Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. Jagten efter den store kærlighed er en næsten umulig mission, når man er ”For lækker til LOVE”. Det ved Gustav, der er på sin anden date med den malaysisk fødte Chai. Men Gustav skal ikke bare se Chai an en ekstra gang. Han har taget turen til Svendborg for at møde sin måske kommende svigermor. Imens giver den kræsne overklassepige Amalie ingen chancer til Rene, og Ann-lies veninder gør alt for at overbevise hende om, at hun skal sænke sine krav hvis hun nogensinde skal finde den store lækre kærlighed. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2011.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 3. Stassi og Katie kommer op at toppes med Kristen over hendes turbulente forhold med Carter, og Stassis kæreste, Clark, dukker op for at snakke om det dramatiske skænderi i Mexico. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 24. Producerat år 2018.
07:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Sussi La Cour - også kendt som Katja Kean og Katja K, er gået fra et liv på første klasse omgivet af luksus, til et liv som spartansk studerende. Efter en konkurs med sit undertøjs firma, og en gæld på over en halv million kroner, som hun pt. ikke afdrager på, er hun startet på et nyt kapitel i sit liv. Den økonomiske rutschebanetur har givet hende et nyt syn på livet og hun har fået nye værdier. Som studerende fokuserer hun ikke længere så meget på materielle goder, men i stedet mere på det at tage et socialt ansvar i tilværelsen. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2012.
08:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. 30-årige Morten har regninger og lån for flere hundrede tusinde. Penge, som kreditorerne hidtil har måttet se langt efter. I stedet har Morten købt elektronik for over 50. 000 det seneste år og sammen med sin kæreste Anja på 18 år, har han prioriteret restaurantbesøg, luksusdagligvarer og en dyr lejlighed i hjertet af Aalborg. Men med Mortens dagpenge og Anjas elevløn er der ikke råd til et luksusliv. Slet ikke, når regningerne skal betales.Lejligheden var Anjas drøm, men hun kendte ikke til Mortens gæld, før de flyttede sammen og nu kæmper de for at betale huslejen hver måned. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2012.
09:45 
Købmænd på 1. klasse
Dansk Reportageserie från 2015. Sæsonafslutning. Ejendomsmægleren Tine Hagemeister skal holde stor kunstevent i Marbella for sine VIP-kunder. Og til et dansk event skal der naturligvis være hjemmelavet dansk smørrebrød. Så Trine beder de to hippe kunstnere om at smøge ærmerne op og hjælpe hende med at lave højtbelagt – noget de bestemt ikke er vant til. Designdirektøren Annette Mønsted er på fornemt fabriksbesøg hos Armani i Italien for at se et helt unikt VIP-showroom efter i sømmene. For når Annette skal sælge de supereksklusive køkkener til flere millioner, skal salgsargumenterne være i orden. Og i Italien går de ikke på kompromis med selv den mindste detalje! Ivan Rosenschein har en meget vigtig aften foran sig. Han er blevet hyret til at promovere en top notch social club i et af Londons mest fashionable kvarterer. Kunden forventer at Ivan sørger for smukke kvinder som blikfang. Men nu bliver Ivan nervøs for, om der dukker nok af de dejlige damer op. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
10:40 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2018. I aften i Familien fra Bryggen får Stephanie en længe ventet operation. Linse har fortrudt sin halstatovering og er i gang med at få den fjernet i Spanien, men det går ikke helt efter planen. Linse prøver at blive integreret i Spanien, så hun tager til Spansk Skt. Hans med Moster Niller og sine gæster fra Bed and Breakfast. Stephanie, Cengiz og Alba er i Spanien for at besøge Linse, men de har også nogle knapt så gode nyheder de skal have fortalt til Linse. Derfor har Stephanie besluttet sig for at lave pandekager, så hendes mor lidt lettere kan sluge de dårlige nyheder. Cengiz viser sig for sin lidt mere romantiske side og har planlagt en meget speciel overraskelse til sin kommende kone. Säsong 14. Del 2. Producerat år 2018.
11:45 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Playtime's Over. Scheana fejrer hendes 30-års fødselsdag med en temafest, men da Kristen dukker op, anklager Ariana og Sandoval Schena for at være falsk. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2015.
12:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. A Thailand Vacation: Part 2. Stemningen er stadig trykket under familiens ferie i Thailand, og det bliver ikke bedre af, at Kendall og Kylie stikker af for at udforske landet på egen hånd. Samtidig pønser Brody på hævn efter, at familien har drillet ham med hans reaktion på Kims billeder. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2014.
13:45 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2014. A Thailand Vacation: Part 3. Kim knytter sig til en pige, som hun møder på et børnehjem, og vil gerne hjælpe hende. Samtidig forsøger Bobby og Brandon at opmuntre Khloe ved at finde en kandidat til en ferieromance til hende. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2014.
14:50 
Redningskvinder [Repris]
Dansk reportageserie från 2015. På Bornholm hærger et kraftigt snevejr og paramediciner Susanne skal have fragtet en kritisk syg hjertepatient til sygehuset. Hun frygter, at manden får et hjertestop, før de når frem. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2015.
15:55 
Redningskvinder
Dansk reportageserie från 2015. I Holbæk skal den unge læge Daria finde ud af, hvor galt en vinduespudser er kommet til skade. Han er faldet ned af sin stige og klager nu over store smerter i begge arme. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2015.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. Niels og Anna-Kirstine har alt på spil, for om få måneder løber de tør for penge til at betale deres terminer og afdragene på deres biler. 20/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 19. Del 8. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Cecilie skal føde sit andet barn om to måneder, men kan ikke tilbyde dét et sted at bo. For Cecilie har været hjemløs i 9 måneder og har udnyttet sin søsters gavmildhed ved at bo hos hende. Säsong 19. Del 9. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Gordon Kennedy, tidligere pornostjerne Sussi La Cour, danser Michael Olesen og den levende dukke Sada Vidoo, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer danser Michael Olesen indenfor i familiens sommerhus i Hornbæk. Med frisk fisk i havnen serverer Michael en gennemført fiskemenu – mon det falder i gæsternes smag? Og så kommer gæsterne helt tæt på Michael, når han ærligt fortæller om den hårde kamp ham og hans kæreste kæmper mod barnløshed. Se med i aftenens afsnit af Til Middag Hos. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2018.
20:00 
Jason Bourne
Den tidligere CIA-agent Nicky Parson hjalp engang Bourne, hvorefter hun forsvandt og nu samarbejder med en whistleblower, som vil afsløre CIA’s tophemmelige operationer. Nicky har hacket CIA’s systemer og hentet al information om de hemmelige operationer, herunder Treadstone, som Jason Bourne var en del af. CIA-agenten Heather Lee opdager lækket og alarmerer Robert Dewey, hjernen bag missionerne. Producerat år 2016. Regissör: Paul Greengrass, Skådespelare: Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles, Matt Damon, Tommy Lee Jones.
22:30 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2019. Social. Ramsey og teamet giver restauranten Social i Los Angeles en renovering, en ny menu, og et håb for fremtiden. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
23:30 
New Amsterdam
Amerikansk dramaserie från 2018. The Domino Effect. Bloom knytter bånd til en patient, hvilket får hende til at fundere over sit privatliv, og Iggy gør fremskridt i en længerevarende sag. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2018.
00:30 
The Game
Nicholas Van Orton er en rig, men ensom bankmand. På sin 48-års fødselsdag giver Nicholas' bror ham et kort, som giver ham adgang til noget usædvanlig underholdning fra firmaet: Consumer Recreation Services (CRS). Af ren og skær nysgerrighed besøger Nicholas CRS. Inden han ved at det, befinder han sig pludselig midt i et ukontrollerbart spil, hvor betingelserne er, at der ikke stilles spørgsmål om, hvad det hele går ud på, og hvor grænsen mellem spil og virkelighed ikke længere eksisterer. Producerat år 1997. Regissör: David Fincher, Skådespelare: Deborah Kara Unger, James Rebhorn, Anna Katarina, Michael Douglas, Sean Penn.
03:00 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2015. The Eye in the Sky. Resterne af en hasardspiller findes i en industriel makulator, og Booth risikerer at falde tilbage i sin spilleafhængighed, når han og Brennan dykker ned i undergrundspokerens fristende verden. 21/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2015.
03:50 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2015. The Big Beef at the Royal Diner. Da en populær tv-kok findes myrdet i en park, peger beviserne mod The Royal Diner - Brennan og Booths yndlingsrestaurant. De sætter deres status som favoritkunder på spil, for at afhøre personalet. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2015.
04:40 
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. The Name of the Game. Parke-Mason forsøger at få en tidligere NFL-spiller som klient, og Prescott sætter Grahams stilling hos Parke-Mason i fare. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. Brielle Throws a Curveball. Kim kan slet ikke klare alle de katte kokken Tracy deler hjem med, mens de giver huset en overhaling. Ariana præsenteres for kunsten at parallelparkere i sin første køretime. Brielle forsøger at overbevise Kim og Kroy om at hun burde få lov til at flytte sammen med sin baseball-kæreste, Michael. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se