Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. Sweatshop Annie & the Annoying Baby Shower. Et babyshower får Grace og Will til at stille spørgsmål ved deres valg i livet. Karen og Jack finner en måde at kombinere fødsel og musical på. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2017. Tarts & Tartans. I forsøget på at genoprette forholdet til sine venner, tager Caroline Stanbury alle damerne på en tur. Opholdet på et slot fra 1500-tallet, får Caroline Fleming til at føle sig hjemme, men en rejse "uden regler" sætter Julie i forsvarsposition. Sophie fortsætter med at sætte sin familie over sine venner. Marissa konfronteres for at have startet rygterne om Caroline Stanburys juridiske problemer og Adela fortæller om sin problemfyldte fortid. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2017.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Return of Crazy Kristen. Kristens bizarre opførsel på ferien truer med at ødelægge pigernes tur på landet, mens Scheana bryder sammen over at hun ikke længere har et nært forhold til Stassi og Katie. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2011. På en stille villavej i Solrød Strand venter der Luksusfældens eksperter en af de sværeste økonomiske udfordringer, som eksperterne nogensinde har set. Dorthe på 37 år er jobsøgende og Kristian på 39 år arbejder som vagt på et stort hotel i København. Parret har været kærester i 2 år. Men det er næppe ærlighed omkring økonomien, der har præget deres forhold. Snart åbner sig der en økonomisk virkelig for Dorthe, som ligger langt fra den version, som Kristian har fortalt. Sammen skal de træffe nogle svære beslutninger, som får store konsekvenser for hele familien. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2011.
09:15 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. René er 24 år og uddannet salgsassistent. Han er lige nu arbejdssøgende, så han har masser af tid til sin fritidstjans, som opråber i den lokale bankoklub – og til at bruge penge på byture over hele landet og dyre mærkevarer. Overforbruget har skabt en gæld på 250.000 kroner, hvoraf de 50.000 kroner er lånt af hans mor og to brødre, der er intetanende om, hvad deres penge i virkeligheden er gået til. Først må René forstå, hvordan hans overforbrug er finansieret inden eksperterne indkalder til familieråd, hvor René skal fortælle sandheden…. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2011.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion - Part 2. I anden del af genforeningen slutter Mama Dee sig til husfruerne, for at forsøge at hjælpe D’Andra og LeeAnne med at blive venner igen. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Det er tredje og sidste uge i MasterChef Jul 2018, og garnet strammes om MasterChef-veteranerne, der er barberet ned fra 12 til 6. I dag er der både medister og fiskefilet på menuen, når dommerne udfordrer juleaspiranterne i klassiske julefrokost-serveringer. Men selvom dommerne får masser velsmagende julemad, er der stadig én dygtig deltager, der skal forlade feltet, når dagen er ovre. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Pjs on the Pj. Sandoval og Schwartz er bange for at Lisa ikke vil sætte deres cocktails på TomTom-menuen. Pigerne vender hjem fra deres ferie, men Lala bliver mødt med svigt fra hendes kæreste. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Mime Over Matter. Kourtney må bestemme sig for om hun vil rejse til Egypten uden sine børn. Imens forsøger Rob at nå frem til en aftale angående forældremyndigheden over Dream. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2018.
14:15 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2018. Bun In the Oven. Khloé skal dele nogle store nyheder med familien, men hendes anstrengte forhold til Corey, truer med at lægge en dæmper på afsløringen. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2018.
15:25 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Spinning a Web. Kvinderne knokler sig til sved på panden i spinningslokalet for at skaffe penge til velgørenhed, og følger op på træningen, med en frokost, fuld af påstande. Yolanda anklager Kyle for sladder, ved bordet, og konfronterer derefter Lisa Vanderpump for at sætte spørgsmålstegn ved hendes børns sundhed. Kathryn besøger Erika i hendes hjem, i et forsøg på at genvinde hendes tillid, før hun tager over til Lisa Vanderpump for at afsløre, hvad Erika sagt om hende. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Not Easy to Love. Yolanda er værtinde ved en middag, og overrasker sine venner med en imponerede musikalsk gæst. Lisa Rinna ryster Eileen, ved at tale frit ud af posen. Erika er på vagt overfor Katryn, efter hun har fundet ud af at Katryn svigtede hendes tillid, overfor Lisa Vanderpump. Kyle og kim mødes endelig, efter ikke at have talt med hinanden i næsten 9 måneder. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2016.
17:25 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job. Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis’ konto til at betale med. Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis. Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten. Derfor tager Luksusfællens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis. Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn - selvom Dennis holder fast i, at to er nok. Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster 1.000.000 kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde. Säsong 17. Del 15. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Det er tredje og sidste uge i MasterChef Jul 2018, og garnet strammes om MasterChef-veteranerne, der er barberet ned fra 12 til 6. I dag er der både medister og fiskefilet på menuen, når dommerne udfordrer juleaspiranterne i klassiske julefrokost-serveringer. Men selvom dommerne får masser velsmagende julemad, er der stadig én dygtig deltager, der skal forlade feltet, når dagen er ovre. 17/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Finalen i Masterchef jul nærmer sig – men det betyder ikke, at MasterChef-veteranerne får lov at hvile på laurbærrene. De får nemlig besøg af den franske stjernekok, Francis Cardenau, og skal kopiere en af hans yndlingsjuleretter: Turban de Homard. Men det skal vise sig at blive lidt af en udfordring, og deltagerne bliver presset til det yderste. Kun 2 deltagere går videre, mens de sidste tre skal kæmpe for at beholde forklædet i dagens sidste konkurrence, hvor de skal kreere en ret med Francis’ yndlingsråvarer: Due og trøfler. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2018.
20:30 
Four Christmases
Hvert år til jul tager det lykkeligt ugifte par Brad og Kate på en flyrejse for at komme væk fra deres fraskilte forældre og andre irriterende familiemedlemmer. I år lukkes lufthavnen dog af en tåge så tyk, at end ikke Rudolfs røde næse kan oplyse den, og parret tvinges til at fejre jul ikke mindre end fire gange på samme hektiske, hylende morsomme dag. Brad lærer, hvordan man ikke monterer en parabolantenne, Kate kæmper mod en hel hær af slemme børn i en oppustelig juleborg, og sammen stiller de op som Jomfru Maria og Josef i et vanvittigt juleoptog. Kan Brad og Kates forhold mon overleve hele fire julearrangementer?. Producerat år 2008. Regissör: Seth Gordon, Skådespelare: Sissy Spacek, Robert Duvall, Vince Vaughn, Reese Witherspoon.
22:30 
The Family Stone
Familien Stone går sammen om en fælles sag, da yndlingssønnen tager sin anspændte kæreste med hjem til jul og oven i købet har planer om at fri til hende. Overvældet af den kolde modtagelse tigger og beder kæresten sin søster om at tilbringe julen sammen med hende, men det medfører kun yderligere komplikationer. Producerat år 2005. Regissör: Thomas Bezucha, Skådespelare: Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Sarah Jessica Parker, Claire Danes, Diane Keaton.
00:45 
Here Comes The Boom
En dedikeret lærer risikerer liv og lemmer som kampsportsudøver i sit forsøg på at redde skolens musikprogram. Da Scott Voss var yngre var han en dygtig bryder. I dag er han en 42-årig biologilærer, der er noget fastkørt i sin rolle som underviser. Men bekendtgørelsen om at nedlægge skolens musikprogram med omgående virkning bliver en øjenåbner for Scott. Pludselig har lærerstabens mest apatiske lærer en grund til at involvere sig. Producerat år 2012. Regissör: Frank Coraci, Skådespelare: Henry Winkler, Greg Germann, Kevin James, Salma Hayek, Bas Rutten.
02:45 
Britney Spears' storhed og fald
Den turbulente historie om Britney Spears – en af de bedst sælgende teenageartister nogensinde – hvis dating liv og emotionelle nedbrud, blev genstand for mediernes opmærksomhed verden over. Producerat år 2017. Regissör: Leslie Libman, Skådespelare: Connor Paton, Carmel Amit, Jenna Berman.
04:20 
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. They Came First. Troldmandens magt er truet, og han får hjælp fra riget i vest for at angribe en by. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. Lions In Winter. Da Dorothy og Lucas ankommer til Glindas slot, får hun noget tilbage, som hun har ledt efter. Troldmanden tager afsted til riget Ev for at opbygge sit våbenforråd. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se