Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2015. Hello Hollywood. Selvom det er kort tid siden skolen sluttede, er det allerede tid til at Brielle skal pakke og komme videre, men først en hurtig tur til Los Angeles, hvor hun får sit livs chance hos E! News. Kim agerer sig som Brielles heppekor, men Kroy er stadig i tvivl. Tracey er overbevist om at Glorias job som assistent er nemt, så hun på tager sig jobbet, da Gloria rejser for at blive gift. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2015.
06:25 
Below Deck Mediterranean
Amerikansk realityserie från 2016. Entrée-vous. Ny chartergæster stiger ombord for at fejre at de har været sammen i syv måneder, og besætningen må overøse gæsterne med romantik. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2016.
07:10 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Lisa's Dilemma. Katies ultimatum tvinger Lisa til at genoverveje James’ ansættelse på SUR, og Scheana forsøger at bevise hendes loyalitet overfor Katie ved at afbryde al kontakt med James. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2018.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2011. I Askerød syd for København er der virkelig luksus for alle pengene. Rikke elsker mærkevarer og køber tit Louis Vuitton tasker og accesories – også selvom det betyder, at hun skal tage hurtiglån for at få mad på bordet. Også kæresten Leon og Rikkes søn, Hjalte, nyder godt af gavmildheden. Derfor har hun købt en Ipad til drengene på afbetaling. De dyre vaner har dog konsekvenser. Hverdagen er plaget af skænderier, som påvirker den lille familie og de er tæt på at give op. Luksusfældens eksperter finder dog hurtig ud af, at det ikke kun er forbrugsvanerne, der skal ændres. Under overfladen ligger en ukendt gæld, som truer med at sende Leon i fængsel, hvis ikke der sættes akut ind. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2011.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. I Fakse Ladeplads kan Britt og Kenneth ikke få hverdagen til at hænge sammen uden at låne af familien hver måned. Parret synes det er pinligt og er begge voldsomt tynget af situationen. Alligevel prioriterer de hver måned at bruge penge på at gå i biografen, spise ude og ikke mindst dyrke deres hobbyer. Deres økonomiske situation bliver yderligere forværret af, at Britt har en gammel gæld, som hun optog til et hus med en ekskæreste. Det hele sejler hos den lille familie i den sjællandske fiskerby og eksperterne må knokle for at få vendt skuden i tiden. Men det kræver at parret træffer nogle afgørende valg og får sagt fra overfor familien. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2011.
10:05 
Gordon Ramsays Hotelmareridt
Town's Inn - Part 2. Del to af to. Gordon Ramsay fortsætter sin kamp for at genoprette den skrantende Town Inn i Harpers Ferry, West Virginia. Efter at have været vidne til elendig hygiejnemæssig praksis i restauranten, er kokken tilbage i vantro, da han afdækker skræmmende renlighedsproblemer i hele hotellet. Kan han vinde over den stædige ejer, Karan Townsend og overtale hende til at vende tingene rundt?. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2016.
11:00 
Familien fra Bryggen
Linse er super glad for sin nye bil, Miss Ram, men den er alt for høj til, at Jytte og Cino kan hoppe ind og ud af den. Så Linse har fået lavet en rampe til bilen, som hundene skal lære at bruge. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2017.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Ice Queens. Stassi og Ariana sætter deres rivaliseringer til side for at holde en episk, vintertematiseret fødselsdagsfest, og Stassis nye kæreste, Beau, får en forsmag på Stassis ildske temperament. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2018.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk underholdningsserie från 2013. More to the Story. Efterhånden som Kims termin nærmer sig, stiger presset på Khloe for også at få en baby. Kim er bekymret for Khloe og overtaler hende til at mødes med adoptionsadvokat. Bruce blander sig også i Khloes anliggender, men det er hendes evner som hundeejer, som han stiller spørgsmålstegn ved. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 16. Producerat år 2013.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Paparazzi & Papas. I takt med at Kims termin nærmer sig, stiger interessen hos paparazzierne, så familien beder hende om at planlægge en flugtrute, til når fødslen går i gang. Men et besøg hos lægen vender måske op og ned på planerne. Säsong 8. Del 17. Producerat år 2013.
15:00 
Redningskvinder [Repris]
Dansk reportageserie från 2011. I sæsonens ottende afsnit bliver paramediciner Sussi fra Kalundborg kaldt ud til et cykelstyrt. Ulykken viser sig hurtigt at være mere alvorlig end først antaget, da manden har smadret sin kæbe. På vej til hospitalet forværres situationen og der skal tages en hurtig beslutning. I Svendborg bliver der også kørt med udrykning, da akutlæge Vibeke er på vej ud til en børnehave, hvor en mand er faldet om efter at være blevet stukket af en bi. Han har fået en allergisk reaktion og det kan være dødsensfarligt. Hos fødselslæge Lise Lotte i Odense er der også liv på spil. En fødsels går ikke som planlagt og en blodprøve fra barnet viser, at det har iltmangel og skal ud NU. Derfor belsutter Lise Lotte at tage barnet med sugekop. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2011.
16:00 
Redningskvinder
Dansk reportage-serie från 2012. Succes-reportageserien om de danske redningskvinder er tilbage med helt nye afsnit på TV3. Fødselslæge Lise Lotte har i Odense netop foretaget et akut kejsersnit på en kvinde med svangerskabsforgiftning, barnet har det fint, men moderen bløder kraftigt fra maven og det skal stoppes hurtigst muligt. I Kalundborg skal paramediciner Sussi og hendes kolleger holde hovedet koldt. De er kaldt ud til en mand, der har fået hjertestop i sit hjem, men da de kommer frem til adressen, er der ingen som åbner. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2012.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. I Rødovre går arbejdsløse Trine rundt og har ondt af sig selv efter en skilsmisse. Hun har nemlig ikke overblik over sin økonomi, sådan som hendes ekskone havde det, og nu skal hun vende hver en krone. Derfor har hendes veninde Heidi besluttet sig for at styre Trines økonomi, men dét har ikke gavnet noget. Tværtimod har Trine fuldstændig sluppet ansvaret for sin økonomi. Nu spiser hun fastfood hver eneste uge og bruger over 10.000 kroner på spil på nettet, mens hun græder over, at hun ikke har råd til at give sine børn oplevelser. Men da Heidi stiller krav til Trine, bliver Trine gal og venskabet slår gnister allerede inden Luksusfældens eksperter har vist hende, hvordan hun har brugt sine penge det seneste år. Herefter bliver Trine stillet til ansvar for sin egen økonomi, og eksperterne sender veninden Heidi væk, så Trine ikke kan overlade ansvaret til andre. Men kan Trine administrere sit budget selv, nu hvor hun står helt alene med ansvaret, indtil eksperterne vender tilbage?. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er fløjet til naturskønne Færøerne, hvor Anita og Hans Emil ikke føler, at de har penge nok til at skaffe mad på bordet. Derfor må Anita og Hans Emil prioritere mad til deres to børn, og går derfor selv sultne i seng flere gange om ugen. Samtidig arbejder Hans Emil op mod 70 timer om ugen for at tjene penge nok til at betale familiens udgifter. Nu hvor Anita er blevet gravid med parrets tredje barn, så frygter de, at det bliver umuligt at få råd til at forsørge hele familien. Men det er ikke kun mad og faste udgifter, som der ikke er penge til. Det kniber også med at få betalt af på Anitas gæld fra hendes fortid. Anita holder dog stædigt fast på, at Hans Emil ikke skal hjælpe hende med at betale gælden af, selvom hun ikke selv har råd. Dét vil eksperterne have lavet om på, og derfor får de forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med Anitas bank. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det politiker Naser Khader, forfatter og foredragsholder Mads ”blærerrøv”Christensen, blogger og tv-vært Line Baun Danielsen og tidligere sugardater Gina Jaqueline, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer Line indenfor, og giver den gas på sin guitar før hun serverer sin imponerende 3-retters menu. Line fortæller om sin kamp mod stress, og om hvorfor hun er single, og så forsøger Mads at lege Kirsten giftekniv mellem Line og Naser. Se med i aftenens afsnit af Til Middag Hos. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2018.
20:00 
Are You Here
Den lokale vejrmand og skørtejæger Steve og den maniodepressive, barnlige Ben er barndomsvenner. Da Ben får at vide, at han har arvet en sum penge fra sin nyligt afdøde far, begiver duoen sig på en tur til deres hjemby. Steve og Ben befinder sig dog pludselig i et juridisk slagsmål med Bens søster og farens unge enke, da det viser sig at faren har efterladt sig en meget stor arv. Producerat år 2013. Regissör: Matthew Weiner, Skådespelare: Amy Poehler, Jason Davis, Zach Galifianakis, Owen Wilson, Jay Gates.
22:30 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2019. Stone's Throw. Ramsey og hans team besøger Stones Throw, en familieejet restaurant beliggende ved floden Housatonic. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
23:30 
New Amsterdam
Amerikansk dramaserie från 2018. Every Last Minute. Reynolds begynder at opbygge sin afdeling, mens Dr. Shape kæmper mod skepsis fra en patients forældre. Max og Bloom forsøger at finde en løsning for en gravid patient, som har det svært. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
00:30 
Gone [Repris]
Don't Go. Da David og Karen Crawford forsvinder fra en afsidesliggende lejrplads i bjergene, er FBI task force hurtigt på sporet og jagter kidnapperen. 24/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2018.
01:25 
Gone
Romans. Efter en far, Darren Hartzell, har sat sin søn af til basketballtræning i Greenwich, bliver han angrebet på parkeringspladsen og bortført. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2018.
02:10 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Turn in the Urn. Da en mand, som samler på kunstgenstande, deltager i sin egen begravelse, må teamet opklare, hvem der blev kremeret i stedet for, hvilket leder til opdagelsen af en mulig massemorder. 24/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2014.
03:00 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The High in the Low. Et lig fundet i et træ viser sig at være en tidligere kunstskoleelev, som led af lupus og røg marihuana for at lindre smerten. Men beviserne tyder på, at hendes død skyldtes noget helt andet. Säsong 9. Del 20. Producerat år 2014.
03:45 
Den forkerte bil
Morgenen efter at Trudy, en jurastuderende, sætter sig ind i det hun tror er helt almindelig "Netcar", vågner hun op, alene og forvirret, på et snusket motel og har været udsat for drugrape. Hun frustreres over det langsommelige retssystem og beslutter sig for selv at gøre noget ved det. Ved selv at få job som Netcar-chauffør starter hendes korstog for at finde og stoppe den serie-voldtægtsforbryder, hun selv blev offer for. Producerat år 2016. Regissör: John Stimpson, Skådespelare: Francia Raisa, Christina Elmore, Kevin G. Cox, Danielle Savre, Jackson Davis.
05:15 (06:00)
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Entrée-vous. Ny chartergæster stiger ombord for at fejre at de har været sammen i syv måneder, og besætningen må overøse gæsterne med romantik. 24/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se