Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Mindy Project
Amerikansk komedieserie från 2017. The Midwife's Tale. Mindy løber ind i en fra sin fortid. Jeremy og Anna forsøger at hitte hoved og hale i noget overraskende sladder på kontoret. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2017.
06:25 
Robinson Ekspeditionen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Robinson Ekspeditionen 2019 har seks deltagere og få dage tilbage og en del af dem er fast sammentømrede i det, de andre kalder for magtbastionen. Dødskampen viser sig at blive en game changer, der giver mulighed for nye magtstrukturer på øen og deltagerne gør, hvad de kan for at få det til at ske. I Ørådet har Jakob Kjeldbjerg en overraskelse i ærmet. For netop som deltagerne tror sig sikre på en plads i finaleopløbet, viser det sig, at Ekspeditionens sidste Øråd slet ikke er ovre endnu. 11/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 21. Del 12. Producerat år 2019.
08:05 
Where Hope Grows
En baseballspiller må opgive sin professionelle karriere på grund af personlige problemer, men en ung mand med Downs syndrom, som arbejder i det lokale supermarked, giver ham nyt håb og tro på livet. Producerat år 2014. Regissör: Chris Dowling, Skådespelare: McKaley Miller, William Zabka, Kerr Smith, Danica McKellar, Brooke Burns.
10:05 
Northpole
Nordpolen, som er julemandens magiske hjem, er vokset til en kæmpe by, som drives af den magiske juleglæde fra alle mennesker i hele verden. Men i takt med at menneskene får alt for travlt til at nyde højtiden sammen, nærmer byen sig sin undergang, af mangel på juleglæde. Måske kan Kevin hjælpe med at finde julestemningen frem, sammen med hans mor, hans lærer, Ryan, korsangeren Josephine og Clementine, der ligner en nisse?. Producerat år 2014. Regissör: Douglas Barr, Skådespelare: Bailee Madison, Max Charles, Jonathan Potts, Tiffani Thiessen, Josh Hopkins.
12:00 
Ice Age 3: Dinosaurerne kommer
Amerikansk animeret film från 2009. Scrat forsøger stadig at snuppe den altid undslippende nød, Manny og Ellie venter på fødslen af deres baby-mammut, dovendyret Sid samler sin egen midlertidige familie, da han stjæler nogle dinosauræg og bliver "mor" for tre donisaurunger, og sabeltigeren Diego spekulerer over, om han ved at hænge ud med vennerne er blevet for "blid". Producerat år 2009. Regissör: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier.
14:00 
Dolphin Tale 2
Amerikansk familiefilm från 2014. Adskillige år efter at have fået en kunstig hale mister Winter sin erstatningsmor, som efterlader hende alene og uvillig til kontakt med sin bedste menneskeven, Sawyer, og med fare for at miste sit hjem i akvariet. Netop som det ser ud til, at dr. Clay Haskett og hans dedikerede team er i fare for at miste deres elskede Winter, giver en række uventede hændelser dem nyt håb med Hope. Producerat år 2014. Regissör: Charles Martin Smith, Skådespelare: Juliana Harkavy, Cozi Zuehlsdorff, Morgan Freeman, Ashley Judd, Nathan Gamble.
16:20 
Battleship
Under en international flådeøvelse opdager mandskabet et ukendt fartøj bemandet af rumvæsener, der har planer om at bygge en energikilde på havets bund. Snart tvinges soldaterne til at kæmpe mod de aggressive væsener af ukendt oprindelse med henblik på at opdage og modarbejde deres destruktive mål og en international flådekoalition ender med at blive verdens sidste håb om overlevelse. Producerat år 2012. Regissör: Peter Berg, Skådespelare: Josh Pence, Rihanna, Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch.
19:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit får Københavns Vestegns politi et tip om narkosalg i et lokalt boligområde. Lokalpolitiet rykker ud på cykel, så de kan snige sig ind på eventuelle sælgere uden de opdager det. Og sammen med flere civilpatruljer, får de hurtigt fat i en gruppe mistænkelige unge, som forsøger at stikke af fra politiet. De unge er ikke tilfredse med at blive tilbageholdt af politiet. 15/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
20:00 
Koch'en på toppen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Hele Alsik hotel er på den anden ende, for i dag kommer der royalt besøg på hotellet, og ingenting må overlades til tilfældighederne. Jesper Koch har inviteret majestæten på en eksklusiv sommerfrokost i hotellets mest eksklusive lokaler, og alt er forberedt ned til mindste detalje. 14/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
21:00 
The Martian
Matt Damon, Jessica Chastain og Sean Bean medvirker i denne fantastiske fortælling; om en astronaut, der er strandet på Mars, og hans kamp for overlevelse, indtil den næste mission ankommer. Producerat år 2015. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Jeff Daniels, Sean Bean, Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig.
00:00 
3 Days to Kill
Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Han beslutter derfor at opsøge sin datter og kone, som han ikke har set i årevis. Producerat år 2014. Regissör: Joseph McGinty, Skådespelare: Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Tomas Lemarquis, Kevin Costner, Amber Heard.
02:15 
Formodet Mistanke
En kvinde, der er anklaget for at bære ansvaret for sin mands forsvinden, begynder at optrevle hemmeligheder om den mand hun giftede sig med, mens hun forsøger at bevise sin uskyld. Producerat år 2016. Regissör: Danny J. Boyle, Skådespelare: April Bowlby, Marcia Ann Burrs, Jimmy Deshler, Virginia Williams, Ryan Bittle.
03:55 (05:51)
Horns
Efter en vild nats druk vågner Ig med tømmermænd og med horn stikkende ud af hovedet, og snart opdager han, at hornenes kraft får folk til at tilstå deres synder og give efter for deres mest egoistiske og ubeskrivelige impulser, et effektivt redskab i hans søgen for at finde ud af, hvad der skete med hans kæreste. Producerat år 2013. Regissör: Alexandre Aja, Skådespelare: Joe Anderson, Juno Temple, Heather Graham, Daniel Radcliffe, James Remar.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se