Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2017. Mi Chiamo Kim. Biermann familien er endelig på italiensk jord, og så snart de har pakket ud i deres "kongelige suite", er de klar til at indtage byen og udvide deres europæiske horisont, men ikke før Kroy har givet Brielle en hurtig lektion i europæisk historie. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2017.
06:25 
For lækker til love [Repris]
Dansk realityserie från 2011. I afsnit 11 af For lækker til Love rejser Gustav til bøsse-paradiset Barcelona på jagt efter en klon af sit store idol, Christiano Ronaldo. Christina checker ind på et privathospital for at blive HELT perfekt. Anders søger kærligheden i magtens centrum og tager på date med en folketingskandidat. Og Ciano har problemer med at møde en ægte italiensk madonna i Rom – hvor han finder flere turister, end indfødte. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2011.
07:20 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. Simone har langt om længe smidt sin eksmand ud. Og inden hun har set sig om, møder hun en ny mand, der får hendes hjerte til at banke. Lisa kæmper stadig for at få gang i karrieren som skuespiller. Og nu er hun blevet overbevist om, at hun er nødt at lægge sig under kniven hos en plastikkirurg for at få det rette udseende. Sangerinden Nina står overfor en stor livekoncert for Universal med sit nye band. Men Nina får halsbetændelse og er meget tæt på at måtte aflyse. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2010.
08:15 
Kærlighed i Colombia
Zoe Walker er fødevareekspert og er sendt til Colombia for at designe en kaffe, der skal appellere til millennials. I landsbyen Salento, møder Zoe Diego Valdez, en lokal plantageejer, som vægrer sig ved at skulle arbejde sammen med hende i begyndelsen, men alligevel lader Zoe bruge hans kaffebønner, på betingelse af at hun hjælper ham med den endelige høst. Mens Zoe arbejder i marken med Diego sættes der vand over til nybrygget kærlighed, trods deres forskellige rødder. Producerat år 2016. Regissör: David Jackson, Skådespelare: Nikolás Rincón, David Ojalvo, Julián Arango, Anna Hutchison, Taliana Vargas.
10:10 
Hr. Peabody & Sherman
Amerikansk animationsfilm från 2014. Mr. Peabody er opfinder, videnskabsmand, geni…og hund! Sammen med sin søn Sherman begiver han sig ud på de mest utrolige eventyr, når de i kapløb med tiden kæmper for at reparere verdenshistorien og redde fremtiden. Producerat år 2014. Regissör: Rob Minkoff.
12:05 
Hele mit hjerte
En ung caterers liv ændrer kurs, da hun arver et halvt hus på landet og finder ud af at hun skal dele hus med en karrierebesat Wall Street- børsmægler. I starten er der ingen gnister imellem de to modsætninger, men følelserne ændrer sig langsomt mens de to arbejder side om side for at restaurere deres nyanskaffede hjem. Producerat år 2015. Regissör: Peter DeLuise, Skådespelare: Greyston Holt, Daniel Cudmore, Lacey Chabert, Brennan Elliott, Edward Asner.
14:05 
Easy A
Den stille og dygtige gymnasiepige, Olive, fortæller sin veninde en lille hvid løgn om at have mistet sin mødom. Da rygtet begynder at sprede sig begynder Olive pludselig at føle sig som Hester Prynne fra ’Det Flammende bogstav’, der bliver tvunget til at bære et stort A som symbol for sin promiskuøse adfærd. Det ændrer sig dog, da hun beslutter sig for at udnytte skolens rygtemaskine til at ændre både sin sociale og finansielle status. Producerat år 2010. Regissör: Will Gluck, Skådespelare: Aly Michalka, Cam Gigandet, Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes.
16:00 
Golfbanens skræk
Ishockeyspilleren Happy Gilmore opdager at han har evner for det sofistikerede golfspil. Da hans bedstemor bliver sat fra hus og hjem, beslutter Happy at bruge sit golftalent til at tjene penge nok til at Bedste kan få sit hus tilbage. Producerat år 1996.
18:00 
Ramsay rykker ind [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Los Toros Mexican Restaurant. Ramsey og hans hold hjælper den flere årtier gamle mexicanske restaurant Los Toros, som ligger i hjertet af Fernando Valley. 14/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
19:00 
Boligkøb i blinde [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2018. Jonas og Louise bliver rystede, da de ser hvilket hus de har råd til. Mads Mikkelsen og Tobias Edlev Nielsen er denne gang kommet på overarbejde for at prøve at imødekomme parrets ønsker. Og Mads er yderligere nervøs for om de kan lide, at han bevarer husets oprindelige stil. Og med et begrænset budget er det så overhovedet muligt at nå at få huset total-renoveret?. 13/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Da Maria mødte den 16 år ældre fotograf Eik, faldt hun for en mand, der havde styr på tilværelsen og finanserne. Troede hun. Nu, kun to år efter er parret allerede blevet gift og har fået en søn, der nu er fem måneder. Men det liv, 20-årige Maria troede, hun skulle leve med drømmemanden, lever langt fra op til hendes forestilling. For Eik har intet job. Hans fotostudie er gået neden om og hjem, så han lever af Marias barselsdagpenge. Samtidig lytter han ikke, når Maria forsøger at få ham til at forstå, at de ingen penge har. Senest har han købt koncertbilletter for 1200 kroner til ham og hans 9-årige søn fra et tidligere forhold. 13/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 22. Del 8. Producerat år 2019.
21:00 
Jason Bourne
Den tidligere CIA-agent Nicky Parson hjalp engang Bourne, hvorefter hun forsvandt og nu samarbejder med en whistleblower, som vil afsløre CIA’s tophemmelige operationer. Nicky har hacket CIA’s systemer og hentet al information om de hemmelige operationer, herunder Treadstone, som Jason Bourne var en del af. CIA-agenten Heather Lee opdager lækket og alarmerer Robert Dewey, hjernen bag missionerne. Producerat år 2016. Regissör: Paul Greengrass, Skådespelare: Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles, Matt Damon, Tommy Lee Jones.
23:30 
The Bourne Legacy
Et efterretningsprogram trues med at blive afsløret, og medlemmerne af efterretningssamfundet viger ikke tilbage for noget i forsøget på at tilintetgøre alle beviser på de tophemmelige programmer, herunder drab på de involverede agenter. Aaron Cross må bruge sine genmodificerede færdigheder til at overleve i en nervepirrende "katten-efter-musen"-jagt og færdiggøre dét, som superspionen Jason Bourne har startet. Producerat år 2012. Regissör: Tony Gilroy, Skådespelare: Rachel Weisz, Albert Finney, Jeremy Renner, Scott Glenn, Edward Norton.
02:10 
God's Pocket
Mickeys gale stedsøn, Leon, dør i hvad der lader til at være en ulykke, og Mickey forsøger at skjule hvad der er sket. Men Leons mor og en journalist er fast besluttet på at finde ud af sandheden. Producerat år 2014. Regissör: John Slattery, Skådespelare: Eddie Marsan, Richard Jenkins, Philip Seymour Hoffman, Christina Hendricks.
03:50 
Unforgettable [Repris]
We Can Be Heroes. Major Crimes fastslår at kidnapningen af en fremtrædende videnskabsmands søn ikke var en forbrydelse ved lejlighed, men snarere en beregnet plan for at få hævn. 18/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2016.
04:40 
Unforgettable
Breathing Space. Carrie og Delina går undercover for at løse mordet på en forsker som trænede til en opgave på Mars. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
The Mick
Amerikansk komedieserie från 2017. The Snitch. Chip bliver rodet ind i en skandale og skal vælge imellem at sladre om sine kammerater eller tage hele skylden selv. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se