Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. How to Baseball. Kroy stiller endnu flere disciplinære krav til Ariana, som allerede har fået stuearrest. Brielle er opstå på at lære at begå sig indenfor baseball, for at gøre indtryk på sin kæreste, der er på vej mod Major League. Kim og Kroy leger detektiver og følger efter Tracy, og finder ud af hvorfor hun aldrig har inviteret dem hjem. 21/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
06:25 
Robinson Ekspeditionen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Efter to Øråd i træk har Hold Nord alt at bevise, når de møder Hold Syd i en Kappestrid, der stiller høje krav til hurtighed i vand. På hver ø ligger der før Dødskampen fire dødsarmbånd i alt og det går ikke stille for sig, når de skal fordeles. På især Hold Nord er deltagerne delt i spørgsmålet om, hvem der skal i Dødskamp. Og den uenighed trækker tråde frem til Dysten, hvor stemningen mellem holdene er alt andet end harmonisk.Lykkes det Hold Nord at bryde den dårlige stime af Øråd eller bliver det Hold Syd, der stemmer holdets svageste led hjem?. 16/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2019.
08:05 
Gordon, Gino And Fred's Road Trip [Repris]
Highland Fling. Trioen rejser til Skotland, hvor Gordon forbereder et festmåltid for høvdingen af klan Ramsey og sine venner. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
09:05 
Æsketroldene
Amerikansk animationsfilm från 2014. En ung, forældreløs dreng, kaldet Eggs, der blev opfostret af skraldesamlere, kaldet Boxtrolls, i en underjordisk hule tager ud på en mission, for at redde sine venner fra en ond skadedyrsbekæmper. Producerat år 2014. Regissör: Anthony Stacchi, Graham Annable.
11:15 
Volcano
Los Angeles står overfor at skulle opleve den mest katastrofale begivenhed nogensinde, en rædsel, der i sidste ende vil teste byens evne til at overleve. En revne i jordskorpen har frigjort en utrolig kraft i naturen - et vulkanudbrud. Helt uforberedt møder Los Angeles sit værste mareridt, da en uendelig strøm af brændende, dødbringende lava, frygtindgydende kryber ind i de tæt trafikerede gader, mens kaos også breder sig under jorden i labyrinten af menneskeskabte tunneler. Producerat år 1997. Regissör: Mick Jackson, Skådespelare: Gaby Hoffmann, Don Cheadle, Anne Heche, Tommy Lee Jones.
13:30 
Dante's Peak
Amerikansk actionfilm från 1997. En vulkanolog ankommer til en landsby, der for nyligt er blevet kåret det andet bedste sted at bo i Amerika, og opdager at den sovende vulkan, Dante’s Peak, som kan gå i udbrud når som helst. Producerat år 1997. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Jamie Renee Smith, Grant Heslov, Linda Hamilton, Pierce Brosnan, Jeremy Foley, Elizabeth Hoffman.
15:55 
Independence Day
Om morgenen d. 2. juli modtager S.E.T.I. endelig en besked fra det ydre rum. Det er et signal fra et stort moderrumskib, på størrelse med en fjerdedel af månen, der sender en masse små rumskiber afsted. M.I.T. -alumnen David Levinson (Jeff Goldblum) dekoder signalet som en nedtælling til et organiseret angreb på flere, store metropolområder. Hans ekskone, Constance Spano (Margaret Colin), er kommunikationschef i Det Hvide Hus, så de – og hans far, Julius (Judd Hirsch) – tager til Det Ovale Kontor. De advarer præsidenten Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) om alienes plan. Producerat år 1996. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Randy Quaid, Will Smith, Margaret Colin, Judd Hirsch, Bill Pullman.
19:00 
Mit plastikmareridt [Repris]
Dansk realityserie från 2018. Natasja er tidligere side-9-pige og model. I 2013 fik hun skiftet implantaterne i silikonebrysterne ud, men operationen gik ikke som planlagt, og som resultat har hun nu to meget forskellige bryster. 20/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. 42-årige Kenneth fra Korsør faldt pludseligt om på sit arbejde. Lægerne troede det var en blodprop, men det viste sig at være stress. Stress over at han i 12 år har ignoreret sin gæld. De mange rudekuverter er ikke blevet åbnet, og når presset er blevet for stort, er han flyttet til et nyt sted – flygtet fra gæld og opkrævninger. 17/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 23. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
Independence Day 2
Efter ødelæggelserne fra den forrige ruminvasion, etablerer FN ’Earth Space Defence’ for at beskytte planeten. Men en ny udenjordisk plage dukker op, der er endnu større end det, man oplevede første gang. Alle verdens hære må nu gå sammen for at forhindre en potentiel masseødelæggelse. Producerat år 2016. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Maika Monroe, Sela Ward, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie T. Usher.
23:25 
Into the Storm
De fleste beboere søger ly for den voldsomme vind, og de massive objekter der kastes omkring, men tre grupper vover sig ud i stormen: Et professionelt dokumentarhold, to dumdristige bonderøve og skoleinspektøren Gary, som skal redde sin søn, der er fanget i en sammenstyrtet bygning. Producerat år 2014. Regissör: Steven Quale, Skådespelare: Max Deacon, Nathan Kress, Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh.
01:20 
Undskyld, Norge [Repris]
Casper får grønt lys for sit talkshow under forudsætning af, at han kan få de største stjerner ind som gæster. Han beder Fredrik Skavlan om hjælp, men ender med at få et jobtilbud fra Petter Stordalen. 20/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
01:50 
Nightcrawler
Den unge, arbejdsløse mand, Lou Bloom, bliver ved et tilfælde, uautoriseret krimijournalist og begynder at jage blodige historier. Ulykker, overfald og endda mord bliver hans levebrød, hvilket sætter ham på en demoraliseret og ikke mindst ulovlig kurs i L.A.'s natteliv. Producerat år 2014. Regissör: Dan Gilroy, Skådespelare: James Huang, Marco Rodríguez, Michael Papajohn, Rene Russo, Jake Gyllenhaal, Kent Shocknek, Bill Paxton.
04:00 
Besat af Bad Boys
Dansk realityserie från 2018. Sæsonens første program starter med et brag af et reunionparty. Der gøres Bad Boy-status over en Mokai og champagne, der naturligvis skal skænkes mellem Mariyahs silikonebryster. Festen fortsætter i en partybus, hvor de overrislede piger kommer til at gøre sig godt bemærket ved at vise en del hud. Kia bryder reglerne i bussen og må tage de noget alternative konsekvenser. Nana skal have puttet noget i læberne og er ret bekymret for indgrebet. Men så er det jo godt, man har en Bad Boy som Lasse, der kan støtte. Vores andet par Christian og Pernille får trænet i fitnesscentret, men der er selvfølgelig tid til dans og tæsk! Senere går turen på indkøb i Tyskland. Den ultimative udfordring for Christian der har det svært med mange mennesker efter han har siddet i fængsel. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
04:50 
Besat af Bad Boys
Dansk realityserie från 2018. I aftenens afsnit skal Mariyah have en helt speciel tusch. Det bliver naturligvis ikke uden en vis portion smerte, men heldigvis er Melanie med til at drukne smerterne med shots. Senere tager Mariyah på date med Vedat der måske eller måske ikke er efterlyst for røveri? De mødes på café, men daten udvikler sig noget anderledes end Vedat havde regnet med, da Mariyah tager sig en ordentlig skriger. Hos Christian og Pernille skal Pernille holde tøseaften, så Christian må pænt skride. Som aftenen skrider frem og drinksene ryger ind, kommer sandhederne ud om bl.a. sexlivet. – og der bliver ikke lagt fingre imellem! Heidi skal finde sin bad boy med hjerne, så hun søger råd hos sin fætter inden hun møder Tobias på date. Men Tobias’ fremtidsplaner kommer meget bag på Heidi. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
05:35 (05:55)
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. One Door Closes, Another One Opens. Kroy afviser Brielles plan om at flytte sammen med Michael, og opfordrer hende til at være mere end bare en samboende kæreste. Arianas krav om mere frihed, vokser til nye højder, da hun får sit begynderkørekort. Familiens tager på møbelshopping, til den makeover de er i gang med at give Tracys hjem. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se