Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Game Time. Besætningens forsøg på at streame en fodboldkamp, midt ude på middelhavet, går ikke som planlagt. Men deres indsats går ikke ubemærket forbi gæsterne. 18/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2016.
06:45 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Model Deckhands. Efter besætningen første aften fri, tager Bobby og Danny piger med tilbage på yachten, og Hannah må sætte foden ned. 19/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
07:35 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. De har hjemme i Hollywood, hvor livet er mere over the top end nogensinde. Og det passer de danske Hollywoodfruer juuuust fine. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2010.
08:25 
Second Wives Club [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Game Over. Shiva konfronterer endelig Mohamed, om at få sat en dato for deres bryllup, men hans svar er ikke hvad hun regnede med. Katie lægger planer for sin Tea Shops store åbningsdag, men hvis hun ikke klarer en sidste inspektion, går alle hendes drømme op i røg. Veronika forbereder sig på de allersværeste skridt hun havde forestillet sig, i forholdet til sin mand. 18/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
09:20 
Bryllupsklokker
To mennesker, der begge har problemer med at binde sig i et fast forhold, bliver bedt om at være henholdsvis brudepige og forlover ved nogle venners bryllup. Eftersom de intet har tilfælles, forventer ingen af dem at finde deres livs kærlighed. Producerat år 2016. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Tammy Gillis, Christopher Russell, Kavan Smith, Danica McKellar.
11:00 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. Den unge jet-setter Mads Dinesen vågner i sin hotelsuite efter en våd nat på d’Angleterre. Han skal i dag til boligfremvisning i en af Strandvejens bedst beliggende luksusvillaer, og som sædvanlig begynder Mads dagen med en god flaske champagne. Den boligsøgende smykkedesigner Mai Manniche skal se på en stor og unik liebhaverlejlighed i det indre København. Men der skal mere end 232 herskabelige kvadratmeter til at imponere den kræsne køber. I Aalborg skifter drengerøven og forretningsmanden Jacob Risgaard sin gule vintersportsvogn ud med sommerbilen, en rød Ferrari, inden han kigger på bolig i et af byens velhavekvarterer. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2013.
12:00 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. I det idylliske Troense på Fyn skal it-millionæren Jacques til boligfremvisning i en smuk luksusvilla med egen strandgrund og bådebro. Men inden boligkig tager den velhavende fynbo et smut til Padborg i privatfly for at køre ræs med en god ven. Ejendomsmægleren har denne gang lyttet til Mads’ vigtige krav om at være så tæt på Nordsjællands kyst som overhovedet muligt, men den smukke liebhaverejendom i det autentiske gamle fiskerleje i Humlebæk, vækker langt fra Mads’ interesse. Der er ikke andet for, end at skylle hele den grimme oplevelse ned, med et glas iskold champagne. I Skodsborg imponeres højgravide Jackie og hendes mand Niels heller ikke. Hvor er pladsen til Jackies tøj og sko og hvorfor ligner badeværelset en operationsstue?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2013.
13:00 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. Som sædvanlig starter dagen i jacuzzien for businessmanden Jacob i Aalborg. Han skal se en af byens dyreste liebhavervillaer, men der skal mere en 180 kvm ren luksus til at imponere den kræsne drengerøv. Jackie og Niels er netop blevet forældre for anden gang, så nu haster det mere end nogensinde med at finde drømmeboligen i den helt rigtige del af Nordsjælland. Men inden dagens boligfremvisning skal familiens chihuahua, Sofie Magrethe, forkæles med en ordentlig omgang hunde-wellness. Diamanthandleren Katerina er sammen med sin gode ven og boligstylist Thomas på boligfremvisning i en fantastisk herskabslejlighed i Hellerup, og intet undgår diamanthandlerens knivskarpe og kritiske blik. Naboens vasketøj hænger nemlig til tørre i det fri, og det orker Katerina ikke at blive konfronteret med. Ved Rungsted kyst skal frederiksbergparret Mark og Gitte se en 230 kvm stor arkitekttegnet villa med privat badebro. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2013.
13:55 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. I Nyborg på Fyn kigger Jacques på en stor arkitekttegnet villa i første række til Storebælt. Men den kræsne it-millionær har trods den smukke bolig svært ved at abstrahere fra et par løsthængende ledninger og ”forkerte” stikdåser. Den festglade iværksætter Mads er til kaviarsmagning for at udvælge den helt rigtige kaviar til sin forestående fødselsdagsfest, inden han senere skal til fremvisning i en enestående ejendom i Nordsjælland med hele 14 værelser til næsten 16 mio. kr. På Østerbro i København skal Mai se en 193 kvm stor liebhaverlejlighed i to plan med udsigt til vandet. Men først skal der tages nye kampagnebilleder af hende selv og hendes smykker til firmaet. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2013.
14:55 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. Jacob er træt af at kigge på boliger, der ikke lever op til hans krav. Hvis ikke dagens liebhavervilla i Hjørring kan gøre noget godt for den nordjyske playboy, er han parat til at bygge drømmehuset selv - præcis som han vil have det. Jackie og Niels vil have foreviget den lille familie i et familieportræt, inden de tager på boligfremvisning i en idyllisk villa lige ud til skoven i Charlottenlund. På Fyn har Jacques har haft indbrud og fået stjålet fjorten af sine dyre ure. It-millionæren tager derfor til Odense for at investere i endnu et Rolex-ur. Diamantdronningen Katerina har sin smukke datter med på boligfremvisning i en herskabelig lejlighed med hele 7 værelser i Østerbros mondæne ambassadekvarter. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2013.
15:55 
Kræsne købere
Dansk reportageserie från 2013. I det indre København er Mai for første gang imponeret over to helt unikke herskabslejligheder sat til salg for 12 millioner kroner. Mon det endelig skal lykkes den kræsne smykkedesigner at finde sin drømmebolig? Mark og Gitte er stadig uenige om kravene til deres kommende hjem, ikke mindst hvad angår køkkenet. Derfor har Gitte inviteret Mark til køkkenterapi i køkkenland så han kan komme lidt mere i harmoni med sig selv. Mads er på jagt efter et nyt jakkesæt, for ”man skal vel se godt ud, når pressen tager billeder af en!”, før han giver en sidste ejendomsmægler chancen for at imponere ham med en liebhavervilla i Hellerup. Men findes der overhovedet noget i Danmark, der er godt nok til den unge millionær?. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2013.
16:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. My Mother's Keeper. Khloé kæmper for at holde sit temperament under kontrol, og Kim spekulerer på om Kourtneys gluten-fri diet virkelig er sund for hende. 18/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 12. Producerat år 2018.
17:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Fifty Shades of Shade. Denise tager til middag med Lisa Vanderpump og Kyle, og afslører bogstaveligt talt alt om Aaron. Lisa Rinna hjælper Camille med at planlægge sin 50-års fødselsdag. 18/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2018.
18:50 
Pitch Perfect
The Bellas er en pigegruppe, der synger a capella og brillerer med pigepopsange samt deres fantastiske ydre. Efter at det mislykkedes katastrofalt for dem i sidste års finale, har de været nødt til at ændre gruppen. Blandt de nye er Beca, en selvstændig, ambitiøs DJ, som ikke interesserer sig for college-livet. Men efter at hun har mødt Jesse fra den rivaliserende gruppe, påtager hun sig at hjælpe The Bellas med at skabe et nyt look og en ny lyd, så de kan komme tilbage i konkurrencen. Producerat år 2012. Regissör: Jason Moore, Skådespelare: Skylar Astin, Alexis Knapp, Anna Camp, Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson.
21:00 
Date Night
Et par fra New York forsøger at få en glamourøs og romantisk aften sammen. Men aftenen udvikler sig til noget meget mere dramatisk og farligt. Producerat år 2010. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Mark Wahlberg, James Franco, Mila Kunis, Steve Carell, Tina Fey.
23:00 
About Last Night
I denne hylende morsomme romantiske komedie om det, som mænd og kvinder virkelig ønsker, er Bernie og Joan to helt igennem passionerede flirtere. Da Bernie sætter sin bedste ven Danny sammen med Joans sambo Debbie, slår det snart gnister, når de forsøger at navigere mellem forholdets minefelter fra baren til soveværelset. Producerat år 2014. Regissör: Steve Pink, Skådespelare: Regina Hall, Joy Bryant, Michael Ealy, Kevin Hart.
01:00 
Sådan fyrer du kæresten!
Efter at Quincy bliver droppet af kæresten, skriver han en ’bestseller’ bog om netop dét emne. Han ønsker ikke for sine mandlige venner at de skal udsættes for det samme, og han giver dem gode råd om hvordan de skal fyre kæresten. Producerat år 2004. Regissör: Daniel Taplitz, Skådespelare: Jennifer Esposito, Peter MacNicol, Jamie Foxx, Gabrielle Union, Morris Chestnut.
02:35 
The Disappearance
Amerikansk dramaserie från 2017. Birthday Boy. Bedstefar Henry organiserer en skattejagt for sit barnebarn, Anthony, som har fødselsdag, men drengen kommer aldrig hjem. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
03:20 
The Disappearance
Amerikansk dramaserie från 2017. The Tree. Eftersøgningen af Anthony fortsætter, og nogle ledetråde begynder at dukke op. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
04:05 
Gone [Repris]
Crystal. Franks team bliver trukket ind i en urovækkende sag i Brookhaven, da Greg Kleckners gravide hustru, Cathy, bliver bortført lige foran ham ved højlys dag. Holdet får sat navn på en mistænkt, men indser hurtigt at ingen i denne sag, er hvad de ser ud for at være. 20/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
04:50 
Gone
Survivor. En ung fyr fra Ohio bliver kidnappet fra sit hjem, og teamet opdager, at der har været en række bortførelser i området de seneste måneder, og der kunne være en sammenhæng. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
The Mick [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2017. The Grandparents. Mickey tilkalder assistance fra børnenes superautoritære bedstemor, for at lære dem lidt om kærlighedens skarpe kanter. 20/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se