Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Mick
Amerikansk komedieserie från 2017. The Trip. Sabrina mener, at hun er perfekt for Yale, men interview-dagen tager hun en risiko, der kan ødelægge hendes chancer og bringe hendes fremtid i fare. I mellemtiden må Alba foregive at være en tjenestepige igen. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
06:25 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Tina har inviteret på fælles ridedag for alle fruerne. Men hvad der skulle have været en hyggelig eftermiddag i skoven, udvikler sig til en stor prøvelse for Tinas pædagogiske evner. Det viser sig nemlig, at næsten alle fruerne har en meget dårlig rideoplevelse med i bagagen, så det er nogle meget nervøse fruer, der møder op til ridedag. Heldigvis lykkedes det at få alle fruer op på hestene, men Tina har flere udfordringer i ærmet. 19/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2020.
07:15 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det er en stor dag for Amalie for, det er både hendes 28 års fødselsdag og dagen, hvor hun får et stort ønske opfyldt; hun skal have lavet nye bryster – et ønske Amalie har haft i mange år. Det var meningen, at Amalie skulle have haft Janni med som støtte under operationen, men da de to stadig er uvenner, har Amalie valgt at tage veninden Camilla Dalsgaard med. Og det er godt med lidt moralsk støtte, for Amalie er meget nervøs for operationen. 20/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2020.
08:05 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Janni, Jackie, Gunnvør og Tina er blevet inviteret til det fashionable Guldknap awardshow, som hvert år hylder dansk mode. Og fruerne skal naturligvis se skarpe ud, når de skal møde pressen. Derfor er de taget sammen til frisør for at få stylet håret, og her har Janni overraskende nyheder: Amalie kommer også til awardshowet, men hun kommer sammen med veninden Camilla Dalsgaard. Og det undrer især Janni, at Amalie ikke vælger at tage sammen med fruerne til showet. 21/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2020.
09:10 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Fruerne skal på fælles tur til Paris, en tur som Gunnvør har arrangeret. Hun har nemlig et nært forhold til byen, da hun tidligere har boet der. Men der er en nervøs stemning omkring turen, for Janni og Amalie taler stadig ikke sammen, og de andre fruer frygter, hvad det kommer til at betyde for turen. Amalie er også nervøs, for siden det genopståede uvenskab med Janni, har Amalie følt sig udenfor i gruppen. Og da hun stadig har meget ondt efter sin brystoperation, og er hæmmet af ikke at kunne vaske og sætte hår, så har Amalie valgt at tage sin makeupartist og veninde Ulla med til Paris. Og den beslutning undrer de andre fruer. 22/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2020.
10:10 
Ånderne vender tilbage
Ingen anden udvej på Vigerslevvej. Annika Dornhoff gik en dejlig fremtid i møde, da hun flyttede ind i sin nye lejlighed på Vigerslevvej i Valby – troede hun. For efter kort tid begyndte der at ske mystiske ting i Annika´s nye hjem. For eksempel oplevede Annika en dag, hvor hun lavede mad med veninden Jeanette, at der pludselig stod en ældre dame i entreen. En dame uden ben vel at mærke. Nætterne i lejligheden er også begyndt at blive et problem for Annika og kæresten Magnus, der nægter at overnatte i den uhyggelige lejlighed. Hvis forstyrrelserne ikke forsvinder, ser Annika ingen anden udvej, end at flytte ud af lejligheden. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2011.
11:10 
Ånderne vender tilbage
Skræmt på Nørrebro. Maria og hendes to børn bor i en lejlighed i en stor bebyggelse på Nørrebro i København. Maria er bange for at bo i lejligheden, meget bange, og det er der mange grunde til: Først og fremmest har hun flere gange oplevet, at sodavandsglas eksploderer, så glassplinter bliver spredt rundt i rummet. Stearinlys bliver blæst ud, og stikkontakten på væggen slukker for fjernsynet af sig selv. Men ikke nok med det: Hun har oplevet, hvordan en person har sat sig i sengen hos hende og har rørt hende på kinden. Disse voldsomme oplevelser betyder, at det nu er knald eller fald for Maria og hendes to børn. Enten hjælper vores clairvoyante medie, eller også er Maria og hendes familie nødt til at flytte væk. Mediet Lena Ranehag kommer på besøg og oplever blandt andet en dramatisk brand med et flugtforsøg, der ender med døden. Og Maria får både en hilsen fra en afdød og en løftet pegefinger. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2011.
12:15 
Ånderne vender tilbage
Pubben i Måløv. Der foregår mystiske og uforklarlige ting på den lokale pub i den lille sjællandske forstad Måløv. Jernhængsler knirker, toiletter skyller ud af sig selv, man kan høre lyden af tunge skridt på trappen, lamper svinger og der hersker en sær følelse af overvågning. Den nuværende ejer Vibe var ikke mere end 19 år, da hun sammen med sin eks-kæreste overtog pubben. Allerede dengang gik der rygter om spøgeri på pubben, og der gik da heller ikke lang tid før Vibe selv stiftede bekendtskab med mystiske hændelser. Ånderne vender tilbage har bedt mediet Marzcia Techau om at undersøge de mange fænomener, og hun får fornemmelsen af en rystende episode i pubbens kælder. Til alles store overraskelse viser det sig at det ikke kun er pubben der hjemsøges. For midt under optagelserne dukker en afdød til Vibe op på dramatisk vis og afslører sin sande identitet. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2011.
13:25 
Ånderne vender tilbage
Klaus i fyrtårnet. Lyset er slukket for længest i det gamle fyrtårn i Dragør, men aktiviteterne er absolut ikke ophørt af den grund. Klaus er født og opvokset i fyrtårnet ved Øresunds kyst, og allerede da han er fem-seks år oplever han de første mystiske fænomener i huset. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2011.
14:25 
Ånderne vender tilbage
Flintebakken i Horsens. I Horsens oplever Birgitte, at hun bliver kradset i ansigtet, på armene og på kroppen som af en usynlig hånd. Hun bliver slået i nakken og skubbet omkuld i sin seng, og hun ser en skikkelse, når hun ligger i sengen. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2011.
15:25 
Mit plastikmareridt [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Siden 33-årige Melanie som ung pige udviklede bryster, har hun været led og ked af brysternes udseende; det ene bryst var dobbelt så stort som det andet og hun var flov og drømte om kvindelighed. Hun ender med at få to brystforstørrende operationer og en korrektion, men resultatet er stadig uens bryster, som hun ikke engang vil lade sin kæreste se. Kan lægerne hjælpe Melanie, så brysterne ikke længere føles en udvækst, der skal gemmes væk? Mona gennemgik et voldsomt vægttab og fik i 1992 en hudreducerende operation, men resultatet var slet ikke som hun havde higet efter og hun har lige siden lidt under ”æselører”, som hun kalder de flapper af overskydende hud, der hænger ud over hendes hofter og stopper hende i at kunne være intim med hendes mand. Kan lægerne hjælpe Mona af med den æselørerne og dermed give hende den selvtillid, der lader hende slutte fred med mave og krop? Karina ville i 2004 udskifte sine implantater og samtidig forløse drømmen om at få store Barbie-bryster, men skiftet fra 200 ml til 600 ml bryster ender med at blive et mareridt, da de nye bryster medfører smerter og der siver hytteost-lignende materie ud af brystvorterne, der dertil er blevet uformelige. Hun får mange re-operationer, men i 2017 lukker staten klinikken og Karina er efterladt med smerter, gener og deforme bryster. Kan lægerne hjælpe Karina ud af det smertehelvede, som Barbie-brysterne har medført?. 22/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2019.
16:25 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Efter en lang Corona-nedlukning er samfundet endelig blevet åbnet lidt mere, og det er heldigt for Karina. Hun har nemlig et vigtigt job som model, og derfor er hun ekstra glad for, at hendes frisør har skaffet hende den første tid efter nedlukningen, så hun kan få styr på frisuren. For selvom Karina er en rutineret model, så er hun lidt nervøs for det kommende photoshoot. Det er nemlig en kendt fotograf, Karina aldrig har arbejdet sammen med før, som skal tage billederne. Corona-tiden har været en hård omgang for udenlandsdanskeren Tina. I Dubai er der nemlig udgangsforbud, og det har betydet, at Tina ikke har kunnet været sammen med sine elskede heste. Så da der bliver varslet udrejseforbud, tager familien beslutningen om at tage til Danmark. Og det giver Tina mulighed for endelig at komme op på en hest igen. For den eventyrlystne Janni har Corona-nedlukningen også været en hård prøvelse, og nu skal der ske noget. Grænserne er dog desværre stadig lukkede, så en udenlandstur er udelukket. Men så er det jo godt, at man har en mand, der har sin egen safaripark. Janni inviterer Amalie, Karina og Jackie med i Ree Park, og det bliver en tur, hvor især én af fruerne kommer meget tæt på de vilde dyr, og flere af fruerne får overskredet grænser. 22/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2020.
17:30 
The Nanny Diaries
Annie Braddock er lige blevet færdig på universitetet og er under enormt pres fra sin mor, som mener, hun bør finde et respektabelt forretningsjob. Men Annie tager en stilling som barnepige hos en velhavende familie. Producerat år 2007. Regissör: Shari Springer Berman, Skådespelare: Alicia Keys, Laura Linney, Scarlett Johansson, Donna Murphy, John Henry.
19:45 
Fangerne på Fortet [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Denne sæson af Fangerne på fortet slutter af med et brag, hvor to toptrænede sportshold støder sammen på Fort Boyard. På det røde hold dyster sportsværterne Mads Laudrup, Signe Vadgaard og Patrik Wozniacki. Men de tidligere fodboldspillere skal give alt, hvad de har i sig, når de skal duellere mod de fysisk stærke ishockeyspillere; Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen, der med sig på holdet har håndboldspiller Ann-Grete ’AG’ Nørgaard. 20/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2020.
21:00 
White House Down
Politimanden John Cale drømmer om at arbejde for Secret Service og beskytte den amerikanske præsident i Det Hvide Hus. Hans datter er begejstret ved tanken om en far som livvagt for verdens mest magtfulde person, men til den endelige jobsamtale får Cale et afslag. Far og datter må i stedet nøjes med en rundtur i præsidentens berømte residens i Washington, D.C., men timingen kunne ikke have været dårligere. Producerat år 2013. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Jason Clarke, Richard Jenkins, Channing Tatum, Maggie Gyllenhaal, Jamie Foxx.
23:50 
24 Hours to Live
Travis Conrad, som er tidligere elitesoldat, er tynget af sorg over tabet af sin hustru og sin lille søn, da en tidligere soldaterkammerat, Jim Morrow, dukker op med et farligt og lukrativt jobtilbud. Travis accepterer en hemmelig opgave for den magtfulde, private, militære entreprenør, Red Mountain, men opgaven forpurres da Travis bliver skudt af en dygtig og erfaren kvindelig Interpol agent. Med 24 timer tilbage at leve i, kæmper Travis en kamp imod uret, hvis han skal nå at gøre op for en livstid af fejltagelser. Producerat år 2017. Regissör: Brian Smrz, Skådespelare: Liam Cunningham, Nathalie Boltt, Tanya van Graan, Paul Anderson, Rutger Hauer, Ethan Hawke.
01:50 
Patrioternes spil
Jack Ryan, helten i Tom Clancys thriller-serie, vender tilbage i denne efterfølger til Jagten på Røde Oktober. Ryan er på ferie i England, da han forhindrer et mordforsøg på et vigtigt medlem af den kongelige familie. Ryan bliver trukket tilbage i CIA, da den samme fraktion fra IRA angriber ham og hans familie. Producerat år 1992. Regissör: Phillip Noyce, Skådespelare: Patrick Bergin, Sean Bean, Thora Birch, Harrison Ford, Anne Archer.
02:45 
Børnelokkerne
Dansk reportageprogram från 2018. Henrik Qvortrup og hans redaktion har nu gennem tre sæsoner af Børnelokkerne konfronteret mænd, der har forsøgt at få sex med mindreårige. Mange af disse mænd har efterfølgende modtaget domme - og flere af dem - viser det sig - har oven i købet domme i forvejen. Men på trods af, at de altså er blevet dømt, gør nogle af dem det igen. De er tilsyneladende fuldstændigt ligeglade med både deres ofre og loven. I aftens program vil Henrik Qvortrup opsøge justitsminister Søren Pape Poulsen og forsøge at få svar på om højere straffe måske kan være en løsning, for de her mænd gør det igen og igen selvom de har fået domme og sågar er i behandling for pædofili. Endelig vil han konfrontere mænd, der har gjort det før, men igen er på jagt efter ulovlig sex med mindreårige og til sidst overlade dem til politiet. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
03:35 
Ånderne vender tilbage [Repris]
Skræmt på Nørrebro. Maria og hendes to børn bor i en lejlighed i en stor bebyggelse på Nørrebro i København. Maria er bange for at bo i lejligheden, meget bange, og det er der mange grunde til: Først og fremmest har hun flere gange oplevet, at sodavandsglas eksploderer, så glassplinter bliver spredt rundt i rummet. Stearinlys bliver blæst ud, og stikkontakten på væggen slukker for fjernsynet af sig selv. Men ikke nok med det: Hun har oplevet, hvordan en person har sat sig i sengen hos hende og har rørt hende på kinden. Disse voldsomme oplevelser betyder, at det nu er knald eller fald for Maria og hendes to børn. Enten hjælper vores clairvoyante medie, eller også er Maria og hendes familie nødt til at flytte væk. Mediet Lena Ranehag kommer på besøg og oplever blandt andet en dramatisk brand med et flugtforsøg, der ender med døden. Og Maria får både en hilsen fra en afdød og en løftet pegefinger. 24/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2011.
04:20 
Ånderne vender tilbage [Repris]
Pubben i Måløv. Der foregår mystiske og uforklarlige ting på den lokale pub i den lille sjællandske forstad Måløv. Jernhængsler knirker, toiletter skyller ud af sig selv, man kan høre lyden af tunge skridt på trappen, lamper svinger og der hersker en sær følelse af overvågning. Den nuværende ejer Vibe var ikke mere end 19 år, da hun sammen med sin eks-kæreste overtog pubben. Allerede dengang gik der rygter om spøgeri på pubben, og der gik da heller ikke lang tid før Vibe selv stiftede bekendtskab med mystiske hændelser. Ånderne vender tilbage har bedt mediet Marzcia Techau om at undersøge de mange fænomener, og hun får fornemmelsen af en rystende episode i pubbens kælder. Til alles store overraskelse viser det sig at det ikke kun er pubben der hjemsøges. For midt under optagelserne dukker en afdød til Vibe op på dramatisk vis og afslører sin sande identitet. 24/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2011.
05:10 (05:55)
Ånderne vender tilbage [Repris]
Klaus i fyrtårnet. Lyset er slukket for længest i det gamle fyrtårn i Dragør, men aktiviteterne er absolut ikke ophørt af den grund. Klaus er født og opvokset i fyrtårnet ved Øresunds kyst, og allerede da han er fem-seks år oplever han de første mystiske fænomener i huset. 24/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå