O.J Simpsons hustru, Nicole Browns desperate opringning for at få hjælp. Gary Colemans sidste dage. Shannen Doherty møder en selvmordstruet fan. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2016.
08:10 
Madagascar
Amerikansk animeret film från 2005. Handlingen tager sit udgangspunkt i Zoologisk Have i New York, hvor fire af de "indsatte" - en løve, en zebra, en giraf og en flodhest – får stillet deres nære venskab på prøve, da en af dem en dag savnes i sit bur. En mild omgang midtlivskrise har fået Marty the Zebra til at revidere sit liv og stikke af fra opholdet bag tremmerne. Producerat år 2005. Regissör: Eric Darnell, Tom McGrath.
09:50 
Wimbledon
Fra skaberne af ”Love Actually” og ”Bridget Jones’ Dagbog” kommer en charmerende og morsom historie om romantik på tennisbanen. Peter Colt (Paul Bettany) nærmer sig slutningen af en glansløs tenniskarriere. Lige som han er på nippet til at trække sig tilbage, får han en utrolig chance for at deltage i Wimbledonturneringen. Lizzie Bradbury (Kirsten Dunst) derimod er på toppen af ranglisterne og har kun ét mål for øje – at vinde. De to mødes ved et tilfælde og en umiskendelig tiltrækning opstår mellem dem. Herefter brydes deres vante mønstre – Peter kommer i god form og vinder sin første match, mens Lizzie begynder at opdage, at der findes andre ting i livet end blot at vinde tennisturneringer. Producerat år 2004. Regissör: Richard Loncraine, Skådespelare: Nikolaj Coster-Waldau, James McAvoy, Robert Lindsay, Sam Neill, Kirsten Dunst, Paul Bettany.
11:55 
Beyond the Lights
Noni er musikverdenens seneste superstjerne, men presset ved berømmelse gør hende nervøs, indtil hun møder Kaz, en flot, ung politibetjent med politiske ambitioner, som har fået til opgave at beskytte hende. Tiltrækningen er gensidig, og Noni og Kaz falder med et brag for hinanden til trods for protester fra Nonis mor og Kaz’s far. Producerat år 2014. Regissör: Gina Prince-Bythewood, Skådespelare: Machine Gun Kelly, Minnie Driver, Danny Glover, Gugu Mbatha-Raw, Nate Parker.
14:20 
Halløj på Wall Street
Laurel Ayres er en af Wall Streets mest talentfulde medarbejdere. Men det faktum at hun er sort og kvinde, sætter en kæp i hjulet for hendes videre karriere. For at vise at ikke kun mænd, kan få succes på Wall Street, vælger hun at opfinde en hvid og mandlig forretningspartner. Producerat år 1996. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: Dianne Wiest, Whoopi Goldberg.
16:45 
Veronica Mars
Efter i flere år at have lagt sin fortid som teenage-detektiv, bag sig, får Veronica Mars et opkald fra sin gamle flamme Logan Echolls. Hans popstjernekæreste, Bonnie er blevet myrdet og han har brug for Veronicas hjælp, for at bevise sin uskyld. Veronica tager til sin hjemby for at hjælpe ham og samtidig deltage i sit 10 års high school jubilæum. Veronica møder både gamle venner og fjender i sin jagt en morder. Producerat år 2014. Regissör: Rob Thomas, Skådespelare: Krysten Ritter, Percy Daggs III, Jason Dohring, Kristen Bell, Bell Dohring.
19:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 24/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I Horsens drømmer 33-årige Ravna og 39-årige Eric om at købe et hus sammen. Men Erics store skattegæld spænder ben for den drøm og parret er fornærmede over bankens besked om, at de ikke vil låne dem penge før gælden er væk. Og det er der 15 år til, for Ravna og Eric afdrager minimalt. Ravna og Eric har hidtil intet gjort for at få drømmen om huset til at lykkes. I stedet har de brugt masser af penge på koncerter, metal-festivallen Copenhell og ikke mindst på deres to elskede katte, Tjalfe og Røskva. 21/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 23. Del 3. Producerat år 2019.
21:00 
Taken 3
Liam Neeson er tilbage som den tidligere CIA-agent Bryan Mills, der er ved at blive forsonet med sin ekskone, da hun bliver brutalt myrdet. Mills bliver beskyldt for mordet og tager flugten optændt af raseri og med CIA, FBI og politiet i hælene. Producerat år 2014. Regissör: Olivier Megaton, Skådespelare: Dougray Scott, Sam Spruell, Maggie Grace, Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen.
23:25 
Tooken
Bryan Miller er tidligere CIA-agent, nu sikkerhedsvagt. Han er fraskilt, med en teenagedatter og en ekskone, der nu er klar til at gifte sig igen, med en pornostjerne, der kalder sig "Den store anakonda". Trods ihærdige forsøg på at få sit liv til at køre, falder alt fra hinanden og han må redde både sin datter og sin ekskone. Producerat år 2015. Regissör: John Asher, Skådespelare: Lauren Stamile, Joyce Bulifant, Reno Wilson, Lee Tergesen.
01:15 
No Strings Attached
En hylemorsom historie om Emma og Adam, som indgår en tilsyneladende perfekt aftale med hinanden, som kun er baseret på sex og med kun én hovedregel: ingen forpligtelser. Producerat år 2011. Regissör: Ivan Reitman, Skådespelare: Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Natalie Portman, Ashton Kutcher.
03:15 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Man on a Rope. Roxannas tiltag hos DeGraaf's giver hende problemer med sin far. Grahams tilbagekomst til auktionen, tager en tur omkring boksning. Brukner håner konventionerne i sit forsøg på at smigre en kurator. Davenport går til Graham efter sit sidste tilbageslag. 24/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2016.
04:05 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Sweet Caroline. Mafiaen vil hævne sig på Harlee ved at få hende beskyldt for mord. Wozniak kæmper med at holde sin politifamilie sammen, da gamle beviser for en forbrydelse truer med at splitte holdet. 26/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
04:50 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Fracture. Harlee og Wozniak efterforsker mordet på Caroline, hvilket sætter forholdet mellem Harlee og Nava i en akavet situation. Wozniak prøver at finde ud af hvem der lækker information til Verco. 26/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2018. Anchor Away. For at få fingrene i en flot, homoseksuel TV nyhedsvært med forkærlighed for ubegavede mænd, overbeviser Jack Will om at spille fjollet og dum. 26/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se