Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2014. Destination Destin. Det er ferietid og familien Biermann tager til Destin i Florida. Kim insisterer på at tvillingerne har brug for deres egne Louis Vuitton tasker, for at matche resten af familien, men Kroy er ikke enig. Brielle har store plan om at feste igennem med sine venner i Destin, men Kroy er ikke tryg ved hendes ideer. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2014.
06:25 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. Heart Matters. Maggie møder sin fortid, da politibetjenten, der arresterede hende, bliver indlagt på hospitalet med en alvorlig skade. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Call Me Jason. Stassi arrangerer en fest for at fejre Vanderpumps nye rolle i ugebladet Beverly Hills Lifestyle, men har svært ved at overtale sine kollegaer til at hjælpe. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2017.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Tuse Næs ved Holbæk bor Tim og Janni bor sammen med datteren Emaly på 1½ i et lille sommerhus. Der flyttede de ud for otte måneder siden for at spare penge. Men fordi huset ikke er bygget til den danske vinter har parret nu brugt mange penge for at opgradere huset. Penge, som de har lånt af Jannis mor. Nu har kommunen så ophævet den midlertidige dispensation og det betyder at parret ikke længere kan bo lovligt i sommerhuset. Men de har hverken penge til indskud til en ny lejlighed eller udsigt til at få sommerhuset solgt, så gode råd er dyre. Heldigvis har eksperterne regnet på alle scenarier og er klar til at hjælpe parret, men det kræver de træffer en vigtig beslutning. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2010.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Frisøren Gitte på 45 bor i Kolding med børnene Carl på 14 og Cathrine på 17, mens sønnen Christoffer på 21 er flyttet hjemmefra. Gitte havde en søn mere indtil for fem år siden, hvor han pga. sukkersyge døde af syreforgiftning bare 17 år gammel. Gitte går helt i sort og kan hverken arbejde eller tage sig af sin økonomi. Indtil banken 1½ år senere hiver fat i hende og fortæller, at hendes kassekredit er steget fra 85.000 til 220.000 kr. og nu går den ikke længere. Økonomien har været ude af kontrol lige siden og nu er det så slemt, at Gitte fuldstændig har mistet overblikket og ikke får betalt hverken skat eller moms i sit firma. Så hun har brug for hjælp til at finde ud af, om hun kan fortsætte som selvstændig frisør eller om hun skal lukke firmaet. Men det er ikke kun økonomien, der har lidt overlast i den lille familie. Sorgen og skyldfølelsen over sønnen Christians død er stadig stor og Gitte har simpelt hen ikke villet tale om ham. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2010.
10:05 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Are You Saying I'm An Alocoholic. Mens Brandi og Bryan deler et intimt øjeblik med deres nye baby, arrangerer Cary en åbningsfest på lasercenteret, hvor LeeAnne giver udtryk for sin bekymring over D’Andras drikkevaner. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2018.
11:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Jakob Olrik, der er vært, og den succesfulde sexolog har på sinde at give sine gæster en aften i Afrodites tegn, med en menu med afrodisiske virkemidler. Jakob har planlagt at bruge sin aften på at afkræfte nogle af de mange fordomme, der florerer om ham som sexolog, men hans underholdning peger dog lidt i en anden retning og bliver lidt for stærk kost for en enkelt af gæsterne, der må trække sig. Jakob kommer ind på nogle af de større spørgsmål i livet og fortæller om en hændelse fra sit eget liv, der rører de andre gæster meget. Se mere i aften i Til middag hos. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2016.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Screams and Queens. Fødselsdagstvillinger og evige rivaler Stassi og Ariana planlægger to ekstravagante fester på samme nat. Lisa straffer jax for at ødelægge hendes store aften, og Ariana bearbejder sine problemer. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. Kardashian Therapy: Part 1. Oprah Winfrey kommer på besøg for at interviewe hele familien. Men besøget roder op i nogle gamle konflikter, som ellers var blevet fejet under gulvtæppet. Khloe forsøger at glatte tingene ud igen ved at foreslå, at hele familien deltager i en omgang terapi. Samtidig fortsætter Kims forhold til Kanye West med at blomstre. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2012.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Kardashian Therapy: Part 2. Efter Robs sammenbrud under familieterapien forsøger Kim at forstå de problemer, hun har med Rob og sine søstre, men hun ender kun med at gøre det hele endnu værre. Rob forsøger at stå på sine egne ben ved at starte en modeforretning med Scott, men gentager han blot sine gamle fejl?. Säsong 7. Del 16. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Big Apple Bites. Mens de stadig er i "The Big Apple" til modeuge, forsøger Dorit at få redet trådene ud med Lisa Vanderpump, men Lisa er ikke sikker på om hun får hele historien. Erika mødes med sin forlægger, for at give sidste nyt om sin bog. Kyle får nys om hvad Dorit har sagt om hende, via Teddy. Og det der skulle have været Dorits store aften, ender i et stort skænderi. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2018.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Thank You, Thuck You. Med pladser på de forreste rækker ved New Yorks Modeuge, forsøger Dorit at komme tilbage under Lisa Vanderpumps vinger. Kyle vil have en undskyldning af Lisa, men tror ikke hun får den. Erika konfronterer Kyles gamle ven, Bethenny Frankel, som var kritisk overErikas musik, sidst de mødtes. Lisa Rinnas datter har allrede hjemve. Teddi overtaler Lisa Vanderpump til at gøre det utænkelige. 25/05 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. I Ulsted i Nordjylland er 28-årige Julia ved at knække totalt under det arbejdspres, hun har sat sig selv under for at holde trit med sin gæld. Hendes veninde, Ditte, ser bekymret til, mens Julia er ved at smadre sin krop og sin mulighed for et langt arbejdsliv. Säsong 16. Del 15. Producerat år 2016.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Jakob Olrik, der er vært, og den succesfulde sexolog har på sinde at give sine gæster en aften i Afrodites tegn, med en menu med afrodisiske virkemidler. Jakob har planlagt at bruge sin aften på at afkræfte nogle af de mange fordomme, der florerer om ham som sexolog, men hans underholdning peger dog lidt i en anden retning og bliver lidt for stærk kost for en enkelt af gæsterne, der må trække sig. Jakob kommer ind på nogle af de større spørgsmål i livet og fortæller om en hændelse fra sit eget liv, der rører de andre gæster meget. Se mere i aften i Til middag hos. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Tina Lund, der er vært, og da den kendte rytter går meget op i kost og motion, byder hun sine gæster på en middag, hvor sundhed er i højsædet. Tina Lund bor og arbejder til dagligt i Dubai, og i aftenens program fortæller Tina om, hvordan det er at arbejde for prinsessen af Abu Dhabi, sheiker og milliardærer, og om hvordan hun mistede et job, fordi hun har været på forsiden af mandebladet M. Tina venter barn nr. 2 med manden Allan Nielsen, der har tre døtre fra et tidligere ægteskab, og seeren får indblik i, hvilke udfordringer der fulgte med, da Tina gik fra at være singlepige til bonusmor. Se mere i aften i Til middag hos. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.
20:00 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2019. The Trolley Stop Cafe. En nærmere undersøgelse af den klassiske restaurant the Trolley Stop Café i New Orleans, afslører at den fraværende ejer er skyld i medarbejdernes dårlige disciplin og kommunikation. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
S.W.A.T.
Amerikansk krimidramaserie från 2018. Trigger Creep. Holdet jager en fortvivlet far, som har myrdet flere personer efter sin datters død. Hondo forsøger at finde manden, der skød Darryl, inden hans fars bande tager hævn. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2018.
22:00 
Paradise Hotel
Dansk realityserie från 2019. Gæsterne er klar til maskebal, men festen bliver afbrudt af en ukendt gæst med maske på. Mon de kan gætte, hvem det er?. Säsong 15. Del 38. Producerat år 2019.
22:50 
Think Like A Man Too
Alle parrene er atter samlet, denne gang til et bryllup i Las Vegas. Men weekenden går helt galt, og de havner i en række uheldige situationer, der truer med at ødelægge brylluppet. Producerat år 2014. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Wendi McLendon-Covey, Adam Brody, Michael Ealy, Kevin Hart, Gabrielle Union.
01:00 
The Way Way Back
14-årige Duncan er tvunget til at tilbringe sommerferien med sin mor Pam, hendes nye krævende kæreste Trent og hans datter Steph. Det er ikke helt nemt for Duncan at få den nye familiekonstellation til at fungere, men redningen kommer da han møder Owen, der lever det fede frie liv og arbejder som opsynsmand i vandlandet Water Wizz. Producerat år 2013. Regissör: Nat Faxon, Jim Rash, Skådespelare: Liam James, Toni Collette, Steve Carell, Sam Rockwell, Amanda Peet.
02:50 
Bones [Repris]
The Suit on the Set. Holdet drager til LA for at arbejde med filmen "Bone of Contention", som er baseret på Brennan sidste bog. Men da Brennan opdager, at nogle af rekvisitterne viser faktisk er ægte, og liget viser sig at være offeret i forbindelse med en mordsag, må holdet stoppe filmforberedelserne og i stedet arbejde med sagen. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2012.
03:35 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2012. The Past in the Present. Christopher Pelants appel af sin dom skal behandles i retten, og Booth og Brennan gør alt, hvad de kan for at holde ham bag tremmer. Med et ny mord, der har tilknytning til Pelant, håber holdet på, at han kan forblive permanent i fængslet. Sagen tager dog en uventet drejning, der ender med at sætte Brennans frihed på spil. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2012.
04:20 
Hassel [Repris]
Da politiinspektør Roland Hassels faderfigur, chef og mentor Yngve Ruda bliver brutalt myrdet på åben gade i Stockholm, beslutter en knust Hassel sig for at drive sin egen efterforskning under radaren. 26/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
Hassel
Sporene fører Hassel til en politiinformatør ved navn Petri Mikkola. Samtidigt bliver Fatima Nidal fra politiets afdeling for interne undersøgelser mere og mere interesseret i Hassel og hans gruppe. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se