Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. Sæsonafslutning. I tolvte afsnit af For Lækker til Love er afgørelsens time kommet for Gustav. I bøsse-mekkaet Barcelona VIL han finde sammen med en hot fyr, der ligner fodboldikonet Christiano Ronaldo. I Århus udforsker modellen Lisa kunstforstand og humoristisk sans hos en ny bejler på AROS og til stand-up. Christina blæser igennem på glaspusterdate med sin nye flamme Nick. Og Ciano kommer på karettur med en meget ung madonna i sin yndlingsby Rom. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2011.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 1. Andy Cohen tager en snak med gænget fra SUR om Brittanys overraskende forlovelse, og de udfordringer Tom og Tom mødte i deres samarbejde med Lisa Vanderpump. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 22. Producerat år 2018.
07:35 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Tina og Allen bor i Munkebo, på Fyn, i deres eget hus. Sammen har de sønnen Gustav på 7 år og Tina har drengene Martin og Andreas på 16 og 13 år fra et tidligere forhold. Allan arbejder med IT og Tina er uddannet bogholder. Tina er dårligt gående på grund af overvægt og hun har en el scooter og en handicapbil til at transportere sig rundt i. Tinas sygdom kombineret med parrets dårlige økonomi gjorde, at de sidste år flyttede hver for sig. De har gået i parterapi og flyttede for kort tid siden sammen igen. På trods af en indkomst tæt på en million kr. om året kan parret stadig ikke få dagligdagen til at løbe rundt. Tina og Allan er i desperation holdt op med at betale af på størstedelen af deres lån. De er i overhængende fare for at havne i fogedretten og dermed risikere at miste både hus og bil. Luksusfældens eksperter skal handle hurtigt for at afværge den forestående katastrofe hos den i forvejen hårdt ramte familie. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2012.
08:35 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Sussi er kendt som Katja Kean, Danmarks største internationale porno-stjerne, og som sekretæren Lisa, i tv-serien Langt Fra Las Vegas. Hun har også markeret sig i erhvervslivet med egen undertøjsvirksomhed, og lingeri butik, Katja K Underwear og har levet med et stort luksus-forbrug i de år, hun tjente rigtig mange penge. Men som 40-årig bliver Sussi ramt af finanskrisen og hendes undertøjsfirma går konkurs, og der er ikke længere råd til luksus og et liv på første klasse. I dag lever hun stadig som selvstændig, men er nu også studerende, ejer ikke stort andet end sin cykel og har ikke overblik over, hvad firmagælden er løbet op i. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2012.
09:35 
Købmænd på 1. klasse
Dansk Reportageserie från 2015. Diamanthandler Katerina Pitzner skal til den årlige smykkemesse, hvor hun både skal holde foredrag og vise sin kollektion frem. Der er en vigtig begivenhed, og hun har valgt at tage sine to ældste døtre med for allerførste gang, så de kan hjælpe mor. Men med kagecreme i håret og bootydance sætter teenageren Elvira Katerinas tålmodighed på en hård prøve. Bryllupsplanlæggeren Christel Winther har arrangeret en bryllupsfest i den rigtig dyre ende. Men nu er hun bange for, at hun ikke kan opfylde ét af brudeparrets allerstørste ønsker, fordi vejrguderne udfordrer hende. Og så skal vi mød Ivan Rosenschein, der arbejder med consierge service i London. Det betyder, at han står på pinde for det danske og internationale jetset, som han skaffer alt, hvad de ønsker sig. Denne gang har Ivan inviteret en særlig udvalgt skare af VIP-gæster til middag på én af Londons hippeste restauranter, men en overrislet gæst er ved at ødelægge Ivans ry som den perfekte vært. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2015.
10:35 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2018. Specialafsnit 2. Den store dag er kommet. Tiden er inde til at åbne Linses Bed & Breakfast. Linse og co. er endnu ikke 100% klar til at modtage gæster, især ikke hvis de skulle finde på at komme for tidligt. Og det gør de så. Säsong 13. Del 2. Producerat år 2018.
11:35 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 2. Lala og James skændes over deres ødelagte venskab, Katie forsvarer det ultimatum hun gav Lisa Vanderpump, og Ariana og Lala afslører detaljer om deres hookup. Säsong 7. Del 23. Producerat år 2018.
12:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. Move It or Lose It. Khloes flytning bliver kompliceret af, at Lamar får stjålet nogle smykker. Bruce indser, at han måske har gjort det helt forkert, når han har forsøgt at komme tættere på Brody. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2014.
13:45 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2014. A Thailand Vacation: Part 1. Familieferien til Thailand får en svær start, for Kourtney, Rob og Scott beslutter sig for slet ikke at tage med, og Kris og Bruce begynder at skændes, inden flyet overhovedet er lettet. Säsong 9. Del 14. Producerat år 2014.
14:50 
Redningskvinder [Repris]
Dansk reportageserie från 2015. I sæsonens fjerde afsnit er vi med, når akutlæge Ann bliver kaldt ud til en alvorlig ulykke i Nordsjælland. En skovarbejder har fået et flere hundrede kilo tungt træ ned over sig og klager over stærke smerter i maven. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2015.
15:55 
Redningskvinder
Dansk reportageserie från 2015. I Ballerup er paramediciner Sussi på vej ud til en alvorlig ulykke, hvor en cyklist er blevet ramt af en lastbil. Ved ankomsten klager cyklisten over smerter i benet og virker meget træt, det kan være tegn på en skade i hovedet. På skadestuen i Hjørring tager sygeplejerske Anni imod en mand som er faldet 13 trin ned af en trappe i sit eget hjem. Hans hovedpine er taget til, så Anni sender ham til scanning for at få undersøgt, om han har en blødning i hjernen. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2015.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. Jan har altid været vant til at give andre skylden for sine økonomiske valg – i hvert fald, når det er gået galt, og dét er det hver gang. 16/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. For Pia er livet som alenemor til 5 børn blevet en daglig kamp om at få pengene til at slå til. Men Pia har et job, og hun modtager mange forskellige tilskud fra det offentlige, så hun burde kunne få pengene til at række. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I ugens første program inviterer skuespiller og komiker Gordon Kennedy indenfor. Gordon åbner ugen op med temaet ’at blotte sig’. Han kaster sine fire gæster ud på dybt vand i løbet af aftenen – og så fortæller aftenens vært ærligt om sin nylige skilsmisse. Se med i aftenens afsnit af Til Middag Hos. Säsong 8. Del 17. Producerat år 2018.
20:00 
Passengers
Avalon er et rumskib, der transporterer tusindvis af kolonister til et nyt hjem. En fejl på rumskibet forårsager, at Jim Prestons og Aurora Lanes dvale-kapsler åbner halvfems år for tidligt. Deres umiddelbare selskab bliver snart til en spirende romance, da robot-bartenderen, Arthur, kommer til at afsløre en foruroligende nyhed. De bliver imidlertid tvunget til at arbejde sammen, for at finde ud af, hvorfor skibet er gået i stykket. De må kæmpe mod tiden, hvis de skal redde de tusindvis af liv ombord. Producerat år 2016. Regissör: Morten Tyldum, Skådespelare: Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Jennifer Lawrence, Chris Pratt.
22:25 
Fear
På overfladen har familien Walker et perfekt liv. Steve har et godt job som arkitekt, og et smukt hus med udsigt. Hans nye kone, Laura, elsker ham. Toby, hendes unge søn, ser op til ham som sin egen far. Og Nicole, Steves 16-årige datter, betyder alt for ham. Det er det perfekte liv. Lige indtil den dag, hvor Nicole tager til en fest og møder den - på overfladen - perfekte unge mand, David. Men David er ikke alt, han udgiver sig for at være. Producerat år 1996. Regissör: James Foley, Skådespelare: William Petersen, Amy Brenneman, Alyssa Milano, Mark Wahlberg, Reese Witherspoon.
00:30 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2015. The Baker in the Bits. Liget af en tidligere indsat bliver fundet, delt i stumper, og teamet undersøger et lokalt bageri, der er kendt for at ansætte tidligere kriminelle. 17/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2015.
01:30 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2015. The Putter in the Rough. Teamet efterforsker minigolfens benhårde verden, mens de forsøger at opklare mordet på en af sportens superstjerner. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2015.
02:25 
Fear
På overfladen har familien Walker et perfekt liv. Steve har et godt job som arkitekt, og et smukt hus med udsigt. Hans nye kone, Laura, elsker ham. Toby, hendes unge søn, ser op til ham som sin egen far. Og Nicole, Steves 16-årige datter, betyder alt for ham. Det er det perfekte liv. Lige indtil den dag, hvor Nicole tager til en fest og møder den - på overfladen - perfekte unge mand, David. Men David er ikke alt, han udgiver sig for at være. Producerat år 1996. Regissör: James Foley, Skådespelare: William Petersen, Amy Brenneman, Alyssa Milano, Mark Wahlberg, Reese Witherspoon.
04:10 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Better a Lion Than a Sheep. En auktion med genstande fra Scotts polarekspedition udarter sig til at blive en kamp mellem personlig inspiration og folkeoplysning. 17/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2016.
05:00 (05:48)
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. Ride Along. FBI identificerer Hassan og Davenport opdager i hvilken grad som Graham er involveret med Hassan. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se