Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dans gennem livet
Dans gennem Livet er den bittersøde historie om ægteparret John og Abby, der har været gift længe. De vil separeres, men udsætter det, da de finder ud af at deres datter skal giftes. Fast besluttet på ikke at ødelægge deres datters store dag, sætter de deres hemmelige planer på pause, men mon ikke bryllupsforberedelserne kan bringe minder og følelserne frem?. Producerat år 2016. Regissör: Mike Rohl, Skådespelare: Corbin Bernsen, Chanelle Peloso, Ona Grauer, Jennie Garth, Fiona Vroom.
07:35 
Robinson Ekspeditionen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Efter Ørådet er stemningen på Hold Syd presset og afsløringen af stemmefordelingen gør ikke situationen bedre. Selvom holdet slutter fred med hinanden, er der under overfladen gang i rænkerne. For første gang i årets ekspedition er en tabt Dødskamp lig med exit fra Ekspeditionen. På det splittede Hold Syd er der hurtigt en frivillig, mens Hold Nords deltagere er noget mere skeptiske. De gamle alliancer fra de oprindelige hold lever videre og det gamle Hold Syd ser ud til at være det gamle Hold Nord strategisk overlegent. 14/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 21. Del 8. Producerat år 2019.
09:30 
Lego filmen - Et klodset eventyr
Amerikansk familiefilm från 2014. I den allerførste LEGO® biograffilm i fuld længde følger vi Emmet, en helt almindelig LEGO® minifigur, der fejlagtigt bliver opfattet som den mest ekstraordinære person i hele verden. Han bliver hvirvlet ind i en imponerende rejse for at standse en ond tyran og redde verden. Producerat år 2014. Regissör: Phil Lord, Christopher Miller, Skådespelare: Jack Johnson, Elizabeth Banks, Alison Brie, Will Ferrell, Will Arnett.
11:40 
New Year's Eve
På årets sidste aften fyldes New Yorks gader af kærlighed. En forretningsmand håber at gense den kvinde, han mødte forrige nytår. En sangerinde og en nytårshader sidder fast i en elevator. En genert kvinde får hjælp af et ungt cykelbud til at opfylde sine forsætter. På barselsgangen dyster to par om at blive det nye åres første forældre. Og på Times Square drømmer en pige om at få sit første kys. Producerat år 2011. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Lea Michele.
14:05 
Shanghai Noon
Den vilde vesten møder det fjerne østen i en kamp for ære, titler og en kiste fuld af guld, når den kinesiske kejservagt Chon Wang, tager til Amerika for at redde den smukke prinsesse Pei Pei. Producerat år 2000. Regissör: Tom Dey, Skådespelare: Brandon Merrill, Roger Yuan, Xander Berkeley, Lucy Liu, Jackie Chan, Owen Wilson.
16:30 
Shanghai Knights
Amerikansk actionfilm från 2003. Da en kinesisk rebel myrder Chons far og flygter til England, beslutter Chon og Roy sig for at rejse til London for at hævne mordet. Chons søster, Lin har fået samme ide og opdager en sammensværgelse, som har til formål at dræbe kongefamilien. Problemet er, at ingen tror på hende. Producerat år 2003. Regissör: David Dobkin, Skådespelare: Fann Wong, Aaron Johnson, Aidan Gillen, Jackie Chan, Owen Wilson.
19:00 
Mit plastikmareridt [Repris]
Dansk realityserie från 2018. Sæsonafslutning. Tina skal til VM i Miami i standdard-dans for amatører, og nu frygter hun, om hendes bryster står i vejen for medaljedrømmen. I 2010 tog hun til Thailand for at få udskiftet sine brystimplantater, men operationen gik ikke som forventet, og i dag står hun tilbage med et uskønt resultat, og smerter der hæmmer hende på dansegulvet og forpurrer hendes vinderchancer. Hun er dybt afhængig af Mit Plastikmareridts læger hjælper hende, hvis hun skal gøre sig selv og Danmark stolt til VM. 18/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. 31-årige Jeanette, der bor i Viby ved Aarhus er for nylig blevet mor til en lille pige. Så nu vil hun rydde op i sit liv og sin fortid. Jeanette har tidligere taget mange stoffer og i en rus knuste hun en stribe butiksruder. Jeanette er helt ude af sit misbrug, men gælden fra fortidens hærværk hænger ved. 15/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 23. Del 8. Producerat år 2019.
21:00 
Central Intelligence
Han var nørdet og blev drillet i skolen. Nu er han en dødbringende CIA-agent og skal til genforeningsfest. Under påskud af at arbejde på en tophemmelig sag, henvender han sig til skolens tidligere “populære fyr”, der nu arbejder som revisor og savner de gode gamle dage. Producerat år 2016. Regissör: Rawson Marshall Thurber, Skådespelare: Amy Ryan, Danielle Nicolet, Jason Bateman, Dwayne Johnson, Kevin Hart.
23:20 
Undskyld, Norge [Repris]
Sæsonafslutning. Det er endelig tid til premieren for Caspers talkshow. Men da hans gæster finder på undskyldninger for at bakke ud af deres kontrakter, ender det med at få fatale konsekvenser for Casper. 19/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
23:55 
Pain & Gain
Amerikansk actionfilm från 2013. Da tre bodybuildere i Florida bliver indblandet i afpresning og kidnapning, går det hele frygteligt galt. Producerat år 2013. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Ed Harris, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson.
02:25 
Fars sygt fede bilferie
I sin fars fodspor, overrasker den voksen Rusty Griswold sin kone, Debbie, og deres to sønner med en bilferie tilbage til USAs ”Favorit Familie Forlystelsespark" Walley World. Producerat år 2015. Regissör: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Skådespelare: Skyler Gisondo, Chris Hemsworth, Chevy Chase, Christina Applegate, Ed Helms.
04:15 (05:48)
Cat Run 2
En smuk call girl i luksusklassen, der skjuler livsfarlige hemmeligheder og to wanna-be privatdetektiver, der ikke helt har styr på det de har gang i. Det kan kun gå galt. og det gør det også, med både skydevåben og martial artr. Producerat år 2014. Regissör: John Stockwell, Skådespelare: Winter Ave Zoli, Vanessa Branch, Leonardo Nam, Scott Mechlowicz, Alphonso McAuley.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se