Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Girlfriends' Guide to Divorce [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #188: Mind Your Side of the Plate. Abby tager med Barbara i byen for at hjælpe hende med at finde nogen at skrive om i hendes nye spalte. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2017.
06:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Merethe på 29 år arbejder 50 timer om ugen for at få hverdagen til at køre rundt, men hun er stadigvæk bagud med regningerne. I mange år hun levet over evne og optaget den ene lån efter det andet i forsøget på at købe sig lykkelig. Hendes hjem ligner noget, der er taget ud af et boligmagasin, men det pæne billede er ved at krakelere og Merethe kan slet ikke overskue sin økonomiske situation mere. Merethes veninde Mette låner hende gerne penge og sponsorer middage i byen, da Merethe simpelthen ikke har råd. Men nu er det blevet for meget Mette, som har overtalt Merethe til at tilkalde Luksusfælden, så der kan komme orden i økonomien. Eksperterne får deres sag for i Hillerød, og da Merethe pludselig mister sit job, står de over for en ny udfordring, hvis budgettet skal gå op. Der skal hårde midler i brug for at hjælpe Merethe på rette vej, og det kræver blandt andet, at hun skiller sig af med nogle af hendes elskede møbler. Og det er mere end Merethe lige kan klare. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2012.
07:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. I Køge har Tanja, Christian og deres datter Silke længe levet med et alt for højt forbrug. For et år siden fik Tanja en erstatning på over 100. 000 kroner, som var med til at hæve deres forbrug markant. Men mens pengene slap op, fortsatte forbruget, og nu er de kommet i økonomiske vanskeligheder. Christian er lastbilchauffør og arbejder 12 timer om dagen, så han er stort set ikke hjemme i hverdagen. Når han er på vejen, stopper han ofte på diverse tankstationer og fastfoodrestauranter for at forkæle sig selv med junkfood. Tanja er sygemeldt og går hjemme. Her kan hun godt lide at hygge om familien. Når hun er ude at handle, bliver der med glæde hevet slik og andre godter ned fra hylderne, og så bruger hun en del penge på at forkæle datteren med mærketøj og dyrt legetøj. Parret venter endnu et barn, men de kan ikke se, hvordan de skal få råd til at betale for et ekstra familiemedlem, og derfor har de sendt budt efter Luksusfældens to eksperter. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2012.
08:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Dirty Thirty. Ariana afslører den sande grund til at hun ville have Tom Sandoval til at blive efter hendes fødselsdag. Lisa råder pigerne til at tage hævn, efter at deres fyre tog til Vegas. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2015.
09:50 
Girlfriends' Guide to Divorce
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #225: What Happens in Bakersfield Stays in Bakersfield. På en udflugt med sønnens baseballhold, forsøger Abby at finde inspiration til en ny novelle. Resten af veninderne forsøger at slippe væk fra deres problemer på en weekendudflugt. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2017.
10:45 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Jagten på Masterchef 2020 er sat ind, og de tre dommere er endnu en gang sultne og klar til at tage imod nye og håbefulde amatørkokke, der alle drømmer om at komme med på en gastronomisk rejse i MasterChef. De skal nu med én ret overbevise dommerne om, at de fortjener et af de eftertragtede hvide forklæder. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2019.
11:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. What Happened in Vegas. Alt bliver ikke i Vegas, da Sandoval og Schwartz overrasker deres kærester med chokerende historier fra syndernes by. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2015.
12:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. The Royal Treatment. På en tur til London får Scott pludselig et stort ønske om at blive kongelige og tror endda, at han er blevet udnævnt til Lord. Men det, han ikke indser, er, at hvis han vil have respekt, så må han også udvise respekt over for andre. Kim tilbringer sin tid i London med masser af arbejdsopgaver og forsømmer sin gode ven Jonathan. Til sidst bliver han så irriteret, at han konfronterer hende. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2012.
13:55 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Affairs of the Everhart. Da Bruce får en ny golfmakker, supermodellen Angie Everhart, begynder Kris at overveje, om hun skal ringe til en af sine gamle venner - især fordi hun opdager tegn på, at Bruce overvejer en affære. Samtidig flytter Rob ind hos Khloe og Lamar igen, men denne gang er Khloe parat til at smide ham ud, så snart hans opførsel bliver for meget. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2012.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie från 2017. Hostile Hacienda. Mens damerne er ved at pakke til en tur til Mexico, tager Eden over til Lisa Vanderpumps hjem, for at fortælle hende om Kims soberhed. Lisa Rinna er i New York, for at se sin model-datter på catwalken til modeugen og de andre damer diskuterer hendes chokerende udmeldinger. 27/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk reality-serie från 2017. Backed Into a Corner. Der fyger gnister i luften ved Mauricios fest i Mexico, da Kyle forlanger at få at vide nøjagtigt hvad Lisa Rinna sagde om hendes søster, Kim. Mexico-turen ender med en vild bådsejlads og en dans, der er værd at huske. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2017.
