Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2015. A Big Splash. Biermann-familien tilbringer weekenden i Slades families fritidshus. Der møder de Slades mor, Toni, og nyder en weekend med svømme, sejle og bade. Brielle og Slade overvejer deres fremtid sammen, når begge hold forældre presser parrets planer om at flytte til Californien. Tracey kommer tæt på Slades mor på en usædvanlig måde. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2015.
06:25 
Below Deck Mediterranean
Amerikansk realityserie från 2016. My Big Fat Greek Threesome. Ben beder Bryan og Tiffany om at tilgive ham for at have ødelagt deres sjov, og besætningen forbereder sig på at den næste gruppe chartergæster ankommer. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2016.
07:10 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Either Him or Me. Jax og Brittany beslutter sig for at starte en øl- og ostevirksomhed sammen. Katie bliver offer for kropsdiskriminerende kommentarer og stiller Lisa Vanderpump et ultimatum. 22/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2018.
08:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2011. Hos Camilla fra Vemmedrup ved Køge gør Luksusfælden mere end bare at få styr på økonomien. Singlemoderen til to drenge har nemlig måttet opgive sin drømmeuddannelse, fordi hun ikke kunne forsøge sin familie og samtidig afdrage på sine mange lån. Så selvom hun fik topkarakterer er hun nu tvunget til at arbejde 50 timer om ugen, som handicapmedhjælper. Derfor sætter Luksusfælden denne gang ind på flere plan og får hjælp udefra, så fremtiden kan se lysere ud for den hårdtarbejdende mor. 22/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2011.
09:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. I Askerød syd for København er der virkelig luksus for alle pengene. Rikke elsker mærkevarer og køber tit Louis Vuitton tasker og accesories – også selvom det betyder, at hun skal tage hurtiglån for at få mad på bordet. Også kæresten Leon og Rikkes søn, Hjalte, nyder godt af gavmildheden. Derfor har hun købt en Ipad til drengene på afbetaling. De dyre vaner har dog konsekvenser. Hverdagen er plaget af skænderier, som påvirker den lille familie og de er tæt på at give op. Luksusfældens eksperter finder dog hurtig ud af, at det ikke kun er forbrugsvanerne, der skal ændres. Under overfladen ligger en ukendt gæld, som truer med at sende Leon i fængsel, hvis ikke der sættes akut ind. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2011.
10:00 
Gordon Ramsays Hotelmareridt
Town's Inn - Part 1. Første del af to. Gordon Ramsay tager til Harpers Ferry i West Virginia, hvor han forsøger at redde Towns Inn, et historisk hotel, der drives af pensioneret lærer og skraldsamler, Karan Townsend. Hun har samlet så mange ubrugelige ejendele, at der næppe er plads til gæster. Kan Gordon overtale hende til at slippe af med hendes rod eller vil hotellet fortsætte med at gå ned i bakke?. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2016.
11:00 
Familien fra Bryggen
Didde har planlagt en rigtig hygge weekend for de to veninder, der både består af Sønderjysk kagebord og kinesisk buffet, ikke noget der helt passer ind i Linses livsstilsændring. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2017.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Lisa's Dilemma. Katies ultimatum tvinger Lisa til at genoverveje James’ ansættelse på SUR, og Scheana forsøger at bevise hendes loyalitet overfor Katie ved at afbryde al kontakt med James. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2018.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Baby Shower Blues. Kourtney og Khloe tror ikke på, at Kim ikke vil have et baby shower, så de planlægger et i al hemmelighed. Det hele går strygende, lige indtil informationer om den forestående begivenhed lækkes på nettet, og de velmenende søstre får den hormonelle Kims vrede at føle. 22/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 15. Producerat år 2013.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk underholdningsserie från 2013. More to the Story. Efterhånden som Kims termin nærmer sig, stiger presset på Khloe for også at få en baby. Kim er bekymret for Khloe og overtaler hende til at mødes med adoptionsadvokat. Bruce blander sig også i Khloes anliggender, men det er hendes evner som hundeejer, som han stiller spørgsmålstegn ved. Säsong 8. Del 16. Producerat år 2013.
15:00 
Redningskvinder [Repris]
Dansk reportageserie från 2011. I sæsonens syvende afsnit er vi med, når akutlæge Vibeke fra Svendborg kører med udrykning ud til en ung mand, der er sprunget på hovedet i for lavt vand. Patientens førlighed er på spil, så der er ingen tid at spilde. På akutafdelingen i Holbæk løber behandlingssygeplejerske Lisbeth stærkt. En en alvorligt såret mand er på vej i ambulance, han er kommet til skade med en motorsav og har kraftige blødninger, han står til at kunne miste sin hånd. Akutlæge Lisa i Kolding er kaldt ud til en kvinde, som er blevet kørt ned af en flugtbilist. Kvinden er blevet kastet over bilen, så Lisa frygter det værste, da der ved “hit and run” ofte er tale om høj fart. Se Redningskvinder – en reportageserie med action, følelser og stærke karakterer. 22/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2011.
16:00 
Redningskvinder
Dansk reportageserie från 2011. I sæsonens ottende afsnit bliver paramediciner Sussi fra Kalundborg kaldt ud til et cykelstyrt. Ulykken viser sig hurtigt at være mere alvorlig end først antaget, da manden har smadret sin kæbe. På vej til hospitalet forværres situationen og der skal tages en hurtig beslutning. I Svendborg bliver der også kørt med udrykning, da akutlæge Vibeke er på vej ud til en børnehave, hvor en mand er faldet om efter at være blevet stukket af en bi. Han har fået en allergisk reaktion og det kan være dødsensfarligt. Hos fødselslæge Lise Lotte i Odense er der også liv på spil. En fødsels går ikke som planlagt og en blodprøve fra barnet viser, at det har iltmangel og skal ud NU. Derfor belsutter Lise Lotte at tage barnet med sugekop. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2011.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. I Frederikshavn forsøger Nikolaj at lave en 180 graders vending væk fra sin kriminelle fortid, hvor økonomi ikke var noget, han bekymrede sig om. Nu er fortidens gæld imidlertid blevet for meget for Nikolaj, der gerne vil være et godt forbillede for sin søn Valdemar på 1½ år. Derfor har han bedt Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen om hjælp. Eksperterne er kun lige nået inden for døren, da det går op for dem, at Nikolaj har en skyggeøkonomi, hvor han køber, sælger og bytter sig til ting, som han selv mener, at han har brug for. Nikolaj har ikke mange penge, men image er vigtigt for Nikolaj, så derfor bytter han sig til de ting, som kan få ham til at udstråle, at han har penge nok. Den holdning vil eksperterne lave om på, for han har med en lærlingeløn ikke råd til at flotte sig med tatoveringer, byture og smarte biler. Derfor skal der straks ryddes op, og de unødvendige ting skal sælges, så Nikolaj kan få styr på sine ubetalte regninger. 22/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. I Rødovre går arbejdsløse Trine rundt og har ondt af sig selv efter en skilsmisse. Hun har nemlig ikke overblik over sin økonomi, sådan som hendes ekskone havde det, og nu skal hun vende hver en krone. Derfor har hendes veninde Heidi besluttet sig for at styre Trines økonomi, men dét har ikke gavnet noget. Tværtimod har Trine fuldstændig sluppet ansvaret for sin økonomi. Nu spiser hun fastfood hver eneste uge og bruger over 10.000 kroner på spil på nettet, mens hun græder over, at hun ikke har råd til at give sine børn oplevelser. Men da Heidi stiller krav til Trine, bliver Trine gal og venskabet slår gnister allerede inden Luksusfældens eksperter har vist hende, hvordan hun har brugt sine penge det seneste år. Herefter bliver Trine stillet til ansvar for sin egen økonomi, og eksperterne sender veninden Heidi væk, så Trine ikke kan overlade ansvaret til andre. Men kan Trine administrere sit budget selv, nu hvor hun står helt alene med ansvaret, indtil eksperterne vender tilbage?. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det politiker Naser Khader, forfatter og foredragsholder Mads ”blærerrøv” Christensen, blogger og tv-vært Line Baun Danielsen og tidligere sugardater Gina Jaqueline, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I dag inviterer Mads Christensen indenfor. Mads fortæller om at havne i shitstorms, og at føle sig nødsaget til at blive hjemme under dynen. Så fortæller han også om, hvor ofte der foregår noget under dynen derhjemme. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. Antonies døtre er så trætte af at låne hende cigaretter og penge til mad, som de aldrig får tilbage. Derfor har de nu I al hemmelighed meldt deres 67-årige mor til Luksusfælden. Kenneth Hansen overrasker Antonie udenfor Fogedretten, hvor hun, som så mange gange før, har været indkaldt, fordi hun ikke betaler sine regninger. Og det er lidt af en opgave, der venter. For Antonie har lader sig ikke sådan gå på. Hverken af gæld eller eksperternes alvorsord. Og det til trods for at hendes gæld på over 800.000 bare vokser og vokser, mens Antonie bruger hvad hun har på ‘Bassebladet’ og voldsomme mængder strikkegarn! Antonies døtre har aldrig fået sagt til deres mor, hvor trætte de er af hendes evindelige nassen, men med Mette Reissmanns hjælp får de taget mod til sig. Og datteren Dortes trussel om ikke at ville se sin mor mere, hvis ikke hun tager sig sammen, lader til endelig at rykke noget hos Antonie. Säsong 22. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
Boligkøb i blinde
Dansk underholdningsprogram från 2018. Charlotte og Mikkel bor i så lille en lejlighed, at brusekabinen skal tømmes for ting hver gang de skal bade. Men de er begge så kede af bræk-klatter og tis-lugt i indre by i Aarhus , at nu vil de meget gerne flytte lidt ud af byen med deres søn. Dog er deres økonomi og indretningsbudget så presset, at det bliver en meget stor udfordring for Tobias og Mads at finde en brugbar løsning, som de vil blive glade for. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
22:00 
Knocked Up
Ben Stone er lidt af en festabe. Han elsker at fjolle rundt med vennerne, og det sidste han drømmer om er en baby. Men så får han uventet besøg. Et af hans one-night-stands dukker ringer pludselig på døren, præcis otte uger efter deres første møde, og fortæller at hun er gravid. Producerat år 2007. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Paul Rudd, Leslie Mann, Katherine Heigl, Seth Rogen.
00:40 
Moneyball
Oakland Atletics' manager Billy Beane udfordrer systemet og går stik imod skik og brug, da han tvinges til at genopbygge sit lavt rangerende hold med et beskedent budget. Producerat år 2011. Regissör: Bennett Miller, Skådespelare: Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill, Brad Pitt, Robin Wright.
03:00 
Gone [Repris]
Family Photo. Sara Moreland, søsteren til en berømt popstjerne, Sabrina Moreland, er blevet bortført efter en udsolgt koncert i New York, og teamet tager et hovedspring ind i sagen. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
03:45 
Gone
Don't Go. Da David og Karen Crawford forsvinder fra en afsidesliggende lejrplads i bjergene, er FBI task force hurtigt på sporet og jagter kidnapperen. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2018.
04:30 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Carrot in the Kudzu. En skuespiller fra et populært børneprogram findes myrdet. Clark har skrevet et ny roman og vil have sine kollegers mening. Booth og Brennan forbereder sig på at fejre Christines første fødselsdag. 23/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2014.
05:15 (05:55)
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The Turn in the Urn. Da en mand, som samler på kunstgenstande, deltager i sin egen begravelse, må teamet opklare, hvem der blev kremeret i stedet for, hvilket leder til opdagelsen af en mulig massemorder. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se