Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Mick
Amerikansk komedieserie från 2017. The Country Club. Pemberton-familien forsøger at redde deres omdømme i country-klubben, men Mickey kommer op at toppes med de påtagede damer og Chip bliver degraderet i golfturneringen. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
06:25 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Your Amygdala Is Showing. Brandi adopterer en dreng ved navn Bruin, efter hun, uden succes, forsøgte at blive gravid. LeeAnne begynder at meditere sin vrede væk, og giver sin store mandelkerne skylden for sit dårlige humør. 22/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
07:15 
Poppers pingviner
den succesfulde forretningsmand Popper, der er fuldstændig uvidende, når det drejer sig om de virkelig vigtige ting i livet - lige indtil han arver seks søde pingviner. Inden længe forvandler Poppers nye, uregerlige bofæller hans hippe newyorker-lejlighed, til et snefyldt vinterparadis - og vender op og ned på resten af hans verden. Producerat år 2011. Regissör: Mark Waters, Skådespelare: Madeline Carroll, Ophelia Lovibond, Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury.
09:10 
Grinchen - julen er stjålet
Grinchen er en ondsindet, grøn, behåret skabning som bor i en kold hule oppe på toppen af bjerget Crumpit. Grinchens hjerte er to størrelser for lille, og de to ting han hader mest i verden, er jul og beboerne i Hvemstrup ved foden af hans bjerg. Et år beslutter han sig for at sætte en stopper for julen en gang for alle og stjæler alle gaverne og julepynten mens byen sover juleaften. Producerat år 2000. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Bill Irwin, Jim Carrey, Taylor Momsen.
11:05 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Værten Camilla Ottesen, ejendomsmægleren Tobias Edlev Nielsen og arkitekten Mads Kappel Mikkelsen besøger Ida og Aske på Østerbro, som har kigget på bolig i over et år, men de har stadig ikke fundet det de drømmer om. De vil gerne ha' mere plads til deres lille familie og til når Askes forældre er på besøg. Parret er meget trætte af at dele vaskemaskine, med to opgange. Desuden bor de et sted med mange trapper og med en lille søn er det slet ikke optimalt. Der er også et andet problem, Ida forelsker sig nemt i detaljerne ved de forskellige huse, i mens Aske er mere realistisk og opdager fejl og mangler i de huse de kigger på. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
12:05 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Ejendomsmægleren Tobias og arkitekten Mads får en vanskelig opgave når de skal finde et hus til Lea og Sebastian fra Brønshøj. Parret har ledt efter et hus i lang tid, men er ikke enige om hvor langt væk fra København de vil bo. Sebastian kunne sagtens tænke sig at flytte længere væk, men Lea vil højst bruge 30 minutter på transport til sit arbejde. Husene i Storkøbenhavn bliver solgt hurtigt, og til meget høje priser. Det gør at de to eksperter må tage nogle hårde valg på parrets vegne. De skal jo helst finde et hus som Lea og Sebastian kan bo i resten af deres liv. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
13:10 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Vi besøger Camilla og Frederik på Frederiksberg, som desperat har brug for hjælp da lejligheden parret bor i skal sælges lige om lidt. De har også virkelig brug for mere luft og grønne områder, efter at de har fået deres datter, Alva og hunden Elli. Parret mangler virkelig erfaring i at købe hus. De ved faktisk slet ikke hvad de vil eller hvad de skal kigge efter. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
14:10 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Pernille og Søren ønsker brændende at komme tilbage til Horsens, hvor de begge to er vokset op. De har allerede solgt lejligheden så Tobias får meget travlt med at finde et hus til parret og deres lille datter Nellie. Parret har desuden meget høje krav til deres nye bolig. De vil gerne bo i et hus med havudsigt, sildebensparket, et stort badeværelse og i et hjem med mange lækre og dyre detaljer, men spørgsmålet er om de kan få alt det de drømmer om. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
15:10 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Sæsonafslutning. Det unge par Molly og Morten vil gerne tage skridtet og flytte fra deres meget lille lejlighed i København til Silkeborg, hvor Mortens forældre bor i nærheden af. Molly er fra Island og mangler plads til, når hele den islandske familie kommer på besøg. De har kigget længe efter et hus, men hverken pris eller udseende passer til netop deres ønsker. Parret bliver simpelthen nødt til at gå på kompromis, hvis Tobias overhoved skal kunne finde et hus Silkeborg, som stemmer overens med bare nogle af deres drømme. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
16:15 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Family Feud. Kourtney bliver knust da Scott introducerer børnene til sin kæreste. Familien er opsatte på at gøre ondt godt igen på ”Celebrity Family Feud”. 21/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 15. Del 5. Producerat år 2018.
17:10 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I København er Amalie og mor Lotte på arbejde, da mor Lotte har arrangeret, at hun og Amalie skal være ambassadører for en tandlæge, og i dag skal der tages billeder til kampagnen. 21/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2019.
18:15 
I en klasse for sig
Året er 1943, under 2. Verdenskrig. Mange mænd er i krig, men ejerne af et baseballhold, vil ikke lade sporten stå stille, og samler derfor et kvindehold. Søstrene Dottie og Kit bliver rekrutteret til det nye hold, der bliver trænet af den afdankede, fordrukne Jimmy, tidligere baseballspiller. Han synes ikke det er et rigtigt trænerjob han har fået, så han drikker videre, men pigerne vil noget helt andet. Producerat år 1992. Regissör: Penny Marshall, Skådespelare: Lori Petty, Rosie O'Donnell, Megan Cavanagh, Geena Davis, Tom Hanks, Madonna.
21:00 
Den grønne mil
Handlingen udspiller sig omkring Paul Edgecomb, der er vagtchef for afdelingen af dødsdømte i delstatsfængslet i Cold Mountain i 1930'erne. En dag ankommer en ny fange til fængslet, en kæmpestor sort mand kaldet John Coffey. Paul fornemmer, at denne fange er anderledes, og han udvikler en særlig interesse for fangen, som ikke viser nogle tegn på voldelige tendenser. Producerat år 1999. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Michael Clarke, James Cromwell, Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt.
00:50 
Edge of Darkness
Edge of Darkness' er en mørk og følelsesladet thriller i grænselandet mellem politik og multinationale interesser. Thomas Craven er enlig far og erfaren kriminalbetjent i Bostons drabs-afdeling. Da hans eneste barn, den 24-årige Emma, dræbes af skud fra et oversavet haglgevær lige uden for deres hus, formoder alle, at Thomas var målet. Det går dog hurtigt op for ham, at Emma rent faktisk kunne have været målet, og han kaster sig uden tanke for egen sikkerhed ud i en livsfarlig efterforskning af sin datters hemmelighed, der kan være nøglen til hendes drab. Producerat år 2010. Regissör: Martin Campbell, Skådespelare: Peter Hermann, Ray Winstone, Danny Huston, Denis O'Hare, Mel Gibson.
03:00 
Reach Me
En motiverende bog, skrevet af en mystisk mand, vinder hurtigt popularitet og inspirerer en gruppe mennesker bl.a. en journalist, hans redaktør, en tidligere indsat, en hip-hop stjerne, en skuespiller og en undercover betjent, og får dem til at genoverveje de valg og beslutninger de har taget, ved at konfrontere dem med deres frygt, i håbet om at skabe mere positive liv. Producerat år 2014. Regissör: John Herzfeld, Skådespelare: Thomas Jane, Kevin Connolly, Tom Sizemore, Lauren Cohan, Kyra Sedgwick.
04:45 
24: Legacy [Repris]
3:00 p.m. - 4:00 p.m. Grimes kommer til Carter med information, som måske kan føre dem til terroristerne. Samtidig i Donovans bygning bliver Nilaa afsondret og afhørt af Rebecca. 23/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
The Mick [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2017. The Country Club. Pemberton-familien forsøger at redde deres omdømme i country-klubben, men Mickey kommer op at toppes med de påtagede damer og Chip bliver degraderet i golfturneringen. 23/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se