Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. The Three Wise Men. Grace bliver forfærdet, da hun opdager, at hun har dated tre mænd fra den samme familie. Will og Karen går hinanden på nerverne på kontoret, indtil de forenes over deres egenproducerede telenovela. 15/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 12. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2017. Tiaras Make You Tipsy. Det er Dronningens fødselsdag og det vil damerne fejre!. Marissa og Sophie tager ud for at spille bordtennis, men ender med at genopdage deres vilde sider. Juliet beder Caroline Stanbury og Caroline Fleming om gå med hende på en trendy pub crawl, men deres happy hour bliver ødelagt af skænderier. Marissa og Juliet konfrontere hinanden om sladder, mens Sophie og Caroline Stanbury beslutter sig for endelig at få det hele på bordet. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2017.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. So Vain in Solvang. Lala tager sine veninder med til Solvang i et privatfly, men Kristens tiltagende angst for at rejse truer med at køre turen af sporet. Jax glæder sig til en episk drengeaften med Sandoval og Schwartz. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. De økonomiske eksperter er igen klar til at hjælpe, i sæsonens sidste afsnit. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2010.
09:15 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. På en stille villavej i Solrød Strand venter der Luksusfældens eksperter en af de sværeste økonomiske udfordringer, som eksperterne nogensinde har set. Dorthe på 37 år er jobsøgende og Kristian på 39 år arbejder som vagt på et stort hotel i København. Parret har været kærester i 2 år. Men det er næppe ærlighed omkring økonomien, der har præget deres forhold. Snart åbner sig der en økonomisk virkelig for Dorthe, som ligger langt fra den version, som Kristian har fortalt. Sammen skal de træffe nogle svære beslutninger, som får store konsekvenser for hele familien. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2011.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion - Part 1. Husfruerne genforenes og D’Andra beskylder Cary for at ”fat-shame” hende, og Cary gør gengæld ved at afsløre at D’Andra har sendt nedgørende beskeder til Kameron. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Julen er en stressende tid, og det får MasterChef-veteranerne i den grad lov til at mærke i dagens første konkurrence, som er et hæsblæsende kapløb. Her skal juleaspiranterne begå sig i det søde køkken og kreere de perfekte pebernødder på tid. Der er meget på spil når en peberkagebager bager peberbagekager, for de 4 deltagere som klarer sig dårligst i kapløbet, skal ud i en elimineringsrunde, hvor de skal lave en juleret med kanel. 12/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Return of Crazy Kristen. Kristens bizarre opførsel på ferien truer med at ødelægge pigernes tur på landet, mens Scheana bryder sammen over at hun ikke længere har et nært forhold til Stassi og Katie. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. My Mother's Keeper. Khloé kæmper for at holde sit temperament under kontrol, og Kim spekulerer på om Kourtneys gluten-fri diet virkelig er sund for hende. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 12. Producerat år 2018.
14:15 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2018. Mime Over Matter. Kourtney må bestemme sig for om hun vil rejse til Egypten uden sine børn. Imens forsøger Rob at nå frem til en aftale angående forældremyndigheden over Dream. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2018.
15:25 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Hearing Problems. Damerne spiser brunch i Kathryn & Donnies San Diego-hjem, men bølgerne går højt, da emnet om Kyles søster, Kim, bliver taget op og Kathryn afslører smertefulde tider fra sin fortid. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Spinning a Web. Kvinderne knokler sig til sved på panden i spinningslokalet for at skaffe penge til velgørenhed, og følger op på træningen, med en frokost, fuld af påstande. Yolanda anklager Kyle for sladder, ved bordet, og konfronterer derefter Lisa Vanderpump for at sætte spørgsmålstegn ved hendes børns sundhed. Kathryn besøger Erika i hendes hjem, i et forsøg på at genvinde hendes tillid, før hun tager over til Lisa Vanderpump for at afsløre, hvad Erika sagt om hende. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2016.
17:25 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Jill og Ronnie er netop flyttet sammen i hendes lejlighed i Odense. Det betyder, at Ronnie hver dag kører i bil fra Fyn til Jylland, og det er dyrt. Ydermere er Ronnies økonomi, som han ellers syntes var sund, faldet helt fra hinanden, efter at han er blevet kærester med Jill. Jill har også en bil. For hun mener nemlig, at man skal være i virkelig god form for at kunne cykle de fem kilometer, hun har til arbejde. Parret lever af Nutella og franskbrød, da de ikke mener, at de har råd til andet. Det gør ikke ligefrem Ronnies sukkersyge bedre. Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, slår hurtigt ned på, at deres forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. For parrets madpost er høj og samtidig spiser de fastfood for 1500 om måneden. Også parrets diverse post er skyhøj. Løsningen for Jill og Ronnie er, at de skal skrue ned for forbruget. Det betyder også, at Jills elskede katte og Ronnies hund er i spil. Den er parret dog ikke med på. Säsong 17. Del 14. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Julen er en stressende tid, og det får MasterChef-veteranerne i den grad lov til at mærke i dagens første konkurrence, som er et hæsblæsende kapløb. Her skal juleaspiranterne begå sig i det søde køkken og kreere de perfekte pebernødder på tid. Der er meget på spil når en peberkagebager bager peberbagekager, for de 4 deltagere som klarer sig dårligst i kapløbet, skal ud i en elimineringsrunde, hvor de skal lave en juleret med kanel. 16/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Det er tredje og sidste uge i MasterChef Jul 2018, og garnet strammes om MasterChef-veteranerne, der er barberet ned fra 12 til 6. I dag er der både medister og fiskefilet på menuen, når dommerne udfordrer juleaspiranterne i klassiske julefrokost-serveringer. Men selvom dommerne får masser velsmagende julemad, er der stadig én dygtig deltager, der skal forlade feltet, når dagen er ovre. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
20:30 
Percy Jackson og Lyntyven
Percy Jackson er ikke nogen helt almindelig teenager han har fundet ud af, at han er søn af Poseidon og er anklaget for at have stjålet Zeus' lyn - det mest magtfulde våben, der nogensinde er blevet skabt! Mens det trækker op til storm, drager Percy ud på en fantastisk rejse gennem landet for at bevise sin uskyld, genvinde lynet og forhindre en krig blandt de guder, der kan ødelægge vores verden. Producerat år 2010. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Pierce Brosnan, Joe Pantoliano, Melina Kanakaredes, Rosario Dawson, Logan Lerman, Uma Thurman, Sean Bean.
23:05 
Men In Black 3
Agenterne J og K er rejst tilbage i tiden. J har set en hel del uforklarlige ting i sine 15 år bland agenterne i sort, men ingenting, ikke engang rumvæsener forvirrer ham så meget som hans tørre og ordknappe partner. Men da K’s liv og Jordens skæbne sættes på spil, bliver agent J nødt til at rejse tilbage i tiden for at sætte tingene på rette plads. J opdager, at universet gemmer på hemmeligheder, som K aldrig har fortalt ham om. Producerat år 2012. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Rip Torn, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Tommy Lee Jones, Will Smith.
01:15 
Payback Time
Vin Diesel spiller agenten Sean Vetter - et tidligere Los Angeles bandemedlem, som nu arbejder undercover for politiet. Sammen med partneren Demetrius Hicks lykkes det Sean at infiltrere en mexicansk narkobaron, men en ny baron ved navn Diablo står klar i kulissen. Han har også beordret Vetter myrdet, men plottet går galt, og Vetters smukke kone dør i stedet. Nu skal der hævnes. Producerat år 2003. Regissör: F. Gary Gray, Skådespelare: Ken Davitian, Jim Boeke, Vin Diesel, Alice Amter.
03:20 
U.S. Marshals
Et transportfly med dømte forbrydere ombord oplever tekniske vanskeligheder, og ender med at styrte ned. Forbryderen Mark Sheridan benytter muligheden for at flygte, men uheldigvis er U.S. Marshal Sam Gerard ombord. Sammen med hans ekspert-hold indleder de eftersøgningen på Sheridan. Situationen kompliceres yderligere, da Gerard finder ud af at den flygtede fange har en yderst suspekt baggrund. Producerat år 1998. Regissör: Stuart Baird, Skådespelare: Robert Downey Jr., Kate Nelligan, Joe Pantoliano, Tommy Lee Jones, Wesley Snipes.
05:30 (05:55)
The Mick [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2017. The Wolf. Det ser ud som om Chip er blevet svindlet af en pige han har mødt online. Mickey forsøger at lære ham at være en "ulv" i stedet for et "får". Sabrina er bekymret for at hendes kæreste er begyndt at efterligne Jimmys opførsel og hun planlægger en konfrontation. 22/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se