Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Bryllupsklokker
To mennesker, der begge har problemer med at binde sig i et fast forhold, bliver bedt om at være henholdsvis brudepige og forlover ved nogle venners bryllup. Eftersom de intet har tilfælles, forventer ingen af dem at finde deres livs kærlighed. Producerat år 2016. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Tammy Gillis, Christopher Russell, Kavan Smith, Danica McKellar.
07:35 
Sød musik
Allie Rusch er journalist på en tabloidavis, på jagt efter sin næste forsidehistorie. Hun opdager at hendes barndomsvenner er blevet popstjerner, og Caleb Greene og Carson Peet har for nylig arbejdet sammen om nyt musik, kommer hun på en sladderhistorie om at de to også er kærester. Hun beder om et møde med deres manager, Vivian, for at snakke om historien og bliver rystet over at Vivian vil have historien slået stort op, for at øge salget af det nye album. Producerat år 2017. Regissör: Jake Helgren, Skådespelare: James Maslow, Tommy Savas, Brittany Underwood, Lindsay Hartley, Haley Webb.
09:30 
Dans gennem livet
Dans gennem Livet er den bittersøde historie om ægteparret John og Abby, der har været gift længe. De vil separeres, men udsætter det, da de finder ud af at deres datter skal giftes. Fast besluttet på ikke at ødelægge deres datters store dag, sætter de deres hemmelige planer på pause, men mon ikke bryllupsforberedelserne kan bringe minder og følelserne frem?. Producerat år 2016. Regissör: Mike Rohl, Skådespelare: Corbin Bernsen, Chanelle Peloso, Ona Grauer, Jennie Garth, Fiona Vroom.
11:30 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
12:35 
Boligkøb i blinde
I denne uge besøger vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter Jannie og René i deres lejlighed i centrum af Esbjerg. Datteren Alba på 1 sover i forældrenes soveværelse og har ingen udsigter til sit eget værelse. Derfor leder de efter et hus, hvor der er plads til hele familien. Der er bare lige det problem, at Jannie og René ikke selv kan sætte noget i stand eller se muligheder. Og de går i stå hver gang de kigger på et håndværker tilbud, for det er det, de har råd til. René kan slet ikke se ud over den mindste istandsættelse og mister modet fuldstændig. Så de har virkelig brug for hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
13:35 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger i denne uge Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større. De har ledt i halvandet år, men kan som førstegangskøbere slet ikke finde noget, der matcher deres økonomi i et boligmarked, der kun bliver dyrere og dyrere. Det hjælper heller ikke på situationen, at de vil bo tæt på København, hvor alle vennerne bor. Så de er nødt til at gå på kompromis, hvis det skal lykkes dem at komme ind på boligmarkedet. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
14:45 
Boligkøb i blinde
Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
15:50 
Boligkøb i blinde
Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
17:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. Linse tager på photoshoot med sine hunde, men Jytte giver hende problemer, da de ikke er helt enige om, hvor og hvornår der skal tages billeder. Som så mange gange før får Linse besøg af veninden Didde, og de to tager en spontan stor beslutning, da de begge er begyndt at leve efter mantraet ”It’s time”. Cengiz hjælper Linse med hendes nye veganske take away sted – Veganski, men han er meget bekymret for, om de kan nå det hele inden deres planlagte åbning. Det snart tid til Linses reception i Veganski, og Stephanie og Alba vil derfor finde en helt særlig gave til Linse, men i sær Alba har svært ved at beslutte sig for, hvad det skal være. 17/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
18:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Thirst Impressions. En udflugt i Provence byder på meget vin og endnu mere latter, til trods for Erikas manglende entusiasme. 17/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2018.
19:00 
Lego filmen - Et klodset eventyr
Amerikansk familiefilm från 2014. I den allerførste LEGO® biograffilm i fuld længde følger vi Emmet, en helt almindelig LEGO® minifigur, der fejlagtigt bliver opfattet som den mest ekstraordinære person i hele verden. Han bliver hvirvlet ind i en imponerende rejse for at standse en ond tyran og redde verden. Producerat år 2014. Regissör: Phil Lord, Christopher Miller, Skådespelare: Jack Johnson, Elizabeth Banks, Alison Brie, Will Ferrell, Will Arnett.
21:00 
Pain & Gain
Amerikansk actionfilm från 2013. Da tre bodybuildere i Florida bliver indblandet i afpresning og kidnapning, går det hele frygteligt galt. Producerat år 2013. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Ed Harris, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson.
23:50 
Fars sygt fede bilferie
I sin fars fodspor, overrasker den voksen Rusty Griswold sin kone, Debbie, og deres to sønner med en bilferie tilbage til USAs ”Favorit Familie Forlystelsespark" Walley World. Producerat år 2015. Regissör: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Skådespelare: Skyler Gisondo, Chris Hemsworth, Chevy Chase, Christina Applegate, Ed Helms.
01:55 
The OVERNIGHT
Alex, Emily og deres søn RJ er lige flyttet til Los Angeles. Ved et tilfælde møder de mystiske Kurt, Charlotte og Max i en park. En familie-”date” bliver mere og mere interessant, som aftenen skrider frem. Producerat år 2015. Regissör: Patrick Brice.
03:30 
Cat Run 2
En smuk call girl i luksusklassen, der skjuler livsfarlige hemmeligheder og to wanna-be privatdetektiver, der ikke helt har styr på det de har gang i. Det kan kun gå galt. og det gør det også, med både skydevåben og martial artr. Producerat år 2014. Regissör: John Stockwell, Skådespelare: Winter Ave Zoli, Vanessa Branch, Leonardo Nam, Scott Mechlowicz, Alphonso McAuley.
05:10 (05:55)
This Is Us [Repris]
Amerikansk komedie serie från 2016. Last Christmas. Kate bliver syg af blindtarmsbetændelse juleaften. Familien Pearsons tager hende til hospitalet, hvor de møder dr. K, som de indser har brug for deres hjælp. Kevin fejrer Hanukkah med Sloanes familie. 17/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se