Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. I for lækker til love udfordrer de kritiske singler sig selv i når de leder efter kærligheden. På Rømø har Vildere sat jagten ind efter øens smukke piger. Han bliver udfordret af hestepigen Rikke som insisterer på at bydrengen stiger til hest. Imens er blondinen Kia på sit livs første blind date. Men hun får et chok da daten vil have hende med til gudstjeneste og nadver. Gustav er i homohimlen på Gran canaria, og han møder den fyr han altid har drømt om. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2011.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Cock of the Walk. James er overbevidst om at Kristen er ham utro, og forsøger at få hævn ved at være sammen med Lala. Imens underviser Lisa sit personale i fine vine. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.
07:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Tanja og Lasse fra Ejstrupholm har været kærester i to år. Tanja har en datter fra et tidligere forhold, men sammen venter Tanja og Lasse sig nu en lille ny. Tanja har en stor gæld på 800.000 kr. med sig ind i forholdet til Lasse, og hun har ingen ide om, hvordan gælden er opstået eller hvad pengene er brugt på. Lasse derimod har købt et lille hus og passer sine afbetalinger på gælden, men han drømmer om at flytte til noget større, så der bliver plads til den lille familie og familieforøgelsen. Tanja prioriterer derimod anderledes: Hun betaler ikke af på sin gæld, der er ved at vokse til uoverskuelige højder. Til gengæld sparer hun sammen til at få lavet nye bryster. Tanja synes også, at hun skal have råd og lov til at ryge, selvom hun er gravid! Luksusfældens eksperter kommer på hårdt arbejde, når de skal forsøge at få Tanja til at lægge de dårlige vaner på hylden, få styr på prioriteringerne og tage ansvar for det økonomiske rod, hun selv har skabt. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2012.
08:50 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Camilla bor med sine to børn Sara og Magnus i Rødovre. Økonomien fylder alt for meget i Camillas liv og har fuldstændig suget alt glæde ud af hende. Udover en stor gæld med ekskæresten har Camilla også stjålet over en halv million kroner fra sin tidligere arbejdsplads. Økonomien påvirker hende i dag så meget, at hun næsten er holdt op med at spise. Camilla har hverken penge eller overskud til at gøre ting med sine børn og hun er nået til et punkt, hvor hun ikke længere kan se nogen vej ud af det økonomiske kaos, hun har sat sig selv i. Camilla har truffet nogle rigtige sure valg tidligere i sit liv, som hun betaler en dyr pris for i dag. Hun har kautioneret for et lån med en ekskæreste for at hjælpe ham, da han ikke kunne sove om natten. I dag hænger hun selv på det lån. Luksusfældens eksperter får deres sag for, når de skal forsøge at rette op på Camillas situation. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2012.
09:50 
Købmænd på 1. klasse
Dansk Reportageserie från 2016. I aften skal smykkedesigner Jannik Olander skal skyde billederne til sin nye kollektion, men det kommer ikke til at gå helt som planlagt, da det pludselig ser ud til, at politiet vil blande sig. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2016.
10:45 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2018. Der er besøg hjemmefra på Linses Bed and Breakfast i Familien fra Bryggen. Stephanie, Cengiz, Alba og Didde har alle taget turen til Sydspanien for at holde ferie sammen, og det går ikke stille af sig. Linse og Cengiz lokker Didde med op i en kabelbane, hvor hun virkelig får testet sin højdeskræk. Temperamenterne kommer i kog, når Stephanie, Cengiz og Didde tager et spil minigolf, hvor ingen har lyst til at tabe. Det hele går ikke op i hygge, for Linse har en vigtig ting, hun skal tage sig af. Sammen med Stephanie hjælper hun et par efterladte hunde tilbage til en bedre hverdag. Linse og Didde får lov til at passe Alba, og det betyder, at lille Alba får en noget speciel omgang mad. Stephanies tålmodighed kommer på en hård prøve, når hun ordner sin mors hår, og så tager de alle sammen til grillfest på Linses Bed and Breakfast. Se, hvordan det går i Familien fra Bryggen på TV 3 kl. 20. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2018.
11:45 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Love Bites. Lisa forsøger at overgå sig selv ved ikke kun at arrangere en, men to, Gay Pride fester. Da James dukker op med friske sugemærker, vil alle vide, hvem af SUR pigerne der har givet ham dem. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2015.
12:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Kim's Journey To The Altar. Nedtællingen til Kim og Kanyes store dag er begyndt. De sidste dage før brylluppet har de travlt med at afholde hver sin polterabend samt at transportere deres familie og venner fra Paris til Italien, hvor brylluppet skal finde sted. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 20. Producerat år 2014.
13:45 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2015. The New Normal. I sæsonpremieren forsøger Kadashian-klanen at vænne sig til hverdagen igen efter Bruce og Kris' skilsmisse. Situationen gøres ikke lettere af rygtet om, at Bruce har haft en affære med en af Kris' bedste veninder. Samtidig er Kim fast besluttet på at blive gravid igen, så North kan få en bror eller søster. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2015.
14:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. The Higher the Heel, the Closer to God. Kyles datter Portia fylder fire og det fejres med en fest med karneval-tema, men Kyles mand, Mauricio kommer for sent til festen, fordi han og Adrienne’s mand, Paul har tjente penge ind til et velgørende formål, ved at gå i damesko. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2012.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2012. Don't Sing for Your Supper. Yolanda holder en fest, men en fællessang skaber spændinger. Samtidig tiltager konflikten mellem Lisa og Adrienne, men de bliver dog enige om at få sig en forsonende snak efter festen. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2012.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. Brian kan godt lide at have det rigtige udstyr – også selvom det er dyrt. Men al den luksus er snart fortid, for Luksusfældens eksperter er på vej hjem til ham for at fortælle, at han skal sælge det hele. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 19. Del 13. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Når Anette er forelsket, lever hun et liv i sus og dus med forbrugslån, nye møbler og god mad. Men når forholdene ikke holder, står hun tilbage med regningen, der nu betyder, at hun er havnet i en økonomisk blindgyde. Säsong 19. Del 14. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristine Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer Michael Rasmussen indenfor og byder på en Italiensk menu, som han mestrer efter at have boet mange år i Italien. Michael fortæller i aftenens program om at flytte fra sin søn, som bor i Italien, om hvorfor han ikke er flov over at have taget doping, samt alle de penge som han mistede i sin skilsmisse. Se mere i aften af Til Middag Hos. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2018.
20:00 
Bodyguard
Pop-stjernen Rachel Marron har modtaget en del trusselbreve, hvorfor hendes manager Bill Devaney beslutter, at ansætte en af landets bedste bodyguards til at beskytte hende. Hans navn er Frank Farmer, og han får hurtigt vendt op og ned på pop-divaens hverdag. Producerat år 1992. Regissör: Mick Jackson, Skådespelare: Bill Cobbs, Gary Kemp, Kevin Costner, Whitney Houston.
22:50 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2019. M'dears Bakery and Bistro. Ramsey gør sit bedste for at hjælpe restauranten M’Dears Bakery and Bistro med at komme på benene igen. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
23:50 
New Amsterdam
Amerikansk dramaserie från 2018. Three Dots. Reynolds fejrer sin fødselsdag med lidt hjælp fra hospitalet, og Kapoor kæmper med en sag, der påvirker ham personligt. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2018.
00:55 
This Is It
Amerikansk dokumentarfilm från 2009. Filmen går tæt på Michael Jackson og forberedelserne til de udsolgte koncerter, der var en del af den planlagte turne ”This Is It”. Gennem interviews og backstage optagelser får vi et helt unikt indblik i den professionalisme og dedikation Michael Jackson og hans team lagde i forberedelserne til Jacksons comeback på scenen. Producerat år 2009. Regissör: Kenny Ortega.
03:00 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2015. The Woman in the Whirlpool. Da liget af en berømt kagedåsesamler findes på en flodbred, må teamet dykke ned i ofrets omgangskreds for at finde morderen. 28/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 20. Producerat år 2015.
03:50 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2015. The Life in the Light. Da liget af en tidligere kriminel, som senere blev yogainstruktør, findes efter en skovbrand, må teamet navigere i begge verdener for at finde morderen. Säsong 10. Del 21. Producerat år 2015.
04:40 
Girlfriends' Guide to Divorce [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #137: Move Your Car. Mens hun kæmper med at få økonomien til at løbe rundt efter hun mistede sit job, bliver Abby involveret i sin søns baseballhold og kommer op at toppes med træneren. 28/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
05:30 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Meet the Parents. Mens Kash kommer sig over hændelsen med Sinn, tager hele familien afsted for at heppe på Brielles kæreste, der skal spille med Birmingham Barons. Biermannfamilien møder deres potentielle svigerfamilie, Kopech og der foregår et drama i kulissen. De vender tilbage til Atlanta, og viser kokken Tracy hendes nyrenoverede soveværelse - og oplever hendes overvældende reaktion. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se