Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2014. Spring Break Forever, Biermanns. Endelig bryder solen frem, men familiens Biermann fortsætter deres forårsferie i Destin, Florida, men familiefreden brydes af et par uinviterede og uønskede gæster. En tur langs stranden giver en god stemning, da Sweetie viser at man kan aldrig have for meget sjov. Mens Kim og Kroy tager på en romantisk date, tester Brielle grænserne for sin nyfundne frihed. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2014.
06:25 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. Graveyard Shift. Dr. Reese må udholde en meget lang nattevagt, mens Dr. Rhodes bliver bedt om at arbejde med en meget usædvanlig patient. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Screams and Queens. Fødselsdagstvillinger og evige rivaler Stassi og Ariana planlægger to ekstravagante fester på samme nat. Lisa straffer jax for at ødelægge hendes store aften, og Ariana bearbejder sine problemer. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Frisøren Gitte på 45 bor i Kolding med børnene Carl på 14 og Cathrine på 17, mens sønnen Christoffer på 21 er flyttet hjemmefra. Gitte havde en søn mere indtil for fem år siden, hvor han pga. sukkersyge døde af syreforgiftning bare 17 år gammel. Gitte går helt i sort og kan hverken arbejde eller tage sig af sin økonomi. Indtil banken 1½ år senere hiver fat i hende og fortæller, at hendes kassekredit er steget fra 85.000 til 220.000 kr. og nu går den ikke længere. Økonomien har været ude af kontrol lige siden og nu er det så slemt, at Gitte fuldstændig har mistet overblikket og ikke får betalt hverken skat eller moms i sit firma. Så hun har brug for hjælp til at finde ud af, om hun kan fortsætte som selvstændig frisør eller om hun skal lukke firmaet. Men det er ikke kun økonomien, der har lidt overlast i den lille familie. Sorgen og skyldfølelsen over sønnen Christians død er stadig stor og Gitte har simpelt hen ikke villet tale om ham. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2010.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Tina på 32 år og Flemming på 36 år er gift og bor med deres fire børn i eget hus i den lille landsby Maugstrup i Sønderjylland. Ud af til ser alt idyllisk ud. Tina arbejder som sosu-assistent, men har de seneste 10 måneder været på barsel fra sit job som social og sundhedshjælper. Flemming arbejder som renovationsmedarbejder. De økonomiske problemer har givet voldsomme skænderier i det lille hjem og derfor har både Tina og Flemming allerede underskrevet skilsmissepapirerne. De ligger nu i en frankeret kuvert klar til at blive afsendt. Faktisk har parret en fornuftig indtægt, men alligevel forsvinder pengene på unødvendigt forbrug. Og da eksperterne først graver ned i kontoudtogene gemmer der sig flere overraskelser, som får dem til at indse, at der skal tages drastiske midler i brug for at rette op både ægteskab og økonomi. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2010.
10:05 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. A Recipe For Disaster. Cary planlægger en tur for damerne, for at besøge sin familie i Danmark. Mama Dee inviterer Kameron, LeeAnne og D’Andra til middag, og serverer gode råd for at bringe vennerne sammen igen. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
11:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Tina Lund, der er vært, og da den kendte rytter går meget op i kost og motion, byder hun sine gæster på en middag, hvor sundhed er i højsædet. Tina Lund bor og arbejder til dagligt i Dubai, og i aftenens program fortæller Tina om, hvordan det er at arbejde for prinsessen af Abu Dhabi, sheiker og milliardærer, og om hvordan hun mistede et job, fordi hun har været på forsiden af mandebladet M. Tina venter barn nr. 2 med manden Allan Nielsen, der har tre døtre fra et tidligere ægteskab, og seeren får indblik i, hvilke udfordringer der fulgte med, da Tina gik fra at være singlepige til bonusmor. Se mere i aften i Til middag hos. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. It's all Happening. Lisa bruger al sin energi på at genopbygge SUR efter den ødelæggende brand. Umiddelbart efter hendes sammenbrud, konsulterer Stassi en tarotkortlæser om hendes fremtid med Patrick. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. Kardashian Therapy: Part 2. Efter Robs sammenbrud under familieterapien forsøger Kim at forstå de problemer, hun har med Rob og sine søstre, men hun ender kun med at gøre det hele endnu værre. Rob forsøger at stå på sine egne ben ved at starte en modeforretning med Scott, men gentager han blot sine gamle fejl?. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 16. Producerat år 2012.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Cuts Both Ways. Mens de diskuterer forbedringer af deres hjem, chokerer Kourtney Scott ved at afsløre, at hun gerne vil have endnu flere børn, efter deres lille pige er født. Det får Scott til at se en læge omkring risici og fordele ved at blive steriliseret. Kim og Khloe ser en fertilitetsspecialist, og Khloe får nogle foruroligende nyheder. Säsong 7. Del 17. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Thank You, Thuck You. Med pladser på de forreste rækker ved New Yorks Modeuge, forsøger Dorit at komme tilbage under Lisa Vanderpumps vinger. Kyle vil have en undskyldning af Lisa, men tror ikke hun får den. Erika konfronterer Kyles gamle ven, Bethenny Frankel, som var kritisk overErikas musik, sidst de mødtes. Lisa Rinnas datter har allrede hjemve. Teddi overtaler Lisa Vanderpump til at gøre det utænkelige. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2018.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Gag Gift. Erika forundres over sin egen følelsesmæssige reaktion på at turen til Hollywood er ved at være slut. Kvinderne deltager i Camilles velgørenhedsarrangement, hvor der sættes spørgsmålstegn ved Teddis motiver. Dorit forsøger at lappe sit forhold til Lisa Vanderpump, men ender med at se en side af Lisa hun aldrig har set før. Ved Lisa fødselsdagsfest forsøger Camille at få Dorit til at tie stille en gang for alle. 25/05 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 12. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Sæsonafslutning. Da kokken Heidi mødte kokken Charly for fire år siden, var hun nærmest gældfri. Den tid er ovre. For med forholdet til Charly fulgte også en massiv gæld. Faktisk har Heidi forgældet sig med 140.000 for hvert år, hun og Charly har været kærester. Säsong 16. Del 16. Producerat år 2016.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Tina Lund, der er vært, og da den kendte rytter går meget op i kost og motion, byder hun sine gæster på en middag, hvor sundhed er i højsædet. Tina Lund bor og arbejder til dagligt i Dubai, og i aftenens program fortæller Tina om, hvordan det er at arbejde for prinsessen af Abu Dhabi, sheiker og milliardærer, og om hvordan hun mistede et job, fordi hun har været på forsiden af mandebladet M. Tina venter barn nr. 2 med manden Allan Nielsen, der har tre døtre fra et tidligere ægteskab, og seeren får indblik i, hvilke udfordringer der fulgte med, da Tina gik fra at være singlepige til bonusmor. Se mere i aften i Til middag hos. 27/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program byder Jim Lyngvild indenfor i sin vikingeborg på Fyn, som han selv har designet. Jim har på sinde at imponere sine gæster med en overdådig aften i vikingernes tegn og serverer derfor mad som i vikingetiden. Gæsterne kommer indenfor i Jims egen kirke, hvor der er noget af en overraskende gæst. Jim er kendt for at turde sige sin mening, og I løbet af aftenen åbner han op for bagsiden ved dette, og fortæller om de døre der derfor er blevet lukket for ham. Det er også i aften, at vi får kåret ugens vinder, der ud over titlen som ugens bedste vært også vinder 10.000 kroner til et velgørende formål. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2016.
20:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Dog Tired. Khloé og Kendall overvejer at beskytte sig selv med skydevåben, Kris indfører strenge regler for sin mor og Kim kan ikke håndtere sin nye hundehvalp. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2017.
21:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. Sun and Shade in the Bahamas. Lisa Rinna mistænker at Kyle og Teddi blev draget med i en plan for at få hævn på Dorit. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2018.
22:00 
Paradise Hotel
Dansk realityserie från 2019. Pandoras Æske afslører en romance mellem to af hotellets gæster. Det fejres med et overdådigt Paradise-bryllup. Säsong 15. Del 39. Producerat år 2019.
22:50 
Battleship
Under en international flådeøvelse opdager mandskabet et ukendt fartøj bemandet af rumvæsener, der har planer om at bygge en energikilde på havets bund. Snart tvinges soldaterne til at kæmpe mod de aggressive væsener af ukendt oprindelse med henblik på at opdage og modarbejde deres destruktive mål og en international flådekoalition ender med at blive verdens sidste håb om overlevelse. Producerat år 2012. Regissör: Peter Berg, Skådespelare: Josh Pence, Rihanna, Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch.
01:15 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie från 2018. Trigger Creep. Holdet jager en fortvivlet far, som har myrdet flere personer efter sin datters død. Hondo forsøger at finde manden, der skød Darryl, inden hans fars bande tager hævn. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2018.
02:10 
Think Like A Man Too
Alle parrene er atter samlet, denne gang til et bryllup i Las Vegas. Men weekenden går helt galt, og de havner i en række uheldige situationer, der truer med at ødelægge brylluppet. Producerat år 2014. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Wendi McLendon-Covey, Adam Brody, Michael Ealy, Kevin Hart, Gabrielle Union.
04:00 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Past in the Present. Christopher Pelants appel af sin dom skal behandles i retten, og Booth og Brennan gør alt, hvad de kan for at holde ham bag tremmer. Med et ny mord, der har tilknytning til Pelant, håber holdet på, at han kan forblive permanent i fængslet. Sagen tager dog en uventet drejning, der ender med at sætte Brennans frihed på spil. 27/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2012.
04:45 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2013. The Secrets in the Proposal. I sæsonpremieren efterforsker teamet et lig, som blev fundet i et airconditionanlæg. Da Booth opdager en bekendt CIA-agent i ofrets hjem, bliver han klar over, at ofret ikke kun var en almindelig revisor i udenrigsministeriet. Samtidig får Booth hjælp af en præst til at få styr på det kaos, som Pelant skabte i hans liv. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2013.
05:35 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Spring Break Forever, Biermanns. Endelig bryder solen frem, men familiens Biermann fortsætter deres forårsferie i Destin, Florida, men familiefreden brydes af et par uinviterede og uønskede gæster. En tur langs stranden giver en god stemning, da Sweetie viser at man kan aldrig have for meget sjov. Mens Kim og Kroy tager på en romantisk date, tester Brielle grænserne for sin nyfundne frihed. 27/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se