16:55 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. I Alsted ved Sorø kæmper Jarl og Camilla en kamp mod tiden, for når deres ufødte barn bliver født om 6 måneder, har parret ikke længere et sted at bo. Säsong 19. Del 3. Producerat år 2017.
18:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Jagten på Masterchef 2020 er sat ind, og de tre dommere er endnu en gang sultne og klar til at tage imod nye og håbefulde amatørkokke, der alle drømmer om at komme med på en gastronomisk rejse i MasterChef. De skal nu med én ret overbevise dommerne om, at de fortjener et af de eftertragtede hvide forklæder. 28/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2019.
19:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Dansk realityserie från 2019. Det er anden dag af årets MasterChef-audition, og de tre dommere sidder endnu engang klar med hvide forklæder til de deltagere, der imponerer i køkkenet. Et hvidt forklæde, som betyder så uendeligt meget, da det giver adgang til den endelige konkurrence om titlen som årets MasterChef 2020. Det bliver en følelsesladet audition-dag med gastronomiske højdepunkter og smagsmæssige overraskelser i køkkenet. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2019.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. 42-årige Kenneth fra Korsør faldt pludseligt om på sit arbejde. Lægerne troede det var en blodprop, men det viste sig at være stress. Stress over at han i 12 år har ignoreret sin gæld. De mange rudekuverter er ikke blevet åbnet, og når presset er blevet for stort, er han flyttet til et nyt sted – flygtet fra gæld og opkrævninger. Säsong 23. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se nærpolitiet på Nørrebro på cykel i høj fart i jagten på hashpushere i Nørrebroparken. Nørrebroparken har i mange år været et arnested for hashsalg midt mellem caféer, børnefamilier og legende børn på legepladsen. Borgerne skal føle sig trygge, så hashsalget har altid stor fokus hos Nørrebro Nærpoliti. Og i dag får betjenten Jimmi hænderne fulde med en ung mand, han mistænker for at være pusher, og som i den grad spiller op til politiet. I Næstved er der byfest og 4000 unge samles midt i byen til det, de kalder Næstveds svar på Distortion. Og betjentene Thomas og Mette får travlt med både stærkt berusede unge, der spiller op til politiet og helt unge drenge der ryger hash i baggårdene. Og sidst, men ikke mindst, skal motorcykelbetjenten Jan-Erik fra Københavns Vestegn undgå, at flere hundrede unge i tunede biler begynder at køre bilræs på offentlige veje ved de spontane events, som kaldes “Striben”. Det kan nemlig have fatale konsekvenser. 07/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
22:00 
Taken 3
Liam Neeson er tilbage som den tidligere CIA-agent Bryan Mills, der er ved at blive forsonet med sin ekskone, da hun bliver brutalt myrdet. Mills bliver beskyldt for mordet og tager flugten optændt af raseri og med CIA, FBI og politiet i hælene. Producerat år 2014. Regissör: Olivier Megaton, Skådespelare: Dougray Scott, Sam Spruell, Maggie Grace, Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen.
00:25 
Unthinkable
En tidligere atomkraftekspert, Younger, har set sig vred på sit land. Kort efter Younger har anbragt sine bomber, bliver han arresteret af landets antiterrorkorps. Men i fængslet, kan de ikke få Younger til at fortælle hvor han har anbragt de bomber. Specialefterforsker tilkaldes, men da agent Brody ser hvilke metoder eksperten H benytter sig af, begynder hun at spekulere på om de gode er faldet ned på niveau med terroristerne eller om det kan retfærdiggøres at H forsøger at bekæmpe ild med ild. Producerat år 2010. Regissör: Gregor Jordan, Skådespelare: Carrie-Anne Moss, Stephen Root, Lora Kojovic, Samuel L. Jackson, Michael Sheen.
02:10 
Hassel [Repris]
Nogen presser Bosco og kræver, at han skal forhindre efterforskningen af mordet på Yngve Ruda. I Tritongruppen vokser paranoiaen, og de indser, at der er nogen, som overvåger dem. 28/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
03:05 
Hassel
109. Hassel og Thomas Meyer tager til Bruxelles for at hente Vida hjem – koste hvad det koste vil. Pludselig befinder de sig midt i et net af politisk korruption. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
03:55 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. El Calvo. Graham optrapper sit game for til sidst at lande Brukner kontoen. Graham, Uzay og Demir mødes med den russiske mafia for at sælge masken. 28/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2016.
04:45 
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. Better a Lion Than a Sheep. En auktion med genstande fra Scotts polarekspedition udarter sig til at blive en kamp mellem personlig inspiration og folkeoplysning. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
Sweet Home Oklahoma
Amerikansk realityserie från 2017. New Mexico, Old Problems. Holdet fortsætter deres besøg hos Jens søster i Santa Fe, og Pumps sværger hævn over at være blevet lokket med på en anstrengende tur. Jen taler endelig ud om sine bekymringer omkring sit parforhold. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se