Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Move It or Lose It. Khloes flytning bliver kompliceret af, at Lamar får stjålet nogle smykker. Bruce indser, at han måske har gjort det helt forkert, når han har forsøgt at komme tættere på Brody. 26/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2014.
06:50 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. I danske Hollywoodfruer smider modellen Masha tøjet i den nye reklamekampagne for kæresten Janniks smykkefirma. Simone forsøger at overvinde sin klaustrofobi ved at se sin største frygt i øjnene, og rocksangerinden Nina kæmper på alle fronter. Hun skal levere et hit til pladeselskabet Universal alt imens retten i Beverly Hills sigter hende med alvorlige anklager. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2010.
07:45 
Pure Genius [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Hero Worship. En kvinde med en mystisk lungelidelse ankommer til Bunker Hill, og James føler sig splittet, da han opdager en sammenhæng mellem lidelsen og forurening fra en fabrik ejet af hans idol. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.
08:35 
Pure Genius [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Touch and Go. James og Zoe forsøger at hjælpe en teenagepige med en sjælden vabelsygdom. Malik bliver jalousi over det særlige bånd mellem James og Zoe, og Zoe møder James’ nye crush, Nina. 18/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2017.
09:35 
Veronica Mars
Efter i flere år at have lagt sin fortid som teenage-detektiv, bag sig, får Veronica Mars et opkald fra sin gamle flamme Logan Echolls. Hans popstjernekæreste, Bonnie er blevet myrdet og han har brug for Veronicas hjælp, for at bevise sin uskyld. Veronica tager til sin hjemby for at hjælpe ham og samtidig deltage i sit 10 års high school jubilæum. Veronica møder både gamle venner og fjender i sin jagt en morder. Producerat år 2014. Regissör: Rob Thomas, Skådespelare: Krysten Ritter, Percy Daggs III, Jason Dohring, Kristen Bell, Bell Dohring.
12:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I det første program møder vi Martin og Susan, som i 2 år forgæves har forsøgt at sælge deres gule familiehus i Stenlille på Vest-Sjælland. Martin og Susan og deres to små drenge elsker deres hus og kan ikke forstå, hvorfor ingen vil købe det. Nu har de oveni købet besluttet, at de skal skilles og det manglende hussalg står altså i vejen for, at de kan gå hver til sit. Vores køberpanel er benhårde i deres vurdering af huset: Håndværkertilbud til nedrivning, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil Martin og Susans hus komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2014.
13:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I denne uges afsnit af Hjælp mit hus skal sælges er Camilla og Ulrik taget til Ålsgårde på Sjælland for at møde Thomas og Charlotte. De har i næsten et år forsøgt at sælge Thomas’ barndomshjem. Huset står tomt efter at Thomas´ far er flyttet på plejehjem og er hver måned en stor udgift for ejerne. Hvis huset ikke bliver solgt meget snart er det i fare for at ryge på tvangsauktion. Vores køberpanel kunne ikke drømme om at købe huset, de synes det er mørkt og deprimerende, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og kan huset redes fra tvangsauktion? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.
14:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I denne uges afsnit af Hjælp mit hus skal sælges skal vi møde Karina og Elvin, som i mere end 3 år har forsøgt at sælge deres hjem i Lynge. Huset er blevet meget for småt til familien, som også tæller to dejlige børn, en hund, en kat og en masse fisk. Karina og Elvin har totalt istandsat deres hus, men der er altså alligevel ingen som vil købe det, og det har de meget svært ved at forstå. Da vores køberpanel kommer på besøg i huset, synes de det ligner en rodet børnehave uden mulighed for privatliv, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2014.
15:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I denne uges afsnit af Hjælp mit hus skal sælges skal vi til Sorø, hvor Søren har haft sit hus til salg i hele 7 år. Søren og hans kæreste Lotte vil gerne flytte tættere på København, og da de har en baby på vej må det gerne ske snart. Deres hus er stort og ligger centralt i Sorø, men alligevel er der ingen som vil købe det. Vores køberpanel synes huset ligner en blanding af et loppemarked og en losseplads, og spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil huset komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2014.
16:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I denne uges afsnit af Hjælp mit hus skal sælges skal vi til Holbæk, hvor Stina og Jesper har haft deres hus til salg i 4 år. Huset er arkitektonisk meget specielt med en stor sal, som tidligere har fungeret som kirke. Jesper købte oprindeligt huset sammen med sin eks-kone og nu er det blevet for stort for Stina og Jesper. De ønsker sig en mindre bolig, som er enklere at vedligeholde, og gerne snart, da Stina er gravid. Vores køberpanel synes også at huset er en meget stor arbejdsopgave at gå i gang med og de har bestemt ikke lyst til at købe huset. Så spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere indbydende at flytte ind i. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil huset komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2014.
17:00 
Hjælp - Mit hus skal sælges
Dansk boligprogram från 2014. I denne uges afsnit af Hjælp mit hus skal sælges skal vi til Kalvehave på Syd-Sjælland, hvor Christian og Rita har haft deres landlige patriciavilla til salg i 1,5 år. Christian og Rita vil gerne flytte tættere på byen og deres børns skoler, så de ikke skal bruge så meget tid og penge på transport. De har selv lavet mange forbedringer i huset i håb om at få det solgt, men intet har hjulpet, og nu presser det efterhånden deres økonomi, at huset ikke bliver solgt. Vores køberpanel kalder huset for et håndværkertilbud, og de har bestemt ikke lyst til at købe huset. Så spørgsmålet er nu om indretningsekspert Camilla Høeg Gade og designer og tømrer Ulrik Foss sammen med familiens hjælpere på kun 2 dage kan nå at gøre huset mere salgbart. Hvad bliver køberpanelets endelige dom? Og vil huset komme tættere på et salg? Se med, når huset gennemgår sin utrolige forvandling og få masser af gode tips og tricks til både boligindretning og hussalg. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2014.
18:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Det er en stor dag for Jackie og Rasmus, for dagen er endelig kommet, hvor deres lille datter kommer til verden. Men det bliver ikke den fødsel, som de havde regnet med. Jackie skal nemlig sættes i gang, og det er første gang, hun prøver det. Heldigvis har hun en trofast Rasmus ved sin side til at hjælpe og støtte hele vejen igennem. 26/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2020.
19:00 
Journey to the Mysterious Island
Lige siden sit eventyr til jordens indre, har Sean Anderson ledt efter andre steder, som Verne har nævnt i fortællingerne. Sean modtager en kodet besked, og bryder ind i et rumcenter for at kunne modtage det hele. Med sin stedfars hjælp, afkoder han beskeden, som fører ham til kortene, over Vernes mystiske øer. Og nu er det igen blevet tid til forrygende eventyr sammen med Gabato og Kailani. Producerat år 2012. Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Luis Guzmán, Dwayne Johnson, Kristin Davis, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Michael Caine.
21:00 
San Andreas
San Andreas, Californien, et gigantisk jordskælv, der sætter sine spor i hele staten og som kategoriseres som det største jordskælv nogensinde. Ray Gaines er pilot på en redningshelikopter under Los Angeles redningsvæsen, og han forsøger at finde sin datter, Blake som er i San Francisco, midt i kaos. Rays fraskilte hustru, Emma er tvunget til at stole på Rays hjælp. Han er hendes eneste chance, og sammen tager de afsted for at redde deres datter. Producerat år 2015. Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Alexandra Daddario, Paul Giamatti, Ioan Gruffudd, Dwayne Johnson, Carla Gugino.
23:25 
Dante's Peak
Amerikansk actionfilm från 1997. En vulkanolog ankommer til en landsby, der for nyligt er blevet kåret det andet bedste sted at bo i Amerika, og opdager at den sovende vulkan, Dante’s Peak, som kan gå i udbrud når som helst. Producerat år 1997. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Grant Heslov, Jeremy Foley, Elizabeth Hoffman, Jamie Renee Smith, Pierce Brosnan, Linda Hamilton.
01:45 
Veronica Mars
Efter i flere år at have lagt sin fortid som teenage-detektiv, bag sig, får Veronica Mars et opkald fra sin gamle flamme Logan Echolls. Hans popstjernekæreste, Bonnie er blevet myrdet og han har brug for Veronicas hjælp, for at bevise sin uskyld. Veronica tager til sin hjemby for at hjælpe ham og samtidig deltage i sit 10 års high school jubilæum. Veronica møder både gamle venner og fjender i sin jagt en morder. Producerat år 2014. Regissör: Rob Thomas, Skådespelare: Krysten Ritter, Percy Daggs III, Jason Dohring, Kristen Bell, Bell Dohring.
04:35 
Pure Genius [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Hero Worship. En kvinde med en mystisk lungelidelse ankommer til Bunker Hill, og James føler sig splittet, da han opdager en sammenhæng mellem lidelsen og forurening fra en fabrik ejet af hans idol. 28/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.
05:15 (05:55)
Pure Genius [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Touch and Go. James og Zoe forsøger at hjælpe en teenagepige med en sjælden vabelsygdom. Malik bliver jalousi over det særlige bånd mellem James og Zoe, og Zoe møder James’ nye crush, Nina. 28/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se