Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
For lækker til love
Den forfængelige skorstensfejer Mikkel afviser sin date, fordi hun er en tør kiks – og så går hun slet ikke nok op i sit hår. Den kritiske Melanie bliver forblændet af sin dates charme og store overarme, hvorimod Anastasia næsten går i chok over sin dates udseende og kødvaner. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2013.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Reunion Part 1. James og Ariana går hårdnakket til Kristen, Lala fortæller om at være ny på SUR, og Jax, Schwarts, og Sandoval fortæller om deres vilde Vegas tur. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2016.
07:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2014. Efter en tur til Bråby, hvor Jan og Sara blev smidt på porten, fortsætter arbejdet hos Kevin og Christi i Melby. Sara og Jan har brugt en masse kræfter på at få Christi og Kevin til at indse, hvor uansvarligt de har levet rent økonomisk. Nu er det tid til at eksperterne, præsenterer de unge mennesker for de drastiske ændringer der skal til, for at de kan komme ud af deres økonomiske problemer. Efter eksperterne forlod Kevin og Christi er de begge kommet i arbejde, men der skal meget mere til for at få styr på deres liv. Deres bolig situation er uholdbar, og derfor har eksperterne fundet en lejlighed til parret, så de ikke længere skal bo ulovligt i deres sommerhus. Men spørgsmålet er om Kevin og Christi er indstillet på at pakke flyttekasserne og flytte ind i den lejlighed Sara og Jan har fundet til dem…. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2014.
08:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2014. Alec er 38 år og Connie på 53 år bor i Kjellerup, i deres drømmehus, sammen med deres søn på 11 år. Parret prøver på at være selvforsynende og spare alt hvad de kan, men deres økonomi hænger stadig ikke sammen og de optager lån for at betale deres regninger. Sara og Jan tror at Conni og Alec har været uheldige med deres virksomhedsdrøm og at de lever på en sten for at få det hele til at hænge sammen. Men det viser sig, at det ikke er hele sandheden, og at Connie og Alec har brugt langt over 3 millioner kroner på ganske få år - blandt andet har de brændt en arv af på over 1 million kroner. Nogle af pengene har Jan og Sara fundet ud af, hvad de har brugt til, men en stor del af dem er simpelthen umulige at gennemskue. Hvad gemmer der sig under overfladen i ellers idylliske Kjellerupp. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2014.
09:45 
Revenge Body With Khloé Kardashian
Amerikansk realityserie från 2018. Binge Eating Bachelorette & Drill Sergeant. Crysta begyndte at overspise , fordi hun er ulykkelig i sit parforhold. Med Khloés vejledning og hjælp fra hendes træner, skal Crysta beslutte sig for om hendes kæreste er den hun vil have eller om hun skal videre uden ham. Tidligere marinesoldat Aaron Williamson hjælper med at genoptræne Mike, en tidligere militærmand, som trøstede sig med mad, efter en tragisk ulykke sluttede hans karriere. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
10:40 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Skuespiller Jan Linnebjerg, danser Mille Funk, kagebogsforfatter Ditte Julie og forsidefruen Amalie Szigethy, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I aftenens afsnit byder Ditte Julie gæsterne indenfor i et farvestrålende kage-univers. Gæsterne bliver udfordret på deres æstetiske sans, og Ditte Julie åbner op om sin skilsmisse, som hun står midt i. Vi hører også om, hvordan Ditte Julie er tæt på at være ordblind, men alligevel har sat sig for at skrive bøger. Se med i aften i Til middag hos. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2019.
11:45 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2016. Reunion Part 2. Katie og Tom fortæller om deres forlovelse, Brittany reflekterer over hvordan hendes liv har forandret sig og Stassi forsøger at opklare en misforståelse. Säsong 4. Del 22. Producerat år 2016.
12:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Vanity Unfair. Caitlyn har givet sit første interview til et stort magasin og fået sagt ting, som har såret de andre i familien. Kim gør hvad hun kan for at samle stumperne op. Khloé må beslutte sig for hvor meget følelsesmæssig støtte hun magter at give Lamar. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2015.
13:45 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2015. The Last Straw. I sæsonafslutningen forsøger Kourtney at holde styr på sin verden, mens Scotts opførsel hvirvler længere og længere væk, men da han bliver fotograferet med en anden kvinde, i Frankrig, er Kourtney ikke sikker på hvor meget mere hun kan magte. Khloé indser at den eneste måde hun kan redde sit forhold til Caitlyn, er at mødes ansigt til ansigt. Kris giver endelig Corey "kæreste-status". Säsong 10. Del 17. Producerat år 2015.
14:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
A Shot Through the Heart. Adrienne afholder en storslået fest for at lancere sin nye vodka-serie, men hendes forhold til Paul forværres, selvom han forsøger at imponere hende ved at klæde sig ud som et træ. 18/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2013.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2013. Finale. Mens Lisa forbereder sig på at forny sit ægteskabsløfte efter 30 års ægteskab, går det stærkt ned ad bakke for hendes indflytterfest. Da en tårevædet Adrienne dukker op, på den selvsamme dag hendes seperation er blevet offentliggjort, er det ikke alle kvinderne, der giver hende deres støtte. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2013.
16:55 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2018. I Aabenraa fyger beskyldningerne gennem luften. Mette og Allan, der netop er blevet forældre til deres tredje barn skændes konstant. Mette klandrer Allan for deres dårlige økonomi, fordi han hele tiden køber fastfood og bruger for mange penge på bilen, men faktum er, at de er lige gode om at have styret familien ind i det økonomiske uvejr, de står i. Lykkes det eksperterne, Kenneth Hansen og Mette Reissmann at ruske så meget op i Allan, at han tager ansvar for parrets økonomi og er hans kone, Mette, overhovedet i stand til at stoppe med at skælde ham ud? Og bliver det to singler, eksperterne møder, når de kommer tilbage?. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2018.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Skuespiller Jan Linnebjerg, danser Mille Funk, kagebogsforfatter Ditte Julie og forsidefruen Amalie Szigethy, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I aftenens afsnit byder Ditte Julie gæsterne indenfor i et farvestrålende kage-univers. Gæsterne bliver udfordret på deres æstetiske sans, og Ditte Julie åbner op om sin skilsmisse, som hun står midt i. Vi hører også om, hvordan Ditte Julie er tæt på at være ordblind, men alligevel har sat sig for at skrive bøger. Se med i aften i Til middag hos. 19/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2019.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Jan Linnebjerg, danser Mille Funk, kagebogsforfatter Ditte Julie, og forsidefruen Amalie Szigethy der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært, og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Ugen rundes af når Amalie byder sine gæster indenfor i sit og datterens hjem. Amalie tager sine gæster med på en kulinarisk tur rundt i Europa, og der er gang i både potter og pander når hun går i køkkenet. Amalie fortæller om hendes nye liv som forsidefrue, og så løfter hun sløret for, at drømmen om 2 børn måske ikke længere er så langt væk. Aftenens underholdning byder på en spirituel oplevelse og bliver både en intens og tårevædet affære. Se med i aften hvor ugens vinder kåres. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2019.
20:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2019. Stephanie har en overraskelse til Linse, hun synes det er på tide at Linse får lidt styr på sin behåring og har derfor taget Linse med til en brasiliansk voksbehandling. Cengiz har fået en helt speciel bryllupsgave af vennerne Blok og Alves, så de tre drenge drager mod Herning, hvor de skal overskride nogle grænser. Linse drømmer om at åbne en vegansk take away, så sammen med kokken Cheanette afprøver hun mulige retter til den nye forretning. Og så begsøger Didde Linse, som har planlagt noget de to veninder aldrig har prøvet før. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. One Wedding And A Polygraph. Fruerne rejser til Hawaii for at være med til Camilles overdådige bryllup i paradiset. Lisa Vanderpump tyr til drastiske metoder for at bevise sin uskyld i hundeskandalen. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2018.
22:00 
Twister
Jo Harding er tornadojæger på den amerikanske østkyst. Sammen med en andre meteorologer opsøger hun tornadoer for at fotografere og tage målinger af fænomenet. Jo har en særlig grund til at forske i tornadoer, for som barn tog en af disse såkaldte "twisters" hendes far med sig. Den traumatiske oplevelse har gjort tornadoerne til en besættelse for hende. Af samme grund er hun separeret fra sin tidligere mand, Bill, der også studerede tornadoer. Bill opgav Jo og tornadoerne for at blive vejrmand på TV. Han er kun interesseret i at få skilsmissepapirene i orden, så han kan gifte sig med sin veninde, Melissa. Netop på randen af årtiers værste tornado-sæson dukker Bill og Melissa op ved Jos truck for at hun kan underskrive papirene. Men i horisonten anes en tornado, og pludselig er både Jo og Bill på jagt efter tornadoen med Melissa i hælene. Producerat år 1996. Regissör: Jan de Bont, Skådespelare: Jami Gertz, Cary Elwes, Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Bill Paxton.
00:15 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2009. The Fire in the Ice. En frivillig brandmand bliver myrdet på en skøjtebane og Booth og Brennan indleder en efterforskning, men da nye detaljer kommer frem, bliver Booth pludselig mistænkt i sagen. 19/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2009.
01:15 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2009. The Hero in the Hold. Booth kidnappes af Grave Digger, og Jeffersonian-teamet må finde ham, før det er for sent. Da beviser fra sagen om Grave Digger forsvinder, mistænkes Brennan og Hodgins for at have taget dem. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2009.
02:20 
The X-Files [Repris]
Amerikansk sci-fi serie från 2018. Nothing Lasts Forever. Mens de efterforsker en sag om organtyveri, opdager Mulder og Scully en kult som udfører mystiske ritualer. 19/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2018.
03:05 
The X-Files
Amerikansk sci-fi serie från 2018. Sæsonafslutning - My Struggle IV. Mulder og Scully haster for at finde en William på flugt, mens Cancer Man går videre med sin ultimative plan. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2018.
03:55 
The Blacklist [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Dr. Adrian Shaw: Conclusion. Kirks flugt fra sygehuset får Red til at tilbyde en kur mod hans dødelige blodsygdom i udbytte mod Liz’ frihed. 19/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2016.
04:45 
The Blacklist
Amerikansk dramaserie från 2017. Lipet's Seafood Company. Loyaliteterne sættes på prøve da en efterforskning indkredser sig på en international terrorist i Amerika. Aram må tage konsekvenserne af, at hans kæreste har hacket sig ind i FBI’s computersystem. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Undskyld, Norge [Repris]
Casper får grønt lys for sit talkshow under forudsætning af, at han kan få de største stjerner ind som gæster. Han beder Fredrik Skavlan om hjælp, men ender med at få et jobtilbud fra Petter Stordalen. 16/09 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se