Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Der sker store ting i Jackies liv for tiden. Ikke nok med at hun og kæresten Rasmus er flyttet til en ny og større lejlighed, de skal også være forældre til deres første fælles barn. 26/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2019.
06:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Gunnvør inviterer Janni med til Birkerød for at shoppe en større og mere miljøvenlig bil. Men først skal de to fruer en tur med toget, hvilket viser sig at være en dyr fornøjelse. 02/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2019.
07:45 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Amalie er taget på badehotelferie med sin mor Lotte og datteren Josefine, og mens mor Lotte slæber på al familiens oppakning, nyder Amalie solen og freden. 09/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2019.
08:45 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Den fartglade Karsten skal køre veteranræs på Jyllandsringen, og Janni er taget med for at støtte sin mand. Men det er en meget nervøs Janni, der ser på, når det går løs på Jyllandsringen, for Karsten har efterhånden en del skavanker, som kan gøre det svært for ham at reagere hurtigt. 16/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2019.
09:45 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I København er Amalie og mor Lotte på arbejde, da mor Lotte har arrangeret, at hun og Amalie skal være ambassadører for en tandlæge, og i dag skal der tages billeder til kampagnen. 23/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2019.
10:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Janni har inviteret alle fruerne til garden party i haven på Vedbæklund, men inden festen kan holdes, skal terrassen gøres klar. Den har nemlig været forsømt i mange år, og nu har Janni købt nye havemøbler til anledningen. Derfor må milliardærfruen trække i arbejdstøjet. Tina er i sommerhuset i Nordsjælland, hvor børnenes legehus skal gøres klar til sommeren i Danmark, og hun har fået Gunnvør til at komme og hjælpe med at male. Og så skal Tina opdateres på, hvordan det står til mellem fruerne. Her har Gunnvør overraskende nyheder. Gunnvør har nemlig været på en anden tv-produktion med Janni og Amalie, og her er der sket noget dramatisk mellem de to fruer, der ellers lige var blevet gode venner, efter at de havde fået talt ud om Jannis konfrontation til spa-dag. Det overrasker Tina, der ellers havde set glade billeder på Instagram af de to fruer. 30/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2019.
11:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. Femte sæson af Forsidefruer sluttede af i et kæmpe drama, da Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Jackie Navarro og Karina von d’Ahé tørnede sammen i det afsluttende talk show. Nu sidder fruerne igen overfor hinanden og Jakob Kjeldbjerg for at snakke ud om den seneste sæson – og bølgerne går endnu engang højere end normalt, når fruerne tørner sammen i direkte konfrontation. 07/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2019.
12:50 
Hatten af for julen
En ung mor skal afgøre, om den nye fyr på jobbet kan være det julemirakel, hun har ventet på. Producerat år 2013. Regissör: Terry Ingram.
14:50 
Sandheden til jul
Jillian er en succesfuld spindoktor og overbevist om sin evne til at håndtere sin kæreste, Georges kampagne op til borgmestervalget. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et usædvanligt møde med en julemand i en legetøjsforretning, kan hun kun sige sandheden. Jillian må finde en måde at få det til at stoppe, inden hun får ødelagt både sin juleferie, sit job og sit forhold til kæresten. Producerat år 2018. Regissör: Jay Karas, Skådespelare: Michela Cannon, Ali Ghandour, Sydney Van Delft, Kali Hawk, Damon Dayoub.
16:45 
Hollys Jul
Holly drømmer om det perfekte liv, det perfekte job, den perfekte mand. Men da hun en dag vågner med den perfekte mand ved sin side, må hun sande, at det kan være anstrengende med al den perfektion. Producerat år 2012. Regissör: Jim Fall.
18:35 
Jul lige efter bogen
Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama. Producerat år 2018. Regissör: Letia Clouston.
20:30 
Men in Black II
Under en rutineopgave opdager Agent J en djævelsk plan af det onde monster Serleena, der er forklædt som sexet undertøjsmodel. Da Serleena tager hele MIB-bygningen som gidsel, søger Agent J hjælp hos sin gamle makker, Agent K, der nu arbejder på et posthus, og har fået slettet alle sine erindringer om sin tid som MIB, og Jay skal nu forsøge at bringe ham tilbage på rette kurs. De er nemlig de eneste, der nu kan redde jorden fra universets onde slyngler. Producerat år 2002. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Johnny Knoxville, Rip Torn, Rosario Dawson, Will Smith, Tommy Lee Jones.
22:20 
Men in Black
I årevis har aliens fra hele universet brugt jorden som en slags flygtningelejr. Nogle af os ved det - de ansatte i den hemmelige organisation, MiB (Men in Black). De gør, hvad de kan for at servicere de fremmede og beskytte jorden mod de aliens, der ikke har helt reelle hensigter. Jay, der er helt ny i branchen, kommer til at danne makkerpar med den mere erfarne Kay. Sammen skal de finde en meget ubehagelig alien, der er kommet til jorden på en destruktiv mission. Producerat år 1997. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Linda Fiorentino, Vincent D’Onofrio, Rip Torn, Tommy Lee Jones, Will Smith.
00:25 
Payback Time
Vin Diesel spiller agenten Sean Vetter - et tidligere Los Angeles bandemedlem, som nu arbejder undercover for politiet. Sammen med partneren Demetrius Hicks lykkes det Sean at infiltrere en mexicansk narkobaron, men en ny baron ved navn Diablo står klar i kulissen. Han har også beordret Vetter myrdet, men plottet går galt, og Vetters smukke kone dør i stedet. Nu skal der hævnes. Producerat år 2003. Regissör: F. Gary Gray, Skådespelare: Ken Davitian, Jim Boeke, Vin Diesel, Alice Amter.
02:35 
Nightcrawler
Den unge, arbejdsløse mand, Lou Bloom, bliver ved et tilfælde, uautoriseret krimijournalist og begynder at jage blodige historier. Ulykker, overfald og endda mord bliver hans levebrød, hvilket sætter ham på en demoraliseret og ikke mindst ulovlig kurs i L.A.'s natteliv. Producerat år 2014. Regissör: Dan Gilroy, Skådespelare: James Huang, Marco Rodríguez, Michael Papajohn, Rene Russo, Jake Gyllenhaal, Kent Shocknek, Bill Paxton.
04:40 
Ladies of London [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Dirty Martinis and Dirty Rumors. Julie har det svært med endnu flere forandringer, da hendes datter vælger kjoler til afskedsfesten, inden hun skal forlade sit hjem, for at begynde på universitetet. Sophie sætter stadig spørgsmålstegn ved sit konfliktfyldte forhold til sin svigerinde, Caroline Stanbury. I Danmark tager Caroline Fleming sig af arven og arbejdet med familiens ejendom, Valdemar Slot. Marissa længes efter at komme tilbage til normale dage, så hun inviterer til cocktailparty, men Adela og Caroline Stanbury ryger ind i en hård konfrontation, så festen ender i tårer. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. The Wedding. Will, Grace, Jack og Karen er med til Wills ekskærestes bryllup. Grace forsøger at stoppe Will fra at lave en scene, mens Jack finder ud af, at hans bryllupsdates fortid ikke er at spøge med. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se