Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mozart in the Jungle
Amerikansk dramaserie från 2017. If I Was an Elf, I Would Tell You. Hayley tager hjem til North Carolina for at undervise på sit gamle gymnasie og får overraskende nyheder fra sine forældre. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2017.
06:35 
Sød musik
Allie Rusch er journalist på en tabloidavis, på jagt efter sin næste forsidehistorie. Hun opdager at hendes barndomsvenner er blevet popstjerner, og Caleb Greene og Carson Peet har for nylig arbejdet sammen om nyt musik, kommer hun på en sladderhistorie om at de to også er kærester. Hun beder om et møde med deres manager, Vivian, for at snakke om historien og bliver rystet over at Vivian vil have historien slået stort op, for at øge salget af det nye album. Producerat år 2017. Regissör: Jake Helgren, Skådespelare: James Maslow, Tommy Savas, Brittany Underwood, Lindsay Hartley, Haley Webb.
08:05 
Opskriften på kærlighed
I håb om at få en forfremmelse, forbereder Kelly sit madlavningsprogram for børn. Da programværten Betty får en uventet skade, ansætter Kelly den kontroversielle kok Stephen som vikar. Producerat år 2018. Regissör: Jem Garrard, Skådespelare: Janet Kidder, Kimberley Sustad, Brett Dalton, Ali Liebert.
10:05 
Rio
Amerikansk animeret film från 2011. ) Fra holdet bag succesfilmene “Istid” kommer den Oscar-nominerede animationskomedie “Rio”, som handler om at leve livet fuldt ud. Blu er en tam kæledyrsfugl, der aldrig har lært at flyve. Han lever et bekvemt liv sammen med sin ejer og veninden Linda i den lille by Moose Lake i Minnesota. Blu og Linda tror, at Blu er den sidste af sin slags. Men da de hører om en anden fugl af samme slægt i Rio de Janeiro, drager de af sted på en rejse til Brasilien for at finde Blus mage. Men tingene går ikke som planlagt. Producerat år 2011. Regissör: Carlos Saldanha.
12:00 
The Choice
Sygeplejersken Gabby bor i Nordcalifornien, hvor hun møder hendes charmerende nabo Travis). Selvom hun har kæresten Dr. Ryan McCarthy, begynder hun at få følelser for Travis. De to falder for hinanden, men deres forhold er fyldt med udfordringer. Kan de overvinde den modgang, der truer forholdet?. Producerat år 2016. Regissör: Ross Katz, Skådespelare: Alexandra Daddario, Tom Welling, Tom Wilkinson, Benjamin Walker, Teresa Palmer.
14:25 
Fuld af løgn
Advokaten Fletcher Reede lever af at lyve, eller måske rettere af at fordreje sandheden på grotesk vis til sine klienters fordel. Desværre strækker hans lemfældige omgang med sandheden sig også ind i familielivet med sønnen Max. Producerat år 1997. Regissör: Tom Shadyac, Skådespelare: Cary Elwes, Justin Cooper, Jennifer Tilly, Anne Haney, Jim Carrey, Amanda Donohue, Maura Tierney.
16:20 
Just Go With It
Danny er faldet for en meget yngre kvinde, og for at dække over en løgn blander han sin trofaste assistent ind i en endnu større løgnehistorie. Producerat år 2011. Regissör: Dennis Dugan, Skådespelare: Nick Swardson, Brooklyn Decker, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman.
18:55 
Boligkøb i blinde [Repris]
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. 29/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2019. 34-årige Lene fra Vojens bor hos sin kæreste Thomas. Da parret mødte hinanden for to år siden på den bar, hvor Lene arbejdede, var det to modsætninger, der blev kærester. Med sig har hun en gæld på over 400. 000 kroner, som hun ikke betaler en krone af på. En stor del af gælden stammer fra hendes vilde fortid med en ekskæreste, hvor de brugte de fleste af deres penge på hash. Både Lenes fortid og hendes gæld står i skærende kontrast til Thomas’ organiserede liv, hvor der er totalt styr på gæld og regninger. 26/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 23. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
Logan
I den nærmeste fremtid tager en udkørt Logan sig af en svækket Professor X på et skjulested ved den mexicanske grænse. Men Logans forsøg på at gemme sig fra verden og sin fortid bliver ødelagt, da en ung mutant, der er forfulgt af mørke kræfter, dukker op. Producerat år 2017. Regissör: James Mangold, Skådespelare: Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Hugh Jackman, Patrick Stewart.
23:55 
Shoot'em Up
Han er slet ikke læge og ikke engang forælder, men da han tilfældigt opdager en uskyldig kvinde, der er ved at føde sit barn, midt i et skyderi, påtager Mr Smith sig rollen som fødselshjælper. Kvinden dør og han står med ansvaret for det forældreløse barn. Han troede at morderne var efter kvinden, men opdager snart at de vil have barnet. Smith tager barnet med til det tætteste på en mor han kender, en lummer prostitueret . Producerat år 2007. Regissör: Michael Davis, Skådespelare: Monica Bellucci, Stephen McHattie, Greg Bryk, Clive Owen, Paul Giamatti.
01:50 
Malavita
En mafia boss og hans familie er flyttet til en søvnig by i Frankrig, som en del af vidne beskyttelsesprogrammet, efter de vidnede mod mafiaen. Trods de bedste bestræbelser af CIA-agent Stansfield for at få dem til at opføre sig normalt, kan Fred Manzoni, hans kone Maggie, og deres børn Belle og Warren ikke lade være med at falde tilbage i gamle vaner og snart er klanens nye identitet afsløret og gamle "venner" af familien er i byen for at gøre fortidens regnskaber op. Producerat år 2013. Regissör: Luc Besson, Skådespelare: John D'Leo, Tommy Lee Jones, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron.
03:45 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Better a Lion Than a Sheep. En auktion med genstande fra Scotts polarekspedition udarter sig til at blive en kamp mellem personlig inspiration og folkeoplysning. 31/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2016.
04:35 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Ride Along. FBI identificerer Hassan og Davenport opdager i hvilken grad som Graham er involveret med Hassan. 31/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2016.
05:25 (05:55)
Mozart in the Jungle [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. If I Was an Elf, I Would Tell You. Hayley tager hjem til North Carolina for at undervise på sit gamle gymnasie og får overraskende nyheder fra sine forældre. 31/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå