Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. A Gay Olde Christmas. Will, Grace, Karen og Jack drømmer om, at de kunne have oplevet jul i gamle New York City, men indser at fortiden ikke var helt så romantisk – eller åben for mangfoldighed – som de forestillede sig. Säsong 9. Del 7. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2016. A Tale of Two Stanburys. I efterdønningerne af Sophies skilsmisse-fest, er det Stanbury vs. Stanbury, når Caroline og Sophie ryger i totterne på hinanden, omkring loyalitet til familien. Julie forsøger at lave store ændringer på familiegodset, Mapperton, men med næsten 400 år britisk historie foran sig, tvivler hun på om hun, som amerikaner, kan lykkes med sit projekt. Marissa byder sin nye baby velkommen, efter en nærdøds-oplevelse under en operation. På en tur til Danmark, sammen med Juliet, får Caroline Fleming lavet en fodfejl på den røde løber, som ikke huer hendes familie. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Love Thy Mother. Stassi kæmper for at gøre det godt igen mellem hende og Beau, efter hendes sammenbrud til fødselsdagsfesten. Kristen fejrer lanceringen af hendes nye T-shirt kollektion. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Vinni på 20 år og Esper på 25 år bor sammen med deres søn Oliver på 16 måneder i et hus i Haslev, som ligger i Midtsjælland. Esper og Vinni er livsnydere med alt, hvad dertil hører. De elsker at spise god mad og hygge sig foran fjernsynet med cola, slik og chips. Den usunde livsstil har efterhånden sat sine aftryk på økonomien, der lider hårdt under parrets store købetrang. For selvom Esper er uden arbejde bruger han stadig mange penge på især elektronik, hvilket får Vinni til at bekymre sig meget. Eksperterne er derfor først og fremmest nødt til at få Esper til at begrave drengerøvsattituden og skaffe sig et job. Dernæst kan eksperterne begynde at hjælpe parret med at ændre både livsstil og økonomi. Spørgsmålet er om det unge par fra Haslev er klar til de store omvæltninger?. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2010.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Camilla på 24 år og Daniel på 25 år bor med deres datter Liv på 2 år i eget hus i Mern på Sydsjælland. Camilla har de seneste fire måneder været arbejdssøgende efter en lang periode som pædagogmedhjælper. Daniel er selvstændig tømrer, men firmaet et godt på vej mod konkurs. Indenfor det seneste år er Daniels firma blevet snydt for 250.000 kr. Et beløb Daniel har betalt til annoncer, som han aldrig har fået noget for. Daniel har meldt det til Politiet, men chancerne for at få pengene retur er minimale. Det betyder nu at parret sidder men en kæmpe regning til den lokale Trælast på 250 000 kr. En gæld som Daniel hæfter for personligt. Trælasten forlanger at Daniel afdrager med 44 000 kr. i måneden. Men pengene er sluppet op. Nu er Camilla og Daniel millimeter fra at havne i fogedretten og miste deres ejendele og i værste fald huset. Derfor har de nu sendt bud efter Luksusfælden. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2010.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Something Is Rotten In Danmark. Cary inviterer damerne på besøg hos sin familie, men D’Andra kommer straks op at skændes med både Kameron og LeeAnne. Dramaet fortsætter mellem Brandi og LeeAnne, midt i en Michelin restaurant. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Skal man nå langt i MasterChef, skal man kunne samarbejde – og det er ingen undtagelse i julekøkkenet. I dag står MasterChef-veteranerne nemlig over for en holdkonkurrence, der presser dem til det yderste. For selvom de arbejder i hold, er de ikke i køkkenet på samme tid. Dagens første konkurrence er nemlig en stafet! Kun 1 par går videre, mens de sidste seks deltagere skal kæmpe for overlevelse i dagens anden konkurrence. Og her bliver der i den grad en voldsom trængsel og alarm, når deltagerne skal forsøge sig med lækre juleflødeboller. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Girls Night In. Katie overtaler Lisa til at holde en ”Girls Night In”-fest, men Billie Lee bliver sur på Katie, da hun ikke bliver inddraget i planlægningen. Stassi skaber sin egen personlige mærkedag. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Close to Home. Kim bliver chokerende over den stigende hjemløshed i LA, og beslutter at skabe opmærksomhed om problemet. Imens hyrer Kris en person til at nedskrive alt hvad hun siger. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2017.
14:20 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Dog Tired. Khloé og Kendall overvejer at beskytte sig selv med skydevåben, Kris indfører strenge regler for sin mor og Kim kan ikke håndtere sin nye hundehvalp. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2017.
15:20 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Going Deep. Kyle afholder en bogsignering på hendes nye Hamptons pop-up-shop, for veninden, Bethenny Frankel. Senere nyder damerne en sidste middag i the Hamptons, hvor Eileen afslører en chokerende hemmelighed fra sin fortid. Erika bruger sit private fly til at hente Yolanda, der er stadig ved at komme sig efter sin operation, mens Kyle mødes med sin ven og fortrolige, Faye Resnick, som giver hende nogle råd til at håndtere søsteren, Kim. Lisa Vanderpump vært for et velgørenhedsarrangement, hvor Lisa Rinna løber ind i en gammel ven med en spændende fortid. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Busted BBQ. Lisa Vanderpump tager en tur hen til det sted, Ken ønsker til en ny restaurant, og det viser sig at være en sexshop!. Eileen flyver til Italien for at sprede sin søsters aske. Kyle er værtinde for en BBQ, hvor hovedretten er konfrontation. Kyle og Lisa Vanderpump sætter spørgsmålstegn ved Yolandas påstand om, at hendes børn har borreliose, og Kathryn konfronterer endelig Faye Resnick om et 20-år gammelt nag. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2016.
