Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2014. Making the Cut. Kim er bare færdig med at få børn, og forsøger at beslutte sig for en permanent løsning, for at undgå flere graviditeter. Hun og Kroy beslutter at han bør lade sig sterilisere, fordi Kim ikke vil igennem en operation, med mindre operationen gør noget godt for hende selv, så som plastikkirurgi. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2014.
06:25 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. Uncharted Territory. April opdager, at hendes tuberkulosemedicin kan give yderligere problemer, mens Dr. Choi lærer en vigtig lektie, da han behandler to MMA kæmpere, som er ilde tilredt. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Best Mates. Kristen tester Jax’ tålmodighed, Lala finder hendes indre feminist frem og forsøger at reparere Scheana og Katies venskab, og Lisa giver Peter en belønning for hans loyalitet. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2017.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Skagen er der iskold luft mellem Maja og Paw og deres bank. Så luksusfælden kommer forbi for at tø forholdet op, og samtidig ruske parret ud af magtesløsheden. I denne uge er Luksusfælden på besøg hos lastbilchaufføren Paw og sosu-assistenten Maja der lever sammen med deres to børn, Caroline på 6 og Frederik på 2 år i en lejebolig I Skagen. Parret har i lang tid levet over evne, og økonomien er kørt så langt i bund, at banken har smækket kassen i. Deres store forbrugsgæld tynger, og de lever på et eksistensminimum så selv små glæder, som at tage med børnene en tur i svømmehallen, i biografen eller måske i et sommerland – er drømme, der slet ikke råd til. Men hvordan hænger det sammen med, at der samtidig skal ryges mellem 40-60 cigaretter om dagen? Det er tid til at parret ser virkeligheden med nye øjne, og luksusfældens eksperter har heldigvis den helt rigtige kur. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2010.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Tuse Næs ved Holbæk bor Tim og Janni bor sammen med datteren Emaly på 1½ i et lille sommerhus. Der flyttede de ud for otte måneder siden for at spare penge. Men fordi huset ikke er bygget til den danske vinter har parret nu brugt mange penge for at opgradere huset. Penge, som de har lånt af Jannis mor. Nu har kommunen så ophævet den midlertidige dispensation og det betyder at parret ikke længere kan bo lovligt i sommerhuset. Men de har hverken penge til indskud til en ny lejlighed eller udsigt til at få sommerhuset solgt, så gode råd er dyre. Heldigvis har eksperterne regnet på alle scenarier og er klar til at hjælpe parret, men det kræver de træffer en vigtig beslutning. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2010.
10:05 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. 80's Ladies. Kameron beviser overfor Court, at Sparkle Dog skal gå globalt. Til en velgørenhedsfest konfronterer både D’Andra og Brandi LeAnne. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2018.
11:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Pernille Blume, der er vært, og den populære OL-guldvinder byder gæsterne på middag i sit og morens hjem, hvor hun til alles overraskelse serverer solid, tung kost. Under middagen fortæller Pernille om at miste motivationen, kort tid inden hun vandt guld til OL, om en barndom hvor hun blev udsat for mobning til i dag, hvor Pernille er M-forsidepige og kæreste med kajakroeren René Holten Poulsen. Pernille fortæller også om kæresten, René Holten Poulsen, der kæmpede i flere år for at vinde Pernilles gunst, og om hvad der skulle til, før hun overgav sig og besluttede sig for, at det skulle være de to. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2016.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Call Me Jason. Stassi arrangerer en fest for at fejre Vanderpumps nye rolle i ugebladet Beverly Hills Lifestyle, men har svært ved at overtale sine kollegaer til at hjælpe. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. Tales from the Kardashian Krypt. Efter at have besøgt sin syge mor i San Diego begynder Kris at spekulere over, hvordan hendes børn vil begrave Bruce og hende selv, når de engang går bort. Kris begynder derfor selv at lægge detaljerede planer for, hvad der skal ske med hendes jordiske rester, men ikke alle i familien er lige begejstrede for dette fokus på døden. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2012.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Kardashian Therapy: Part 1. Oprah Winfrey kommer på besøg for at interviewe hele familien. Men besøget roder op i nogle gamle konflikter, som ellers var blevet fejet under gulvtæppet. Khloe forsøger at glatte tingene ud igen ved at foreslå, at hele familien deltager i en omgang terapi. Samtidig fortsætter Kims forhold til Kanye West med at blomstre. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. That Was Weird. Weekenden i Teddis strandhus stopper pludseligt og katastrofalt, da Dorit afslører overfor Erika, hvad der blev sagt om hende, efter hendes uventede afgang. Kvinderne tager til New York til Fashion Week. Lisa Rinna hjælper sin datter, Delilah, med at komme på plads i New York City. Personlige informationer om Lisa Vanderpump afsløres offentligt, og nogle af kvinderne er bekymrede for hvordan hun reagerer når hun finder ud af det. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2018.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Big Apple Bites. Mens de stadig er i "The Big Apple" til modeuge, forsøger Dorit at få redet trådene ud med Lisa Vanderpump, men Lisa er ikke sikker på om hun får hele historien. Erika mødes med sin forlægger, for at give sidste nyt om sin bog. Kyle får nys om hvad Dorit har sagt om hende, via Teddy. Og det der skulle have været Dorits store aften, ender i et stort skænderi. 19/05 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Pernilles plejefar Gert ringede efter Luksusfældens hjælp, da Pernille en dag havde været på besøg med en bærepose indeholdende ubetalte regninger for over 100.000 kroner. Nu er eksperterne, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, taget til Nørresundby for at se, om de kan hjælpe den 21-årige, selvom hun erklærer, at hun hverken vil sælge sin iPad, sit TV eller stoppe med at ryge for at komme ud af sin økonomiske knibe. Säsong 16. Del 14. Producerat år 2016.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Pernille Blume, der er vært, og den populære OL-guldvinder byder gæsterne på middag i sit og morens hjem, hvor hun til alles overraskelse serverer solid, tung kost. Under middagen fortæller Pernille om at miste motivationen, kort tid inden hun vandt guld til OL, om en barndom hvor hun blev udsat for mobning til i dag, hvor Pernille er M-forsidepige og kæreste med kajakroeren René Holten Poulsen. Pernille fortæller også om kæresten, René Holten Poulsen, der kæmpede i flere år for at vinde Pernilles gunst, og om hvad der skulle til, før hun overgav sig og besluttede sig for, at det skulle være de to. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Jakob Olrik, der er vært, og den succesfulde sexolog har på sinde at give sine gæster en aften i Afrodites tegn, med en menu med afrodisiske virkemidler. Jakob har planlagt at bruge sin aften på at afkræfte nogle af de mange fordomme, der florerer om ham som sexolog, men hans underholdning peger dog lidt i en anden retning og bliver lidt for stærk kost for en enkelt af gæsterne, der må trække sig. Jakob kommer ind på nogle af de større spørgsmål i livet og fortæller om en hændelse fra sit eget liv, der rører de andre gæster meget. Se mere i aften i Til middag hos. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2016.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. Martin fra Randers har gang på gang sneget kæresten Mettes Nem-Id ud af skuffen og har optaget lån til sig selv i hendes navn. For at hun ikke skal finde ud af det, gemmer han breve fra kreditorerne i de øverste skabe, hvor hun ikke kan nå op. Han logger ind på hendes mail for at slette mails fra kreditorer og gør i det hele taget alt for at skjule sit bedrag. Mette tror, det er sket fem gange og at Martin fortryder. Men hvad sker der, da eksperterne får Martin til at indrømme bedragets fulde omfang, der beløber sig til langt over 100.000 kroner og afslører, at Martins handlinger ingenlunde tyder på at han fortryder at han har sendt sin kæreste i RKI?. Säsong 22. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Med Kniven for Struben [Repris]
Dansk madprogram från 2017. Bølgerne går højt på den sicilianske restaurant i Hillerød, når Lilo skiftevis kaster med gryder i køkkenet og spiller harmonika - og hans hustru, Anja, styrer slagets gang i restauranten. 07/04 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2017.
22:00 
Paradise Hotel
Dansk realityserie från 2019. Alt kan ske på Paradise Hotel, og i aften bliver gæsterne udfordret på en måde, som aldrig før er set. En ting er dog sikkert: Det er ikke dårligt at være en god skuespiller, hvis man vil vinde Paradise Hotel. Säsong 15. Del 37. Producerat år 2019.
22:50 
Home Sweet Hell
Patrick Wilson spiller Don Champagne, der har alt - på overfladen i hvert fald. En god forretning, det perfekte hus, perfekte børn og den perfekte kone. Hans kone Mona er dog kun fokuseret på det overfladiske, så for at få lidt spænding i sit liv kaster han sig over en smuk ekspedient. Det finder konen sig dog ikke bare sådan i. Producerat år 2015. Regissör: Anthony Burns, Skådespelare: Patrick Wilson, Kevin McKidd, James Belushi, Jordana Brewster, Katherine Heigl.
00:50 
Think Like a Man
Da fire gode venner finder ud af, at deres kærester har konspireret imod dem og søgt hjælp i en forhadt bog om ”gode råd i kæresteforhold”, beslutter de sig for at gå til modangreb. I virkeligheden har de alle fire problemer med at tage den endelige beslutning, når det gælder fremtiden og ægteskabets forpligtelser. Producerat år 2012. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Meagan Good, Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Jerry Ferrara.
03:00 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Family in the Feud. Endnu et lig bliver fundet i skoven. Denne gang peger efterforskningen på, at den afdøde har været offer for en strid mellem to familier. I mellemtiden må Brennan dykke dybere ned i sin egen families historie, for bedre at kunne forstå sine følelser. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2012.
03:45 
Bones
The Suit on the Set. Holdet drager til LA for at arbejde med filmen "Bone of Contention", som er baseret på Brennan sidste bog. Men da Brennan opdager, at nogle af rekvisitterne viser faktisk er ægte, og liget viser sig at være offeret i forbindelse med en mordsag, må holdet stoppe filmforberedelserne og i stedet arbejde med sagen. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2012.
04:30 
Hassel
Da politiinspektør Roland Hassels faderfigur, chef og mentor Yngve Ruda bliver brutalt myrdet på åben gade i Stockholm, beslutter en knust Hassel sig for at drive sin egen efterforskning under radaren. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
05:15 (05:55)
Chicago Med [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Uncharted Territory. April opdager, at hendes tuberkulosemedicin kan give yderligere problemer, mens Dr. Choi lærer en vigtig lektie, da han behandler to MMA kæmpere, som er ilde tilredt. 25/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se