Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Forsidefruer [Repris]
Amalie er i fuld gang med at konfrontere Gunnvør med hendes dårlige opførsel og diskussionen ender brat, da Gunnvør vælger at udvandre fra Karinas frokost. Amalie allierer sig med Jackie og søger forståelse dér. Mens Gunnvør knytter sig til den nye frue Karina, som er ret målløs over frokostens udvikling. Janni og Karsten tager til Karstens safari-camp i Kenya, så Janni kan overrække sin pengedonation, der skal støtte til de truede elefanter. Jackie viser, for første gang, sin nye kæreste frem. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
06:50 
Forsidefruer [Repris]
Amalie skal have taget et familieportræt med sin mor og datter, men da hun prøver at stoppe med at amme sin 2-årige datter er overskuddet i bund og lunten er kort. Resten af Karsten og Jannis tur til Afrika står i kærlighedens tegn, men Karsten er ikke god til at vise sine følelser. Jackie har inviteret Gunnvør og Karina ud på en hyggelig sejltur og Gunnvør lufter tanken om at tage en alvors-snak med Amalie. De to fruer mødes for at blive forsonet, men det er nemmere sagt end gjort. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
07:35 
Forsidefruer [Repris]
Janni står pludselig midt i en personlig tragedie, da hendes hund pludselig falder død om. Og det er dårlig timing, da hun har en hypnotisørtid samme morgen. Gunnvør opfordrer til mere aktivt samvær og inviterer konkurrencemennesket Tina ud og klatre. Jackie har travlt med at tage billeder til sin instagram. Men i små badedragter, skal man passe på, når brysterne vil, som de selv vil. Mens Janni, Jackie og Amalie tager til Miss Danmark Show drøfter Tina og Gunnvør deres utilfredshed med Amalie. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
08:30 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
09:35 
Boligkøb i blinde
I denne uge besøger vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter Jannie og René i deres lejlighed i centrum af Esbjerg. Datteren Alba på 1 sover i forældrenes soveværelse og har ingen udsigter til sit eget værelse. Derfor leder de efter et hus, hvor der er plads til hele familien. Der er bare lige det problem, at Jannie og René ikke selv kan sætte noget i stand eller se muligheder. Og de går i stå hver gang de kigger på et håndværker tilbud, for det er det, de har råd til. René kan slet ikke se ud over den mindste istandsættelse og mister modet fuldstændig. Så de har virkelig brug for hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
10:35 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger i denne uge Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større. De har ledt i halvandet år, men kan som førstegangskøbere slet ikke finde noget, der matcher deres økonomi i et boligmarked, der kun bliver dyrere og dyrere. Det hjælper heller ikke på situationen, at de vil bo tæt på København, hvor alle vennerne bor. Så de er nødt til at gå på kompromis, hvis det skal lykkes dem at komme ind på boligmarkedet. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
11:40 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
12:45 
Boligkøb i blinde
Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
13:45 
Kung Fu Panda 3
Amerikansk animationsfilm från 2016. Da Po's længe savnede far pludselig dukker op igen, rejser de to til et hemmeligt panda-paradis, for at mødes med en række sjove panda-karakterer. Men da den overnaturlige superskurk, Kai, begynder at bekæmpe alle kung fu-mestrene, må Po gøre det umulige: Han må træne en landsby fuld af sjove, klumsede pandaer, så de kan blive den ultimative hær af kung fu-pandaer. Producerat år 2016. Regissör: Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni.
15:45 
Ice Age: Den vildeste rejse
Scrats konstante forsøg på at sikre sig sit agern fører til, at hans sætter gang i en lavine af begivenheder, der forårsager en meteorregn mod Jorden. Kaosset gør, at Manny, Diego, Sid og deres familier må søge ly. Det eventyrlystne væsel, Buck, advarer dem om, at en masseudslettelse kan være på vej, og de møder derfor en række nye karakterer og besøger eksotiske steder i deres søgen efter et nyt hjem. Producerat år 2016. Regissör: Galen T. Chu, Mike Thurmeier.
17:35 
Mit plastikmareridt [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Melissa er som teenager ked af sin drengekrop, og hun ender med at få tre brystforstørrende operationer for at få de store bryster, hun drømmer om. Men efter amning er de store bryster endt med at udgøre et smertehelvede, som er ved at sende hende ud i et regulært morfinmisbrug. Kan lægerne hjælpe den unge mor, eller må Melissa leve videre i sit smertehelvede? Som 6-årig får Winnie en svulst i hagen, og efter flere operationer er hun endt med et stort indhak i hagen og et kæmpe ønske om at ligne alle andre. Men kan lægerne hjælpe den ulykkelige kvinde, der i knap 35 år har levet med et udseende, der har hæmmet og belastet hendes sociale liv? Efter at have levet med slappe bryster med kæmpestore brystvorter får Grace en brystforstørrende operation, men resultatet er store, tungthængende bryster og fitnessinstruktøren Grace er forlegen og ked af resultatet. Men kan kirurgerne hjælpe hende ud af hendes daglige plastikmareridt?. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2019.
18:35 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Stephanie vil gerne have taget nogle flotte gravidbilleder, og det er ved at være oppe over, hvis de skal nå det, inden lillesøster melder sin ankomst. I stedet for at hyre en fotograf må Cengiz klare arbejdet med at ramme de rette vinkler og det helt rigtige lys. Linse har længe overvejet at ændre på sit udseende, og imens hun går og venter på at blive mormor for anden gang, tager hun en drastisk beslutning, som giver hende et helt nyt look. For at overraske Stephanie, beslutter Cengiz sig for at få lavet en helt særlig gave til Stephanie, som hun skal have, når hun har født. Stephanie får veer, og imens Linse passer Alba på Bryggen, så bliver Stephanie og Cengiz forældre igen. Se med, når en ny lille pige bliver en del af Familien fra Bryggen. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2020.
19:45 
Fangerne på Fortet [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Den professionelle fodboldspiller Pernille Harder kæmper side om side med sin fodboldkollega Martin Jørgensen og den tidligere basketballspiller Chris Christoffersen på Fortet. Men kan atleterne stå distancen, når de er oppe mod MMA-kæmper og tidligere OL-sølvvinder i brydning; Mark O. Madsen, pilatesinstruktør og Forsidefrue Gunnvør Dalsgaard samt sportsvært Peter Palshøj. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
Logan
I den nærmeste fremtid tager en udkørt Logan sig af en svækket Professor X på et skjulested ved den mexicanske grænse. Men Logans forsøg på at gemme sig fra verden og sin fortid bliver ødelagt, da en ung mutant, der er forfulgt af mørke kræfter, dukker op. Producerat år 2017. Regissör: James Mangold, Skådespelare: Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Hugh Jackman, Patrick Stewart.
23:55 
World Invasion: Battle Los Angeles
En oversergent i den amerikanske flåde og hans enhed kommer i kamp mod en helt ny type fjender, da en invasionsstyrke fra rummet angriber Jorden. Producerat år 2011. Regissör: Jonathan Liebesman, Skådespelare: Bridget Moynahan, Will Rothhaar, Cory Hardrict, Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez.
02:15 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. The Debt Collector. Mens en sociopatisk selvtægtsmand forfølger Liz, forbereder Red og Mr. Kaplan deres sidste opgør. 26/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2017.
03:05 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Mr. Kaplan. Red bruger en række af sine kontakter for komme tættere på Mr. Kaplan. Teamet bliver genstand for en efterforskning, efter at have givet Red immunitet under deres jagt på sortlisten. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2017.
03:50 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 26/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
04:40 
Boligkøb i blinde [Repris]
Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 26/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. Goodbye Kentucky. Jax og Brittany har en rar afskedsmiddag med Brittanys familie og venner, men Don fortæller Jax at han stadig sætter spørgsmålstegn ved Jaxs intentioner med hans datter. Lige før de tager afsted mod Los Angeles, har Brittany og Jax deres voldsomste skænderi nogensinde, hvor Brittany anklager Jax for at nedgøre hendes liv i Kentucky. Jac nægter at undskylde, så Brittany skal gøre op med sig selv om hun vil tage tilbage til LA med Jax eller hun vil blive hos sin familie i Kentucky. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå