Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. Meet the Parents. Mens Kash kommer sig over hændelsen med Sinn, tager hele familien afsted for at heppe på Brielles kæreste, der skal spille med Birmingham Barons. Biermannfamilien møder deres potentielle svigerfamilie, Kopech og der foregår et drama i kulissen. De vender tilbage til Atlanta, og viser kokken Tracy hendes nyrenoverede soveværelse - og oplever hendes overvældende reaktion. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2017.
06:25 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. I For Lækker Til Love har de kræsne singler stadig travlt i jagten efter den helt store kærlighed. Overklassepigen Amalie skal på sin anden date med Daniel for at se om han har format nok til at leve op til hendes strenge krav til en mand. Fitnessprinsessen Ann-Lie beslutter sig for at se om bodybuilderen Søren virkelig er den jernmand hun leder efter. Samtidig har Gustav fylder 21 år, og vil forkæle sig selv med en omgang botox. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2011.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Pretty Little Lies. Da Scheana og Katie opdager at Lala har løjet om et modeljob i Italien, men situationen bliver hurtigt vendt, da Lisa Vanderkamp konfronterer dem. 23/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2015.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Channie på 27 bor sammen med sin kæreste, to børn og sin svigerfar på et idyllisk landsted uden for Herning. Men bag facaden er idyllen krakeleret. Channie og hendes svigerfar, Henning, kan ikke enes og nu er skænderierne efterhånden blevet afløst af iskold luft mellem de to. Channie har fået mavesår af den anspændte situation og har nu valgt at flytte væk sammen med børnene, mens Martin, der er far til børnene, bliver boende i huset med sin far. Martin og Henning købte huset sammen lige før finanskrisen ramte Danmark. De hæfter fælles for gælden i huset og med en gæld på 3.000.000 kroner og restancer til realkreditinstituttet på langt over 50.000 kroner, er Martin stavnsbundet til huset indtil det bliver solgt. 23/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2012.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Trine og Kim har en sammenbragt familie med hele fem børn. Men de har også en stor gæld der belaster deres budget så meget, at parret har optaget nye lån for at kunne betale regninger. Kim slæber rundt på gæld fra en firmakonkurs, og det måtte Trine selv finde ud af en dag, pantefogeden bankede på døren. Det har skabt knas i forholdet og Trine har mistet tilliden til Kim. Parret kan stadig ikke tale sammen om deres økonomi, og Kim har helt opgivet at sætte sig ind i de mange problemer, den dårlige økonomi medfører. Trine står derfor alene med bekymringerne, og ved ikke, hvor meget de skylder væk. Men hun frygter at den pressede økonomi vil gå ud over deres børn. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2012.
10:10 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2018. Der er rigtig venindehygge i femte afsnit af Familien fra Bryggen. Linse og Didde tager en tur til Granada for at opleve lidt spansk kultur. Linse lokker Didde med til flamencoundervisning, og det viser sig at være en overraskende oplevelse. Didde er vild med den historiske by, så de lejer de en scooter for at se så meget som muligt. Undervejs får Linse og Didde gjort sig uheldigt bemærket, og så genoptager de to en gammel flirt. Hjemme i Danmark får Stephanie og Cengiz dårlige nyheder omkring noget, de to havde set frem til. Der er stadig et stykke tid til, at parret skal giftes, men forberedelserne er allerede i gang. De skal finde de helt rigtige drinks til festen, og derfor skal de ud for at prøvesmage, og det gør de grundigt. Stephanie og Cengiz har en en anden vigtig mission. De skal finde et nyt sted at bo, og det går ikke helt så smertefrit, som de havde håbet på. Se, om det lykkedes at finde deres drømmebolig i Familien fra Bryggen kl. 20. Säsong 14. Del 5. Producerat år 2018.
11:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Happily Never After. Lisa Vanderpump og SUR gænget tvinger Scheana til at genoverveje sit ægteskab. Jax forsøger ihærdigt at få sin nye flamme ansat på S. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
12:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Secrets of a Double Life. Kourtney og Kim finder ud af, at Khloe har levet et dobbeltliv med en ny kæreste og nye venner. Kris har svært ved at acceptere, at Kim og Kanye ikke ønsker hendes hjælp til at planlægge deres bryllup, hvilket fører til, at parret og deres baby flytter ud af huset. 23/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2014.
13:20 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2014. Rocking the Cradle. Kourtney har nogle overraskende nyheder til Scott, som han ikke tager så pænt. Andetsteds skrider det fremad med Kims bryllupsplaner - lige indtil hun bliver uenig med Brody. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2014.
14:45 
Redningskvinder [Repris]
Dansk reportageserie från 2015. Sæsonafslutning. I sæsonens sidste afsnit har personalet på et genoptræningscenter ved Sønderborg ydet førstehjælp til en mand med hjertestop. Akutlæge Gunhild roser dem meget og kæmper sammen med sit team videre for at få genoplivet manden. 23/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2015.
15:50 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2012. Down and Left Out in Beverly Hills. I sæsonpremieren møder vi Hollywoodfruerne, som er rige, smukke og berømte. men bestemt ikke bekymringsfri! Lisa og Adriennes venskab er i krise, og begge går og venter på en undskyldning fra den anden. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2012.
16:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. Birte fra Hørmested i Nordjylland bliver både bedt om at sælge huset og opgive sin drøm om kreativt iværksætteri, når Kenneth Hansen og Mette Reissmann dukker op for at få styr på hendes økonomi. 23/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 19. Del 11. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. I Gerlev i Nordsjælland styrer Karina familiens økonomi med hård hånd, og hun mener ikke, at Janus har noget at skulle have sagt. I hendes øjne er hun kassemester, og Janus er ingenting. Säsong 19. Del 12. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristine Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I ugens første program inviterer Anne Sofie indenfor, og udover at byde på en imponerende menu fortæller Anne Sofie om sin fortid med havbiologi, om hvordan en dag i hendes liv både kan byde på et besøg i jobcentret og på den røde løber. Herudover lukker Anne Sofie op for frustrationen over ikke at få en hovedrolle. Se med i aftenens afsnit af Til Middag Hos. Säsong 8. Del 21. Producerat år 2018.
20:00 
Robinson Ekspeditionen
Dansk realityserie från 2019. 22 modige danskere er klar til deres livs hårdeste eventyr – Robinson Ekspeditionen i Filippinerne. Jakob Kjeldbjerg er gået tilbage til det, det hele handler om – overlevelse på en øde ø og en præmie på 500.000 kroner. Deltagerne bliver kastet direkte ud i en episk landstigning, hvor deltagerne både skal svømme, løfte, padle, kaste, kravle og bygge et enormt Robinson-R. Og for de af deltagerne, der klarer sig dårligst, har det dramatiske konsekvenser, der kommer til at trække tråde igennem hele Ekspeditionen. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2019.
22:10 
Undskyld, Norge
Casper er på toppen af karrieren da han bliver viklet ind i en metoo skandale. Han bliver fyret fra sit talkshow og med et dokumentarhold i hælene, rejser han til Norge for at finde et job. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
22:45 
Let's Be Cops
Her er en anderledes film om venskabet mellem to politifolk. Hvorfor er den anderledes? De er slet ikke politifolk! Ryan og Justin er to venner, der bliver inviteret til en kostume fest og beslutter sig for at klæde sig ud som politibetjente. Det bliver en vild fest, de bliver et stort hit, men pludselig går det op for dem, at de er blevet blandet ind i en skummel verden fuld af rigtige gangstere og korrupte politifolk!. Producerat år 2014. Regissör: Luke Greenfield, Skådespelare: Andy Garcia, Nina Dobrev, Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle.
00:55 
Mr. Woodcock
John Farley voksede op som en buttet dreng, uden synderligt talent for sport. Hans onde ånd var mr. Woodstock, hans gymnastiklærer, som havde sin helt personlige, sadistiske fornøjelse ud af at hundse rundt med John og andre som han. Mange år senere er John blevet en succesrig forfatter af selvhjælpsbøger, om hvordan man kommer af med følgerne af fortiden. John kommer hjem på besøg hos sin mor, som er enke og hun har en overraskelse til ham: Hun skal giftes.med mr. Woodcock. Producerat år 2007. Regissör: Craig Gillespie, Skådespelare: Susan Sarandon, Amy Poehler, Ethan Suplee, Billy Bob Thornton, Seann William Scott.
02:34 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2015. The Verdict in the Victims. Der er 48 timer til en seriemorder skal henrettes, og Booth og Brennan forsøger desperat at få bekræftet en mistanke: Manden, som de hjalp med at få dømt, var måske ikke ansvarlig for mordene. 24/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2015.
03:25 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2015. The Murder in the Middle East. Booth og Cam tager til Iran, da et magtfuldt parlamentsmedlem kidnapper Arastoo for at få ham til at hjælpe i en mordsag. Teamet kæmper desperat for at afsløre drabsmanden. Säsong 10. Del 19. Producerat år 2015.
04:15 
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. Sæsonafslutning - The Card Players. Roxanna konfronterer Graham og sammen prøver de at løse deres problemer. Begge siderne i smuglings ringen planlægger at ødelægge den andre. En sidste konfrontation får katastrofale følger. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2016.
05:05 (05:50)
Girlfriends' Guide to Divorce
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #43: When One Door Opens, There's An Icy Draf. Abby forsøger at håndtere efterfølgerne af gigoloskandalen, mens hun og Jake passer Beccas baby. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se