Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. Sinn, You've Been Gone. Kash er ved at komme ovenpå efter hundebiddet. Brielle fejrer sit et års jubilæum, og lægger en ny karriereplan. Kim og Kroy beslutter om de skal tage Sinn hjem igen eller ej. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.
06:25 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. Det er ikke let at være for lækker til – Love, og slet ikke hvis man vil stifte familie nu. Det erfarer Kia, som i al sin iver opsøger en spåkone for at få svar på hvor og hvornår drømmefyren dukker op. Samtidig drager Gustav hele vejen til Gran Canaria for at indlogere sig på et berømt homohotel, og biseksuelle Laili er på gokartdate og kører efter sine helt egne regler…. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2011.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Happily Never After. Lisa Vanderpump og SUR gænget tvinger Scheana til at genoverveje sit ægteskab. Jax forsøger ihærdigt at få sin nye flamme ansat på S. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Trine og Kim har en sammenbragt familie med hele fem børn. Men de har også en stor gæld der belaster deres budget så meget, at parret har optaget nye lån for at kunne betale regninger. Kim slæber rundt på gæld fra en firmakonkurs, og det måtte Trine selv finde ud af en dag, pantefogeden bankede på døren. Det har skabt knas i forholdet og Trine har mistet tilliden til Kim. Parret kan stadig ikke tale sammen om deres økonomi, og Kim har helt opgivet at sætte sig ind i de mange problemer, den dårlige økonomi medfører. Trine står derfor alene med bekymringerne, og ved ikke, hvor meget de skylder væk. Men hun frygter at den pressede økonomi vil gå ud over deres børn. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2012.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Tanja og Lasse fra Ejstrupholm har været kærester i to år. Tanja har en datter fra et tidligere forhold, men sammen venter Tanja og Lasse sig nu en lille ny. Tanja har en stor gæld på 800.000 kr. med sig ind i forholdet til Lasse, og hun har ingen ide om, hvordan gælden er opstået eller hvad pengene er brugt på. Lasse derimod har købt et lille hus og passer sine afbetalinger på gælden, men han drømmer om at flytte til noget større, så der bliver plads til den lille familie og familieforøgelsen. Tanja prioriterer derimod anderledes: Hun betaler ikke af på sin gæld, der er ved at vokse til uoverskuelige højder. Til gengæld sparer hun sammen til at få lavet nye bryster. Tanja synes også, at hun skal have råd og lov til at ryge, selvom hun er gravid! Luksusfældens eksperter kommer på hårdt arbejde, når de skal forsøge at få Tanja til at lægge de dårlige vaner på hylden, få styr på prioriteringerne og tage ansvar for det økonomiske rod, hun selv har skabt. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2012.
10:10 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2018. I Familien fra Bryggen er Linse i Danmark, og det er der en helt speciel grund til. Hun har fundet en knude i sin hals, som hun er lidt nervøs for, og den vil hun gerne have undersøgt. Når Linse er i København, så har hun tid til at se sin familie. Stephanie, Cengiz og Alba skal flytte fra deres hus i Dragør, og derfor skal det hele pakkes ned. Stephanie vil gerne have deres mindetræ til Mopper med. Men det bliver slet ikke så nemt, som hun regner med. Linse skal afholde sit første talkshow uden sin tidligere makker FremtidsPeter. Hele familien er med, og hun er spændt på, hvordan det kommer til at gå. Imens Stephanie og Cengiz flytter ind i deres nye lejlighed, så tager Linse hjem til Spanien, hvor hun kommer på hårdt arbejde i poolen til vandaerobic med sine gæster. Men det er efterhånden hårdt for Linse at være væk fra familien, og hun savner dem derhjemme. Se det hele i Familien fra Bryggen på TV 3. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
11:05 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Cock of the Walk. James er overbevidst om at Kristen er ham utro, og forsøger at få hævn ved at være sammen med Lala. Imens underviser Lisa sit personale i fine vine. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.
12:15 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Rocking the Cradle. Kourtney har nogle overraskende nyheder til Scott, som han ikke tager så pænt. Andetsteds skrider det fremad med Kims bryllupsplaner - lige indtil hun bliver uenig med Brody. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2014.
13:45 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2014. Kim's Journey To The Altar. Nedtællingen til Kim og Kanyes store dag er begyndt. De sidste dage før brylluppet har de travlt med at afholde hver sin polterabend samt at transportere deres familie og venner fra Paris til Italien, hvor brylluppet skal finde sted. Säsong 9. Del 20. Producerat år 2014.
14:45 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. Down and Left Out in Beverly Hills. I sæsonpremieren møder vi Hollywoodfruerne, som er rige, smukke og berømte. men bestemt ikke bekymringsfri! Lisa og Adriennes venskab er i krise, og begge går og venter på en undskyldning fra den anden. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2012.
15:50 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2012. The Higher the Heel, the Closer to God. Kyles datter Portia fylder fire og det fejres med en fest med karneval-tema, men Kyles mand, Mauricio kommer for sent til festen, fordi han og Adrienne’s mand, Paul har tjente penge ind til et velgørende formål, ved at gå i damesko. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2012.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. I Gerlev i Nordsjælland styrer Karina familiens økonomi med hård hånd, og hun mener ikke, at Janus har noget at skulle have sagt. I hendes øjne er hun kassemester, og Janus er ingenting. 26/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 19. Del 12. Producerat år 2017.
17:55 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Brian kan godt lide at have det rigtige udstyr – også selvom det er dyrt. Men al den luksus er snart fortid, for Luksusfældens eksperter er på vej hjem til ham for at fortælle, at han skal sælge det hele. Säsong 19. Del 13. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristine Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I dag inviterer Kristine Sloth indenfor i sit 3-etagers byhus, hvor hun laver mad under temaet ’Mors køkken’. I aftenens program fortæller Kristine om at være udsat for hævnporno, og om hvordan hun i virkeligheden har ret få venner, selvom hun har 300.000 følgere. Se mere i aften af til Middag Hos. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. I Helsinge bor 23-årige Nicolai og hans situation er ikke som de flestes. Han er ludoman, og hans afhængighed er så alvorlig, at han har spillet sin lejlighed væk, så nu bor han i en lille campingvogn, som han låner af en ven. Han spiller hele sin løn op, og når han ikke har flere penge, tager han kviklån og låner af venner og familie. Bare i det seneste år har han brugt næsten en halv million kroner på at oddse og på spillemaskiner – og han har ingen kontrol over sin mani. Den alvorlige afhængighed og de mange løgne slider på samtlige af Nicolais relationer, og særligt Nicolais søster Christina, kan ikke længere holde til det, hun føler sig magtesløs og ved ikke længere hvad hun skal stille op. Säsong 23. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Vi besøger Camilla og Frederik på Frederiksberg, som desperat har brug for hjælp da lejligheden parret bor i skal sælges lige om lidt. De har også virkelig brug for mere luft og grønne områder, efter at de har fået deres datter, Alva og hunden Elli. Parret mangler virkelig erfaring i at købe hus. De ved faktisk slet ikke hvad de vil eller hvad de skal kigge efter. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
22:10 
S.W.A.T.
Colin Farrell spiller rollen som Jim Street, et tidligere S.W.A.T. -medlem, der blev degraderet efter at have taget en kontroversiel beslutning under et gidseldrama. Han får nu chancen for at rette op på fejlen, da SWAT-kommandant Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L Jackson) får til opgave at ansætte og oplære fem superrekrutter, til en ny S.W.A.T.-styrke. Rekrutterne tæller bl. a. Deakon “Deke” Kaye (James Todd Smith – måske bedre kendt som LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) og Michael Boxer (Brian Van Holt). Efter ugevis med krævende fysisk træning, kommer superrekrutterne ud for en alvorlig prøve, da en berygtet narkotikaboss tilbyder 100 millioner dollar, til den der kan få ham ud af fængslet. Producerat år 2003. Regissör: Clark Johnson, Skådespelare: Michelle Rodriguez, LL Cool J, Josh Charles, Samuel L. Jackson, Colin Farrell.
00:30 
Mr. Woodcock
John Farley voksede op som en buttet dreng, uden synderligt talent for sport. Hans onde ånd var mr. Woodstock, hans gymnastiklærer, som havde sin helt personlige, sadistiske fornøjelse ud af at hundse rundt med John og andre som han. Mange år senere er John blevet en succesrig forfatter af selvhjælpsbøger, om hvordan man kommer af med følgerne af fortiden. John kommer hjem på besøg hos sin mor, som er enke og hun har en overraskelse til ham: Hun skal giftes.med mr. Woodcock. Producerat år 2007. Regissör: Craig Gillespie, Skådespelare: Susan Sarandon, Amy Poehler, Ethan Suplee, Billy Bob Thornton, Seann William Scott.
02:10 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2015. The Murder in the Middle East. Booth og Cam tager til Iran, da et magtfuldt parlamentsmedlem kidnapper Arastoo for at få ham til at hjælpe i en mordsag. Teamet kæmper desperat for at afsløre drabsmanden. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 19. Producerat år 2015.
03:05 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2015. The Woman in the Whirlpool. Da liget af en berømt kagedåsesamler findes på en flodbred, må teamet dykke ned i ofrets omgangskreds for at finde morderen. Säsong 10. Del 20. Producerat år 2015.
03:55 
Girlfriends' Guide to Divorce [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #43: When One Door Opens, There's An Icy Draf. Abby forsøger at håndtere efterfølgerne af gigoloskandalen, mens hun og Jake passer Beccas baby. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.
04:45 
Girlfriends' Guide to Divorce
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #137: Move Your Car. Mens hun kæmper med at få økonomien til at løbe rundt efter hun mistede sit job, bliver Abby involveret i sin søns baseballhold og kommer op at toppes med træneren. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Sinn, You've Been Gone. Kash er ved at komme ovenpå efter hundebiddet. Brielle fejrer sit et års jubilæum, og lægger en ny karriereplan. Kim og Kroy beslutter om de skal tage Sinn hjem igen eller ej. 27/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se