17:25 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Da Bianca og Ken mødte hinanden for et lille år siden, lagde de ud med en kæmpe forbrugsfest, hvor der blev købt nye møbler, computer og kørekort for den arv på 60. 000, som Ken netop have fået udbetalt. Kort efter viste det sig dog, at Ken havde intet mindre en 13 ubetalte lån i bagagen og en ikke eksisterende evne til at betale regninger. Det fik Bianca til at inddrage postkassenøglen, så det nu udelukkende er hende, der holder øje med, hvilke regninger de modtager, og om de bliver betalt. Bianca har fuldstændig overtaget kontrollen med økonomien, og Ken står nu tilbage uden ansvar for særlig meget. Biancas tillid til Ken bliver ikke større, da Luksusfældens eksperter, Louise Frost og Kenneth Hansen, afslører, hvornår Ken kunne have været gældfri, hvis han havde brugt arven på gælden frem for på forbrug. Eksperterne synes, at Ken virker så apatisk overfor parrets situation, at Louise Frost vælger at give ham en opsang. Säsong 17. Del 10. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Skal man nå langt i MasterChef, skal man kunne samarbejde – og det er ingen undtagelse i julekøkkenet. I dag står MasterChef-veteranerne nemlig over for en holdkonkurrence, der presser dem til det yderste. For selvom de arbejder i hold, er de ikke i køkkenet på samme tid. Dagens første konkurrence er nemlig en stafet! Kun 1 par går videre, mens de sidste seks deltagere skal kæmpe for overlevelse i dagens anden konkurrence. Og her bliver der i den grad en voldsom trængsel og alarm, når deltagerne skal forsøge sig med lækre juleflødeboller. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. I dagens MasterChef-køkken dufter der wunderbar, for Jesper Koch tager deltagerne med på en gastronomisk rejse til Østrig. Jesper har udvalgt tre af sine yndlingsråvarer fra det østrigske julekøkken, som deltagerne skal prøve kræfter med. I dagens anden konkurrence skal MasterChef-veteranerne stifte bekendtskab med østrigernes pendant til æbleskiven, nemlig Kaiserschmarrn med kanel is. Men der bliver travlt i julekøkkenet, for tiden går som altid schnell i MasterChef. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
20:30 
Agent Catwalk
Den årlige kåring af Miss USA skal snart løbe af stablen. I den forbindelse har FBI modtaget en alvorlig trussel, fra en af landets mest berygtede forbrydere. Han har nemlig tænkt sig at slå til når den nye Miss USA bliver kåret. FBI udtænker nu en genial plan. Én af deres egne agenter skal deltage i konkurrencen, og konstant have overvågningsudstyr på sig, for at holde skarpt øje med omgivelserner. Gracie Hart (Sandra Bullock) får tjansen, men hun er alt andet end feminin. Der er potentiale, men hun skal først lære at opføre sig som en rigtig babe, og det har man hyret konsulenten Victor Melling (Michael Caine) til at tage sig af Og uden at overdrive kan det roligt konstateres at han bliver temmelig frustreret undervejse. Producerat år 2000. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: William Shatner, Ernie Hudson, Candice Bergen, Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt.
22:50 
Miraklet på Manhattan
En lille pige opdager at drømme kan blive til virkelighed, hvis man virkelig tror på det. 6 årige Susan er begyndt at tvivle på barndommens største mirakel: Julemanden. Hendes mor har fortalt hende "hemmeligheden" om julemanden for længe siden, så Susan forventer ikke at få den vigtigste ting på sin ønskeliste. Men efter mødet med en julemand i et stormagasin, som er overbevist om at han er helt ægte, får hun en endnu større gave- noget at tro på. Producerat år 1994. Regissör: Les Mayfield, Skådespelare: Dylan McDermott, J.T. Walsh, James Remar, Richard Attenborough, Elizabeth Perkins.
01:05 
Mom's Night Out
Allyson og hendes veninder beslutter sig for at tage en tur i byen og regner med, at deres ægtefæller kan passe børnene så længe. Tingene går imidlertid ikke helt efter planen!. Producerat år 2014. Regissör: Jon Erwin, The Erwin Brothers, Andrew Erwin, Skådespelare: David Hunt, Sean Astin, Sarah Drew, Trace Adkins, Patricia Heaton.
03:00 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Cold in the case. En tidligere nedfrosset kvinde findes i en sump, hvilket leder teamet til en fryseanlæg. Cam forbereder sig på at møde Arastoos forældre, og Booth bliver forfremmet. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 21. Producerat år 2014.
03:45 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The Nail in the Coffin. Da liget af Stephanie McNamara, søster til Trent McNamara, findes i en sump, viser FBI hurtigt sin interesse pga. familiens store formue. Holdet tror, at "the Ghost Killer" er tilbage. Säsong 9. Del 22. Producerat år 2014.
04:30 
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. Prison of the Abject. Mens Dorothy forsøger at finde en vej hjem, møder hun en skadet soldat med hukommelsestab og en ung mand, som forsøger at redde sin bedste ven fra en mystisk kvinde. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
05:15 (05:55)
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. Mistress - New - Mistress. Dorothy og Lucas indser, at troldmanden har sendt sine vagter for at dræbe hende. I Emerald City søger troldmanden hjælp hos sine rådgivere, da han har mistet kontrollen og heksenes magt bliver stærkere. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se