Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Design For Disaster. Kourtney giver Khloe en regning for den hjælp, hun har givet Khloe med indretningen, hvilket skaber spændinger mellem de to søstre. Andetsteds hjælper Kris sin mor med at overvinde hendes frygt for at tage smertelindrende marihuanapiller, men en rasende Bruce vil ikke have pillerne i sit hus. 01/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2014.
06:50 
The Karate Kid
Amerikansk familiefilm från 1984. Den unge Daniel flytter fra New Jersey til Californien, hvor den lille, kønne fyr straks udsættes for sine nye skolekammeraters drillerier. Specielt den brutale Johnny er på nakken af ham, og det bliver ikke bedre, da Daniel og Johnnys eks-kæreste, Ali, forelsker sig i hinanden. Tæsk hører til dagens orden indtil Daniel en dag møder viceværten i sin ejendom, japaneren Miyagi, der er en vis gammel karateekspert. Producerat år 1984. Regissör: John G. Avildsen, Skådespelare: Elisabeth Shue, Martin Kove, Randee Heller, Ralph Macchio, Pat Morita.
09:10 
Karate Kid 2
Amerikansk familiefilm från 1986. Fortsættelsen på historien om Daniels forvandling til en sand karatemester. Daniel og mester Miyagi tager på en eksotisk rejse til læremesterens hjemland, Japan. Producerat år 1986. Regissör: John G. Avildsen, Skådespelare: Thomas Ian Griffith, Martin Kove, Sean Kanan, Robyn Lively, Ralph Macchio, Pat Morita.
11:25 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. 04/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
12:25 
Boligkøb i blinde [Repris]
I denne uge besøger vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter Jannie og René i deres lejlighed i centrum af Esbjerg. Datteren Alba på 1 sover i forældrenes soveværelse og har ingen udsigter til sit eget værelse. Derfor leder de efter et hus, hvor der er plads til hele familien. Der er bare lige det problem, at Jannie og René ikke selv kan sætte noget i stand eller se muligheder. Og de går i stå hver gang de kigger på et håndværker tilbud, for det er det, de har råd til. René kan slet ikke se ud over den mindste istandsættelse og mister modet fuldstændig. Så de har virkelig brug for hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 05/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
13:25 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger i denne uge Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større. De har ledt i halvandet år, men kan som førstegangskøbere slet ikke finde noget, der matcher deres økonomi i et boligmarked, der kun bliver dyrere og dyrere. Det hjælper heller ikke på situationen, at de vil bo tæt på København, hvor alle vennerne bor. Så de er nødt til at gå på kompromis, hvis det skal lykkes dem at komme ind på boligmarkedet. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 06/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
14:25 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 07/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
15:25 
Boligkøb i blinde [Repris]
Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 10/02 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
16:25 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Fruerne er på besøg hos Jackie, hvor de for første gang skal se den lille ny baby, og især Amalie kan ikke stå for den yndige datter. Men snakken falder hurtigt på noget helt andet, for Janni har fået lavet en vaginalopstramning, og det vil hun gerne fortælle en hel masse om. 02/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2020.
17:25 
Mumien vender tilbage
Rick og Evelyn er blevet gift og har sammen en otteårig søn og et yderst respektabelt liv i London, hvor Evelyn er blevet arkæolog. Fra en udgravning hjembringer hun en armring uden at være klar over, at den er en nøgle til uanede kræfter. Inden længe genopstår den ondskabsfulde mumie Imhotep endnu en gang. Imhoteps endelige mål er at opnå udødelighed, men denne gang har han fået selskab af en væmmelig ægyptisk halvgud. Menneskehedens skæbne ligger endnu en gang i O’Connells hænder. Producerat år 2001. Regissör: Stephen Sommers, Skådespelare: John Hannah, Arnold Vosloo, Dwayne Johnson, Brendan Fraser, Rachel Weisz.
20:00 
Jurassic Park 2: The lost world
Amerikansk actionfilm från 1997. Dinosauerne er stadig live 4 år efter katastrofen i Jurassic Park. Dinosauerne har i al hemmelighed overlevet i frihed på en nærliggende ø, men en trussel begynder at nærme sig. En flok lystjægere har planer om at indfange dinosauerne for at bringe dem til fastlandet. Producerat år 1997. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Richard Attenborough, Vince Vaughn, Peter Stormare, Jeff Goldblum, Julianne Moore.
22:45 
Jurassic Park III
Stenalderforskeren Dr. Alan Grant lader sig overtale af en rig eventyrer til at være guide på en flyvetur over øen Isla Sorna. Øen er en berygtet yngleplads for kæmpe urskabninger, og efter en ulykke opdager Grant, at der er særlige grunde til at han er blevet inviteret med. Producerat år 2001. Regissör: Joe Johnston, Skådespelare: Téa Leoni, Laura Dern, Alessandro Nivola, Sam Neill, William H. Macy.
00:40 
Underworld 5
Kate Beckinsale, Theo James og Charles Dance medvirker i dette næste spændende kapital af vampyren Selenes saga. Hun bliver jagtet af vampirer og varulve, som er ude efter hendes blod og datteren. Producerat år 2016. Regissör: Anna Foerster, Skådespelare: Tobias Menzies, Lara Pulver, Charles Dance, Kate Beckinsale, Theo James.
02:15 
Dragonheart: Battle For The Heartfire
Kongens børnebørn, et tvillingepar der anvender deres særlige dragekræfter mod hinanden i kampen om tronen, må slutte fred for at redde kongeriget, da kilden til dragekræften bliver stjålet. Producerat år 2017. Regissör: Patrik Syversen, Skådespelare: Tom Rhys Harries, Jessamine-Bliss Bell, Patrick Stewart.
03:50 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger i denne uge Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større. De har ledt i halvandet år, men kan som førstegangskøbere slet ikke finde noget, der matcher deres økonomi i et boligmarked, der kun bliver dyrere og dyrere. Det hjælper heller ikke på situationen, at de vil bo tæt på København, hvor alle vennerne bor. Så de er nødt til at gå på kompromis, hvis det skal lykkes dem at komme ind på boligmarkedet. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
04:40 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
05:25 (05:55)
Mozart in the Jungle [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Sæsonafslutning - You're the Best or You F'ing Suck. Tingene er ved at bryde ud mellem bestyrelsen og orkestret, og Rodrigo forbereder sig på at gøre, hvad det end tager. 04/04 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå