Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. The Gospel According to Jax. For at stå bedre med familien, tager Jax med til søndagsmesse i kirken, men bliver slået ud af kurs af de andre kirkegængeres farverige tilbedelse. Mens Jax er med Don på coyote-jagt, bliver Brittany noget forbløffet over at finde ud af at Jax er kommet med flere påstande om at hun skulle være deprimeret. Jax og Brittany tager en aften væk fra gården, på den lokale bare, men det bliver ubehageligt da Brittanys eks-kæreste uventet dukker op. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
06:25 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Where's Copenhagen. LeeAnne shopper efter en bryllupskjole, mens Stephanie og Travis bekræfter deres ægteskabsløfter. Brandi finder ud af hvad LeAnne har kaldt hende, og stemningen er spændt da turen går til Danmark. 25/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2018.
07:10 
Kung Fu Panda 3
Amerikansk animationsfilm från 2016. Da Po's længe savnede far pludselig dukker op igen, rejser de to til et hemmeligt panda-paradis, for at mødes med en række sjove panda-karakterer. Men da den overnaturlige superskurk, Kai, begynder at bekæmpe alle kung fu-mestrene, må Po gøre det umulige: Han må træne en landsby fuld af sjove, klumsede pandaer, så de kan blive den ultimative hær af kung fu-pandaer. Producerat år 2016. Regissör: Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni.
08:55 
Ice Age: Den vildeste rejse
Scrats konstante forsøg på at sikre sig sit agern fører til, at hans sætter gang i en lavine af begivenheder, der forårsager en meteorregn mod Jorden. Kaosset gør, at Manny, Diego, Sid og deres familier må søge ly. Det eventyrlystne væsel, Buck, advarer dem om, at en masseudslettelse kan være på vej, og de møder derfor en række nye karakterer og besøger eksotiske steder i deres søgen efter et nyt hjem. Producerat år 2016. Regissör: Galen T. Chu, Mike Thurmeier.
10:55 
Så flyt dog!
En slapsvans i 30erne mistænker sine forældre for at gøre lidt for meget for at ham ud af huset. Producerat år 2006. Regissör: Tom Dey, Skådespelare: Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Sarah Jessica Parker, Matthew McConaughey.
13:00 
X-Men
Charles Xavier leder en skole for elever med unikke evner. Deres seneste rekrut er Marie D’Ancanto, en teenager fra Mississippi med en evne, som gør hende ude af stand til at opleve intimitet. Hun bliver en essentiel del af Magnetos djævelske planer. Magneto er en mutant med magnetiske kræfter, som mener at mutanter og mennesker ikke kan leve sammen, så han vil udrydde menneskene. Alle mutanter trues samtidig med udrydning fra en senator. Producerat år 2000. Regissör: Bryan Singer, Skådespelare: Famke Janssen, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry.
15:15 
X-Men 2
I X-Men 2 begynder vores mutantvenner at blive en smule trængt. I kulisserne i Washington arbejder kræfter på at få interneret og registreret alle mutanter. Efter et angreb af en løssluppen mutant på den amerikanske præsident, ser den småskøre oberst Stryker sin chance og får autoriseret et angreb på X-mændenes tilholdssted. De har til huse i, hvad der på overfladen ligner en skole. I virkeligheden er dette en high-tech træningsfacilitet, der skal hjælpe mutanter til at kontrollere deres specielle evner. Producerat år 2003. Regissör: Bryan Singer, Skådespelare: Rebecca Romijn-Stamos, Brian Cox, Patrick Stewart, Hugh Jackman, Famke Janssen.
18:00 
Hell's Kitchen [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det bliver en grisset affære, når de tilbageværende kokke skal fange deres egne svin til dagens ret, som hele Danmarks grisekonge Umut Sakarya skal være med til at bedømme. Mens vinderne får sig en sovset omgang, skal taberne rydde op i deres egen svinesti, lejligheden. Mielcke roser kokkene for deres indsats med griseudfordringen, men kun de bedste dyster om at vinde en fordel til aftenens service, når de skal lave en gourmet-hotdog der kan imponere Mielcke. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Karina fra Tommerup på Fyn bor sammen med sin yngste datter og lever som om, hun har masser af penge. Hun forkæler sine to døtre med mærkevaretøj og køber glædeligt børnetøj til barnebarnet. Karina kæmper for at opretholde en facade om at alt er i orden, men egentlig er hun knust over sine økonomiske problemer, som fylder meget i hende. Karina har netop mistet sit job og påstår, at hun søger på livet løs, men da Carsten Linnemann går hende på klingen, viser det sig at hun lige har sagt nej til et deltidsjob som tjener, fordi hun heller vil lave noget andet. Karina er bagud med halvanden måneds husleje. Hun undskylder det med sin arbejdsløshed, men eksperterne, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen afslører, at hun for ganske nyligt har fået 22.500 kroner udbetalt, så der burde være rigeligt penge til at betale regningerne. Eksperterne ser ikke mange andre muligheder for Karina end at hun skal sælge sin bil. Men det nægter Karina. Eksperterne gør hende det klart, at de ikke kan hjælpe hende, hvis ikke hun skiller sig af med bilen. Men hvad vælger Karina i sidste ende? At få styr på økonomien, eller at beholde en bil som hun ved, bliver hendes økonomiske ruin?. 22/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 25. Del 5. Producerat år 2020.
21:00 
Independence Day 2
Efter ødelæggelserne fra den forrige ruminvasion, etablerer FN ’Earth Space Defence’ for at beskytte planeten. Men en ny udenjordisk plage dukker op, der er endnu større end det, man oplevede første gang. Alle verdens hære må nu gå sammen for at forhindre en potentiel masseødelæggelse. Producerat år 2016. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Maika Monroe, Sela Ward, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie T. Usher.
23:30 
X-Men: Days Of Future Past
I fremtiden har regeringens hær af dræberrobotter stort set udryddet mutanterne og deres tilhængere. Takket være Kitty Prydes særlige evner får dr. Xavier og Magneto sendt Wolverine tilbage til 1973. Her skal han overtale de yngre udgaver af Xavier og Magneto til at stoppe den skumle dr. Trask, før hans Sentinel-program træder i effekt. Samtidig er formskifteren Mystique ude efter Trask. Producerat år 2014. Regissör: Bryan Singer, Skådespelare: Jennifer Lawrence, Halle Berry, Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender.
02:20 
Abernes Planet
Amerikansk science fiction-film från 2001. I 2029 bliver astronauten Leo fanget i en elektromagnetisk storm og havner med et brag på en ukendt planet. Det særlige ved planeten er, at rollerne mellem menneskene og aberne er blevet byttet rundt. På Abernes Planet er det aberne, der hersker, mens menneskene lever af at skrabe en smule føde sammen under stadig frygt for at blive taget til fange af aberne. I løbet af kort tid bliver Leo selv taget til fange sammen med flere af de primitive mennesker. En af fangerne, den smukke Daene, viser interesse for den nytilkomne. Det samme gør den venligtsindede abeforsker, Ari. Planetens styreform er ukendt for Leo som ved sin blotte tilstedeværelse forstyrrer magtbalancen. Derfor udgør han en trussel for den onde general Thade, som ønsker at rydde ham af vejen. Menneskene håber, at Leo vil være deres frelser, men er det en rolle, han ønsker at påtage sig?. Producerat år 2001. Regissör: Tim Burton, Skådespelare: Michael Clarke Duncan, Paul Giamatti, Mark Wahlberg, Tim Roth, Helena Bonham Carter.
04:20 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Mr. Kaplan. Red bruger en række af sine kontakter for komme tættere på Mr. Kaplan. Teamet bliver genstand for en efterforskning, efter at have givet Red immunitet under deres jagt på sortlisten. 27/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Børnelokkerne [Repris]
Dansk reportageprogram från 2018. For at finde svar på hvad, der får meget ældre mænd til at jagte unge piger vil værten Henrik Qvortrup opsøge mændene og konfrontere dem med deres handlinger og kyniske metoder. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå