Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Life of Kylie
Amerikansk realityserie från 2017. Nineteen - Part 1. I sæsonpremieren inviterer Kylie Jenner os alle ind i den verden hun er vokset op i. En verden i spotlight, hendes trang til at opleve en form for normalitet og alle de mennesker, der er tættest på hende. Kylie har hørt om en mobbet fan, der mangler en date til afslutningsfesten og hun planlægger at dukke op som hans date, men der kommer forhindringer i lufthavnen. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
06:25 
Summer House
Amerikansk realityserie från 2019. Epic Grand Gesture. Vennerne holder jul i juli, og er nissevenner for hinanden, men Kyle har en helt speciel gave til Amanda. Hannah inviterer sin britiske kæreste med til festen, som tager en ven med til Paige. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Pjs on the Pj. Sandoval og Schwartz er bange for at Lisa ikke vil sætte deres cocktails på TomTom-menuen. Pigerne vender hjem fra deres ferie, men Lala bliver mødt med svigt fra hendes kæreste. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2018.
08:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Something Is Rotten In Danmark. Cary inviterer damerne på besøg hos sin familie, men D’Andra kommer straks op at skændes med både Kameron og LeeAnne. Dramaet fortsætter mellem Brandi og LeeAnne, midt i en Michelin restaurant. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2018.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2014. Mette på 38 år bor alene med sine tre børn i den lille by Svinninge i Vestsjælland. Mette kæmper med at få pengene til at række til den lille familie, og føler konstant en dårlig samvittighed overfor børnene presse på. Spekulationerne om den dårlige økonomi tager nemlig alt overskud og energi fra hende. Det er kommet dertil, hvor Mette helt har opgivet at holde styr på sin økonomi. Efterhånden som eksperterne arbejder sig igennem Mettes finanser, viser tallene, at hendes økonomi i virkeligheden slet ikke er så stram som hun går og bilder sig selv ind. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 12. Del 5. Producerat år 2014.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2014. Luksusfældens eksperter har i snart syv år rejst Danmark tynd for at hjælpe familier og singler med rod i økonomien- Gennem 140 programmer har eksperterne strammet budgetterne ind, forhandlet med kreditorer og sparet deltagerne for millioner af kroner. Eksperterne bliver tit spurgt, hvordan det er gået familierne siden Luksusfældens besøg. Det har Sara og Jan nu sat sig for at finde ud af og sætter derfor kurs mod tre af familierne for at gøre status. Säsong 12. Del 6. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2019. Geggo og Cengiz træffer store beslutninger i deres arbejdsliv, der betyder at en dør lukkes og en anden åbnes. Linse tager til Jylland og er der for veninden Didde, som har mistet sin hund og tro følgesvend Vivi. Cengiz viser sig fra sin lidt mere romantiske side og tager til blomsterhandleren, da han gerne vil overraske Geggo. Og en meget nervøs Linse skal på sit livs første date. Säsong 15. Del 10. Producerat år 2019.
12:00 
Masterchef USA
NASCAR - Finish Line Feed. De resterende 10 deltagere bliver udfordret i en teamudfordring hvor det gælder om at være hurtig. De skal på 75 minutter tilberede et måltid for 101 racerkørere. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2019.
12:55 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Reptilian Brain. Stassi forsøger desperat at gøre et godt indtryk da hun møder Beaus mor, men får hurtigt sine håb knust. Sandoval og Ariana har endelig en ærlig samtale om at få børn. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2018.
13:55 
Forsidefruer
Tina Lund skal ride et vigtigt show i Hillerød, på en hest hun aldrig har redet på før. Janni er med som sædvanlig og Tina spørger Janni til råds om hvordan hun skal tackle sin konflikt med Amalie. Gunnvør står overfor en køkkenrenovering og har bedt Karina om hjælp med det hårde arbejde. Amalie tager til møde på et privathospital, da hun længe har haft en drømt om at få lavet sin bryster, efter længere tids amning. Men hun er bare ikke helt stoppet med at amme endnu. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2019.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Lights Out!. Lisa Rinna og Erika flyver til Tokyo for at støtte Amelia og Delilah på deres sidste modeljobs, men "mor" Lisa indser at pigerne vist ikke har så meget brug for hende, som hun havde troet. Dorit går med til at stå model i Lisa Vanderpumps magasin, men fotooptagelserne bliver ikke helt som forventet. Strømmen går sig en tur under Kyles middagsselskab. Mørket får det værste frem i en af fruerne og alt eksploderer. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2018.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. Unfashionably Late. Kyle hævder at hun ikke kan dele sin nyfundne succes ,som tv-producent, med sine søstre. Dorit genoptager sin badetøj-line, men et forretningsmøde giver utilsigtet friktion med Teddi. Efter at være kommet tilbage fra Tokyo rystes Erika af uventede nyheder. Lisa Vanderpump anbefaler Dorit rede trådene ud med Camille. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2020. Anders på 25 år arbejder på et slagteri. Når han har fri spiller han computer. Det gør han 70 timer om ugen, mens han spiser pizza, is og chips og skyller det ned med cola. Säsong 24. Del 7. Producerat år 2020.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I aften er der dømt afdansningsbal, når Silas inviterer indenfor i sommerhuset i Gilleleje. Gæsterne kommer – for nogens vedkommende – ud af deres comfort zone, når der bydes op til dans, og selv om et skybrud truer med at afbryde den skønne middagsstemning i haven, kommer gæsterne helt tæt på Silas, der uden omsvøb fortæller om både skilsmisse, hatecrimes og sin fars Alzheimers, inden ugen rundes af ved bålets flammer, og en vinder kan kåres. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2020.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2020. Bordet er pyntet, og bestikket lagt på fineste vis, når fire nye, kendte danskere hver uge kæmper om at vinde titlen som dygtigste vært og kok og den medfølgende hovedpræmie på 10.000 kr. til et velgørende formål. Også i denne sæson er der et festfyrværkeri af underholdning, når vi kommer på besøg hos alt fra svømmere, sangstjerner, diamanthandlere, dansere samt en enkelt nationalmuseumsdirektør. Og der er garanteret både kulinariske op- og nedture, når vores kendisser disker op med retter fra alverdens hjørner og afkroge. Vi kommer helt tæt på de kendte danskere, når de deler både de svære oplevelser og sjove begivenheder, der har påvirket deres liv på godt og ondt. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2020.
20:00 
Fangerne på Fortet
Dansk realityserie från 2020. Tre af Danmarks største YouTubere får chancen for at bevise deres styrke på det legendariske Fort Boyard. På holdet er: Julia Sofia, Alexander Husum og Eiqu Miller. Men kan de kvikke YouTubere klare sig mod de fysisk stærke og hårdtslående boksebrødre Micki og Patrick Nielsen, der er i selskab med tv-personligheden Gina Jaqueline?. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
21:15 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. 26/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
22:10 
Hell's Kitchen [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det bliver en grisset affære, når de tilbageværende kokke skal fange deres egne svin til dagens ret, som hele Danmarks grisekonge Umut Sakarya skal være med til at bedømme. Mens vinderne får sig en sovset omgang, skal taberne rydde op i deres egen svinesti, lejligheden. Mielcke roser kokkene for deres indsats med griseudfordringen, men kun de bedste dyster om at vinde en fordel til aftenens service, når de skal lave en gourmet-hotdog der kan imponere Mielcke. 27/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
00:15 
World Invasion: Battle Los Angeles
En oversergent i den amerikanske flåde og hans enhed kommer i kamp mod en helt ny type fjender, da en invasionsstyrke fra rummet angriber Jorden. Producerat år 2011. Regissör: Jonathan Liebesman, Skådespelare: Bridget Moynahan, Will Rothhaar, Cory Hardrict, Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez.
02:30 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2010. False Witness. Teamet efterforsker en underofficers forsvinden. Underofficeren er det eneste vidne i en nært forestående mordretssag. 26/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2010.
03:15 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2011. Ships in the Night. Gibbs og NCIS-teamet går sammen med en agent fra kystvagtens efterforskningsenhed for at opklare mordet på en marinesoldat. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2011.
04:00 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Mr. Kaplan: Conclusion. Mens Red hyrer en magtfuld mellemmand for at underminere regeringens sag mod teamet, sætter både Cooper og Mr. Kaplan sig for at afsløre Reds rolle i Liz’ liv. Säsong 4. Del 22. Producerat år 2017.
04:45 
Børnelokkerne
Henrik Qvortrup vil i aftenens program konfrontere de farligste af dem for at få et svar på hvorfor de kynisk jagter helt unge på nettet. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
05:35 (05:55)
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Goodbye Kentucky. Jax og Brittany har en rar afskedsmiddag med Brittanys familie og venner, men Don fortæller Jax at han stadig sætter spørgsmålstegn ved Jaxs intentioner med hans datter. Lige før de tager afsted mod Los Angeles, har Brittany og Jax deres voldsomste skænderi nogensinde, hvor Brittany anklager Jax for at nedgøre hendes liv i Kentucky. Jac nægter at undskylde, så Brittany skal gøre op med sig selv om hun vil tage tilbage til LA med Jax eller hun vil blive hos sin familie i Kentucky. 27/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå