Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Girlfriends' Guide to Divorce
Amerikansk dramaserie från 2018. Rule #149: Don't Eat the Yellow Snow. Da Jake gør indvendinger mod at Mike flytter ind hos Abby, falder de tilbage i gamle, konfronterende rutiner. Albert planlægger en fødselsdagsfest for Jo. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2018.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Pretty Little Lies. Da Scheana og Katie opdager at Lala har løjet om et modeljob i Italien, men situationen bliver hurtigt vendt, da Lisa Vanderkamp konfronterer dem. 16/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2015.
07:40 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2019. My Big Fat Dallas Wedding. LeeAnne og Rich slår endelig spalterne sammen. Brandi forsøger at overtale Bryan til at adoptere, og Stephanie inviterer alle fruerne med til Thailand. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2019.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2014. I Helsingør har 25-årige Joy bedt Luksusfældens eksperter om hjælp. Hun har prøvet flere uddannelser, men har aldrig fået en af dem gennemført. Nu er gælden så vokset hende over hovedet, og hun kan ikke få enderne til at mødes som studerende. Alternativet til at studere er at gå ud og få et fuldtidsjob og afbetale gælden. Men er det fornuftigt for en 25-årig pige uden uddannelse? Eksperterne lægger sig i selen for at sætte et budget op, der både kan gøre det muligt for Joy at studere – mens hun samtidig afbetaler på gælden. For at Jan og Carsten kan få budgettet til at gå op, skal der skæres kraftigt på udgifterne – og samtidig skal hun ud og finde et job ved siden af studiet. Er Joy klar til at ofre det der skal til for at fortsætte sit studie, eller giver hun op?. 16/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2014.
09:45 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2014. På en gård lidt nord for Randers bor Lars og Dianna. De har heste, køer, kaniner, grise og høns - to børn hver fra tidligere forhold og en fælles søn på vej. Drømmen er at drive et hestestutteri, men økonomien er ikke til det eventyr. Jan og Carsten ankommer på gården og finder ud af, at det står endnu værre til end de havde frygtet, fordi parret i mange år ikke har betalt børnepenge, men har prioriteret at købe foder og tage på marked med deres heste. Hvis eksperterne skal afværge den faretruende tvangsauktion, kræver det store ændringer for den sammenbragte familie. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2014.
10:45 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2020. Linse finder ud af at livet på landet er ikke noget for Brygge-damen, så efter få overvejelser vælger Linse at flytte tilbage til et noget mere velkendt kvarter. Så veninden Didde bliver noget overrasket da Linse henter hende og turen går mod Islands Brygge. Men de to veninder skal ikke bare hygge sig, Linse har som altid planlagt noget hun kan sætte Didde i gang med. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2020.
11:45 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2018. Fetch Bistro. Gordon Ramsays "Hell on Wheels" tager over til Fetch Bistro, en restaurant, der er indrettet til at servere for både mennesker og hunde i Wichita. Overvågningen og efterforskning afslører bla. at restauranten godt kan bruge en hovedrengøring. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
12:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Happily Never After. Lisa Vanderpump og SUR gænget tvinger Scheana til at genoverveje sit ægteskab. Jax forsøger ihærdigt at få sin nye flamme ansat på S. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
13:50 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2020. Tina har inviteret på fælles ridedag for alle fruerne. Men hvad der skulle have været en hyggelig eftermiddag i skoven, udvikler sig til en stor prøvelse for Tinas pædagogiske evner. Det viser sig nemlig, at næsten alle fruerne har en meget dårlig rideoplevelse med i bagagen, så det er nogle meget nervøse fruer, der møder op til ridedag. Heldigvis lykkedes det at få alle fruer op på hestene, men Tina har flere udfordringer i ærmet. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2020.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Reunion - Part 1. Genforeningen lægger ud med at damerne tager fat i alle de løse ender. Erika diskuterer offentlighedens reaktioner på hendes bog og fortæller overraskende nyheder. Lisa Rinna forklarer årsagen til den ændrede opførsel, men ikke alle i gruppen hopper på den forklaring. Lisa Vanderpump, Kyle og Dorit forsøger at finde årsagen til at deres venskab kørte af sporet, men det får sårede følelser frem. 16/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2017. Reunion - Part 2. Der kommer stærke følelser frem da Dorit og Teddi forsøger at udrede et helt års misforståelser. Kylie afslører de hjerteskærende detaljer omkring indbruddet i hendes hjem sidste jul. Camille Grammer slutter sig til damerne og har en uventet gave med til Andy. Lisa Vanderpump havner i den varme stol, da hun skal forsvare sin reaktion på Dorits svigt. Säsong 8. Del 20. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2015. Tobias og Diana skal være forældre om et halvt år. Men Tobias nægter at dele noget som helst. Han erklærer, at de penge, han tjener, vil han have for sig selv. Hvis han vil fortsætte sit liv sådan, betyder det, at Diana ingenting har til sig selv og den lille ny. Så Tobias skal beslutte, om han vil fortsætte sit egotrip, eller om han vil leve op til sit økonomiske ansvar overfor sin nye familie. 16/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 2. Producerat år 2015.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2015. Jaqueline er perfektionist og har styr på både økonomi og karriere. Det har hendes kæreste, Søren, bestemt ikke. Så nu har Jaqueline bedt Luksusfælden om at hjælpe hende med at få orden på sin kæreste og hans økonomi. Luksusfældens eksperter finder hurtigt ud af, at det ikke kun er Søren, der skal have en opsang. Säsong 15. Del 3. Producerat år 2015.
19:00 
Til Middag Hos
Pelle Hvenegaard inviterer indenfor, inviterer gæsterne på en sejltur i Christianshavns kanaler. Pelle fortæller om det store pres, han følte efter rollen som Pelle Erobreren. Säsong 9. Del 21. Producerat år 2019.
20:00 
Fangerne på Fortet
Dansk realityserie från 2020. Denne sæson af Fangerne på fortet slutter af med et brag, hvor to toptrænede sportshold støder sammen på Fort Boyard. På det røde hold dyster sportsværterne Mads Laudrup, Signe Vadgaard og Patrik Wozniacki. Men de tidligere fodboldspillere skal give alt, hvad de har i sig, når de skal duellere mod de fysisk stærke ishockeyspillere; Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen, der med sig på holdet har håndboldspiller Ann-Grete ’AG’ Nørgaard. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2020.
21:20 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 27/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
22:20 
Zoolander 2
En snigmorder dræber en række smukke mennesker, men Interpol-agenten Valentina Valencia finder ud af, at sagen fører tilbage til de tidligere modeller Derek og Hansel, der nu må redde situationen. De må dog kæmpe mod bagmanden Mugatu og hans mode-protégé. Producerat år 2016. Regissör: Ben Stiller, Skådespelare: Penelope Cruz, Will Ferrell, Kristen Wiig, Ben Stiller, Owen Wilson.
00:30 
Hell's Kitchen [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det bliver med kamp til stregen, når to hold skal slås sammen til ét. Der er nemlig 7 kokke tilbage i konkurrencen, men der er kun 6 sorte jakker til det nye hold. De 6 kokke, der har gjort sig fortjent til deres nye kokkejakker fejrer det, men de er stadig nødt til at være friske til udfordringen næste dag, hvor deres gastronomiske kunnen kommer på prøve, når de skal udfordres med nitrogen. Under service har Mielcke for alvor høje forventninger, for nu er det kun de bedste kokke, der er tilbage i konkurrencen om at vinde Hell’s Kitchen og et mentorforløb med Mielcke. 18/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2020.
02:10 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2011. Nature of the Beast. Da en NCIS-agent findes død må Gibs og resten af holdet i gang med at finde årsagen til Tonys alt for lange efterforskning af en sag. 17/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2011.
03:00 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2011. Restless. NCIS-holdet undersøger en ung marinesoldats dødsfald. Han dukkede op til sin skoles årsfest med et blødende knivstik. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2011.
03:50 
Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector
Pilot. Tre år efter at seriemorderen ”Knoglesamleren” forsvandt, slår detektiv Lincoln Rhyme sammen med betjenten Amelia Sachs, for at undersøge en række mord der peger på at morderen er tilbage. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
04:40 
Rise
Pilot. Lou Mazzuchelli, en uinspireret engelsklærer på Stanton High, anmoder om at overtage skolens teaterlinje, i et forsøg på at genfinde sin passion for at undervise. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
05:30 (05:55)
The Mick
Amerikansk komedieserie från 2017. The Homecoming. Mickey og Jimmy tager banden tilbage til deres hjemby Warwick for at besøge deres high school. Chip og Sabrina kommer i karambolage med nogle forkælede Warwick-teenagere. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå