Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. The Incident. Kash bliver bidt af en hund, og Kim og Kroy må tage en svær beslutning. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2017.
06:25 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2018. Velkommen til stjernespækket Californien! Her bor de rige, smukke og berømte. Hollywood er fyldt med glimmer og glamour, og stjernerne er at finde på hvert et gadehjørne. Her kan du aldrig være for tynd, for rig eller have for mange diamanter. I danske Hollywoodfruer møder vi seks forskellige kvinder, der alle er flyttet fra Danmark for at leve et liv i sus og dus i det solbeskinnede Californien. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
07:15 
Smølferne
Amerikansk animeret film från 2011. Da den onde troldmand Gargamel jager smølferne ud af deres by, snubler de ud fra deres egen magiske verden og ind i vores - De lander midt i Central Park. Ikke større end tre æbler stablede oven på hinanden og så midt i The Big Apple, må smølferne finde en måde at at komme tilbage til deres by, før Gargamel finder dem. Producerat år 2011. Regissör: Raja Gosnell.
09:10 
Købmænd på 1. klasse [Repris]
Dansk Reportageserie från 2015. Katerina Pitzner er rejst til Tel Aviv i Israel i jagten på en ganske særlig diamant i millionklassen. Samtidigt har hun planer om at checke en eventuel ny samarbejdspartner ud, men når det kommer til denne hardcore branche, er der meget man skal passe på. Så det bliver en tur fuld af udfordringer for den ellers så garvede diamanthandler. Nicolai Lønberg er klar over, at det kræver noget ekstra at fange de kræsne kunders opmærksomhed. Så i dag har han arrangeret et storstilet photoshoot med sin helt nye pelskollektion. Men han skal holde styr på både veteranbil, propelfly, fotograf, model og ikke mindst sig selv – og det er ikke nogen nem opgave for den spontane og til tider lidt distræte pelsmand. Og så skal vi møde Annette Mønsted, der er specialist i luksus-indretning. Hun har bl.a. et køkken til 2,5 million kroner stående i sit showroom. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2015.
10:20 
Købmænd på 1. klasse [Repris]
Dansk Reportageserie från 2015. Sæsonafslutning. Ejendomsmægleren Tine Hagemeister skal holde stor kunstevent i Marbella for sine VIP-kunder. Og til et dansk event skal der naturligvis være hjemmelavet dansk smørrebrød. Så Trine beder de to hippe kunstnere om at smøge ærmerne op og hjælpe hende med at lave højtbelagt – noget de bestemt ikke er vant til. Designdirektøren Annette Mønsted er på fornemt fabriksbesøg hos Armani i Italien for at se et helt unikt VIP-showroom efter i sømmene. For når Annette skal sælge de supereksklusive køkkener til flere millioner, skal salgsargumenterne være i orden. Og i Italien går de ikke på kompromis med selv den mindste detalje! Ivan Rosenschein har en meget vigtig aften foran sig. Han er blevet hyret til at promovere en top notch social club i et af Londons mest fashionable kvarterer. Kunden forventer at Ivan sørger for smukke kvinder som blikfang. Men nu bliver Ivan nervøs for, om der dukker nok af de dejlige damer op. 21/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
11:20 
Hjem
Amerikansk animationsfilm från 2015. Jorden overtages af de små rumvæsner, bøverne, der leder efter et nyt sted at kalde hjem, og de ivrige, lilla bøver får travlt med at omorganisere planeten. De flytter alle mennesker til ét sted, så de selv kan få plads, men det lykkedes for den seje pige Tip at undslippe, hvorefter hun og katten ’Gris’ drager af sted for at finde hendes mor. Samtidig er den elskelige bøv, Oh, kommet i problemer og må gemme sig fra de andre bøver, og pludselig havner Tip og Oh sammen på flugt fra bøverne. Producerat år 2015. Regissör: Tim Johnson.
13:15 
The Choice
Sygeplejersken Gabby bor i Nordcalifornien, hvor hun møder hendes charmerende nabo Travis). Selvom hun har kæresten Dr. Ryan McCarthy, begynder hun at få følelser for Travis. De to falder for hinanden, men deres forhold er fyldt med udfordringer. Kan de overvinde den modgang, der truer forholdet?. Producerat år 2016. Regissör: Ross Katz, Skådespelare: Alexandra Daddario, Tom Welling, Tom Wilkinson, Benjamin Walker, Teresa Palmer.
15:40 
The Other Woman
Carly Whitten er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King åbner hun op og falder for ham. Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet. Da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate, der åbner. Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, og Carly er rasende over, at Mark er en gift mand. Producerat år 2014. Regissör: Nick Cassavetes, Skådespelare: Don Johnson, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton.
18:00 
Ramsay rykker ind [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Social. Ramsey og teamet giver restauranten Social i Los Angeles en renovering, en ny menu, og et håb for fremtiden. 21/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
19:00 
Boligkøb i blinde [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2018. Sæsonafslutning. Mads og Mia vil gerne flytte udenfor byen – men ikke helt på landet, så de har selv svært ved at finde en passende bolig. Med Tobias og Mads´ hjælp køber de en bolig, der har lige nøjagtig alt det, de ikke bryder sig om. Det bliver en meget stor opgave for Mads Mikkelsen at få huset til at fremstå moderne og indbydende igen. Derfor venter der adskellige overraskelser for Mads og Mia , da de ser huset igen. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. 47-årige Søren er gået i stå. Han lever af kontanthjælp, har ikke haft arbejde i ni år og har heller ingen planer om at finde et. Søren fortæller selv, at han er både doven og kræsen, så det der med at søge arbejde er ikke lige noget han får prioriteret. Han mener heller ikke, at det kan betale sig at arbejde, for så skal han til at betale af på sin gæld. Samtidig sejler økonomien. Han låner penge af sin eks, sin familie og af sin veninde Helle, fordi han mener, at det er strengt nødvendigt for at kunne overleve og kunne give sine døtre mad, når de er hos ham. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 22. Del 9. Producerat år 2019.
21:00 
Kingsman: The Secret Service
Eggsy kommer fra et råt kvarter, hvor han er vokset op uden støtte fra sin mor og med kun et minde om sin heroiske far som trøst. Da den mystiske og særdeles dødbringende gentleman Harry Hart tager den unge mand under sin vinge, bliver Eggsy kastet ud i et udfordrende træningsprogram. Producerat år 2014. Regissör: Matthew Vaughn, Skådespelare: Mark Strong, Samuel L. Jackson, Jonno Davies, Colin Firth, Taron Egerton.
23:45 
S.W.A.T.
Colin Farrell spiller rollen som Jim Street, et tidligere S.W.A.T. -medlem, der blev degraderet efter at have taget en kontroversiel beslutning under et gidseldrama. Han får nu chancen for at rette op på fejlen, da SWAT-kommandant Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L Jackson) får til opgave at ansætte og oplære fem superrekrutter, til en ny S.W.A.T.-styrke. Rekrutterne tæller bl. a. Deakon “Deke” Kaye (James Todd Smith – måske bedre kendt som LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) og Michael Boxer (Brian Van Holt). Efter ugevis med krævende fysisk træning, kommer superrekrutterne ud for en alvorlig prøve, da en berygtet narkotikaboss tilbyder 100 millioner dollar, til den der kan få ham ud af fængslet. Producerat år 2003. Regissör: Clark Johnson, Skådespelare: Michelle Rodriguez, LL Cool J, Josh Charles, Samuel L. Jackson, Colin Farrell.
02:05 
The Purge: Anarchy
Tre forskellige grupper mennesker forsøger at overleve 'Purge Night', hvor de skal træffe umulige beslutninger og opdager, præcis hvor langt de vil gå for af beskytte sig selv og hinanden. Producerat år 2014. Regissör: James DeMonaco, Skådespelare: Kiele Sanchez, Zoë Soul, Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford.
03:55 (05:55)
90 Minutes in Heaven
Pastor Don Piper (Hayden Christensen) er en lykkeligt gift familiefar, der arbejder i sit sogn. Han er på vej igennem Texas, hvor en lastbil kolliderer med hans bil i et frygteligt sammenstød. Piper blev erklæret død på stedet. Halvfems minutter senere vender han tilbage til livet, og han bliver hastet til hospitalet. Da hans kone Eva (Kate Bosworth) ankommer, fortæller han hende, at mens han var død, var han oppe i himlen. Han bliver omsider rystet i sin tro - da han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Gud ville bringe ham tilbage til et liv, fyldt med pinefulde smerter. Har Herren en plan med denne genopstandelse?. Producerat år 2015. Regissör: Michael Polish, Skådespelare: Hudson Meek, Bobby Batson, Elizabeth Hunter, Hayden Christensen, Kate Bosworth.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se