Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2013. Bittersweet 16. Det er afslutningen på en lang fodboldsæson, og desværre klarede Falcons ikke at gå hele vejen til Super bowl. Det giver så tid til en tiltrængt ferie for hele familien. Kim arbejder hårdt for igen at komme tæt på sine døtre, som har været skubbet til side, siden de to små kom. 19/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2013.
06:25 
Chicago Med [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Inherent Bias. Goodwin genoptager kontakten med sin barndomskæreste, da hun ankommer på hospitalet i en forfærdelig tilstand. Reeses tidligere patient beder om hendes hjælp. 21/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2016.
07:10 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Endnu en udfordrende maraton mandag venter et nyt hold Masterchef aspiranter, hvor de skal kæmpe sig igennem hele fire hæsblæsende konkurrencer. Dommerne har valgt at deltagerne skal starte i skoven, hvor de i første konkurrence skal arbejde med råvarer fra skovbunden, nemlig svampe. Fra bunden af skoven til dyrene i skoven – for i konkurrence to skal de lave mad med vildt kød. Så skal vi ud af skovens dybe stille ro for nu skal deltagerne ud i et kapløb, hvor de skal arbejde med citroner, som også bliver omdrejningspunktet for dagens sidste og afgørende konkurrence, hvor taberen må lægge forklædet og tage afsked med MasterChef. 12/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 25. Producerat år 2018.
08:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
6 deltagere klarede sig igennem en hård mandag og er i tilbage i Masterchef køkkenet for at lave mere mad. Første konkurrence er en holdkonkurrence og der står en hemmelig boks i deres køkkener, som gemmer på en tom indkøbskurv. Deltagerne skal fylde den op med råvarer til den ret de vil imponere dommerne med. Men hvad deltagerne ikke ved er, at de efter de har fundet deres råvarer, ikke skal lave mad med deres egen kurv, men med naboens kurv. Det er bestemt ikke alle der er lige glade for den kurv de får. De to hold der klarede sig dårligst, skal i eliminering, hvor de nu på egen hånd kæmper om de sidste tre pladser videre i konkurrencen. Taberen er ude af MasterChef!. 13/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 26. Producerat år 2018.
09:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
En rigtig MasterChef skal have toptunede sanser. Derfor bliver dagens fem aspiranter testet i, hvor gode de er til at smage – med bind for øjnene. Det lyder umiddelbart nemt for en dygtig amatørkok, men det viser sig sværere end som så. De første fire deltagere, der gætter forkert, skal mødes i eliminering. Her skal de lave en ret, der skal sikre deres overlevelse i MasterChef – selvfølgelig med den råvare, de gættede forkert!. 14/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 27. Producerat år 2018.
10:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er den sidste dag i den femte Indledende uge for fire af Danmarks bedste amatørkokke. Tre aspiranter vil gå videre i konkurrencen, mens én af deltagerne har lavet mad for sidste gang i Masterchef køkkenet. Deltagerne starter med at arbejde sammen, men nu på en måde de aldrig har prøvet før. Køkkenerne er nemlig adskilt af en høj væg! Deltagerne får 45 minutter til at lave nøjagtig den samme ret som deres holdkammerat på den anden side af væggen. Så det handler i den grad om, at have styr på sine verbale kommunikationsevner for at kunne lykkes med denne ekstremt vanskelige udfordring. Ugens sidste konkurrence sætter derefter taberne op mod hinanden i en klassisk dansk ret, tarteletter. 18/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 28. Producerat år 2018.
11:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Vi er nået til den sjette og sidste indledende uge i Masterchef 2019. De sidste 7 deltagere, kommer ind i Masterchef køkkenet, til et tema de aldrig kunne have forventet. MasterChef køkkenet er nemlig forvandlet til et gigantisk fadebur med alskens lækre tørrede, lagrede og fermenterede råvarer. Dommerne lægger hårdt ud og derfra bliver det ikke nemmere. Dagen byder nemlig på hele 4 konkurrencer og deltagerne skal nu snitte, stege og anrette sig igennem kødretter, ostefondue og sågar en ret med østers, i håbet om at blive i konkurrencen og få fortsætte kampen om trofæet og jagten på titlen som MasterChef 2019. 19/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 29. Producerat år 2018.
13:35 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
I dagens første konkurrence har Masterchef dommerne valgt at sende deltagerne en tur ud i verden. De skal lave mad fra et utroligt kendt verdenskøkken, nemlig det spanske. De seks deltagere lærer dog hurtigt, at de skal samarbejde, hvis de ikke skal i eliminering. De deltagere som ikke får kreeret de mest “bueno” retter i den første konkurrence, vil kæmpe for overlevelsen i lidt mere vante køkkenrammer i elimineringen. For som man siger; ude godt, men hjemme…. 20/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 30. Producerat år 2018.
14:35 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Findes der noget bedre end smagen af en rigtig lækker, frisk, hjemmerørt is? Men hvor tit har man lige sat tænderne i en is, som man ikke anede hvad var? Dét handler dagens første konkurrence om: vælg en is blandt 42 ukendte smage, gæt smagen rigtigt og lev videre i MasterChef. Gæt forkert og du ryger lige lukt i eliminering, hvor der skal skabes en fantastisk ret med dén råvare, hvis smag du gættede forkert. Elimineringens taber er ude af MasterChef og kan vinke farvel til drømmen om præmien på 100.000 kr. og titlen som MasterChef 2019. 21/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 31. Producerat år 2018.
15:30 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er sidste dag i den sjette og sidste Indledende uge, og der bliver sat maksimalt pres på vores dygtige amatørkokke fra dommernes side. I første konkurrence skal aspiranterne tage 6 råvarer fra et kæmpestort råvarebord, og kreere en ret på 40 minutter, men i elimineringen må de nøjes med 3 råvarer og 20 minutter i køkkenet. INGEN vil i havne elimineringen, så alle 4 deltagere laver fantastiske retter – men i sidste ende, er der kun tre pladser videre i konkurrencen. For én deltager slutter kampen om MasterChef trofæet her. 25/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 32. Producerat år 2018.
16:30 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Close to Home. Kim bliver chokerende over den stigende hjemløshed i LA, og beslutter at skabe opmærksomhed om problemet. Imens hyrer Kris en person til at nedskrive alt hvad hun siger. 20/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2017.
17:30 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Eat Your Heart Out. På en privat ø i Bahamas finder nyankommne Denise ud af, at det der virker til at være en dejlig ferie i solen, også fører mange konflikter med sig. 20/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2018.
18:30 
I, Robot
Amerikansk science fiction film från 2004. Det er år 2035, og menneskeheden er afhængig af robotter, der er programmeret til ikke at kunne skade mennesker. Men en dag sker der et mord, som tyder på at ikke alle robotter er lige harmløse. Producerat år 2004. Regissör: Alex Proyas, Skådespelare: James Cromwell, Bruce Greenwood, Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk.
21:00 
Hummingbird
Hjemløs og på flugt fra en militær krigsret, griber en såret ex-specialstyrke-soldat, der navigerer rundt i Londons kriminelle underverden en mulighed for at påtage sig en anden mands identitet og omdanne sig til en hævnende engel i processen. Producerat år 2013. Regissör: Steven Knight, Skådespelare: Lee Asquith-Coe, Vicky McClure, Jason Statham, Agata Buzek, Siobhan Hewlett.
23:15 
Patriot
Han var engang en helt i krigen mod franskmændene og indianerne i Amerika i 1760erne. Nu er han en omsorgsfuld familiefar, der kun ønsker at opfostre sine syv børn i ro og mag. Mel Gibson spiller krigsveteranen Benjamin Martin, der har trukket sig helt tilbage fra slagmarken. Men da britiske soldater kæmper deres vej ind i South Carolina og begynder at true Martins familie må han modvilligt gribe til våben, for at beskytte sin familie mod de britiske tyranner. Producerat år 2000. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Jason Isaacs, Adam Baldwin, Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson.
02:30 
Selfless
Damian beslutter sig for at prøve en eksperimentel behandling der gør det muligt at flytte hans sind over i en ung mands krop. Da Damian pludseligt får flashbacks fra det liv hans nye krop engang har levet, begynder han at optrevle den mystik der omfatter organisationen som foretog indgrebet. Producerat år 2015. Regissör: Tarsem Singh, Skådespelare: Natalie Martinez, Ben Kingsley, Victor Garber, Ryan Reynolds, Matthew Goode.
04:30 (05:55)
Gå til vaflerne
Gå til vaflerne, er baseret på dele James Adams biografi, Waffle Street, fra 2010, hvor forfatteren beskriver sin økonomisk deroute, der bragte ham ind i fødevareindustrien. Efter en fyring fra et lukrativt job og samtidig forvirret over sin egen skyld i virksomhedens krise, vælger Adams at tage et job i en populær 24-timers diner. En smilende fortælling både om forløsning og om et usædvanligt venskab med Edward, byens bedste fast food kok. Producerat år 2015. Regissör: Eshom Nelms, Ian Nelms, Skådespelare: Danny Glover, Julie Gonzalo, James Lafferty.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se