Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. I sæsonafslutningen på Danske Hollywoodfruer får Lisa endelig sin chance som skuespiller, da hun bliver kaldt til casting på en amerikansk TV-serie. Rocksangerinden Nina spiller sit livs vigtigste koncert, som er hendes sidste skridt mod drømmen om en pladekontrakt. Skuespilleren Simone, der nægter at tale om sin alder, holder fødselsdag. Og så kommer modellen Masha i nærkontakt med politiet efter et trafikuheld. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2010.
06:50 
Brudens mødre
Jenna skal giftes og hendes mor er helt oppe at køre. lige indtil Jenna fortæller, at hun vil finde sin biologiske mor. Producerat år 2015. Regissör: Sam Irvin, Skådespelare: Daniela Bobadilla, Julie Brown, Frank Cappello, Gail O'Grady, Betsy Brandt.
08:30 
Smølferne
Amerikansk animeret film från 2011. Da den onde troldmand Gargamel jager smølferne ud af deres by, snubler de ud fra deres egen magiske verden og ind i vores - De lander midt i Central Park. Ikke større end tre æbler stablede oven på hinanden og så midt i The Big Apple, må smølferne finde en måde at at komme tilbage til deres by, før Gargamel finder dem. Producerat år 2011. Regissör: Raja Gosnell.
10:35 
Flyt eller forny
Dansk livsstilsprogram från 2017. I Tylstrup er der lagt op til et større drama, når designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk kæmper om at få en jysk familie til at flytte eller forny. Familiens boligsituation er langt fra holdbar, da de mangler soveværelser til flere af familiens sammenbragte børn. Spørgsmålet er nu, om løsningen ligger i en udbygning på deres nuværende hus, eller om familien skal sætte huset til salg og flytte tættere på Aalborg? Det har Lars og Rasmus selvfølgelig svaret på, og med charme og beskidte kneb forsøger de begge at hive sejren i hus. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
11:45 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2017. Designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk tager til Aarhus for at hjælpe parret Janet og Morten, samt deres tre børn, med at finde ud af, om de skal flytte eller forny. Parret er på meget kort tid vokset ud af deres hus og er nu uenige om, hvad de skal gøre. Morten vil gerne bygge om, hvorimod Janet drømmer om en ny og større bolig. Det skræmmer dog ikke de to selvsikre eksperter og de indgår derfor et væddemål, der har store konsekvenser for taberen. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
12:45 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2017. Designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk er kørt til Roskilde for at hjælpe en familie, der står i en kaotisk boligsituation. Familien har forsøgt at renovere et faldefærdigt hus, men er gået kold i projektet. De mangler kvadratmeter, og med to små børn breder byggerod og legetøj sig i hele huset. Rasmus er overbevist om, at familiens problemer kan reddes med en tilbygning, mens Lars mener, familien bør lægge byggerodet bag sig og flytte til et nyistandsat hus, men er familien selv klar til at flytte fra det hus, de har lagt så mange kræfter i?. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
13:50 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2017. Ejendomsmægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson er taget til Køge for at finde en løsning på Charlotte og Busters boligsituation. Parret er nyforelskede og vil flytte sammen, men ingen af deres boliger er store nok til at rumme familiens sammenbragte børn. De skal derfor beslutte, om de vil forny Charlottes hus i Køge, eller om de skal starte på en frisk i et nyt hus. Lars og Rasmus står selvfølgelig klar til at hjælpe, og de satser alt på at finde den bedste løsning, for der venter en pinefuld straf, til den der taber. Spørgsmålet er, om familien vælger at flytte eller forny?. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
14:50 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2017. Designer Rasmus Larsson og ejendomsmægler Lars Elbæk er kørt til Als for at hjælpe en familie, der står i en svær boligsituation. For tre år siden købte familien nyt hus, for at få plads til deres kommende barn, men det viste sig at være tvillinger, og pladsen er derfor hurtig blevet for trang. Nu er familien i tvivl, om de skal bygge ud i deres nuværende hjem, eller om de skal undgå byggerodet og i stedet flytte til et større hus. Ramus ser muligheder i en fornyelse, mens Lars mener, det er økonomisk bedst for familien at flytte. Spørgsmålet er nu, om familien vælger at flytte eller forny?. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Do You Really Want to Hurt Me?. Erika begynder sin turné i New Jersey, men flyver tilbage til LA for at tage med de andre til Culture Club koncerten, hvor Rinna møder et idol. 22/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 11. Producerat år 2018.
16:55 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Kris Jenner's Legacy. Da Scott indser at pigerne ikke ved særlig meget om Kris’ fortid, beslutter han sig for at lave en video til ære for hende. Imens bliver Kendall ramt af angst lige inden Milans modeuge. 22/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 17. Producerat år 2018.
18:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Familien Fra Bryggen er igen klar til at overraske med nye påfund og overraskende livsvalg. Linse har taget en stor beslutning og har valgt at ligger hele sit liv helt om. Hun er sprunget ud som 100% veganer og det betyder også at Linse har måtte kvitte smøgerne og så får hun et helt nyt look, som skal passe til hendes nye navn! I sidste sæson blev Stephanie og Cengiz gift og nu nyder det unge par livet som nygifte. De starter deres nye liv, sammen med Alba med en bryllupsrejse til Miami. Men alt er ikke fryd og gammen i den lille familie, Linse må tage afsked sin elskede og trofaste ven Cino. Det tager hårdt på Linse, som vælger at forevige Cino med et smukt minde til hende og vennen Moster Niller. Efter afskeden med Cino, har Linse brug for lidt luft og tager over og besøger veninden Didde i Jylland, der er nemlig sket noget nyt i Diddes liv, hun har fået en ny følgesvend, bulldogen Hjørdis. 22/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2019.
19:00 
Hjem
Amerikansk animationsfilm från 2015. Jorden overtages af de små rumvæsner, bøverne, der leder efter et nyt sted at kalde hjem, og de ivrige, lilla bøver får travlt med at omorganisere planeten. De flytter alle mennesker til ét sted, så de selv kan få plads, men det lykkedes for den seje pige Tip at undslippe, hvorefter hun og katten ’Gris’ drager af sted for at finde hendes mor. Samtidig er den elskelige bøv, Oh, kommet i problemer og må gemme sig fra de andre bøver, og pludselig havner Tip og Oh sammen på flugt fra bøverne. Producerat år 2015. Regissör: Tim Johnson.
21:00 
The Other Woman
Carly Whitten er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King åbner hun op og falder for ham. Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet. Da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate, der åbner. Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, og Carly er rasende over, at Mark er en gift mand. Producerat år 2014. Regissör: Nick Cassavetes, Skådespelare: Don Johnson, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton.
23:25 
Sex and the City 2
Det er to år siden, at Carrie endelig sagde ja til Mr. Big, manden som hun vidste, at hun hørte sammen med. Samtidig med at veninden Charlotte plages af sin datter, som befinder sig i en vanskelig tid, forsøger Carrie at hamle op med sit vaklende forhold. Big foretrækker nemlig at se en gammel sort/hvid film på sofaen og spise take-away mad derhjemme, hvilket forhindrer Carrie i at føle, at hun er den vilde frie festtype, hun altid har været. Miranda er til gengæld træt af sit arbejde, da chefen har svært ved at erkende, at hun er en stærk og intelligent kvinde, mens Samantha skaffer de fire piger en betalt tur til Abu Dhabi. Producerat år 2010. Regissör: Michael Patrick King, Skådespelare: Chris Noth, Liza Minnelli, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Penelope Cruz, Kim Cattrall.
02:20 
90 Minutes in Heaven
Pastor Don Piper (Hayden Christensen) er en lykkeligt gift familiefar, der arbejder i sit sogn. Han er på vej igennem Texas, hvor en lastbil kolliderer med hans bil i et frygteligt sammenstød. Piper blev erklæret død på stedet. Halvfems minutter senere vender han tilbage til livet, og han bliver hastet til hospitalet. Da hans kone Eva (Kate Bosworth) ankommer, fortæller han hende, at mens han var død, var han oppe i himlen. Han bliver omsider rystet i sin tro - da han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Gud ville bringe ham tilbage til et liv, fyldt med pinefulde smerter. Har Herren en plan med denne genopstandelse?. Producerat år 2015. Regissör: Michael Polish, Skådespelare: Hudson Meek, Bobby Batson, Elizabeth Hunter, Hayden Christensen, Kate Bosworth.
04:35 
Flyt eller forny [Repris]
Dansk Livsstilsprogram från 2017. Designer Rasmus Larsson og ejendomsmægler Lars Elbæk er kørt til Als for at hjælpe en familie, der står i en svær boligsituation. For tre år siden købte familien nyt hus, for at få plads til deres kommende barn, men det viste sig at være tvillinger, og pladsen er derfor hurtig blevet for trang. Nu er familien i tvivl, om de skal bygge ud i deres nuværende hjem, eller om de skal undgå byggerodet og i stedet flytte til et større hus. Ramus ser muligheder i en fornyelse, mens Lars mener, det er økonomisk bedst for familien at flytte. Spørgsmålet er nu, om familien vælger at flytte eller forny?. 24/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
05:30 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Brielle Throws a Curveball. Kim kan slet ikke klare alle de katte kokken Tracy deler hjem med, mens de giver huset en overhaling. Ariana præsenteres for kunsten at parallelparkere i sin første køretime. Brielle forsøger at overbevise Kim og Kroy om at hun burde få lov til at flytte sammen med sin baseball-kæreste, Michael. 22/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se