Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. Welcome to Kentucky. Jax og Brittany bytter al komforten i deres hjem i Los Angeles, ud med hverdagen på en gård i Kentucky. Brittany nyder at være hjemme, men Jax kæmper en kamp med at være tæt på gården dyr, mærkelige sovearrangementer og de uendelige spørgsmål om ægteskab, der kommer fra Brittanys familie, Jax forsøger at lette presset en smule, ved at komme med et overvældende tilbud, men alle tvivler på at han gennemfører det. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
06:25 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se, hvordan Aalborg politi håndterer de mange tusinde deltagere til årets allerstørste gadefest: Nemlig Aalborg karneval. Politiet er massivt tilstede i gaderne, mens hele aktionen kontrolleres i kommandocentralen via overvågning og politihelikopter. Det går vildt for sig med bl.a. narkosalg og fulde folk, der modsætter sig politiet - og når alkoholen går i blodet, stiger risikoen for vold i gaderne. Også i Nordsjællands politikreds er der fest. Områdets skoleelever har fået sommerferie, og spontane fester opstår tilfældigt på pladser rundt omkring i sommerlandet – og med festen følger også stofferne. Men politiet er på pletten. Og det er i de også på Københavns Vestegn, hvor et banderelateret skyderi dagen før sætter lokalbetjentene Palle og Tommy på sporet. 19/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
07:10 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 19/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
08:00 
Først til månen
Vi følger Mike Goldwing, en 12-årig surfer, som med hjælp fra hans venner, hans pensionerede astronaut-bedstefar og en skør kamæleon, ved navn Igor, flyver til månen for at redde verden. Producerat år 2015. Regissör: Enrique Gato.
09:55 
Bee Movie - Det store honningkomplot
Amerikansk familiefilm från 2007. I bikuben skal alle give et bidrag. Lige så snart Barry er færdig med college, skal han begynde på et eller andet job i Honex-koncernen. Der er et rigt udvalg af stillinger, men de handler alle om honning. Det er der ikke rigtigt udfordringer i for Barry, der griber chancen, da han kan komme på togt med pollen-piloterne. Verden uden for kuben er fascinerende, men desværre kommer Barry på afveje og er lige ved at ende mellem en skosål og et bord!. Producerat år 2007. Regissör: Simon J. Smith, Steve Hickner.
11:45 
Just Go With It
Danny er faldet for en meget yngre kvinde, og for at dække over en løgn blander han sin trofaste assistent ind i en endnu større løgnehistorie. Producerat år 2011. Regissör: Dennis Dugan, Skådespelare: Nick Swardson, Brooklyn Decker, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman.
14:10 
My Big Fat Greek Wedding 2
10 år senere har Toula og Ians forhold mistet lidt af gnisten. Toula har problemer med sin teenagedatter Paris. Paris betyder alt for Toula og Ian, men Paris har det ikke godt med alles ideer om, hvordan en græsk pige bør være. Mens hun kæmper med sin families forventninger til hende, vil en familiehemmelighed bringe tre generationer sammen til et endnu større græsk bryllup. Producerat år 2016. Regissör: Kirk Jones, Skådespelare: Michael Constantine, Lainie Kazan, Andrea Martin, Nia Vardalos, John Corbett.
16:00 
Dirty Dancing
I sommeren 1963 er doktordatteren, den 17-årige Frances Houseman møder danseinstruktøren Johnny Castle. Johnny danser på en måde, som Baby aldrig før har set! Sammen med Johnny begynder Baby at udforske dansens mysterier, og snart er de dybt forelskede i hinanden. Producerat år 1987. Regissör: Emile Ardolino, Skådespelare: Jerry Orbach, Wayne Knight, Jennifer Grey, Patrick Swayze, Cynthia Rhodes.
18:10 
Hell's Kitchen [Repris]
Dansk realityserie från 2020. En god kok skal have føling med sine sanser, derfor udfordrer Mielcke kokkenes smags-, syns-, dufte- og følesans i dagens udfordring. Det ene hold vinder en kneben sejr og får sig en på opleveren. Senere går det helt i fisk, når kokkene skal udfordres i deres viden om havets delikatesser, og det huer ikke fiskedamen Adelaide, som ville hjælpe alle andre. Og til aftenens service går bølgerne atter højt, når endnu en kok må forlade Hell’s Kitchen. 16/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen 3 børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af. Så før eksperterne overhovedet kan komme videre med økonomien, skal tilliden mellem dem bygges op igen. Da eksperterne endelig tager fat på Saras og Daniels økonomi opdager de, at det eneste der står i vejen for en fælles fremtid er deres begges hang til luksusliv. Næsten 4000 om måneden bliver der brugt på fastfood! Det er næsten på kroner og ører det beløb, Sarah får i boligstøtte. Og når de ikke har penge til fastfood, køber de det bare på kredit. Desuden synes de, det er nødvendigt at have et abonnement til legeland og at bruge næsten 40.000 på ferier om året. Men vil Sarah og Daniel ofre luksuslivet for det familieliv, de siger, de drømmer om?. 15/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 25. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
Blade Runner 2049
K er en Blade Runner, en specialiseret agent som “pensionerer” ustyrlige robotter i et hærget Los Angeles. Disse maskiner er slaver, som tillader menneskene at eksistere i den forurenede storby. Rollerne i dette betændte forholdbliver truet, da K opdager en hemmelighed om robotterne. Producerat år 2017. Regissör: Denis Villeneuve, Skådespelare: Jared Leto, Ana de Armas, Robin Wright, Ryan Gosling, Harrison Ford.
00:20 
Shutter Island
Da sheriffen Teddy Daniels ankommer til et sindssygehospital for kriminelle på Shutter Island, tager det, der starter som en rutinemæssig efterforskning, hurtigt en uhyggelig drejning. Efterhånden som efterforskningen udfolder sig, afdækker Teddy chokerende sandheder om, hvad der foregår på øen, og han indser, at der er visse steder, du aldrig kan flygte fra. Producerat år 2010. Regissör: Martin Scorsese, Skådespelare: Ben Kingsley, Michelle Williams, Patricia Clarkson, Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo.
02:50 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2010. Dead Air. En radiovært og en flådeofficer bliver dræbt, mens de er på live i radioen. Teamet efterforsker sagen, men den bliver ikke lettere af, at de finder frem til adskillige mistænkte. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2010.
03:40 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. The Architect. Reds jagt på den kilde, som betaler Isabella Stone for at angribe ham, fører til at FBI efterforsker en Blacklisters plan om at samarbejde med et undergrundsnetværk af hackere. 20/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2017.
04:25 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. The Apothecary. Der bliver sat en stopper for Reds forsøg på at afsløre en forræder i sin indercirkel, da en mystisk gift gør ham syg. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. I Nordjylland er politistyrken i gang med at optrevle indbrudsbander og lave forebyggende arbejde. De får tip om flere personer, der mistænkes for at stjæle designermøbler og betjentene rykker ud til flere adresser, hvor de finder flere tyvekoster, ulovligt krudt og anabolske steroider. 19/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå