Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2019. Weekend at Brandy's. Sidste års gæster, Helen Hoey og Richard Fiore vender tilbage, men nu er det deres venner, der er i spotlyset. På trods af Kevins intense forsøg, er Kaptajn Lee bestemt ikke imponeret over maden. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2019.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Absinthe-Minded. Schwartz og Sandoval forsøger at bevise deres interesse i at samarbejde med Lisa Vanderpump, ved at gøre den største investering i deres liv. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2017.
07:40 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2010. Shape Up or Ship Out. Scott fortsætter med ikke at tage Kourtneys graviditet alvorligt, så hun giver ham et ultimatum. Bruce finder sig ikke i, at Kris tager hans bankkort fra ham. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2010.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Katjas hverdag er ved at bryde sammen. Hun er netop blevet skilt og kan ikke overskue, hvordan hun skal få hverdagen som alenemor til tre små døtre på 1, 2 og 9 år, til at fungere. Sammen med sin eksmand har hun oparbejdet en massiv gæld, og efter hun er blevet alene, bliver regningerne og afdragene til den store mængde kreditorer ikke betalt. Samtidig fortsætter Katja forbrugsfesten. Katja arbejder som sosu-assistent og dagen går med arbejde og pasning af børnene. Ofte er Katja så udmattet om aftenen, at aftensmaden bliver fastfood, der dræner den, i forvejen, trængte økonomi. Udmattelsen var også årsag til, Katja impulskøbte en bil, da hun ikke længere kunne overskue at cykle til vagtlægen med en syg datter. Luksusfældens eksperter, og især psykolog Camilla Holst, kommer på en hård opgave, når de skal forsøge at få den følelsesmæssigt og økonomisk udmattede Katja på højkant igen. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2012.
09:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. I landlig idyl på Fyn, i Gislev, bor Rico og Heidi og deres 3 børn. Men hverdagen er langt fra idyllisk for arbejdsnarkomanen Rico, der knokler som en gal for at holde familien økonomisk oven vande. Men det er svært at få hverdagen til at hænge økonomisk sammen. Heidi har de sidste to år gået hjemme på dagpenge og passet parrets mindste søn. Hun prøver at have det økonomiske overblik og få puslespillet til at gå op, da Rico helt har opgivet at følge med. Rico gik konkurs for 12 år siden. En konkurs som han ikke har gjort noget ved og som derfor står og samler renter. Men konkursen holder ikke bare familien fanget i fortiden. Den bremser også for parrets drøm om at blive gift. Luksusfældens eksperter hjælper familien med at se fortidens synder i øjnene, så de kan begynde at se fremad. 05/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2012.
10:45 
Familien fra Bryggen
Sæsonafslutning. Familien er taget til Bornholm for at deltage i Linses talkshow. Det er Cengiz’ første besøg på solskinsøen men allerede inden han har sat fødderne på øen er han meget begejstret…. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2017.
11:45 
Masterchef USA [Repris]
Trouble Brewing. Top 20 -holdet skal en tur ud af huset til det historiske bryggeri, Anheuser Busch i Los Angeles, til sæsonens første holdudfordring. De to hold skal tilberede frokost med øl, til bryggeriets mere end 100 ansatte, som senere vil stemme om retterne. Det hold der får færrest stemmer, skal tilbage i køkkenet og tilberede en pie med banan og fløde, som bliver afgørende for, hvem der skal sendes hjem. 09/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2018.
12:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Sex, Lies and Audiotape. Jax overtaler Bretagne til at være vært for en indflytningsfest, i et forsøg på at bevise at deres forhold er godt igen, men aftenen går helt galt da en optaget samtale dukker op igen. 31/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
13:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2017. Der fuld gang i den hos de travle Forsidefruer. Gunnvør og kæresten Oliver Bjerrehus skal til 3D scanning for at finde ud af om de venter sig en dreng eller pige. Amalie og Janni tager til det sidste nye inden for skønhedsbehandling og skal have skudt en ansigtsmaske af med laser, alt i mens Janni vil vise single-pigen Amalie, hvem hun vil sætte hende på date med. Sarah Louise vælger at behandle en familietragedie og tager til body SDS i et forsøg på at behandle sin sorg. I Dubai skal Tina Lund ride til et af oliestatens største stævner og vil gerne vise omverden, at hun efter kun 3 måneders barsel sagtens kan præstere på top-plan. Også er der stort drama, da Janni inviterer de andre forsidefruer til Nytårskur på Vedbæklund, hvor hun og Amalie har en høne at plukke med Sarah-Louise. 25/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Hearing Is Believing. Damerne støtter Camilles velgørenhed for kræft, ved at shoppe diamanter. Lisa Vanderpump sætter sine venner stævne til en march, der ligger hendes hjerte nær. Eileen konfronterer Lisa Vanderpump om hendes mulige forsøg på manipulation, mens Lisa Rinna indrømmer at hun ikke rigtig stoler på Yolanda. Og nogle kvinderne tager til New York til Yolanda borreliose-galla - i Erika private jetfly. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2016.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Lymes in the Sand. Ved et glitrende, glamourøst galla i New York modtager Yolanda en pris for at have øget opmærksomheden på borreliose, hvilket fjerner den tvivl Kyle havde omkring Yolandas sygdom. Senere rejser kvinderne til Dubai og forsøger at leve i en kultur hvor de skal klæde sig beskedent og ikke bande. Efter forundringen over byen og deres utroligt overvældende hotelværelser, samles damerne til en aften fyldt med tvivl fra Lisa Rinna, som ikke deltog i Borreliose-gallaen. 20/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2016.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. Mens Annemette kæmper for at finde penge til at betale af på sin og kæresten Bjarkes gæld, bruger Bjarke sine penge på fastfood og cigaretter. Annemette kæmper for at holde trit med udgifterne og har efterhånden mistet overblikket fuldstændig. For med to små børn er det hårdt arbejde at udføre alene. Bjarke er til gengæld ligeglad med kreditorerne, og hvad pengene går til, og når Annemette forsøger at tale med ham om deres økonomiske kaos, bliver han vred og hæver stemmen og så bliver Annemette ked af det. Parret drømmer om at blive gift, og med til et bryllup mener de, hører en kæmpe fest for 100.000 kroner. Den drøm harmonerer imidlertid overhovedet ikke med Bjarkes ligegyldighed over for økonomien og parrets massive forbrug på mad- og diverseposten, i alt 20.600. Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen må stille Bjarke stolen for døren og bede ham vælge mellem Annemette og sin anden store kærlighed: Fastfood og cigaretter. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 5. Producerat år 2018.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2018. Sanne og Patrik bor i et lejet hus i Ødsted ved Vejle. De drømmer om et fælles barn og at købe et hus sammen. Men Sannes fortid og Patriks forbrug står i vejen. For Sanne er låst af en gæld fra et hus, hun har ejet med en ekskæreste og Patrik insisterer på at bruge mange tusinde kroner på sin store passion, hardball. Det seneste halve år har Patrik brugt over 11.000 kroner på det. Sanne føler, hun har gjort alt, hvad hun kunne for at slippe ud af gælden med ekskæresten og hun håber nu, at Luksusfælden kan hjælpe. Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kan dog hurtigt konstatere, at det kun er parret selv, der hindrer deres drømme i at gå i opfyldelse. For med en diversepost på næsten 13.000 kroner, står det klart, at de klatter deres penge væk frem for at spare dem op til den fremtid, de drømmer om. 18/03 år 2020 i TV3 DK. Säsong 21. Del 6. Producerat år 2018.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristine Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer Michael Rasmussen indenfor og byder på en Italiensk menu, som han mestrer efter at have boet mange år i Italien. Michael fortæller i aftenens program om at flytte fra sin søn, som bor i Italien, om hvorfor han ikke er flov over at have taget doping, samt alle de penge som han mistede i sin skilsmisse. Se mere i aften af Til Middag Hos. ,. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2018.
20:00 
The Expendables 3
Barney, Christmas og resten af teamet er tilbage, nu endnu større, stærkere og vildere. Denne gang står de ansigt til ansigt med Stonebanks, der for år tilbage var med til at danne Expendables holdet, men endte som en hensynsløs våbenhandler som Barney var tvunget til at dræbe det troede han i hvert fald han gjorde. Producerat år 2014. Regissör: Patrick Hughes, Skådespelare: Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Jason Statham, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Jet Li.
22:40 
Ride Along 2
Ben, en nyligt uddannet politirekrut, stræber nu efter at blive kriminalbetjent som sin svoger, men James mener stadig ikke, han har det, som jobbet kræver. Han tager modvilligt Ben med for at følge op på et spor i Miami. Producerat år 2016. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Ken Jeong, Ice Cube, Kevin Hart.
00:40 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2019. Broken Arted. Gaels kunstudstilling bringer hele gruppen sammen til en følelsesladet aften. Mariana udvikler en ny idé til en app, men problemer på Spekulate spænder ben for hendes planer. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
01:35 
Good Trouble
Amerikansk dramaserie från 2019. Sæsonafslutning - Vitamin C. Mariana må træffe en beslutning angående regnearket, der viser uligheden i løn mellem kvinder og mænd på arbejdspladsen. Det er blevet Sumis bryllupsdag, og Alice må se sine følelser i øjnene. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
02:35 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Bod in the Pod. Teamet efterforsker et mystisk dødsfald. Liget af en person, som var ekspert i oprydning på gerningssteder, bliver fundet forseglet i en uigennemtrængelig kapsel på en strand. 12/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2012.
03:25 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2012. The But in the Joke. En gadekunstner, som i al hemmelighed udfører sin kunst på en reklametavle, falder og lander sammen med sit lim direkte på et menneskelig. Lig og gadekunstner bringes sammenlimede til laboratoriet. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2012.
04:15 
Black Widows [Repris]
Veninderne Rebecka, Johanne og Kira nyder en weekend i sommerhuset med deres respektive mænd. Mændene tager på fisketur og forlader deres hustruer alene på kajen. 11/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
05:05 (05:52)
Black Widows
Enkerne er desperate når politiet ønsker at foretage en ransagning. Vil politiet finde spor efter bomben? Eller pengene?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå