Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Bemily. Kate bliver frustreret over Emilys manglende opmærksomhed på arbejdet. Ben og Emily tager det næste skridt i deres forhold, og Kyle må bestemme sig for, om han vil fortælle sin kæreste om sin date. 14/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2016.
06:50 
Bryllup på landet
En berømt countrysanger skal snart giftes, og vender tilbage til sin hjemstavn inden brylluppet. Her møder han sin første forelskelse og må nu tage stilling til, om han har valgt den rette kvinde. Producerat år 2015. Regissör: Anne Wheeler, Skådespelare: Laura Mennell, Lauren Holly, Aaron Craven, Jesse Metcalfe, Autumn Reeser.
08:35 
Where Hope Grows
En baseballspiller må opgive sin professionelle karriere på grund af personlige problemer, men en ung mand med Downs syndrom, som arbejder i det lokale supermarked, giver ham nyt håb og tro på livet. Producerat år 2014. Regissör: Chris Dowling, Skådespelare: McKaley Miller, William Zabka, Kerr Smith, Danica McKellar, Brooke Burns.
10:35 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. Trøffelsuppe møder klassisk kromad i dette afsnit af Kokken på blokken, hvor Kirsten og Maude fra Fuglebjerg Kro lidt uden for Slagelse, skal dyste mod Per og Pernille fra den fancy Bistro Boheme i København. Men de to restauranter får kamp til stregen i kampen om at blive Danmarks dejligste restaurant, når Amin og Kamilla fra den tidligere konfliktramte Restaurant Vejlegaarden blander sig i konkurrencen. Finere fransk madlavning, klassisk dansk kromad og en familierestaurant med en stormfuld historie er ingredienserne i denne uges afsnit af Kokken på Blokken. Amin Skov inviterer indenfor i restauranten i Vejle, der i et helt år var centrum for både blokader, brandstiftelse og avisforsider. Kirsten fra Fuglebjærg Kro sætter sin lid til klassiske danske retter med et twist af fransk elegance på den stemningsfyldte kro i det midtsjællandske. Og Per Tøstesen åbner dørene og byder velkommen til Bistro Boheme i det indre København. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
11:35 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. Fransk mad, gammeldags dansk kromad og rawfood er på menuen, i dette afsnit af Kokken på blokken. Dan og Casper åbner dørene op til Ganløse Kro på Sjælland, hvor menuen byder på wienerschnitzel, stegt flæsk og masser af andre gode danske klassikere. Det sprudlende værtspar lægger heller ikke skjul på at de elsker sang og underholdning, og de intetanende gæster har da også noget af en musikalsk overraskelse i vente. På den hippe restaurant Simple Raw på Vesterbro, inviterer ejeren Peter på masser af juice og grønsager, når han skal imponere konkurrenterne med sit rawfood koncept. Spørgsmålet er hvad gæsterne siger til hans noget anderledes måde at tilberede maden på, og om de mange grønsager lever op til de kritiske fagfolks forventninger. De to restauranter får kamp til stregen, når det frankofile værtspar Nanna og Eric byder gæsterne på en vaskeægte fransk middag. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
12:35 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. Burgers og gourmetmad møder hinanden, i dette underholdende afsnit af Kokken på blokken. De to unge københavnske burgerdrenge Allan og Mathias, byder velkommen i deres hippe burgerrestaurant Hot Buns i København, hvor unge, smukke og yderst letpåklædte servitricer tager sig kærligt af gæsterne. Turen går også til Vordingborg, hvor den sprudlende verdensmand Henrik tager imod gæsterne på restaurant Babette, mens hans kone, den anerkendte kok Vivi Schou, står bag gryderne i køkkenet. Sidste stop er på den legende restaurant Oliver and the black circus i hjertet af København, hvor ejeren Alex og kokken Sonny eksperimenterer med retterne, og hvor alt i bogstaveligste forstand kan ske! Restauratørerne sætter alle sejl ind, for at få en plads i finalen! Nitrogen, Majs-is, en maskulin havtaske og en vældig spøjs ballondame, er kun nogle af de ting du kan vente dig. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2015.
13:40 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. I dette afsnit af Kokken på Blokken besøger vi Benny og Helle på en af Danmarks allerældste beværtninger; Toldbod Bodega i København. Her byder menuen på mad der sender os tilbage til bedstemors køkken, nemlig god gammeldags dansk mad. Helle står bag gryderne i køkkenet, mens Benny underholder gæsterne ude i restauranten. Her bliver der bestemt ikke holdt igen med snapseflasken, og der fyres godt op for champagnegaloppen på højtalerne. På den michelinvindende thairestaurant Kiin Kiin på Nørrebro tager søskendeparret Dak og Ksuan kærligt imod gæsterne, og serverer en menu der skal føre konkurrenterne til det thailandske gadekøkken. Det er dog ikke ligefrem alle gæsterne der er vant til at spise på michelinrestaurant, og søskendeparret bliver sat på en alvorlig prøve. Hvad gør man f.eks. når en af gæsterne nægter at spise den fisk man har serveret, eller når de tror at en thailandsk pølse er en skovsnegl?. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
14:50 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. I dette afsnit af Kokken på Blokken står der både dansk, italiensk og økologisk mad på menuen. Kaj og Gitte fra den charmerende landevejskro Kaj Kok på Møn, byder deres gæster velkomne i et univers hvor alt har stået urørt de sidste mange år, hvor servietterne står foldet knivskarpt som ”viften”, og hvor menuen står på alle de klassiske danske retter. På restauranten Stedsans på Frederiksberg, har de dog et noget andet koncept. Her kommer råvarerne i første række, og Flemming og Maria som driver Stedsans til daglig, sætter alt ind for at gæsterne kan smage at alt er økologisk og lokalt. På Il Grappolo Blu i København, tager kokken Alfredo og konen Maybritt sig kærligt af gæsterne i deres italienske restaurant. Her er der alt lige fra hjemmelavet pasta, til fiskeskind på menuen. Nu er spørgsmålet om disse tre vidt forskellige restauratører, på trods af personlig smag, kan værdsætte hinandens mad. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015.
15:50 
Kokken på blokken
Dansk madprogram från 2015. Sæsonafslutning. Så er det nu, at vinderen af Danmarks dejligste restaurant skal kåres. I løbet af sæsonen er 15 restauranter blevet vejet, drejet og vurderet af kollegaerne. Madlavning, værtsskab og indretning er blevet gået efter i sømmene. Der er lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende konkurrence, når tre restauranter for sidste gang i denne sæson skal på besøg hos hinanden. Denne gang for at afgøre, hvem der løber med titlen som Danmarks dejligste restaurant. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015.
16:55 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Nightmare Before Christmas. Efter nogle intensive ugers strid med hendes søstre, overvejer Kourtney at fejre jul væk fra familien. Khloé forsøger at skjule sig fra offentligheden indtil hendes graviditet er blevet annonceret. 14/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 15. Del 4. Producerat år 2018.
18:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Den fartglade Karsten skal køre veteranræs på Jyllandsringen, og Janni er taget med for at støtte sin mand. Men det er en meget nervøs Janni, der ser på, når det går løs på Jyllandsringen, for Karsten har efterhånden en del skavanker, som kan gøre det svært for ham at reagere hurtigt. 14/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2019.
19:00 
Ice Age 3: Dinosaurerne kommer
Amerikansk animeret film från 2009. Scrat forsøger stadig at snuppe den altid undslippende nød, Manny og Ellie venter på fødslen af deres baby-mammut, dovendyret Sid samler sin egen midlertidige familie, da han stjæler nogle dinosauræg og bliver "mor" for tre donisaurunger, og sabeltigeren Diego spekulerer over, om han ved at hænge ud med vennerne er blevet for "blid". Producerat år 2009. Regissör: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier.
21:00 
3 Days to Kill
Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Han beslutter derfor at opsøge sin datter og kone, som han ikke har set i årevis. Producerat år 2014. Regissör: Joseph McGinty, Skådespelare: Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Tomas Lemarquis, Kevin Costner, Amber Heard.
23:30 
First Kill
Den succesfulde børsmægler Will tager sin familie med på hytteferie, hvor de bliver vidner til mordet på en korrupt politibetjent. Hans søn Danny tages til fange af den kriminelle gruppe og Will tvinges til at hjælpe dem med at få fat på en stor sum stjålne penge i bytte for sin søns liv. Producerat år 2017. Regissör: Steven C. Miller, Skådespelare: Ty Shelton, Megan Leonard, Gethin Anthony, Bruce Willis, Hayden Christensen.
01:40 
Horns
Efter en vild nats druk vågner Ig med tømmermænd og med horn stikkende ud af hovedet, og snart opdager han, at hornenes kraft får folk til at tilstå deres synder og give efter for deres mest egoistiske og ubeskrivelige impulser, et effektivt redskab i hans søgen for at finde ud af, hvad der skete med hans kæreste. Producerat år 2013. Regissör: Alexandre Aja, Skådespelare: Joe Anderson, Juno Temple, Heather Graham, Daniel Radcliffe, James Remar.
03:50 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. Deliver Us. En syg familie er centrum i en kompliceret sag. Dr. Charles beder Sarah om at stå for sin datters psykologiske undersøgelse. Will og Dr. Manning tilbringer mere tid sammen på arbejde. Säsong 2. Del 21. Producerat år 2017.
04:40 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2017. White Butterflies. Rhodes er uenig med Charles og resten af personalet om, hvordan Robyn skal behandles. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2017.
05:30 (05:55)
The Mindy Project
Amerikansk komedieserie från 2017. Jeremy & Anna's Meryl Streep Costume Party. Mindy kommer ved et tilfælde til at føre Beverly sammen med nogen, fra sin fortid. Jody bliver presset ud af sin komfortzone. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se