Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. The Gospel According to Jax. For at stå bedre med familien, tager Jax med til søndagsmesse i kirken, men bliver slået ud af kurs af de andre kirkegængeres farverige tilbedelse. Mens Jax er med Don på coyote-jagt, bliver Brittany noget forbløffet over at finde ud af at Jax er kommet med flere påstande om at hun skulle være deprimeret. Jax og Brittany tager en aften væk fra gården, på den lokale bare, men det bliver ubehageligt da Brittanys eks-kæreste uventet dukker op. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
06:25 
Summer House
Amerikansk realityserie från 2019. The Grapes of Wrath. Jordan fornærmer fortsat de andre beboere og Carl forsøger at give ham et godt råd. Gamle følelser mellem Kyle og Amanda fører til et stort skænderi. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. So Vain in Solvang. Lala tager sine veninder med til Solvang i et privatfly, men Kristens tiltagende angst for at rejse truer med at køre turen af sporet. Jax glæder sig til en episk drengeaften med Sandoval og Schwartz. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2018.
08:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. A Recipe For Disaster. Cary planlægger en tur for damerne, for at besøge sin familie i Danmarkk. Mama Dee inviterer Kameron, LeeAnne og D’Andra til middag, og serverer gode råd for at bringe vennerne sammen igenn. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2014. Efter en tur til Bråby, hvor Jan og Sara blev smidt på porten, fortsætter arbejdet hos Kevin og Christi i Melby. Sara og Jan har brugt en masse kræfter på at få Christi og Kevin til at indse, hvor uansvarligt de har levet rent økonomisk. Nu er det tid til at eksperterne, præsenterer de unge mennesker for de drastiske ændringer der skal til, for at de kan komme ud af deres økonomiske problemer. Efter eksperterne forlod Kevin og Christi er de begge kommet i arbejde, men der skal meget mere til for at få styr på deres liv. Deres bolig situation er uholdbar, og derfor har eksperterne fundet en lejlighed til parret, så de ikke længere skal bo ulovligt i deres sommerhus. Men spørgsmålet er om Kevin og Christi er indstillet på at pakke flyttekasserne og flytte ind i den lejlighed Sara og Jan har fundet til dem…. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2014.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2014. Alec er 38 år og Connie på 53 år bor i Kjellerup, i deres drømmehus, sammen med deres søn på 11 år. Parret prøver på at være selvforsynende og spare alt hvad de kan, men deres økonomi hænger stadig ikke sammen og de optager lån for at betale deres regninger. Sara og Jan tror at Conni og Alec har været uheldige med deres virksomhedsdrøm og at de lever på en sten for at få det hele til at hænge sammen. Men det viser sig, at det ikke er hele sandheden, og at Connie og Alec har brugt langt over 3 millioner kroner på ganske få år - blandt andet har de brændt en arv af på over 1 million kroner. Nogle af pengene har Jan og Sara fundet ud af, hvad de har brugt til, men en stor del af dem er simpelthen umulige at gennemskue. Hvad gemmer der sig under overfladen i ellers idylliske Kjellerupp. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2019. Linse er på udebane, da hun besøger Amager Radio med veninden Fie, for at finde en date. Stephanie udfordrer veninden Burger, hvilket er lige ved at gå i vasken, da Stephanie har glemt noget meget vigtigt. Linse og Didde tager på venindetur til Litauen. Der er nyt om brylluppet, hvilket betyder at Cengiz ikke er i kridthuset hos deres to toastmastere og må byde dem på kvajefrokost. Säsong 15. Del 8. Producerat år 2019.
12:00 
Masterchef USA
Let Them Eat Cake. De resterende 12 deltagere får sig en sød overraskelse i dette afsnits udfordring. På under 75 minutter skal de genskabe en kage for dommerne. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2019.
12:55 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Return of Crazy Kristen. Kristens bizarre opførsel på ferien truer med at ødelægge pigernes tur på landet, mens Scheana bryder sammen over at hun ikke længere har et nært forhold til Stassi og Katie. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2018.
13:55 
Forsidefruer
Amalie skal have taget et familieportræt med sin mor og datter, men da hun prøver at stoppe med at amme sin 2-årige datter er overskuddet i bund og lunten er kort. Resten af Karsten og Jannis tur til Afrika står i kærlighedens tegn, men Karsten er ikke god til at vise sine følelser. Jackie har inviteret Gunnvør og Karina ud på en hyggelig sejltur og Gunnvør lufter tanken om at tage en alvors-snak med Amalie. De to fruer mødes for at blive forsonet, men det er nemmere sagt end gjort. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Diva Las Vegas. Teddis job som træner i ansvarlighed, fører til mange spørgsmål i gruppen. Lisa Vanderpump langer ud efter Erika, for ikke at ville reagere, når hun vil have fat i hende, og deres venskab vakler. Kyle og Dorit har et problem med Lisa Rinna og tager det op med hende øverst i et pariserhjul, the High Roller, der øverst oppe, giver overblik over det travle Las Vegas. Teddi føler sig frosset ud, da hun forsøger at komme tættere på Erika. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. Bad Guys. I forbindelse med at Erika skriver sine memoirer, er hun tvunget til at genbesøge sin fortid, og følelserne omkring hendes far bobler op til overfladen. Lisa Vanderpump hjælper PK med at holde fødselsdagsfest for Dorit - og en tale kommer fra uventet kant. Teddi kommer i tvivl om hvad Dorit indeholder, da hun taler dårligt om Lisa Rinna. Kyle holder ferie med familien i Kroatien. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2020. I Søborg mener 30-årige Kia at hendes mand, Jacob på 41, bruger alt for mange penge på tanken. Der køber han nemlig sine cigaretter. Anklagerne om hans overforbrug tærer på parforholdet og særligt Kia frygter at de ender med at må gå fra hinanden. Det viser sig dog hurtigt, at Kia også bærer en del af skylden for den dårlige økonomi, for hun bruger nemlig mange penge både på børnene, men også på at få lavet kunstige negle. Noget hun ikke vil slippe, for det er nemlig hendes fristed, siger hun. Säsong 24. Del 5. Producerat år 2020.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. André er far til tre børn, og det kommer både aftenens menu og underholdning til at bære præg af. Samtidig får gæsterne et indblik i det hårde liv som arbejdsløs skuespiller, og så åbner André op for livets mere smertefulde sider, når gæsterne spørger ind til hans to skilsmisser. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2020.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det diamanthandler Katerina Pitzner, skuespiller Claire Ross-Brown, skuespiller André Babikian og danser Silas Holst, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I aften er der dømt afdansningsbal, når Silas inviterer indenfor i sommerhuset i Gilleleje. Gæsterne kommer – for nogens vedkommende – ud af deres comfort zone, når der bydes op til dans, og selv om et skybrud truer med at afbryde den skønne middagsstemning i haven, kommer gæsterne helt tæt på Silas, der uden omsvøb fortæller om både skilsmisse, hatecrimes og sin fars Alzheimers, inden ugen rundes af ved bålets flammer, og en vinder kan kåres. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2020.
20:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2020. Stephanie vil gerne have taget nogle flotte gravidbilleder, og det er ved at være oppe over, hvis de skal nå det, inden lillesøster melder sin ankomst. I stedet for at hyre en fotograf må Cengiz klare arbejdet med at ramme de rette vinkler og det helt rigtige lys. Linse har længe overvejet at ændre på sit udseende, og imens hun går og venter på at blive mormor for anden gang, tager hun en drastisk beslutning, som giver hende et helt nyt look. For at overraske Stephanie, beslutter Cengiz sig for at få lavet en helt særlig gave til Stephanie, som hun skal have, når hun har født. Stephanie får veer, og imens Linse passer Alba på Bryggen, så bliver Stephanie og Cengiz forældre igen. Se med, når en ny lille pige bliver en del af Familien fra Bryggen. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Mit plastikmareridt
Dansk realityserie från 2019. Melissa er som teenager ked af sin drengekrop, og hun ender med at få tre brystforstørrende operationer for at få de store bryster, hun drømmer om. Men efter amning er de store bryster endt med at udgøre et smertehelvede, som er ved at sende hende ud i et regulært morfinmisbrug. Kan lægerne hjælpe den unge mor, eller må Melissa leve videre i sit smertehelvede? Som 6-årig får Winnie en svulst i hagen, og efter flere operationer er hun endt med et stort indhak i hagen og et kæmpe ønske om at ligne alle andre. Men kan lægerne hjælpe den ulykkelige kvinde, der i knap 35 år har levet med et udseende, der har hæmmet og belastet hendes sociale liv? Efter at have levet med slappe bryster med kæmpestore brystvorter får Grace en brystforstørrende operation, men resultatet er store, tungthængende bryster og fitnessinstruktøren Grace er forlegen og ked af resultatet. Men kan kirurgerne hjælpe hende ud af hendes daglige plastikmareridt?. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2019.
22:00 
X-Men
Charles Xavier leder en skole for elever med unikke evner. Deres seneste rekrut er Marie D’Ancanto, en teenager fra Mississippi med en evne, som gør hende ude af stand til at opleve intimitet. Hun bliver en essentiel del af Magnetos djævelske planer. Magneto er en mutant med magnetiske kræfter, som mener at mutanter og mennesker ikke kan leve sammen, så han vil udrydde menneskene. Alle mutanter trues samtidig med udrydning fra en senator. Producerat år 2000. Regissör: Bryan Singer, Skådespelare: Famke Janssen, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry.
00:15 
Abernes Planet
Amerikansk science fiction-film från 2001. I 2029 bliver astronauten Leo fanget i en elektromagnetisk storm og havner med et brag på en ukendt planet. Det særlige ved planeten er, at rollerne mellem menneskene og aberne er blevet byttet rundt. På Abernes Planet er det aberne, der hersker, mens menneskene lever af at skrabe en smule føde sammen under stadig frygt for at blive taget til fange af aberne. I løbet af kort tid bliver Leo selv taget til fange sammen med flere af de primitive mennesker. En af fangerne, den smukke Daene, viser interesse for den nytilkomne. Det samme gør den venligtsindede abeforsker, Ari. Planetens styreform er ukendt for Leo som ved sin blotte tilstedeværelse forstyrrer magtbalancen. Derfor udgør han en trussel for den onde general Thade, som ønsker at rydde ham af vejen. Menneskene håber, at Leo vil være deres frelser, men er det en rolle, han ønsker at påtage sig?. Producerat år 2001. Regissör: Tim Burton, Skådespelare: Michael Clarke Duncan, Paul Giamatti, Mark Wahlberg, Tim Roth, Helena Bonham Carter.
02:30 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2010. Enemies Foreign. Teamet må beskytte Zivas far, som deltager i NCIS-konferencen. Nogle uventede hændelser får Ziva til at konfrontere sin fortid. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2010.
03:15 
NCIS
Amerikansk dramaserie från 2010. Enemies Domestic. Et chokerende bagholdsangreb afslører en ny drejning i den igangværende efterforskning og får teamet til desperat at lede efter svar. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2010.
04:05 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Philomena. Specialstyrken jagter en kunstnerisk dusørjæger, som er ansat for at få ram på de samarbejdspartnere, der er nærmest på Red. 24/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2017.
04:50 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Dr. Bogdan Krilov. Mens Mr. Kaplan optrapper sin mission for at fange Red, hyrer Liz en Blacklister som er dygtig til at manipulere med minder, inklusive Liz’ egne. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Vanderpump Rules Jax & Brittany Take Kentucky
Amerikansk realityserie från 2017. About Last Night. Brittany skændes med Jax om hans fulde-eskapader aftenen før. Senere tager Jax og Brittany en tur på ATV, hvor de får redet trådene ud. Brittany hygger ved lejrbålet med sin far, hvor Don afslører at han ikke rigtig kan støtte hendes forhold til Jax. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå