Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. First Comes Love. Jax og Brittany må stå skoleret, da det bliver opdaget at de har brudt gårdens regel nr. 1 : Ingen alkohol. Jax tvivler om han nogensinde kan blive den familiefar, som Brittany ønsker han skal være, især da de skal passe Brittanys nevøer. Brittanys far konfronterer Jax, om hans intentioner med hans datter, og får et overraskende svar, da Jax påstår at Brittany er deprimeret. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
06:25 
Summer House
Amerikansk realityserie från 2019. Firework Starter. Danielle får en smag af Jordan, men han får efterfølgende et godt øje til Paige. Kyle og Amanda arbejder på deres nye startup. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2019.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. A Housewarming Divided. Gruppen rejser til Marina del Rey for at deltage i Scheanas housewarming, hvor de opdager at Scheana og Adam er blevet lidt mere end ”bedste venner”. 21/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2018.
08:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. 80's Ladies. Kameron beviser overfor Court, at Sparkle Dog skal gå globalt. Til en velgørenhedsfest konfronterer både D’Andra og Brandi LeAnne. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2018.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2013. Mia fra Rødovre har en god karriere som korrespondent og en god løn. Men alligevel mener hun ikke, hun er i stand til at afdrage på sin forbrugsgæld, der efterhånden er vokset til over 300.000 kroner. 21/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2013.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2014. Anders og Karina har kendt hinanden i snart 7 år og sammen har de 3 drenge. De har tilkaldt Luksusfælden, fordi parrets økonomiske problemer er ved at ødelægge deres forhold og det ellers idylliske familieliv på landet. Anders arbejder meget og har overladt økonomien til Karina. Men hun kan ikke overskue det, og har slet ikke styr på det. Anders og Karina reagerer stærkt, da Luksusfældens eksperter begynder at grave i deres betændte forhold og økonomi. Og derfor smider de faktisk Luksusfælden ud af deres hus og de to eksperter må derfor tage en helt ny sag op. Luksusfælden tager derfor til Melby. Her bor Kevin, 23 år, og Christi, 19 år, ulovligt i et sommerhus i Melby sammen med deres datter Mathilde på 15 måneder. På trods af deres meget unge alder og ganske få år som myndige, har parret allerede en kæmpestor gæld og deres økonomiske liv sejler. Säsong 12. Del 1. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2019. Stephanie prøver at begrænse udgifterne til deres forestående bryllup og udfordrer derfor Cengiz i champagnesmagning. Linse fester med sine idoler og modtager en fornem pris. Cengiz skal med sine to venner til tatovøren og have en helt særlig tatovering. Og så får Linse dårligt nyt om Cinos helbred. Se hvad det er og meget mere i Familien Fra Bryggen torsdag kl 20 på TV3. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2019.
12:00 
Masterchef USA
King of The Crabs. Der er kun 13 amatørkokke tilbage, som i dette afsnit skal tilberede krabbe for kokken Masaharu Morimoto. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2019.
12:55 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Tom and Tommer. Lisa Vanderpump overlader Sandoval og Schwartz med et stort ansvar, mens de forsøger at gøre TomTom klar til åbningsfesten. Jax fejrer sin første fødselsdag uden støtte fra sine forældre. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2018.
13:55 
Forsidefruer
Den nye frue Karina Von D’ahé inviterer Janni, Gunnvør og Amalie på en frokost, for at lære dem bedre at kende. Men siden børnefesten hos Janni er der pludselig opstået meget dårlig luft mellem Gunnvør og Amalie. Og Amalie har tænkt sig at konfrontere Gunnvør til Karinas frokost. Amalie skal holde en tale til kræftarrangementet ’Stafet for livet’ og har bevidst ikke forberedt sig. Karina inviterer Gunnvør med til en voldsom vampyr-ansigtsbehandling. Janni og Tina tager til Hundens dag i Tivoli. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2019.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie från 2017. Reunion - Part 3. Når genforeningen kommer til en ende, tvinger alle de hårde følelser kvinderne til at evaluere de bånd, de har smedet gennem årene. Lisa Vanderpump bliver overraskende følelsesladet, når hun diskuterer sin søn og sit korstog for at redde hunde. 21/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2017. Stronger Than Ever. Kyle og Lisa Vanderpump charter et privatfly, for at flyve damerne til Las Vegas for at fejre fødselsdag, men det ikke sikkert at Lisa Rinna tager med. Dorrits nye ven, Teddi, falder i hak med Lisa Vanderpump over en drink og de inviterer hende med på turen. Lisa Vanderpump evaluerer sin venskab med Erika og begynder at se deres forhold til hinanden, i et andet lys. Damerne slippes løs i Syndens By, og får selskab af Adrienne Maloof og Camille Grammar. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2020. 26-årige Dannie er rodløs, spontan og styret af impulser. Hans rodløshed har indtil videre kostet ham næsten 250. 000 i gæld, der udelukkende er stiftet inden for de sidste to år. Säsong 24. Del 3. Producerat år 2020.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Ugen starter hjemme hos konkurrencemennesket Katerina, der med en udsøgt middag og en funklende underholdning vil forsøge at lægge godt fra land i konkurrencen. Gæsterne bliver undervejs klogere på Katerinas spirituelle side, men også på hendes valg om at introducere sine børn til en tv-verden i en tidlig alder, og sidst men ikke mindst kommer gæsterne med ind bag de ellers hermetisk lukkede døre i den internationale diamantverden, inden de selv får de små sten til enorme summer i hånden. 21/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2020.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Claire byder i aften velkommen indenfor i sit hjem i Charlottenlund, hvor gæsterne kommer tættere på hendes britiske ophav via en helt igennem gennemført menu. Aftenen byder også på en underholdning, hvor alle tvinges til at være hudløst ærlige. Og så kommer tårerne frem, når Claire fortæller om sin hårde opvækst og sit forhold til sin nærmeste familie. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2020.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2020. Karina fra Tommerup på Fyn bor sammen med sin yngste datter og lever som om, hun har masser af penge. Hun forkæler sine to døtre med mærkevaretøj og køber glædeligt børnetøj til barnebarnet. Karina kæmper for at opretholde en facade om at alt er i orden, men egentlig er hun knust over sine økonomiske problemer, som fylder meget i hende. Karina har netop mistet sit job og påstår, at hun søger på livet løs, men da Carsten Linnemann går hende på klingen, viser det sig at hun lige har sagt nej til et deltidsjob som tjener, fordi hun heller vil lave noget andet. Karina er bagud med halvanden måneds husleje. Hun undskylder det med sin arbejdsløshed, men eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen afslører, at hun for ganske nyligt har fået 22.500 kroner udbetalt, så der burde være rigeligt penge til at betale regningerne. Eksperterne ser ikke mange andre muligheder for Karina end at hun skal sælge sin bil. Men det nægter Karina. Eksperterne gør hende det klart, at de ikke kan hjælpe hende, hvis ikke hun skiller sig af med bilen. Men hvad vælger Karina i sidste ende? At få styr på økonomien, eller at beholde en bil som hun ved, bliver hendes økonomiske ruin?. Säsong 25. Del 5. Producerat år 2020.
21:00 
Fangerne på Fortet [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Den professionelle fodboldspiller Pernille Harder kæmper side om side med sin fodboldkollega Martin Jørgensen og den tidligere basketballspiller Chris Christoffersen på Fortet. Men kan atleterne stå distancen, når de er oppe mod MMA-kæmper og tidligere OL-sølvvinder i brydning; Mark O. Madsen, pilatesinstruktør og Forsidefrue Gunnvør Dalsgaard samt sportsvært Peter Palshøj. 21/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
22:20 
Blade Runner 2049
K er en Blade Runner, en specialiseret agent som “pensionerer” ustyrlige robotter i et hærget Los Angeles. Disse maskiner er slaver, som tillader menneskene at eksistere i den forurenede storby. Rollerne i dette betændte forholdbliver truet, da K opdager en hemmelighed om robotterne. Producerat år 2017. Regissör: Denis Villeneuve, Skådespelare: Jared Leto, Ana de Armas, Robin Wright, Ryan Gosling, Harrison Ford.
01:35 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2010. Cracked. Abby bliver så besat af at opklare mordet på en forsker fra flåden, at resten af teamet bliver bekymret for hende. Samtidig giver Tonys nyeste flirt problemer. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2010.
02:30 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2010. Broken Arrow. Teamet bliver overrasket, når Gibbs beder Tonys far om at hjælpe dem med efterforskningen af et mord. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2010.
03:15 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Dembe Zuma. Efter flere ugers jagt efter Dembe, får Red og specialstyrken endelig et tip om hans opholdssted, samtidig med at Aram forsvinder. Dembe tager en velovervejet risiko, da Red kommer nærmere. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2017.
04:00 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Requiem. Minder om fortiden sender Red på en farlig kollisionskurs med en fjende, som er fast besluttet på at ødelægge hans kriminelle imperie. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2017.
04:45 
Børnelokkerne [Repris]
Dansk reportageprogram från 2018. I jagten på børnelokkerne har Henrik Qvortrup og hans redaktion igen oprettet falske profiler på nettet, hvor de udgiver sig for at være helt almindelige 13 årige piger. ,. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
05:35 (06:00)
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. First Comes Love. Jax og Brittany må stå skoleret, da det bliver opdaget at de har brudt gårdens regel nr. 1 : Ingen alkohol. Jax tvivler om han nogensinde kan blive den familiefar, som Brittany ønsker han skal være, især da de skal passe Brittanys nevøer. Brittanys far konfronterer Jax, om hans intentioner med hans datter, og får et overraskende svar, da Jax påstår at Brittany er deprimeret. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå