Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. There's Something About Larry. Will og Graces gamle ven, Larry beslutter sig for at han er forelsket i Will. Jacks første dag som chauffør, går ikke som planlagt. Karen forsøger at hjælpe Jack, men ender med selv at have brug for hjælp, frem for at give den. Säsong 9. Del 9. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2016. Tantrums and Titles. Julie bliver sat på en hård prøve som "Lady of the Manor", da hendes første fest eksploderer i et skænderi, der ender med at Caroline Stanbury stormer væk. En fisketur, vasker ikke spændingerne væk, da Caroline Stanburys forhold til Sophie fortsætter med at laver revner i sammenholdet. Caroline Fleming og Juliet sladrer om Marissas valg om at efterlade sin baby i London, mens hun selv tager til fest i the Hamptons. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. A Housewarming Divided. Gruppen rejser til Marina del Rey for at deltage i Scheanas housewarming, hvor de opdager at Scheana og Adam er blevet lidt mere end ”bedste venner”. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Holbæk står 42-årige Claus overfor et opgør med hans livslange teenagetankegang. Spørgsmålet er, er han voksen nok til at sige farvel til et liv, hvor fornøjelser altid har vejet tungere end forpligtelser?. Claus er single, blikkenslager, og weekendfar for sine to børn på 5 og 7 år. Han elsker musik, koncerter og festivaler – og den slags SKAL der bare være råd til – også selvom der ikke er. Derfor har Claus blandt andet undladt at betale de børnebidrag han skal, og nu skylder han over 40.000 kr. til det offentlige. Derudover har en stor forbrugsgæld i banken, som han afvikler på, men det betyder, at han ikke har råd eller overskud til at betale de mange rykkerbreve der væltet ind af brevsprækken. I 11. time har Claus mor hjulpet Claus med at betale huslejen, så han ikke bliver smidt ud af lejligheden. Men det er en stakket frist, og sammen med luksusfældens to eksperter kæmper hun nu, for at skabe balance i Claus liv igen. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2010.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Zakia på 30 år bor alene sammen med sin søn Chafik på 8 år i Københavns Nordvest kvarter. De seneste ti år har hun arbejdet som Key Account Manager, men lige nu er hun jobsøgende. Zakia har levet en ret omtumlet tilværelse som alenemor, som gør at hun har været nødt til at tage flere lån blandt andet for at få råd til at flytte. Efterhånden skylder hun så mange steder, at hun konsekvent ikke længere åbner sin post. Faktisk tømmer hun sjældent sin postkasse. Fogeden har også flere gange været på besøg hos Zakia. Nu vil hun have ryddet op i sit liv en gang for alle og derfor skal eksperterne i gang med at forhandle aftaler med de 20 kreditorer, som Zakia skylder penge. Samtidig skal de få Zakia overbevist om, at hun ikke kan fortsætte sin nuværende livsstil, hvor hun bruger alle de penge hun har uden at betale af på sine lån. Nu skal Zakia træffe et vigtigt valg, der kan få konsekvenser både for hende selv og sønnen, Chafik. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2010.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Game of Phones. Turen til Danmark ender med at Brandi stormer ud fra deres sidste middag, med D’Andra lige i hælene. Tilbage i Dallas forbereder LeeAnne sig på visningen af sin ”L’Infinity” kjole. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. De 4 deltagere, der tabte gårsdagens udfordring, skal i køkkenet i dag og kæmpe for overlevelse. Dagens første udfordring er endnu en holdkonkurrence, men ikke en helt almindelig en af slagsen. To og to skal deltagerne lave to identiske juleserveringer, men uden at de kan se hinanden. Så kommunikation er nøglen for at nå i mål med to identiske og velsmagende juleretter. Og selvom duften af jul spreder sig i køkkenet, kæmper MasterChef-veteranerne indædt for at undgå elimineringsrunden. Her venter nemlig en intens duel, hvor dommerne har fundet en klassisk sød julegodte frem, som deltagerne skal duellere i. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Tom and Tommer. Lisa Vanderpump overlader Sandoval og Schwartz med et stort ansvar, mens de forsøger at gøre TomTom klar til åbningsfesten. Jax fejrer sin første fødselsdag uden støtte fra sine forældre. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Baby One More Time. Kim modtager store nyheder om familiens fremtid. Imens spekulerer pigerne på, om Kourtney ser en fremtid sammen med sin nuværende kæreste, og Kim og Khloé kæmper om Kris’ opmærksomhed. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2017.
14:20 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Press Pass. Khloé og Kourtney kommer op at skændes over deres fitness kollektion, og Kim mener at familien har brug for medietræning, for at håndtere kontroversielle emner. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2017.
15:25 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Backwards in Heels. Kyle og Lisa Vanderpump planlægger deres fælles jubilæumsfest med burlesque-tema , men Lisa er ikke glad, da hun finder ud af Faye Resnick er på Kyles gæsteliste. Senere, bliver Kyle vred på Kathryn, da hun også taler imod Faye. Stadig med dårlig samvittighed over at have bragt emnet om Munchhausens syndrom op til de andre damer, beslutter Lisa Rinna at det er tid til at fortælle Yolanda hvad der egentlig blev sagt. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Please Welcome Erika Jayne!. Kyle og Lisa Vanderpump tager springet og prøver kryoterapi, sammen med Yolanda. Erika inviterer damerne at opleve hendes vilde alter ego, ved en optræden i en fornem homo-club i San Diego. Anklaget for at give Kyle og Lisa Vanderpump skylden, sætter Lisa Rinna sig for at finde ud af, hvem der sagde hvad til Yolanda. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2016.
17:30 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Stina på 32 har stået i RKI i 11 år og har hidtil ikke gjort noget for at komme ud. Stina har været indskrevet på intet mindre end 23 uddannelser. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til 218.000 kroner. Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja. Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: ”Jeg tror også, at alle andre mennesker har prøvet at gå på en uddannelse bare for at få en indtægt” Det tyder dog på, at Stina, der ellers har været vant til at grine sig gennem sin økonomiske deroute, er ved at forstå alvoren. Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til 666.000 kroner. Men der skal voldsomme ændringer til. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. De 4 deltagere, der tabte gårsdagens udfordring, skal i køkkenet i dag og kæmpe for overlevelse. Dagens første udfordring er endnu en holdkonkurrence, men ikke en helt almindelig en af slagsen. To og to skal deltagerne lave to identiske juleserveringer, men uden at de kan se hinanden. Så kommunikation er nøglen for at nå i mål med to identiske og velsmagende juleretter. Og selvom duften af jul spreder sig i køkkenet, kæmper MasterChef-veteranerne indædt for at undgå elimineringsrunden. Her venter nemlig en intens duel, hvor dommerne har fundet en klassisk sød julegodte frem, som deltagerne skal duellere i. 12/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Julen er en stressende tid, og det får MasterChef-veteranerne i den grad lov til at mærke i dagens første konkurrence, som er et hæsblæsende kapløb. Her skal juleaspiranterne begå sig i det søde køkken og kreere de perfekte pebernødder på tid. Der er meget på spil når en peberkagebager bager peberbagekager, for de 4 deltagere som klarer sig dårligst i kapløbet, skal ud i en elimineringsrunde, hvor de skal lave en juleret med kanel. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
20:30 
Hollys Jul
Holly drømmer om det perfekte liv, det perfekte job, den perfekte mand. Men da hun en dag vågner med den perfekte mand ved sin side, må hun sande, at det kan være anstrengende med al den perfektion. Producerat år 2012. Regissör: Jim Fall.
22:25 
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende
Agent Gracie Hart bliver ansat til at promovere FBI, og skal rejse landet rundt sammen med den brutale agent, Sam Fuller der også skal agere bodyguard. Men mens hun er afsted, bliver hendes ven og Miss USA pludselig kidnappet, og Gracie beslutter sig for at efterforske sagen i Las Vegas. Producerat år 2005. Regissör: John Pasquin, Skådespelare: Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson, Sandra Bullock, Regina King.
00:50 
Jack and Jill
Jack Sadelstein, der er en succesrig chef på et reklamebureau i Los Angeles og familiefar med en smuk kone, frygter sin identiske tvillingesøster Jills årlige feriebesøg. Jills krævende og passive-aggressive væremåde gør Jack stiktosset, fordi den laver om på hans ellers så fredelige og rolige liv. Producerat år 2011. Regissör: Dennis Dugan, Skådespelare: Elodie Tougne, Al Pacino, Adam Sandler, Katie Holmes.
02:45 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Drama in the Queen. Liget af en svømmetræner findes på bunden af en brønd, og det viser sig snart, at han levede et hemmeligt liv ved siden af sit arbejde. 12/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 23. Producerat år 2014.
03:35 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. Sæsonafslutning - The Recluse in the Recliner. En mand, som havde tilbudt Booth oplysninger om regeringens mulige indblanding i en af teamets tidligere sager, dør, inden han når at mødes med Booth. Efterhånden som teamet efterforsker sagen, bliver det tydeligt, at Booth er ude, hvor han ikke kan bunde, og hans fremtid hos FBI er i fare. Säsong 9. Del 24. Producerat år 2014.
04:25 
Emerald City [Repris]
Amerikansk fantasyserie från 2017. Science and Magic. Dorothy og Lucas møder en mystisk ung kvinde, som er faret vild. Toldmanden udøver sin magt over medborgerne, og en unik kvinde fører Jack til en ny vej. 12/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. Everybody Lies. Heksene fra øst og vest søger hævn for deres søsters død, så de opsporer og forhører Dorothy. Troldmanden søger vejledning for at besejre udyret. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se